Fotbal international

LIVE BLOG La Liga etapa a 26-a. Program, rezultate, informații de ultimă oră. Atletico Madrid, doar egal cu Espanyol. VIDEO

01.03.2020 | 18:36
LIVE BLOG La Liga etapa a 26a Program rezultate informatii de ultima ora Atletico Madrid doar egal cu Espanyol VIDEO
ADVERTISEMENT

Etapa a 26-a din La Liga se joacă în acest weekend, între zilele de vineri, 28 februarie și duminică, 1 martie și este dominată din toate punctele de vedere de un nou episod al celui mai așteptat meci din lume, Real Madrid – Barcelona, cunoscut pe întregul mapamond sub denumirea de El Clasico.


UPDATE, 1 martie, ora 17:32 / Astăzi se joacă cinci meciuri în La Liga:

  • Sevilla – Osasuna 3-2
  • Athletic Bilbao – Villarreal 1-0
  • Espanyol – Atletico Madrid 1-1


UPDATE, 29 februarie, ora 23:52 / Astăzi s-au jucat 4 meciuri în La Liga:

  • Eibar – Levante 3-0
  •  Valencia – Betis Sevilla 2-1

  •  Leganes – Alaves 1-1
  • Granada – Celta Vigo 0-0

LIVE BLOG La Liga etapa a 26-a

Marele meci al celor două rivale istorice vine bine, în sensul în care nici una dintre ele nu are săptămâna viitoare joc în Champions League și se va disputa duminică seară, de la ora 22:00. Biletele au fost epuizate de acum două luni, dar vor exista măsuri speciale atât pentru a opri posibilele confruntări dintre suporteri, cât și al afluenței de public într-un moment în care amenințarea coronavirus în Europa îngrozește peste tot.

ADVERTISEMENT

Real Madrid nu se află în cel mai bun moment, dovadă faptul că a pierdut etapa trecută la Levante și a remizat la ultimul meci acasă cuo altă echipă de jos, Celta Vigo. Barcelona nu joacă nici ea pe departe ceea ce ne-a obișnuit, dar rezultatele în La Liga au fost mai bune și a recuperat deficitul față de rivală, luându-i și fotoliul de lider.

Sevilla joacă acasă cu Osasuna

Vineri seară Real Sociedad, care ocupă locul 6, la trei lungimi de Sevilla, locul 4, ultimul de Champions League, nu ar trebui în mod normal să aibă probleme acasă cu Valladolid, recordmana de remize, cu 11 egaluri în această ediție. Bascii joacă foarte bine acasă și va fi greu pentru echipa patronată de brazilianul Ronaldo să reziste.

ADVERTISEMENT

Adversara Clujului din Europa League, după returul de joi cu ardelenii de pe Ramon Sanchez Pizjuan, va rămâne și pentru etapa de la Liga în fața propriilor suporteri. Duminică, 1 martie, de la ora 13:00, Sevilla va juca împotriva Osasunei. În statistica meciurilor precedente jucate de andaluzi la această oră găsim însă destule rezultate mai puțin favorabile.

Atletico joacă pe terenul lanternei roșii

Valencia – Betis Sevilla este un joc de tradiție în prima divizie a Spaniei, dar care vine teribil de prost pentru echipa gazdă. Se joacă înainte de returul cu Atalanta din Champions League, care și așa pare misiune imposibilă, după 1-4 din tur, iar numărul celor care se află în infirmierie este la fel de mare, nouă indisponibilități.

ADVERTISEMENT

Atletico Madrid, care a reușit să revină pe locul 3, după ce a luat șapte puncte din nouă posibile, va evolua la Barcelona, împotriva lanternei roșii, Espanyol, echipă care nu joacă rău, dar nu izbutește să iasă din situația grea, deși de la venirea lui Abelardo a început să adune puncte. Atletico va avea săptămâna viitoare drumul în infernul de pe Anfield Road, pentru returul cu Liverpool.

Getafe, o amenințare pentru insularii de la Mallorca

Aflată pe poziția 18, primul loc retrogradabil, cu 22 de puncte, Mallorca primește o vizită periculoasă, a lui Getafe, echipă ce a ieșit însă din perioada de vârf, suferind două eșecuri consecutive. Meciul e foarte greu pentru insulari, pentru că e clar că Getafe, care are ca obiectiv locul 4, va veni să recupereze din puncte.

ADVERTISEMENT

Celta Vigo, care după două victorii și egalul de la Madrid, cu Real a urcat pentru prima dată pe locul 17, primul neretrogradabil, se va deplasa la Granada. Nou promovata face un sezon excelent și vine după un 3-0 fără drept de apel administrat Osasunei la Pamplona.

Programul etapei a 26-a din La Liga

Vineri, 28 februarie, ora 22:00

Real Sociedad – Valladolid

Sâmbătă, 29 februarie

ora 14:00 Eibar – Levante

ora 17:00 Valencia – Betis Sevilla

ora 19:30 Leganes – Alaves

ora 22:00 Granada – Celta Vigo

Duminică, 1 martie

ora 13:00 Sevilla – Osasuna

ora 15:00 Athletic Bilbao – Villarreal

ora 17:00 Espanyol – Atletico Madrid

ora 19:30 Mallorca – Getafe

ora 22:00 Real Madrid – Barcelona

 

ADVERTISEMENT