Fotbal international

LIVE BLOG La Liga etapa a 22-a. Program, rezultate, informații de ultimă oră. Sevilla, adversara CFR-ului din Europa League, încă un pas greșit. VIDEO

02.02.2020 | 21:34
LIVE BLOG La Liga etapa a 22a Program rezultate informatii de ultima ora Sevilla adversara CFRului din Europa League inca un pas gresit VIDEO
ADVERTISEMENT

Etapa a 22-a din La Liga se va rezuma de această dată la numai două zile, sâmbătă, 1 februarie, când au loc primele patru meciuri și duminică, 2 februarie, următoarele șase. Partida Villarreal – Osasuna, care urma să se joace vineri, 31 ianuarie, a fost amânată pentru duminică, deoarece atât Villarreal cât și Osasuna au evoluat miercuri în Cupă.


UPDATE, 2 februarie, 21:26. FC Sevilla, rivala CFR-ului de pe 20 februarie din manșa tur a 16-imilor de finală Europa League, nu se regăsește. Eliminată în urmă cu câteva zile din optimile de finală ale Cupei Spaniei, Sevilla a făcut un pas greșit și în campionat.

ADVERTISEMENT

În runda a 22-a din La Liga, Sevilla a remizat, scor 1-1, pe teren propriu cu Alaves, și a căzut pe locul 4. VIDEO CU REZUMATUL

Rezultatele de duminică din Spania:

  • Leganes – Real Sociedad 2-1
  • Eibar – Betis 1-1
  • Bilbao – Getafe 0-2
  • Villarreal – Osasuna 3-1

De la ora 22:00

  • Barcelona – Levante 2-0

LIVE BLOG La Liga etapa a 22-a

Meciul meciurilor este războiul de orgolii al capitalei Spaniei, care se va juca pe Santiago Bernabeu: Real Madrid – Atletico Madrid. Real a avut și meci în Cupă, miercuri, la Zaragoza, unde Zinedine Zidane a decis sa lase pe banca jumătate dintre titulari, tocmai pentru că urma derbyul cu Atletico.

ADVERTISEMENT

Partida are loc sâmbătă, de la ora 17:00, tocmai pentru a se evita eventualele scene de violență dintre suporteri. Real Madrid este lider în La Liga, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mulți ani, iar echipa lui Diego Simeone pare într-un moment de debusolare totală, egal acasă cu ultima clasată, Leganes și eliminare mai mult decât rușinoasă din Cupă pe terenul echipei de liga a treia, Cultural Leonesa.

Barcelona primește vizita lui Levante

Rivala Barcelona, care nici ea nu o duce tocmai bine de la mazilirea lui Ernesto Valverde și instalarea pe bancă a lui Quique Setien, jocul catalanilor fiind de-a dreptul haotic, primește duminică vizita lui Levante, echipă care are un stil de joc ofensiv, indiferent dacă e acasă sau în deplasare și ar putea fi rost de mai multe goluri în acest meci. Totul depinde din nou de geniul lui Leo Messi.

ADVERTISEMENT

Etapa se va deschide sâmbătă, de la ora 14:00, cu partida Granada – Espanyol. Oaspeții, disperați să iasă din zona periculoasă. Espanyol are 15 puncte, ca și Leganes, la trei lungimi de Mallorca, prima poziție peste linie. Granada e foarte incomodă acasă, unde a bătut și pe Barcelona.

Leganes joacă iar la ora prânzului

Sâmbătă se mai joacă Mallorca – Valladolid, altă partidă din partea inferioară a clasamentului și Valencia – Celta Vigo, în care gazdele, după ce au executat fără drept de apel Barcelona, pornesc superfavorite în fața galicienilor, care nu găsesc nici o soluție pentru ieșirea din criza prelungită în care se află de la startul acestui sezon.

ADVERTISEMENT

Duminică, Real Sociedad vine la Madrid să dea piept cu lanterna Leganes, care în meciurile jucate la ora prânzului a avut evoluții peste așteptări, cum a fost și în urmă cu o săptămână în meciul cu Atletico, jucat pe Wanda Metropolitano și terminat fără goluri.

Sevilla s-a întărit cu Suso de la Milan

Sevilla poate menține ritmul de podium fără prea mult efort, pentru că primește o echipă care nu se regăsește, Alaves. Andaluzii s-au întărit considerabil prin împrumutul pe 18 luni al lui Suso de la Milan, veste rea și pentru CFR Cluj în perspectiva apropiatei duble din 16-imile de finală ale Europa League, din februarie.

Tot duminică se mai joacă Eibar – Betis Sevilla, Athletic Bilbao – Getafe și Villarreal – Osasuna. Meciuri în care echipele gazdă au ușor statut de favorite, însă oaspeții au suficiente argumente pentru a obține rezultate bune, în special Betis Sevilla și Getafe, echipa din Madrid părând a fi depășit pasa proastă.

ADVERTISEMENT