Fotbal international

Live Blog La Liga, etapa a 22-a. Atletico se împiedică de Celta Vigo

08.02.2021 | 23:49
Live Blog La Liga etapa a 22a Atletico se impiedica de Celta Vigo
ADVERTISEMENT

Etapa a 22-a din La Liga a adus semieșecul neașteptat al liderului Atletico Madrid în duelul de acasă cu Celta Vigo. Trupa lui Simeone păstrează un avans de 8 puncte față de rivalele Barcelona și Real Madrid, care au obținut victorii la limită.

Programul etapei a 22-a din La Liga

Luni, 8 februarie

  • Atletico Madrid – Celta Vigo 2-2 (Suarez 45, 50 / Santi Mina 13, Ferreyra 90)

ama

Duminică, 7 februarie

  • Real Sociedad – Cadiz 4-1 (Oyarzabal 25 pen., 35, Isak 54, 59 / Izquierdo 65)
  • Athletic Bilbao – Valencia 1-1 (Sanmartin 44 aut. / Gabriel 66)
  • Osasuna – Eibar 2-1 (Calleri 18, Budimir 86 / Kike 44)
  • Betis Sevilla – Barcelona 2-3 (Iglesias 38, Ruiz 75 / Messi 59, Ruiz 68 aut., Trincao 87)
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 6 februarie

  • Sevilla – Getafe 3-0 (El Haddadi 67, Gomez 87, En Nesyri  89)
  • Elche – Villarreal 2-2 (Carillo 50, Boye 64 / G. Moreno 16, 35)
  • Huesca – Real Madrid 1-2 (Galan 48 / Varane 55, 84)


  • Levante – Granada 2-2 (Morales 30, 67 / Kenedy 44, Soldado 90+2)

Vineri, 5 februarie

  • Alaves – Valladolid 1-0 (Joselu 66)

lli

Două cazuri noi de COVID-19 la Atletico Madrid

UPDATE, 8 februarie, ora 16:45 / Jucătorii Thomas Lemar și Hector Herrera, de la Atletico Madrid, s-au înfectat cu noul coronavirus, fiind testați pozitiv la ultimul set de analize efectuate de clubul de pe Wanda Metropolitano. Antrenamentul din dimineața acestei zile, dar și cantonamentul de dinaintea partidei cu Celta Vigo au fost suspendate. Lemar și Herrera li se alătură lui Carrasco, Hermoso, Joao Felix și Dembele în rândul jucătorilor lui Diego Simeone care au contactat virusul. Cu toate acestea, partida cu Celta Vigo se va disputa conform planului. Jucătorii trimiși acasă vor veni cu mașinile personale pentru partida de diseară, anunță Marca.

ADVERTISEMENT

Ocampos va lipsi mai multe săptămâni

UPDATE, 8 februarie, ora 16:06 / Jucătorul echipei FC Sevilla, Lucas Ocampos, a suferit o entorsă de gradul doi la glezna stângă în meciul cu Getafe, după ce a fost faultat dur de Djene Dakonam.

În ciuda faptului că gruparea andaluză nu a comunicat perioada de indisponibilitate, presa a anunțat că argentinianul va lipsi de pe teren mai multe săptămâni.

ADVERTISEMENT

Accidentare horror a lui Lucas Ocampos. A fost scos cu targa

UPDATE, 7 februarie, ora 10:17 / Sevilla este pe locul 3 în La Liga și a reușit să câștige și în fața lui Getafe cu 3-0, însă totul a fost umbrit de intrarea oribilă a lui Djene Dakonam la Lucas Ocampos. Acesta i-a aplicat o talpă chiar pe gleznă, iar argentinianul a trebuit să fie scos cu targa de pe teren. Sevilla a aunțat că Ocampos nu are probleme la nivelul oaselor, dar urmează mai multe investigații.

 


Sergio Ramos s-a operat la menisc și va lipsi cel puțin două luni

UPDATE 6 FEBRUARIE, ora 13:12 / Ca și cum rezultatele proaste din ultima vreme nu ar fi fost de ajuns, Real Madrid a primit o nouă lovitură devastatoare: Sergio Ramos s-a operat sâmbătă dimineața la menisc și va lipsi de pe gazon cel puțin două luni!

ADVERTISEMENT

Căpitanul „galacticilor” s-a accidentat în semifinala din Supercupa Spaniei cu Athletic Bilbao, dar a revenit la antrenamente în această săptămână. Problemele la genunchi au reapărut joi seara și medicii l-au sfătuit să se opereze de urgență, pentru a nu-și periclita prezența la Campionatul European din vară.

Ramos a fost supus unei intervenții chirurgicale sâmbătă dimineața și, potrivit primelor estimări, va lipsi de pe gazon aproximativ două luni. Va pierde astfel dubla cu Atalanta din „optimile” Ligii campionilor, dar și alte 7-8 partide din campionat.


Probleme mari pentru Atletico Madrid din cauza coronavirusului

Liderul Atletico Madrid, care ar mai putea pierde titlu doar dacă își face harakiri, adică să înceapă să piardă pe bandă rulantă, mai ales că are și două restanțe de disputat, va încheia etapa luni seară, când pe Wanda Metropolitano din capitala Spaniei vine Celta Vigo.

Diego Simeone a văzut și el cum este să ai jucători infectați cu coronavirus, la acest moment numărul lor fiind de trei, cel mai important fiind și cel mai scump transfer din istoria clubului, portughezul Joao Felix, 126 de milioane de euro de la Benfica în vara lui 2019.

Real Madrid merge la codașa Huesca în etapa a 22-a din La Liga

Real Madrid trece printr-o perioadă neașteptat de complicată. Rezultatele sunt departe de așteptări, în ultima etapă 1-2 acasă cu Levante, cu puțin timp în urmă eliminare în Cupa Spaniei în 16-imi pe terenul lui Alcoyano, echipă de liga a treia, antrenorul Zinedine Zidane în izolare, după ce a fost depistat pozitiv la COVID 19 și acum și președintele Florentino Perez a pățit același lucru.

„Galacticii” merg pe terenul codașei Huesca, echipă care s-a trezit brusc din somnul prelungit etapa trecută, când s-a impus clar, cu 3-1, la Valladolid. Zidane nu îl mai avea nici pe belgianul Eden Hazard, cel care a preluat ștafeta eternelor accidentări la Real de la galezul Gareth Bale, transferul său de la Chelsea în 2019 fiind mai degrabă un mare fiasco.

Zinedine Zidane ar putea pleca pentru a doua oară în vară de la Real Madrid

Se vorbește tot mai insistent despre faptul că foarte probabil din vară, dacă nu cumva seria rezultatelor negative va continua și vor trebui luate măsuri radicale de urgență, antrenorul Zinedine Zidane își va încheia al doilea mandat la Madrid, unul mult mai puțin glorios decât cel din perioada în care câștiga trei Champions League consecutiv, dar cu starul Cristiano Ronaldo pe teren.

Barcelona e singurul nume mare care a reușit să evite rușinea ieșirii din Cupa Spaniei timpuriu, deși a câștigat chinuit, iar în optimi a avut parte de un adevărat thriller la Granada, unde era condusă cu 2-0 în minutul 89, pentru a se impune în prelungiri cu 5-3.

Scandal cât casa la Barcelona pe tema salariului lui Lionel Messi

Și la catalani sunt foarte mulți nori de furtună după ce presa catalană a publicat totul despre salariul, primele și clauzele din contractul lui Lionel Messi într-un moment în care clubul e înglodat în uriașe datorii. Barcelona va juca duminică seară la Sevilla, pe terenul lui Betis și nu va fi un meci simplu pentru echipa lui Ronald Koeman.

Mult discutata plecare a lui Lionel Messi la vară rămâne un subiect fierbinte și din ce în ce mai aproape de a deveni realitate, după ce familia sa a fost văzută la Paris căutând locuință și jucătorul s-a apucat de învățat limba franceză. Astfel visul lui Neymar de a juca din nou alături de starul argentinian e foarte aproape de adevăr.

ADVERTISEMENT