Fotbal international

Live Blog La Liga, etapa a 25-a. Real Madrid – Real Sociedad 1-1. Vinicius Jr. îi salvează pe „galactici”. Video

01.03.2021 | 23:50
Live Blog La Liga etapa a 25a Real Madrid  Real Sociedad 11 Vinicius Jr ii salveaza pe galactici Video
ADVERTISEMENT

În weekend, pe parcursul a patru zile, au avut loc partidele din cadrul etapei a 25-a din La Liga. Care, de această dată, a avut în program câteva capete de afiș de mare interes: Sevilla – Barcelona, Villarreal – Atletico Madrid și Real Madrid – Real Sociedad.

Programul etapei a 25-a din La Liga

Luni, 1 martie

  • Real Madrid – Real Sociedad 1-1 (Vinicius 89 / Portu 55)
  • FINAL DE MECI: remiză la Madrid, obținută in extremis de trupa lui Zidane.
  • Min. 89: GOOOOOL REAL MADRID! Vinicius Junior egalează din pasa lui Lucas.
ADVERTISEMENT

  • Min. 55: GOOOOOL REAL SOCIEDAD! Portu marchează cu capul, la colțul lung, după centrarea lui Monreal.

Duminică, 28 februarie

  • Villarreal – Atletico Madrid 0-2 (Pedraza 25 aut., J. Felix 69)

  • Celta Vigo – Valladolid 1-1 (Murillo 90+4 / Orellana 70)
  • Cadiz – Betis Sevilla 0-1 (Juanmi 84)
  • Granada – Elche 2-1 (Quina 32, Puertas 79 / Boye 40)
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 27 februarie

  • Getafe – Valencia 3-0 (Arambarri  39, Mata 55, Alena 87)
  • Alaves – Osasuna 0-1 (Barja 78)
  • Sevilla – Barcelona 0-2 (Dembele 28, Messi 85) – VEZI VIDEO

  • Eibar – Huesca 1-1 (Diop 83 / Ramirez 81)

Vineri, 26 februarie

  • Levante – Athletic Bilbao 1-1 (Roger 33 pen. / Garcia 56 pen.)

Alessandro Bastoni, dorit de FC Barcelona. Este cotat la 50 de milioane de euro!

UPDATE, 28 februarie, ora 17:15 / Deși a prelugit contractul cu Gerard Pique, FC Barcelona caută în continuare soluții pentru centrul defensivei. Ultimul jucător pe care catalanii au pus ochii este Alessandro Bastoni. Fundașul de 21 de ani al lui Inter Milano este cotat la 50 de milioane de euro și are contract cu trupa lui Antonio Conte până în 2023. Transfermarketweb anunță că italianul a atras atenția trupei de pe Camp Nou grație celor 61 de meciuri jucate la un nivel ridicat, pentru Inter. Bastoni este piesă esențială pentru apărarea lui Conte și pare greu de crezut că Inter ar fi dispusă să în cedeze.

ADVERTISEMENT

Real Madrid în pole-position pentru semnătura lui Jadon Sancho

UPDATE, 28 februarie, ora 14:32Real Madrid se află în pole-position pentru semnătura lui Jadon Sancho, după ce mijlocașul lui Dortmund părea ca și transferat la Manchester United în vara trecută. Pretențiile lui Dortmund au mai scăzut între timp, iar prețul lui Sancho a scăzut de la 120 la 85 de milioane de euro, o sumă agreată de madrileni conform celor de Daily Express.

 


Pedri s-a accidentat și ar putea lipsi o perioadă lungă de timp

UPDATE, 27 februarie, ora 20:55 / Deși s-a impus clar pe terenul Sevillei și a urcat pe poziția a doua a clasamentului, FC Barcelona se confruntă cu o problemă de ordin medical. Tânărul de 18 ani Pedri, devenit om de bază în acest sezon, a suferit o accidentare la piciorul stâng și riscă să lipsească din meciul cu andaluzii din Copa del Rey. Clubul catalan a anunțat că Pedri va fi supus unui set complet de analize mâine, pentru a afla complexitatea problemei. Și Araujo a ieșit accidentat.

ADVERTISEMENT


Sevilla – Barcelona, reeditare în La Liga a semifinalei din Cupa Spaniei

Etapa debutează vineri seară cu confruntarea dintre Levante și Athletic Bilbao, o reeditare în campionat a semifinalei din Cupa Spaniei, care a avut loc pe terenul bascilor prima manșă, câștigată de aceștia cu scorul de 2-1. Nici una dintre cele două echipe nu este implicată în zona Europa League sau în partea inferioară a ierarhiei.

Sâmbătă sunt programate patru meciuri. Două dintre ele implică profund zona marilor emoții: Eibar – Huesca și Alaves – Osasuna, un altul în care totul este posibil, mai ales pentru că forma echipei din Madrid este una foarte slabă și poate intra curând în hora retrogradării, Getafe – Valencia și showul Sevilla – Barcelona.

Sevilla – Barcelona este, de asemenea, o reeditare a altei semifinale din Cupa Spaniei, andaluzii câștigând cu 2-0 acasă în fața catalanilor. La această oră, Sevilla are forța de a bate în mai multe rânduri o Barcelonă foarte fragilă, care continuă să trăiască disperat din realizările magului Lionel Messi, însă nici acesta nu poate face totul de unul singur. Barca e la cinci puncte de liderul Atletico și ar fi putut fi la trei dacă nu făcea acel neașteptat egal acasă cu modesta Cadiz.

Gazdele îl au absent important pe Ocampos, dar venirea argentinianului Papu Gomez de la Atalanta a compensat această pierdere. La catalani nu vor fi pe teren Ansu Fati, Araujo, Coutinho și Sergi Roberto, dar revenirea lui Gerard Pique în centrul apărării, alături de Lenglet, înseamnă un mare plus.

Atletico Madrid vrea să iasă din pasa proastă la Villarreal, Real Madrid are mulți absenți cu Sociedad

Duminică se dispută alte patru partide, însă meciul cheie are loc seara pe stadionul El Madrigal din Villarreal. Acolo poposește liderul Atletico Madrid, care are un moment prost, cu un singur punct luat în campionat din dubla cu Levante și cu eșec în prima manșă a optimilor din Champions League, la București, în fața lui Chelsea

Luni este epilogul rundei, între Real Madrid și Real Sociedad. Zinedine Zidane va avea la dispoziție lot alcătuit nu dintre cei mai buni, ci dintre jucătorii valizi. Foarte probabil atacul albilor va fi din nou unul inedit, fără francezul Karim Benzema, ceea ce înseamnă că Vinicius și Asensio vor face din nou un cuplu mai puțin obișnuit. Forța lui Real la Bergamo a fost linia mediană, unde aportul celor trei mușchetari, Modric, Kroos și Casemiro, este esențial.

ADVERTISEMENT