Fotbal intern

Live Blog Islanda – România 2-1. Cristi Coste, trimisul special Fanatik la Reykjavik! Programul ”tricolorilor” pentru meciurile cu Norvegia și Austria

09.10.2020 | 10:17
Live Blog Islanda  Romania 21 Cristi Coste trimisul special Fanatik la Reykjavik Programul tricolorilor pentru meciurile cu Norvegia si Austria
ADVERTISEMENT

Joi, 8 octombrie, cu începere de la 21:45 va avea loc la Reykjavik întâlnirea dintre Islanda şi România, contând ca semifinală a barajului de calificare la turneul final al EURO 2020, competiţie care se va desfăşura vara viitoare sub această titulatură.

Învingătoarea din această semifinală va juca apoi cu echipa care s-a impus în meciul de la Sofia dintre Bulgaria şi Ungaria, partida urmând a avea loc ori la Sofia ori la Budapesta. Pentru tricolori este clar că ambele meciuri, dacă vor fi două, le vor susţine numai în deplasare.

ADVERTISEMENT

Islanda şi România se află faţă în faţă graţie locurilor ocupate în grupele lor la prima ediţie a Ligii Naţiunilor. România a obţinut în ultimii ani o singură performanţă notabilă, calificarea la Euro 2016, în Franţa, în timp ce nordicii nu mai sunt demult pescarii care încasau o plasă de goluri şi au prezenţe consecutive la Euro 2016 şi CM 2018.


UPDATE, 9 octombrie, ora 10:19 / Echipa națională a României va pleca vineri de la Reykjavik cu destinația Oslo, acolo unde va juca duminică, 11 octombrie, meciul cu Norvegia din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Programul ”tricolorilor” pentru întâlnirile cu Norvegia și Austria este următorul:

  • Vineri, 9 octombrie
  • Zbor Reykjavik – Oslo
  • Sâmbătă, 10 octombrie
  • Testare Covid
  • Conferință de presă oficială – Oslo
  • Antrenament oficial – Oslo
  • Duminică, 11 octombrie
  • Norvegia – România, de la 19:00, la Oslo, în Liga Națiunilor
  • Luni 12 octombrie
  • Zbor Oslo – București
  • Marți, 13 octombrie
  • Testare Covid
  • Conferință de presă oficială – Mogoșoaia
  • Antrenament oficial – Mogoșoaia
  • Miercuri, 14 octombrie
  • Austria – România, de la 21:45, la Ploiești, în Liga Națiunilor

UPDATE, 8 octombrie, ora 18:36 / Televiziunea islandeză care va transmite confruntarea din această seară a realizat un promo spectaculos prin care a promovat meciul de baraj cu România:

ADVERTISEMENT

 

VEZI VIDEO:


UPDATE, 8 octombrie, ora 16:23 / Mirel Rădoi şi staff-ul său au decis să conducă o ultimă sesiune de antrenament, orientată pe planul tactic, cu doar şse ore înaintea finalei cu Islanda. Înfriguraţi, concentraţi şi cu zâmbetul pe buze, „tricolorii“ au ascultat indicaţiile selecţionerului. Şedinţa de pregătire a durat 30 de minute şi s-a desfăşurat în apropierea hotelului în care este cantonată delegaţia României.

Ultimul antrenament tactic dinaintea partidei cu Islanda. FOTO: frf.ro
Ultimul antrenament tactic dinaintea partidei cu Islanda. FOTO: frf.ro

UPDATE, 8 octombrie, ora 15:03 / Presa internațională prefațeză duelul dintre Islanda și România și oferă pronosticuri pentru meciul de la Reykjavik.

ADVERTISEMENT

”Islanda speră să se inspire din parcursul memorabil pe care l-au avut la Euro 2016, într-o încercare de a ajunge în finala barajului. Totuși, nordicii trebuie să își revină după două înfrângeri consecutive de la reluarea meciurilor internaționale, inclusiv eșecul usturător cu Belgia, 1-5.

Românii merg la Reykjavik ca outsideri, însă cu un moral bun după o victorie notabilă cu Austria la ultimul lor meci – cel mai bun rezultat al lor din ultimii 6 ani”, scriu cei de la Sports Betting Dime, care merg totuși pe mâna nordicilor.

”Eroii Islandei de la Euro 2016 încă au parcursul de atunci proaspăt în memorie și cu siguranță vor să meargă în finala barajului. Totuși, România a jucat destul de bine în meciurile lor din Nations League cu Irlanda de Nord și Austria de luna trecută.

Chiar dacă Rădoi va trebui să se descurce fără căpitanul Vlad Chiricheș, îi vedem pe români să avanseze în finală. Islanda – România 1-2”, au scris jurnaliștii de la Sports Mole.


UPDATE, 8 octombrie, ora 10:04 / Jucătorii echipei naționale a României și-au ales numerele pe care le vor purta la meciul de baraj cu Islanda. La debutul său în prima reprezentativă, Mario Camora a decis să joace cu 22. Numărul 10 va fi purtat tot de Alexandu Maxim, în timp ce Ianis Hagi va evolua cu 14.

  • 1. Florin Niță
  • 2. Alexandru Crețu
  • 3. Alin Toșca
  • 4. Sergiu Hanca
  • 5. Mihai Bălașa
  • 6. Cristian Manea
  • 7. Denis Alibec
  • 8. Alexandru Cicâldău
  • 9. George Pușcaș
  • 10. Alexandru Maxim
  • 11. Nicușor Bancu
  • 12. Ciprian Tătărușanu
  • 13. Claudiu Keșeru
  • 14. Ianis Hagi
  • 15. Andrei Burcă
  • 16. David Lazar
  • 17. Ciprian Deac
  • 18. Răzvan Marin
  • 19. Gabriel Iancu
  • 20. Alexandru Mitriță
  • 21. Dragoș Grigore
  • 22. Mario Camora
  • 23. Nicolae Stanciu

UPDATE, 7 octombrie, ora 23:18 / Pe o vreme friguroasă, reprezentativa României a efectuat miercuri seara antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Islanda, semifinala barajului de calificare la Euro 2020. Ședința de pregătire a fost una destinsă, cu zâmbetul pe buze, semn că selecționerul Mirel Rădoi știe cum să întrețină o amosferă extrem de plăcută în cadrul lotului. Totuși, toți jucătorii au dat dovadă de determinare și s-au implicat maxim la exerciții, așa cum se așteaptă să o facă și mâine seară.

Selecționerul Mirel Rădoi a pregătit mai multe exerciții inedite, printre care și un „X și 0” pe grupuri, în care s-a pus accentul pe spiritul de observație și pe cel de echipă, dar s-au exersat și diverse scheme tactice pentru partida de joi seara.

Nou sosit în rândul „tricolorilor”, Mario Camora s-a integrat foarte bine în lot și a fost foarte activ pe toată durata antrenamentului. Deși a petrecut mai mult timp cu Deac, Burcă și Manea, coechiperii de la CFR Cluj, el a interacționat mult și cu ceilalți „tricolori”, astfel că folosirea sa în partida cu Islanda nu ar presupune niciun risc din punctul de vedere al acomodării.


UPDATE, 7 octombrie, ora 20:26 / În ciuda zvonurilor apărute în ultimele zile, Federația Islandeză de Fotbal a anunțat astăzi că barajul cu România se va desfășura conform programării inițiale, joi, 8 octombrie, de la ora 21:45 (ora României). Interesant este că, până la urmă, la partidă vor asista și 60 de spectatori, decizia fiind luată de comun acord cu sponsorii naționalei. Pentru aceștia se vor crea special trei zone de carantină pe stadion.

„Facem asta pentru a asigura o atmosferă plăcută pe teren și pentru a sprijini naționala Islandei într-un meci extrem de important”, au precizat oficialii forului islandez.


UPDATE, 7 octombrie, ora 18:38 / La antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Islanda, care este programat pentru miercuri seara de la ora 21:00 (ora României), jucătorii și staff-ul tehnic al naționalei vor avea parte de o surpriză din partea fanilor. Astfel, cele mai interesante mesaje trimise de suporteri în această săptămână au devenit scrisori personalizate pentru fiecare „tricolor” și îi va aștepta în vestiar, înainte de ședința de pregătire. Ele vor reprezenta plusul de motivație, afecțiune și energie de care jucătorii și antrenorii au nevoie pentru calificarea la Euro 2020!


UPDATE, 7 octombrie, ora 16:31 / Mijlocașul Alexandru Crețu e gata de luptă pentru meciul Islanda – România, din semifinalele barajului pentru Euro.

Internaționalul român s-a fotografiat cu pumnii strânși pe balconul hotelului din Reykjavik unde este cazată delegația ”tricoloră”.

Acesta e spiritul! Alexandru Crețu, pe terasa hotelului din Reykjavik, gata de luptă așa cum ne-a arătat și până acum! #HaiRomania ???

Geplaatst door Echipa națională de fotbal a României op Woensdag 7 oktober 2020


UPDATE, 7 octombrie, ora 14:02 / Atacantul echipei naționale a României, Denis Alibec, i-a făcut o surpriză unui suporter pe care l-a sunat și i-a oferit tricoul primei reprezentative cu semnătura sa.

Fanul a fost ales pentru mesajul său de încurajare înaintea meciului cu Islanda. ”Incredibil. E una dintre cele mai mari bucurii pe anul acesta. Vreau să-ți transmit să mergi înainte, orice s-ar spune despre tine. Ești un jucător talentat și un caracter aparte. Vă doresc tuturor celor de la națională sănătate și succes în Islanda”, a spus emoționat suporterul.


UPDATE, 7 octombrie, ora 11:37 / Situația este destul de încordată în sânul delegaței „tricolore”, fiind așteptate cu înfrigurare rezultatele testării COVID efectuată la sosirea în Islanda, direct pe aeroportul din Keflavik. Acestea sunt așteptate în jurul prânzului (ora 15:00 la București), până atunci toată lumea fiind blocată la hotel.

Din cauza stresului maxim, unii dintre jucători nici măcar nu au venit la micul dejun, preferând să petreacă timpul în cameră sau să doarmă mai mult.


UPDATE, 7 octombrie, ora 10:09 / Delegația României a fost preluată direct de la scara avionului de două autocare, respectând distanțarea în spații închise, și transportată spre filtrul de testare Covid din clădirea aeroportului.

Live Blog Islanda – România baraj pentru Euro 2020

După verificarea documentelor privind identitatea (unul dintre vameși, o româncă din Mureș), jucătorii au fost îndrumați apoi spre cabinele de testare Covid asemănătoare unelor pentru votare. Cu un cod de bare individual generat înaintea sosirii aici, tricolorii au așteptat să li se recolteze probe, apoi s-au întors la autocare și au plecat spre Grand Hotel Reykjavik.

Live Blog Islanda – România baraj pentru Euro 2020

După încă o oră de drum spre capitala Islandei, delegația s-a cazat în jurul orei 23:30, ora României.


UPDATE, 6 octombrie, ora 22:18 / Jucătorii naționalei României au aterizat în Islanda, pe aeroportul din Keflavik, şi se pregătesc pentru un drum de 40 de kilometri până la Grand Hotel din Reykjavik, unde vor intra în izolare.

Întreaga delegație „tricoloră” a fost testată pe aeroport, iar rezultatele vor sosi în cursul zilei de miercuri. Legislaţia islandeză impune carantina, iar „tricolorii“ vor avea voie să părăsească hotelul doar pentru antrenamentul oficial şi pentru meci. Zborul s-a efectuat cu o cursă charter și a durat 5 ore.


UPDATE, 6 octombrie, ora 21:48 / Au mai rămas mai puţin de 48 de ore pâna la startul meciului Islanda – România, iar „tricolorii“ au transmis un mesaj suporterilor. „Mai puțin de 48 de ore până la meciul așteptat de românii de pretutindeni! Suntem în drum spre Islanda! LUPTĂM ÎMPREUNĂ!“, este mesajul de pe pagina oficială de Facebook a naţionalei.


UPDATE, 6 octombrie, ora 16:41 / Delegația României a plecat marți după-amiază spre Islanda pentru meciul din semifinalele barajului Euro-2020. Zborul va dura cinci ore.


UPDATE, 6 octombrie, ora 16:08 / Meciul Islanda – România va beneficia de arbitraj video și în acest context jucătorii naționalei vizita lui Augustus Constantin, membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

”Acesta le-a prezentat jucătorilor diferite faze de joc și le-a explicat modul în care sunt judecate posibilele infracțiuni, în principal în interiorul careului de pedeapsă, conform noilor Legi ale Jocului. Un alt subiect important l-a reprezentat jucarea balonului cu mâna și interpretarea situațiilor de acest gen”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

Live Blog Islanda – România baraj pentru Euro 2020

În plus, tricolorii au reprimit confirmarea faptului că vor fi posibile cinci schimbări la meciul Islanda – România, iar în cazul în care se va ajunge în prelungiri, se poate face și înlocuirea cu numărul șase.


UPDATE, 6 octombrie, ora 14:45 / Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, le-a transmis un mesaj suporterilor înaintea plecării spre Islanda.

”Intră și tu în Peluza Tricoloră. Știm că în aceste timpuri e foarte greu pentru voi suporterii naționalei României să fiți alături de noi pe stadioane, dar la fel de bine știm că sunteți milioane în fața televizoarelor, sunteți aproape de noi și vreți să ne calificăm. Luptăm împreună! Hai România!”, a spus tehnicianul.

Intră în PeluzaTricolora.ro!

Mesajul lui Mirel Rădoi pentru suporterii români în ziua plecării spre Islanda! Tu de unde susții România❓Arată-le tricolorilor și selecționerului AICI ? https://peluzatricolora.ro/

Geplaatst door Echipa națională de fotbal a României op Dinsdag 6 oktober 2020


UPDATE, 6 octombrie, ora 13:20 / Jucătorii echipei naționale a României au efectuat marți dimineață ultimul antrenament înainte de plecarea spre Islanda, programată în această după-amiază.

”S-a lucrat intens timp de aproximativ 90 de minute, pe grupuri, faza ofensivă și defensivă, detalii tactice și faze fixe. Toți jucătorii au răspuns pozitiv cerințelor și indicațiilor staff-ului tehnic și sunt nerăbdători să înceapă meciul”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

Live Blog Islanda – România baraj pentru Euro 2020
Gabriel Iancu în timpul antrenamentului echipei naționale a României. Sursă foto: frf.ro

Până la ora jocului, Mirel Rădoi va mai conduce o singură ședință de pregătire, cea oficială, pe stadionul din Reykjavik.


UPDATE, 6 octombrie, ora 12:26 / Meciul Islanda România va fi condus de o brigadă de arbitri din Slovenia, avându-l la centru pe Damir Skomina.

În vârstă de 44 de ani, Skomina a oficiat la întâlnirea România – Polonia 0-3 în 2016, meci din preliminariile CM 2018. El va fi ajutat de asistenții Jure Praprotnik și Rober Vukan, în vreme ce al patrulea oficial va fi Rade Obrenovic.

În camera VAR se vor afla spaniolul Juan Martinez Munuera, ajutat de slovenul Slavko Vincic.


UPDATE, 6 octombrie ora 9:55 / Toți jucătorii echipei naționale a României au ieșit negativ la testarea pentru COVID-19, efectuată luni în cantonamentul de la Mogoșoaia.

În schimb, a fost pozitiv rezultatul unui membru al staff-ului auxiliar. Acesta ieșise negativ la testările anterioare și va fi retestat azi pentru a se vedea dacă nu e vorba de un caz fals-poztiv. Până atunci, el a intrat în izolare și a ieșit din programul „tricolorilor”.


UPDATE, 5 octombrie ora 22:47 /FRF se teme de o conspiraţie: „Vom fi testați de guvernul islandez”.

Pe baza celor petrecute în ultimele săptămâni, Andrei Vochin a luat în calcul cel mai „negru” scenariu: „Guvernul islandez are alte reguli, spre deosebire de Austria. În Islanda vom fi testaţi, din nou, toţi, de către guvernul islandez. Nu are nicio legătură cu UEFA laboratorul care va preluca testele. Faci testul acolo, pleci de acolo la hotel şi se aşteaptă rezultatul. Dacă e vreun rezultat pozitiv, atunci începe ancheta epidemiologică. Noi nu mergem la cantonamentul din Mogoşoaia, cel puţin eu. Orice cetăţean care ajunge în Islanda acesta stă 14 zile în carantina, dar sportivii au ‘culoar’.

Sincer, mă îngrijorează testul ăsta (n.r. – la laboratorul neacreditat UEFA), dar nu pentru că vin dintr-o zonă balcanică. Se spune că zona nordică e de o corectitudine ieşită din comun. Am văzut Suedia – Danemarca. L-am văzut pe suedezul ăla cu circul lui despre rasism. La fotbal nu mă convinge nimeni că lucrurile stau aşa. Am văzut cazul din Feroe, care are o legislaţie asemănătoare, identică pe anumite părţi. Şi am văzut ce au păţit cei de la Slovan Bratislava, descoperiţi cu test COVID şi care au pierdut cu 3-0. Când s-au întors acasă, s-au retestat, iar omul găsit pozitiv a fost găsit negativ”, a declarat Andrei Vochin în cadrul emisiunii „Sport Report”.


UPDATE, 5 octombrie ora 20:13 / Tricolorii au efectuat un antrenament în această seară și se pare că atacanții s-au antrenat în condiții normale.

„Tricolorii care au evoluat duminică la echipele de club au avut un program seperat de refacere. Partea bună e că între ceilalți jucători care s-au pregătit normal s-a regăsit tripleta ofensivă completă Alibec-Pușcaș-Keșeru. Iar colegii și antrenorii au avut grijă să exerseze din plin finalizările”, anunțăsite-ul FRF.

UPDATE, 5 octombrie, ora 18:25 / Președintele Comisiei Tehnice a FRF a anunțat oficial că partida cu Islanda se va juca fără spectatori și a prezentat măsurile pe care trebuie să le respecte delegația noastră.

„Vom merge direct la hotel, de la aeroport, și nu o să ieșim decât la stadion pentru antrenamentul oficial și pentru meci. Atât. Absolut nimeni dintre cei aflați în delegația română nu iese din hotel pentru altceva în afară de activitățile oficiale, adică antrenamentul oficial și meciul”, a spus Mihai Stoichiță la Digisport.


UPDATE, 5 octombrie, ora 14:45 / Selecționerul Islandei, suedezul Erik Hamren, s-a declarat foarte optimist cu privire la duelul cu naționala lui Rădoi: „În Islanda, toată lumea se așteaptă să învingem în acest meci. Pe de altă parte, și românii cred că va câștiga echipa lor. Eu am o presimțire foarte bună pentru meci și sunt optimist. Vor câștiga cei mai concentrați la finalizare și cei care vor greși mai puțin”, a spus Erik Hamren.


UPDATE, 5 octombrie, ora 10:30 / Echipa națională a României este testată de UEFA pentru COVID-19, chiar în cantonament! De asemenea, jucătorii lui Rădoi sunt supuși și unor analize de sânge. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a tricolorilor.

? Se întâmplă acum❗ Testare oficială UEFA pentru COVID în cantonamentul tricolorilor! În baza rezultatelor vom juca împotriva Islandei! În paralel, jucătorii lui Mirel Rădoi fac și analize de sânge ?

Geplaatst door Echipa națională de fotbal a României op Maandag 5 oktober 2020


UPDATE, 4 octombrie, ora 23:14 / Selecționerul Mirel Rădoi a decis convocarea de urgență a fundașului Cristi Manea de la CFR Cluj.

Conform site-ului oficial al FRF, jucătorul se va alătura încă din această noapte lotului la Mogoșoaia, după meciul cu FC Viitorul din Liga 1.


UPDATE, 4 octombrie, ora 22:55 / Oficialii federației islandeze au anunțat că meciul cu România se va disputa fără spectatori, deși UEFA a permis accesul fanilor într-un număr de 30% din capacitatea stadionului.

”Ministerul Sănătății din Islanda a reevaluat situația pandemiei în statul nordic și a modificat normele începând de luni, 5 octombrie. Asta pentru că Islanda a înregistrat ieri 63 de noi cazuri pozitive de coronavirus, al doilea record pentru o zi din luna aprilie până acum.

Astfel, autoritățile naționale vor limita adunările de mai mult de 20 de persoane, cu câteva excepții printre care nu se află, cel puțin până la această oră, partidele de fotbal. Cum măsura UEFA se aplică doar dacă și legislația națională e permisivă, momentan iese din discuție accesul oricăror fani joi, la Islanda-România”, se arată pe site-ul oficial al FRF.


UPDATE, 4 octombrie, ora 16:24 / Fundașul Ionuț Nedelcearu ratează meciul cu Islanda, din semifinala barajului pentru Euro, dar și partidele cu Norvegia și Austria din Liga Națiunilor.

Potrivit protocolului UEFA, pentru disputarea partidei cu Islanda este obligatorie efectuarea testării Covid a jucătorilor în MD-3, adică mâine, luni, 5 octombrie. Această testare obligatorie este programată la CNF Mogoșoaia.

Obligativitatea testării în MD-3 vine pentru că disputăm partidă în deplasare, iar programarea transportului cu charter este marți după-amiază. În cazul partidelor disputate acasă, testarea poate fi efectuată în MD-1.

Clubul Ufa din Rusia la care este legitimat Ionuț Nedelcearu a acceptat oferta echipei AEK Atena pentru jucătorul român, iar finalul perioadei de transferuri îl reprezintă data de 5 octombrie.

Fundașul trebuie să efectueze vizita medicală la noul club din afara României și să semneze, astfel că deplasarea lui din cantonament la noul club și înapoi ar aduce imposibilitatea de a parcurge protocolul UEFA pentru Covid-19.


UPDATE, 4 octombrie, ora 15:16 / UEFA a anunțat că va permite accesul spectatorilor la partidele internaționale, în proproție de 30% din capacitatea stadionului, însă măsura se aplică doar în cazul statelor care acceptă revenirea fanilor la evenimentele sportive.

Islandezii au deschis deja stadioanele, iar acum anunță că 1.500 de spectatori ar putea asista la jocul de baraj cu România. ”Federația estimează că 1.500 de oameni ar putea intra pe arena Laugardalsvollur. Islanda va înfrunta România în barajul pentru Euro 2020, după care va înfrunta Danemarca și Belgia, în Liga Națiunilor”, scrie site-ul mbl.is.


Islanda – România e cel mai important meci pentru selecţionerul Mirel Rădoi

Pentru selecţionerul Mirel Rădoi a sosit momentul adevărului. Sub comanda sa tricolorii au obţinut o victorie în Austria şi au remizat acasă cu Irlanda de Nord în grupa Diviziei B a Ligii Naţiunilor, însă nu este foarte relevant, pentru că în această competiţie selecţionerii obişnuiesc să mai rodeze loturile, nefolosind formulele de bază.

Desigur, pentru moralul jucătorilor noştri succesul din Austria poate însemna foarte mult, pentru că vorbim despre una dintre naţionalele solide din Europa, dar e clar că în Islanda va fi altceva. Islanda a pierdut greu de tot, în minutul 92, din penalty şi a ratat un minut mai târziu egalarea tot de la punctul cu var în faţa Angliei, după care, cu o echipă cu multe rezerve, a fost distrusă de Belgia. Însă cele două meciuri nu i-au putut oferi prea multe informaţii lui Rădoi, în condiţiile în care au lipsit destui jucători islandezi importanţi.

Trei reveniri în lotul României

Islanda este o echipă masivă, cu jucători foarte înalţi, caracteristica fiind jocul atletic, mai puţin partea tehnică. În apărare este foarte greu de despăşit cu centrări înalte, dar devine vulnerabilă la acţiunile combinative şi rapide la firul ierbii. Pe tricolori îi va aştepta clar un meci de mare angajament.

Mirel Rădoi a rechemat trei jucători care nu au fâcut parte din lot la partidele cu Irlanda de Nord şi Austria: atacantul Claudiu Keşeru şi mijlocaşii Alex Mitriţă şi Răzvan Marin. Este clar că Rădoi vrea mai multă calitate la mijloc în sensul construcţiei jocului şi a găsirii poziţiilor bune pentru atacanţi de a ajunge în situaţii de finalizare.

Emoţii cu Vlad Chiricheş

Are însă emoţii în privinţa celui mai experimentat jucător din apărare, Vlad Chiricheş, care a ieşit accidentat la meciul de Serie A Sassuolo – Crotone. Fără Chiricheş Dragoş Grigore va fi mai expus, pentru că ambele variante rămase, Nedelcearu şi Toşca nu dau siguranţă şi o altă soluţie nu prea există în campionatul nostru.

Meciul se va juca la o temperatură care nu va depăşi cinci grade la ora startului de pe stadionul Laugardarsvollur, cu un vânt nu foarte puternic, undeva în jur de 20 km la oră, dar oricum o temperatură scăzută, pe placul gazdelor. Mai mult, cu 24 de ore mai înainte se anunţă ploaie, nu şi în ziua partidei, dar ploaia poate fi iarăşi un aliat al islandezilor.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,35 este cota pentru ”1x” la meciul Islanda-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: