Fotbal international

LIVE BLOG La Liga etapa a 21-a. Program, rezultate, informaţii de ultimă oră. Real poate deveni lider. Atletico, pas greșit contra ”Lanternei”. VIDEO

26.01.2020 | 15:00
LIVE BLOG La Liga etapa a 21a Program rezultate informatii de ultima ora Real poate deveni lider Atletico pas gresit contra Lanternei VIDEO
ADVERTISEMENT

Etapa a 21-a din La Liga are loc în acest weekend, pe parcursul a trei zile: vineri, 24 ianuarie, sâmbătă, 25 ianuarie şi duminică, 26 ianuarie. Cele două mari rivale la titlu joacă în deplasare, meciul mai greu avându-l, la prima vedere, Barcelona pe terenul Valenciei, în timp ce Real Madrid se deplasează la Valladolid.


UPDATE, 26 ianuarie, ora 15:55 / Criza de rezultate continuă la Atletico Madrid. După eșecul cu Real din Supercupă, cu Eibar din campionat și cu Leonesa din Cupă, trupa lui Simeone a remizat acasă, scor 0-0, cu ”lanterna” Leganes.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 26 ianuarie, ora 12:50 / Atletico Madrid are șansa de a se apropia la 5 puncte de liderul Barcelona. Echipa lui Simeone înfruntă ”lanterna” din La Liga, Leganes, în primul meci de duminică. Seara, Real Madrid poate trece de marea rivală din Catalonia dacă nu pierde la Valladolid.

Programul zilei:

  • FINAL Atletico Madrid – Leganes 0-0
  • LIVE Celta Vigo – Eibar 0-0
  • ora 17:00 Getafe – Betis Sevilla
  • ora 19:30 Real Sociedad – Mallorca
  • ora 22:00 Valladolid – Real Madrid
ADVERTISEMENT

UPDATE, 25 ianuarie, ora 23:50 / Sevilla a câștigat meciul de pe teren propriu cu Granada, 2-0. Golurile echipei lui Julen Lopetegui au fost înscrise de Luuk de Jong în minutul 10 și de Nolito în minutul 34.


UPDATE, 25 ianuarie, ora 22:00 / FC Sevilla – Granada este ultimul meci care se joacă sâmbătă în La Liga.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 25 ianuarie, ora 21:00 / Partida dintre Alaves și Villareal s-a terminat cu victoria oaspeților, 2-1. Golurile „submarinului galben” au fost marcate de Bacca (10) și Nino (90), în timp ce pentru gazde a înscris Joselu în minutul 80.

  • Alaves – Villarreal 1-2 

UPDATE, 25 ianuarie, ora 17:00 / A început partida dintre Valencia și Barcelona, meciul care ține capul de afiș al etapei cu numărul 21.

ADVERTISEMENT

UPDATE 25 ianuarie, ora 16:00 /  Până la meciul Barcelonei cu Valencia, în La Liga s-au jucat două meciuri:

Vineri, 24 ianuarie

Osasuna – Levante 2-0

Sâmbătă, 25 ianuarie

Espanyol – Athletic Bilbao 1-1


LIVE BLOG La Liga etapa a 21-a

Catalanii merg sâmbătă,  pe Mestalla, acolo unde Real a scos doar un egal, într-un moment în care gazdele sunt puternic rănite în orgoliu după neaşteptatul duş rece de la Palma de Mallorca, unde au pierdut cu 4-1. Barcelona nu a impresionat deloc la debutul pe bancă al lui Quique Setien etapa trecută, un modest 1-0 acasă cu Granada, graţie lui Leo Messi.

Real Madrid va juca duminică, acasă la echipa care îl are patron pe unul dintre jucătorii de legendă de pe Santiago Bernabeu, atacantul brazilian Ronaldo, de două ori câştigător al Balonului de Aur. Valladolid e o echipă mică, dar extrem de incomodă şi în tur a reuşit chiar să termine la egalitate acasă la Real. Şi acum Zinedine Zidane va fi lipsit de aportul celui mai scump transfer din ultimii ani, belgianul Eden Hazard.

Espanyol, meci foarte greu acasă cu Bilbao

Etapa se deschide vineri cu partida Osasuna – Levante, două echipe din a doua parte a clasamentului, aproape vecine de locuri, oaspeţii având un punct mai mult în clasament, însă formaţia din Pamplona a mers prost în ultimele cinci etape, în care nu a obţinut decât două egaluri.

Sâmbăta începe cu jocul de la Barcelona, dintre Espanyol şi Athletic Bilbao. Espanyol a fost preluată în situaţia ei critică, lanternă roşie, la egalitate de puncte acum cu Leganes, de către fostul fundaş central al Barcelonei, Abelardo şi minunea s-a produs. Egal cu concitadina mult mai galonată şi etapa trecută trei puncte uriaşe pe terenul lui Villarreal. Însă Bilbao este în orice moment un adversar incomod, meciul fiind foarte greu.

Atletico, mare favorită în faţa concitadinei Leganes

Tot sâmbătă se mai joacă Alaves – Villarreal, meci în care se poate întâmpla orice, după ce Submarinul galben a fost scufundat acasă etapa trecută de Espanyol iar Alaves a reuşit o victorie puţin scontată la Valencia, pe terenul lui Levante. Iar seara programul se încheie cu Sevilla – Granada, am zice meci de 1 solist, dar să nu uităm ce replică bună a dat Granada la Barcelona runda trecută, unde a avut şi o bară.

Duminica debutează cu un miniderby de Madrid, Atletico – Leganes, pus la o oră de matineu, la prânz, în care în mod normal oamenii lui Diego Simeone ar trebui să bifeze la pas cele trei puncte, însă aşa s-a zis şi la derbyul Cataloniei şi Barca nu a putut atunci bate pe Espanyol.

Trei puncte obligatorii pentru Celta Vigo

Celta Vigo – Eibar este un meci al disperării pentru galicieni, care trebuie să bată echipa ce a reuşit să o pună la respect etapa trecută pe Atletico Madrid. Celta are trei egaluri în ultimele cinci meciuri, în ultima etapă fiind aproape de a câştiga la Bilbao, unde a fost egalată spre final.

Getafe a ieşit din criză cu acel convingător 3-0 realizat încă din prima repriză a derbyului mic de Madrid cu Leganes şi acum speră să îşi continue ascensiunea cu o nouă victorie, pe teren propriu, în faţa lui Betis Sevilla. La San Sebastian Real Sociedad poate rezolva uşor meciul cu Mallorca, chiar dacă insularii au spulberat etapa trecută pe Valencia.

Programul etapei a 21-a din La Liga

Vineri, 24 ianuarie, ora 22:00

Osasuna – Levante

Sâmbătă, 25 ianuarie

ora 14:00 Espanyol – Athletic Bilbao

ora 17:00 Valencia – Barcelona

ora 19:30 Alaves – Villarreal

ora 22:00 Sevilla – Granada

Duminică, 26 ianuarie

ora 13:00 Atletico Madrid – Leganes

ora 15:00 Celta Vigo – Eibar

ora 17:00 Getafe – Betis Sevilla

ora 19:30 Real Sociedad – Mallorca

ora 22:00 Valladolid – Real Madrid

ADVERTISEMENT