Fotbal international

LIVE BLOG La Liga etapa a 11-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. Granada ratează șansa de a trece pe primul loc din nou

LIVE BLOG La Liga etapa a 11a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Granada rateaza sansa de a trece pe primul loc din nou
ADVERTISEMENT

Marţi, 29 octombrie, a început etapa a 11-a, intermediară, în La Liga. Marţi s-au jucat Barcelona – Valladolid 5-1 şi Alaves – Atletico Madrid 1-1, miercuri, 30 octombrie,  au avut loc alte cinci jocuri, printre care şi cel al lui Real Madrid cu Leganes, în care băieții lui Zinedine Zidane au câștigat cu 5-0.


UPDATE 30 octombrie, ora 00:05 / Granada a pierdut meciul din deplasare cu Getafe, 1-3 și a ratat șansa de a trece pe primul loc în La Liga. Pentru Getafe au înscris Angel, Arambarri și Timor, în timp ce pentru Granada a marcat Puertas.

ADVERTISEMENT

UPDATE 30 octombrie, ora 23:50 / Real Madrid a câștigat meciul cu Leganes fără prea mari emoții, cu scorul de 5-0. Pentru madrileni au înscris Rodrygo (7), Tony Kroos (8), Sergio Ramos (24), Karim Benzema (69) și Luka Jovic (91).


UPDATE, 30 octombrie, ora 22:25 / Real Madrid face un meci de senzație în duelul cu Leganes. Băieții lui Zinedine Zidane au înscris două goluri în 7 minute, iar toni Kroos a marcat cu călcâiul.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 27 octombrie, ora 21:35/ După victoria obținută în fața lui Betis, Granada a devenit lider în La Liga, profitând de amânarea derby-ului dintre Barcelona și Real Madrid.

Clasamentul din La Liga. Sursă Foto: Flashscore
Clasamentul din La Liga. Sursă Foto: Flashscore

LIVE BLOG La Liga etapa a 11-a

Marţi etapa se deschide cu o deplasare grea pentru Atletico Madrid, la Vitoria, pe terenul celor de la Alaves, care acasă sunt foarte redutabili. De la revenirea în primul eşalon în 2016 Alaves a reuşit doar un egal acasă cu Atletico, dar în anii 2000 a avut trei succese consecutive la Vitoria. Pentru Atletico va şi mai greu deoarece îi lipseşte fantezia din joc, portughezul Joao Felix şi trei oameni de calitate în apărare:Vrsaljko, Gimenez şi Savic.

ADVERTISEMENT

Seara, pe Nou Camp vine Valladolid, echipa care îl are patron pe brazilianul Ronaldo, care a jucat preţ de o stagiune în tricoul blau-grana. Evident, catalanii, cu atacul lor ucigător, sunt favoriţi, însă Valladolid, deşi o echipă mică, a scos destule puncte în deplasare, printre care şi o remiză pe terenul marii rivale a Barcelonei, Real Madrid.

La Liga etapa a 11-a. Barcelona primeşte vizita lui Valladolid

Real Madrid împotriva codaşei din capitala Spaniei

Real Madrid joacă miercuri, pe Santiago Bernabeu, în compania penultimei clasate, Leganes, într-un derby al capitalei Spaniei. Leganes a reuşit prima victorie în acest sezon abia în etapa  a 10-a, 1-0 acasă cu Mallorca şi pare că sezonul acesta îşi va încheia periplul prin prima divizie. Real este clar mare favorită, deşi Leganes a mai pus probleme în alte meciuri, iar în Cupa Spaniei a reuşit o calificare incredibilă cu două sezoane în urmă chiar pe Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Un meci foarte atractiv şi cu un lung istoric în La Liga are confruntarea Valencia-Sevilla. Este cel mai echilibrat joc al etapei intermediare, pe Mestalla venind o formaţie care are ca obiectiv clasarea pe loc de Champions League la final de sezon. Valencia e pregătită acum de Albert Celades, în timp ce Sevilla merge destul de bine sub comanda lui Julen Lopetegui. E genul de meci în care ar părea un miracol să nu înscrie ambele formaţii şi tradiţia arată că aşa s-a întâmplat în multe rânduri.

La Liga etapa a 11-a. Meci foarte interesant; Valencia-Sevilla

Espanyol, zmeu în Europa, miel în La Liga

Real Sociedad, una dintre revelaţiile începutului de sezon, a câştigat etapă trecută la Vigo şi acum primeşte vizita celor de la Levante, într-un meci în care mai poate bifa trei puncte, mai ales că are şi tradiţia meciurilor directe de partea sa. Şi Athletic Bilbao – Espanyol este un meci destul de bogat ca tradiţie şi papagalii din Barcelona au fost una dintre echipele care au pus probleme pe San Mames. unde a reuşit să termine de mai multe ori la egalitate. Doar că acum Espanyol e în criză mare în campionat, în coada clasamentului, în timp ce în Europa conduce grupa din care face parte!

La Liga etapa a 11-a. Odegaard e vedeta lui Real Sociedad

Altă dată un meci de zona europeană Betis Sevilla – Celta Vigo aduce în acţiune pe terenul primei formaţii două echipe cu mari probleme, care se zbat în subsolul clasamentului, trupa galiciană fiind situată chiar pe loc retrogradabil, cu numai 9 puncte. Celta nu a avut o viaţă uşoară nici sezonul trecut, când a evitat cu greu căderea în Segunda Division.

Granada, marea surpriză de până acum

Joi se vor juca ultimele trei partide: Eibar – Villarreal, cu echipa locală doar o umbră a ceea ce arăta în urmă cu an şi reversul medaliei la Submarinul galben, după un sezon cenuşiu acum în zona de Europa, Mallorca – Osasuna, meciul promovatelor şi Getafe – Granada, oaspeţii fiind o altă mare surpriză plăcută în aceste prime zece etape, cocoţaţi în coasta celor mari.

Programul etapei a 11-a în La Liga

Marţi, 29 octombrie

ora 20:00 Alaves – Atletico Madrid

ora 22:15 Barcelona – Valladolid

Miercuri, 30 octombrie, ora 20:00

Real Sociedad – Levante

Valencia – Sevilla

ora 21:00 Athletic Bilbao – Espanyol

ora 22:00 Betis Sevilla – Celta Vigo

ora 22:15 Real Madrid – Leganes

Joi, 31 octombrie, ora 20:00

Eibar – Villarreal

Mallorca – Osasuna

ora 22:15 Getafe – Granada

 

ADVERTISEMENT