Fotbal international

LIVE BLOG La Liga etapa a 14-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Sevilla, victorie cu Valladolid în ultimul meci al rundei

24.11.2019 | 23:46
LIVE BLOG La Liga etapa a 14a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Sevilla victorie cu Valladolid in ultimul meci al rundei
ADVERTISEMENT

Odată obținută calificarea în stil de mare echipă și prezența în urna capilor de serie la turneul final al EURO 2020 după victoriile cu 7-0 și respectiv 5-0 reușite acasă în fața Maltei și României, spaniolii revin și la treburile cotidiene, cu meciurile din cadrul etapei a 14-a din La Liga, care vor avea loc vineri, 22 noiembrie, sâmbătă, 23 noiembrie și duminică, 24 noiembrie.


UPDATE, 24 noiembrie, ora 00:00/ La finalul rundei a 14-a din La Liga, Barecelona și Real Madrid își impart prima poziție din clasament, cu 28 de puncte, în timp ce ultimele două locuri de Champions League sunt ocupate de Sevilla, cu 27 de puncte, și Atletico Madrid, cu trei puncte mai puțin. Click pentru clasamentul actualizat din La Liga.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 24 noiembrie, ora 23:50/ Rezultatul final al ultimului meci al rundei:

  • Real Valladolid – Sevilla 0-1

UPDATE, 24 noiembrie, ora 20:00 / Rezultatele de duminică:

  • Espanyol – Getafe 1-1
  • Osasona – Bilbao 1-2
  • Eibar – Alaves 0-2
  • Villareal – Celta Vigo 1-3

UPDATE, 23 noiembrie, ora 21:00/ Rezultate finale:

  • Leganes – Barcelona 1-2
  • Betis – Valencia 2-1
  • Granada – Atletico Madrid 1-1

UPDATE, 23 noiembrie, ora 15:40/ Barcelona a întors scorul în meciul cu Leganes. Pentru 2-1 a marcat Arturo Vidal în minutul 81.


UPDATE, 23 noiembrie, ora 15:20/ Barcelona a egalat în duelul cu Leganes. A marcat Luis Suarez în minutul 53.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 23 noiembrie, ora 14:12/ Leganes a deschis scorul în meciul cu Barcelona. A marcat El Nesyri în minutul 12 ( click pentru video cu reușita).


UPDATE, 23 noiembrie, ora 14:00/ A început primul meci al rundei:

  • LIVE VIDEO Leganes – Barcelona

LIVE BLOG La Liga etapa a 14-a

Ca urmare a faptului că săptămâna viitoare vom avea o nouă rundă din grupele Champions League toate echipele angrenate în prima competiție intercluburi din Europa vor juca sâmbătă. Practic, ziua de duminică nu va mai aduce la rampă nici unul dintre primele trei nume din La Liga.

ADVERTISEMENT

Etapa se deschide vineri cu meciul dintre Levante și Mallorca, o partidă între două echipe din a doua parte a clasamentului. Gruparea din Valencia este favorită, ținând cont că joacă bine acasă, acolo unde a reușit să bată și pe Barcelona, dar insularii vor căuta să smulgă măcar un egal, aflându-se pe locul 14, aproape de zona periculoasă.

Odegaard, inamicul lui Real Madrid

Sâmbătă Barcelonavine la Madrid la ora 14:00, pentru a întâlni lanterna roșie a campionatului, un Leganes care nu pare a da vreun semn de reviriment și cu cele șase puncte pe care le-a strâns arată ca o echipă care nu mai are viitor în prima divizie.

ADVERTISEMENT

Mult mai greu va fi meciul lui Real Madrid pe teren propriu cu omologii de la Real Sociedad, bascii având un sezon excelent și jucători foarte periculoși pe contraatac. Real îl va vedea la lucru, în calitate de adversar, pe norvegianul Odegaard, care a fost adus pe Santiago Bernabeu în urmă cu doi ani, dar Zinedine Zidane nu i-a acordat nici o șansă și l-a trimis împrumut la alte cluburi.

Atletico Madrid, cu aceleași probleme de lot

Lângă Odegaard mai există atacantul care a marcat al cincilea gol României, Oyarzabal, jucător promovat de la naționala de tineret cu care a ieșit în vară campion european. Meciurile directe la Madrid au fost mereu pline de goluri, foarte multe de over 3,5, dar ultima confruntare a însemnat un neașteptat 2-0 pentru basci pe Bernabeu.

Atletico Madrid se deplasează la Granada, acolo unde a căzut în acest sezon și Barcelona, învinsă cu 2-0. Nou promovata are un singur eșec acasă, de curând, un 1-2 cu Real Sociedad, în rest victorii și trebuie tratată cu toată seriozitatea. Atletico nu se poate baza pe Savic, Gimenez și Vrsaljko, dar mai ales în față, unde fără portughezul Joao Felix pare mult mai puțin inspirată.

Sevilla joacă acasă la brazilianul Ronaldo

Sevilla se ține bine, e la un singur punct de primele două clasate, Barcelona și Real Madrid, la egalitate cu Atletico, dar să nu uităm faptul că atât catalanii cât și oamenii lui Zidane au un meci mai puțin, El Clasico fiind mutat pe 18 decembrie. Sevilla merge la Valladolid, clubul brazilianului Ronaldo, unde nu îi va fi ușor, dar poate obține cele trei puncte.

Programul etapei a 14-a din La Liga

Vineri, 22 noiembrie, ora 22:00

Levante – Mallorca

Sâmbătă, 23 noiembrie

ora 14:00 Leganes – Barcelona

ora 17:00 Betis Sevilla – Valencia

ora 19:30 Granada – Atletico Madrid

ora 22:00 Real Madrid – Real Sociedad

Duminică, 24 noiembrie

ora 13:00 Espanyol – Getafe

ora 15:00 Osasuna – Athletic Bilbao

ora 17:00 Eibar – Alaves

ora 19:30 Villarreal – Celta Vigo

ora 22:00 Valladolid – Sevilla

ADVERTISEMENT