Fotbal international

LIVE BLOG La Liga etapa a 19-a. Program, rezultate, informaţii de ultimă oră. Barcelona, egalată de Espanyol în ultimele minute în derby-ul Cataluniei. VIDEO

04.01.2020 | 23:49
LIVE BLOG La Liga etapa a 19a Program rezultate informatii de ultima ora Barcelona egalata de Espanyol in ultimele minute in derbyul Cataluniei VIDEO
ADVERTISEMENT

Etapa a 19-a din La Liga, ultima a turului dar, totodată, prima din anul 2020, se întinde pe perioada a trei zile, de vineri, 3 ianuarie şi până duminică, 5 ianuarie. Nu avem nici un meci între echipele mari, însă avem două partide care suscită mare interes.


UPDATE, 4 ianuarie, ora 23:55 / Espanyol și FC Barcelona au încheiat la egalitate, scor 2-2, derby-ul Cataluniei. Gazdele au deschis scorul în minutul 23, după golul lui David Lopez, însă echipa lui Ernesto Valverde a preluat conducerea în primele 15 minute din partea secundă, în urma reușitelor lui Suarez și Arturo Vidal.

ADVERTISEMENT

Rezultatul final a fost stabilit de atacanul chinez Wu Lei, care l-a învins pe Neto în minutul 88, cu o execuție plasată.

  • Espanyol – Barcelona 2-2 (Lopez 23, Wu Lei 88 / Suarez 50, Vidal 59)


UPDATE, 4 ianuarie, ora 21:00/ Atletico Madrid s-a impus în fața celor de la Levante, cu 2-1. Formația lui Diego Simeone a deschis scorul în minutul 13, prin Angel Correa, dar s-a văzut egalată după trei minute, Marti Roger fiind autorul golului. Egalitatea pe tabela de marcaj a rezistat doar 120 de secunde, Felipe punctând pentru 2-1.

ADVERTISEMENT
  • Atletico Madrid – Levante 2-1 (Angel Correa 13, Felipe 18 / Roger 15)


UPDATE, 4 ianuarie, ora 19:00/ Rezultat final:

  • Getafe – Real Madrid 0-3 (Soria autogol 35, Varane 53, Modric 90+6)


UPDATE, 4 ianuarie, ora 16:45/ Rezultat final:

  • Valencia – Eibar 1-0 (Gomez 27)


UPDATE, 3 ianuarie 2020, ora 23:55: FC Sevilla și Athletic Bilbao au remizat, scor 1-1, în primul meci al celor două din 2020. Capa a deschis scorul după ceva mai mult de un sfert de oră, iar Nunez, cu un autogol, a stabilit scorul final după o oră de joc.

Remiza de pe ”Sanchez Pizjuan” păstrează Sevilla pe locul 3 în clasament, cu 35 de puncte, iar Bilbao urcă pe 7, cu 29. VIDEO CU REZUMATUL.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 3 ianuarie 2020, ora 22:00: FC Sevilla, rivala CFR-ului din 16-imile Europa League, o înfruntă pe Athletic Bilbao, în al doilea meci al anului din La Liga.

  • FC Sevilla – Ath. Bilbao 1-1 (Nunez autogol 61- Capa 15)

În primul meci al etapei a 19-a: Valladolid – Leganes 2-2


LIVE BLOG La Liga etapa a 19-a

E vorba de un derby de Madrid mai puţin notoriu, Getafe – Real Madrid, echipa gazdă aflându-se pe locul 4 în acest moment şi de tradiţionala confruntare a Cataloniei, Espanyol – Barcelona, care parcă niciodată nu a fost atât de dezechilibrată, pentru că Espanyol e codaşa Ligii la acest moment.

ADVERTISEMENT

Vineri, 3 ianuarie, primele două meciuri din noul an sunt Valladolid-Leganes, meci mult mai greu decât s-ar crede pentru echipa care îl are patron pe brazilianul Ronaldo, pentru că Valladolid nu a mai câştigat de cinci partide, iar Leganes are două victorii şi un egal în ultimele trei. Seara are loc Sevilla – Athletic Bilbao şi după ce bascii au ieşit neînvinşi de pe Santiago Bernabeu, în disputa cu Real Madrid cei de la Sevilla sunt avizaţi.

Getafe, un obstacol periculos pentru Real Madrid

Sâmbătă, 4 ianuarie se dispută alte patru partide. Valencia – Eibar ar trebui să însemne un succes al gazdelor, dar acasă Valencia a fost foarte inconstantă, făcând meciuri mari cu echipele de top şi încurcându-se cu cele mici. Apoi urmează Getafe – Real Madrid, cu o ascensiune a micuţei echipe din capitala Spaniei impresionantă, ceea ce ne face să credem că va fi chiar greu pentru oamenii lui Zinedine Zidane.

Atletico Madrid, care aleargă să recupereze o perioadă mai puţin fastă, pentru a reveni în top 4, nu ar trebui să aibă probleme acasă cu Levante, care este o echipă grea acasă, dar în deplasare nu a pus mari probleme. Seara de sâmbătă se încheie cu derbyul Barcelonei, în care nu vedem posibil altceva decât succesul echipei lui Leo Messi. Duminică se joacă Real Sociedad – Villarreal, Alaves – Betis şi Celta Vigo – Osasuna, partide deschise oricărui rezultat, inclusiv cea de la San Sebastian, ştiind că Villarreal e periculoasă în deplasare.

Programul etapei a 19-a din La Liga

Vineri, 3 ianuarie

ora 20:00 Valladolid – Leganes

ora 22:00 Sevilla – Athletic Bilbao

Sâmbătă, 4 ianuarie

ora 14:00 Valencia – Eibar

ora 17:00 Getafe – Real Madrid

ora 19:30 Atletico Madrid – Levante

ora 22:00 Espanyol – Barcelona

Duminică, 5 ianuarie

ora 15:00 Real Sociedad – Villarreal

ora 17:00 Alaves – Betis Sevilla

ora 22:00 Celta Vigo – Osasuna

ADVERTISEMENT