Fotbal international

Live Blog La Liga, etapa a 18-a. Cum au reacționat copiii lui Messi la golul argentinianului. Video

09.01.2021 | 23:31
Live Blog La Liga etapa a 18a Cum au reactionat copiii lui Messi la golul argentinianului Video
ADVERTISEMENT

În acest weekend se joacă etapa a 18-a, penultima a turului, în La Liga. Cele trei mari forţe ale Spaniei sunt toate programate sâmbătă, 9 ianuarie, ca în perioada în care evoluau în grupele Champions League şi obligatoriu trebuia să nu fie niciodată puse să joace duminica.

După succesul Barcelonei în partida de la Bilbao catalanii au redus la şapte puncte distanţa faţă de liderul Atletico Madrid şi la 5 faţă de ocupanta locului secund, Real Madrid, urcând pe treapta de bronz după ce multă vreme au staţionat pe locul 6.

ADVERTISEMENT

Liderul Primerei Division, Atletico Madrid, se reîntoarce la campionat după ce a suferit un adevărat şoc miercuri, în Cupa Spaniei, fiind eliminată în faza 32-imilor de finală de către formaţia de eşalon trei Cornella. Antrenorul Diego Simeone a fost extrem de furios, însă el a trimis pe teren foarte mulţi jucători de rezervă şi acest lucru a contat pe un teren greu, în urma ploilor căzute abundent.

Programul etapei a 18-a din La Liga

Duminică, 10 ianuarie

  • Levante – Eibar 2-1 (Melero 65, Morales 76 / Inui 51)
  • Cadiz – Alaves 3-1 (Alex 15, Lozano 56, Negredo 68 / Joselu 23 pen.)
  • Elche – Getafe (meciul a fost amânat pentru luni, 11 ianuarie)
  • Valladolid – Valencia 0-1 (Soler 76)
ADVERTISEMENT

Vineri, 8 ianuarie

  • Celta Vigo – Villarreal 0-4 (Moreno 5, Gomez 14, Parejo 19, Nino 31)

Sâmbătă, 9 ianuarie

  • Sevilla – Real Sociedad 3-2 (En Nesyri 4, 7, 46 / D. Carlos 5-autogol, Isak 14)
  • Atletico Madrid – Athletic Bilbao ( meciul a fost amânat)
  • Granada – Barcelona 0-4 (Griezmann 14, 64, Messi 36, 43)

Min. 78 / Vallejo a fost eliminat după un fault în poziţie de ultim apărător şi Granada va juca în inferioritate numerică.

ADVERTISEMENT

Barcelona: Ter Stegen – Dest, Umtiti, Mingueza, Alba – de Jong, Busquets, Pedri – Messi, Griezmann, Dembele.


  • Osasuna – Real Madrid 0-0

Real Madrid: Courtois – Lucas, Ramos, Varane, Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Asensio, Benzema, Hazard

ADVERTISEMENT

Luni, 11 ianuarie

  • Elche – Getafe 1-3 (Guti 4 / Cucu 39, Mata 69, Angel 86)
  • Huesca – Betis Sevilla 0-2 (Mandi 78, Sanabria 90+4)

lli


Copiii lui Messi, reacție de senzație la golul tatălui lor

UPDATE, 9 ianuarie, ora 23:32 / Lionel Messi a reușit două goluri în victoria Barcelonei pe terenul Granadei, iar copiii săi au sărbătorit în mod inedit în fața televizorului una dintre reușitele tatălui lor.

Mateo si Thiago Messi au reacționat impresionat la golul fabulos marcat de tatăl lor, iar clipul video face deja înconjurul lumii.


Real Madrid l-a împrumutat pe Takefusa Kubo la Getafe

UPDATE, 8 ianuarie, ora 17:48 / Clubul Real Madrid a anunțat pe site-ul oficial cedarea sub formă de împrumut până la finalul sezonului la Getafe a jucătorului Takefusa Kubo.

Japonezul în vârstă de 19 ani a fost crescut de FC Barcelona, dar a fost luat de ”galactici” în 2019. Kubo nu a jucat niciun meci pentru Real Madrid și a mai fost împrumutat la Real Mallorca și Villarreal.


Liderul Atletico Madrid primeşte pe Bilbao în etapa a 18-a din La Liga

Diego Simeone a fost atât de supărat încât a lansat voalat şi ipoteza că sezonul trecut ar putea să nu mai fie pe banca “plăpumarilor”. Are nouă sezoane şi peste 500 de meciuri şi este antrenorul cu cel mai mare salariu din Primera Division, 24 milioane euro.

Atletico Madrid primeşte vizita lui Athletic Bilbao, care nu a putut face faţă miercuri formei excelente, după mult timp, a starului Barcelonei, Lionel Messi şi catalanii au obţinut în “Catedrala” San Mames primul succes după trei sezoane fără victorie la Bilbao.

Real Madrid, deplasare la Pamplona, la penultima clasată

Real Madrid va juca în deplasare, la penultima clasată, Osasuna Pamplona, unde nu o dată a avut mari probleme. Zinedine Zidane spune că va continua să aibă răbdare cu belgianul Eden Hazard, până ce acesta va reuşi să depăşească toate problemele, mai ales de sănătate, întâmpinate până acum şi nu au fost deloc puţine.

Real Madrid este favorită în faţa navarrezilor, însă să nu uităm că la fel de mare favorită a fost şi în ultima deplasare, pe terenul nou promovatei Elche şi partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, ba, mai mult, gazdele puteau da marea lovitură în ultimele minute.

Barcelona, la a treia deplasare consecutivă

Barcelonavine, în sfârşit, după două victorii legate, Huesca şi Bilbao şi are parte de o nouă deplasare, la Granada. Încet, încet revine optimismul pe Nou Camp, însă la Granada nu va fi uşor, echipa locală încetând de două sezoane să mai fie doar o formaţie care luptă la supravieţuire şi a reuşit să ajungă în acest sezon în 16-imile Europa League.

Alte două meciuri foarte interesante din această rundă sunt uvertura etapei, Celta Vigo – Villarreal, în care se aşteaptă goluri şi de o parte şi de alta şi un joc ofensiv de ambele părţi şi Sevilla – Real Sociedad, un meci tot din zona cupelor europene, cu accente chiar de Champions League.

ADVERTISEMENT