Fotbal international

LIVE BLOG FCSB – Mlada Boleslav în Europa League. “Gigi Becali a fost inspirat când l-a introdus în teren pe Panţîru. Vergil nu poate face schimbări la FCSB” ?

LIVE BLOG FCSB  Mlada Boleslav in Europa League Gigi Becali a fost inspirat cand la introdus in teren pe Pantiru Vergil nu poate face schimbari la FCSB

FCSB – Mlada Boleslav se joacă în turul 3 preliminar al Europa League. Mlada Boleslav nu este un adversar de temut, dar provine dintr-o şcoală de fotbal valoroasă în Europa, şcoala cehă, iar la vicecampioana României haosul este la el acasă din toate punctele de vedere. Manșa tur s-a terminat la egalitate, scor 0-0, iar returul are loc joi, 15 august, de la ora 20.00, în Cehia.


UPDATE, 15 august, ora 22:30. La finalul meciului, la ProX, Nana Falemi l-a lăudat, mai în glumă, mai în serios, pe Gigi Becali pentru schimbarea făcută în timpul partidei din Cehia: “Gigi Becali a fost foarte inspirat că l-a introdus pe Panțîru că.. uite, a reușit să dea gol. Vergil Andronache nu poate face schimbari la FCSB”


  • Mlada Boleslav – FCSB LIVE VIDEO în Europa League

UPDATE, 15 august, ora 18:50. Dusan Uhrin, noul atrenor de la Dinamo, atenționează FCSB-ului înainte de meciul cu Mlada Boleslav. Uhrin cunoaște bine formația din Cehia, pe care a pregătit-o până în februarie 2018. Tehnicianul spune că Mlada are un atac foarte puternic, dar FCSB-ul o poate surprinde, datorită carențelor din apărare: “Depinde cu ce echipă va juca FCSB, Mlada are un atac foarte bun, 2 jucători fantastici în ofensivă. Dar, totuși, în apărare nu stau foarte bine. Depinde ce jucători are FCSB la dispoziție pentru că am auzit că au foarte mulți jucători accidentați“.


UPDATE, 15 august, ora 09.40. Lotul FCSB-ului pentru meciul cu Mlada Boleslav:

  • Portari: Cristian Bălgrădean, Andrei Vlad, Valetin Slabu
  • Fundași: Valentin Crețu, Claudiu Belu, Bogdan Planic, Iulian Cristea, Alexandru Stan, Ovidiu Perianu, Ionuț Panțîru, Aristidis Soiledis
  • Mijlocași: Ovidiu Popescu, Mihai Pintilii, Lucian Filip, Thierry Moutinho, Ionuț Vînă, Răzvan Oaidă, Mihai Roman, Laurențiu Ardelean
  • Atacanți: Florin Tănase, Florinel Coman, Diogo Salomao, Lukasz Gikiewicz

UPDATE, 15 august, ora 08.40. Mihai Pintilii a făcut deplasarea cu FCSB în Cehia și s-a pregătit alături de coechipierii săi la antrenamentul oficial susținut înaintea partidei cu Mlada Boleslav din returul turului 3 preliminar al Europa League. Mai mult, gsp.ro anunță că mijlocașul central în vârstă de 34 de ani ar putea debuta împortiva cehilor.


UPDATE, 14 august, ora 22:20. FCSB și-a aflat adversara din play-off! Dacă o va elimina pe Mlada, FCSB se va duela pentru un loc în grupe cu Vitoria Guimaraes. Portughezii au trecut cu 9-0 la general de Ventspils, după 3-0 în tur și 6-0 la retur.


UPDATE, 14 august, ora 14.45. Delegaţia FCSB-ului a plecat în această dimineaţă spre Cehia pentru meciul retur cu Mlada Boleslav din turul 3 preliminar al Europa League. Gigi Becali a primit o veste bună înaintea duelului din EL.


UPDATE, 14 august, ora 09.50. UEFA a decis cine va arbitra manșa retur din turul 3 preliminar al Europa League dintre Mlada Boleslav și FCSB. Duelul din Cehia va fi arbitrat de o brigadă din Belgia formată din: centralul Jonathan Lardot, asistenții Florian Lamarie și Romain Devillers și arbitrul de rezervă Nathan Verboomen.

Centralul Jonathan Lardot are 35 de ani, și-a început cariera de profesionist în 2010, iar din 2012 se află pe lista UEFA. Numele acestuia a apărut în scandalul din Belgia izbucnit anul trecut, atunci când mai mulți oameni de fotbal au fost arestați în cadrul unei anchete care vizează activitatea unor agenți de jucători și falsificarea mai multor meciuri jucate în 2017.

Lardot a fost delegat la meciul jucat de Genk contra celor de la Standard Liege din finala Cupei Belgiei, dar agentul Dejan Vejlkovici a făcut presiuni la președintele Comisiei ca acesta să nu arbitreze meciul, dar fără succes. “Lardot vine din Liege și este un mare susținător al lui Standard. El nu ar trebui să conducă această finală! Toată familia lui ține un Standard”.


UPDATE, 13 august, ora 15.15. Cehii au anunțat prețurile biletelor pentru meciul retur dintre Mlada Boleslav și FCSB. Cel mai ieftin tichet costă 100 de coroane (18 lei), iar cel mai scump 250 de coroane (45 lei).  Mai mult, copii sub 5 ani pot intra la partida din manșa retur din turul 3 preliminar al Europa League gratuit.

  • Scapă FCSB de cel mai periculos jucător al lui Mlada Boleslav? Golgheterul Cehiei, ofertat de Lokomotiv Moscova

UPDATE, 11 august, ora 21.55. Mlada Boleslav a învins-o pe Sparta Praga, scor 4-3, în etapa a 4-a din campionatul Cehiei, într-un meci jucat înaintea duelului cu FCSB pentru play-off-ul Europa League. Pentru Mlada Boleslav au înscris Mesanovic (min. 17 penalty, 38 și 75) și Budinsky (min. 90+4).

FCSB ar trebui să fie atentă la Muris Mesanovic în returul din turul 3 preliminar al Europa League, toate acestea deoarece atacantul în vârstă de 29 de ani a reușit să înscrie trei goluri în meciul jucat cu Sparta Praga înaintea întâlnirii directe. Cotat de site-urile de specialitate la 700.000 de euro, Muris Mesanovic a ajuns la Mlada Boleslav pe 22 februarie 2019, după ce ultima dată a jucat pentru Slavia Praga. Atacantul născut în Sarajevo are 4 selecții pentru  Bosnia U21, acolo unde a debutat pe 20 august 2008. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru FC Vysocina, Dunajska Streda și FK Jablonec.


UPDATE, 8 august, ora 22:31 / Site-ul isport.blesk.cz prezintă meciul de la Giurgiu ca fiind Steaua Bucureşti – Mlada Boleslav. În plus, jurnaliştii cehi au folosit sigla care este deţinută de CSA Steaua Bucureşti. La precedentul dubla, cu Alahkert, televiziunea din Armenia a prezentat-o pe FCSB drept Steaua Bucureşti, iar Florin Talpan a anunţat că va reclama la CNA postul PRO TV pentru că a folosit grafica greşită.

Cum prezintă cehii meciul FCSB - Mlada Boleslav
Cum prezintă cehii meciul FCSB – Mlada Boleslav

UPDATE, 5 august, ora 21:06/ Fanii din afara ţării vor putea urmări meciul dintre FCSB şi Mlada Boleslav live pe Facebook pe pagina oficială a roş-albaştrilor. Meciul va putea fi urmărit doar de suporterii din afara României, restul suporterilor urmând să vizioneze meciul la televizor.


UPDATE, 5 august, ora 17:00/ A fost anunțată comisia de arbitraj a meciului FCSB – Mlada Boleslav, din prima manșă a turului trei preliminar Europa League. Arbitrul elvețian Adrien Jaccottet va fi la centrul meciului de la Giurgiu, cu Vital Jobin şi Jonas Erni asistenți. Fedayi San va fi al patrulea oficial. Jaccottet este arbitru internațional din 2012, iar în noiembrie 2015 a oficiat partida amicală România – Italia, încheiată 2-2.

Biletele de acces vor fi disponibile la casele stadionului “Marin Anastasovici” de miercuri și vor putea fi achiziționate pâna la ora de start a meciului. Cel mai ieftin tichet costă 10 lei, în peluză, iar pentru un loc la tribune prețurile variază între 20 și 30 de lei.


LIVE BLOG FCSB – Mlada Boleslav în turul 3 preliminar Europa League

Partida FCSB – Mlada Boleslav se joacă joi, 8 august, de la ora 21:30, la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici şi reprezintă primul meci din cadrul turului 3 preliminar din Europa League. Fiind primul meci, iar FCSB gazdă este imperios necesar ca bucureştenii să obţină victoria, la un scor cât mai concludent, pentru a merge o săptămână mai târziu în Cehia, cu mai mult siguranţă. Este imperios necesar, dar nu se ştie dacă va fi şi posibil, pentru că problemele grave existente la FCSB pot întoarce mult lucrurile în defavoare. Partida va fi transmisă pe micul ecran de PRO TV.

Antrenorul Bogdan Andone a fost obligat să demisioneze după eşecul cu Alashkert de pe teren propriu din turul 2. FCSB a trăit extrem de periculos returul unui meci câştigat în Armenia cu 3-0, dar la Giurgiu a fost la un pas de dezastru. Armenii au avut 3-1 la pauză şi om în plus şi încă un  gol ar fi însemnat o eliminare istorică pentru fotbalul românesc şi pentru FCSB. Din fericire s-a făcut 2-3 şi FCSB e acum în turul 3.

LIVE BLOG FCSB – Mlada Boleslav. Jucătorii de la FCSB au fost în returul cu Alashkert de cea mai mare ruşine din istoria clubului

Echipa nu are antrenor şi o infirmierie plină

FCSB nu are antrenor cu 72 de ore înaintea meciului cu Mlada Boleslav! Apoi numărul jucătorilor aflaţi in spitalul de campanie este foarte mare. Oameni cheie, precum Pintilii, Nedelcu, Man, Roman, Hora, Gnohere şi Moutinho sunt out. Sunt şanse mari ca pe teren să se afle trei nou veniţi, cu condiţia ca grecul Soleidis şi Valentin Creţu să fi fost trecuţi pe lista UEFA. Altminteri, doar Panţâru, venit de la Iaşi, ar putea fi noutatea pe post de fundaş stânga. Nu e clară nici situaţia atacantului polonez Lukas Gikiewicz, care a fost adus zilele trecute.

Biletele pentru  acest meci s-au pus de vânzare online şi doar miercuri, între orele 12-19 şi joi, 12-21:30 se vor vinde la casele stadionului Marin Anastasovici. Preţul e superaccesibil: 10 lei peluză, 20 lei tribuna 2, tribuna 1 periferic 20 lei, tribuna 1 Central 30 lei.

Tags: