Fotbal international

LIVE BLOG La Liga etapa a 3-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. Real, un nou pas greșit! Bale îl salvează pe Zidane. VIDEO

02.09.2019 | 00:18
LIVE BLOG La Liga etapa a 3a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Real un nou pas gresit Bale il salveaza pe Zidane VIDEO

Etapa a 3-a din sezonul 2019-2020 din La Liga se  desfăşoară pe durata a trei zile: vineri, 30 august, sâmbătă, 31 august şi duminică, 1 septembrie. Două meciuri au fost programate pentru seara de vineri şi câte patru în celelalte două zile. Real Madrid va juca duminică seară, iar Barcelona va avea meci sâmbătă. A treia candidată la titlu, Atletico Madrid, are meci tot duminică şi dintre cele trei va fi singura care va juca acasă.


UPDATE, 2 septembrie, ora 00:19 / Real Madrid nu a reușit decât un 2-2 în deplasare cu Villarreal. Pentru ”galactici” a înscris Bale (45+1, 86), în timp ce pentru gazde au marcat Gerard Moreno (12) și Gomez (74). DEși a fost cel mai bun jucător al Realului, Bale a fost eliminat în minutele de prelungire pentru un atac cu talpa sus.


UPDATE, 1 septembrie, ora 22:04 / Atletico Madrid a obținut o victorie chinuită acasă cu Eibar, scor 3-2, revenind de la 0-1 și marcând golul de trei puncte în minutul 90. Imediat după golul victorie, Diego Simeone a celebrat în stil personal. Pentru trupa lui Simeone au înscris Joaxo Felix (27), Vitolo (52) și Thomas (90), în timp ce pentru oaspeți au punctat Charles (7) și Arbilla (19).

Alte rezultate înregistrate duminică:

Valencia – Mallorca 2-0

Espanyol – Granada 0-3


UPDATE 31 august, ora 19:55 / Catalanii au încheiat la egalitate partida din deplasare cu Osasuna, 2-2. Pentru Osasuna a înscris o dublă Roberto Torres, în timp ce pentru campioana Spaniei a înscris puștiul de 16 ani, Ansu Fati și Artur.


UPDATE 31 august, ora 18:10 / Scorul în minutul 65

  • Osasuna – Barcelona 1-2 (Roberto Torres 7 / Ansu Fati 51, Artur 64)

Puștiul Ansu Fati a debutat etapa trecută la prima echipă a Barcelonei și este considerat drept noua minune a Academiei clubului, celebra La Masia. El a înscris la doar șase minute după intrarea pe teren și a devenit la 16 ani și 304 zile cel mai tână marcator din istoria catalanilor în La Liga! Povestea impresionantă a puştiului care pare să fie viitorul star al formaţiei blau-grana o puteţi citi aici. A avut nevoie de acordul părinţilor ca să poată juca!


UPDATE 31 august, ora 18:05 / Osasuna a deschis scorul în minutul 7 prin Roberto Torres.


LIVE BLOG La Liga etapa a 3-a

Barcelona, care este echipa campioană a ultimilor ani, a început acest sezon cu un eşec neaşteptat, la Bilbao, unde a primit gol în minutul 90, după care a zdrobit acasă pe Betis Sevilla cu 5-2, în condiţiile în care din atacul stelar a fost doar Antoine Griezmann, autorul unei duble, Messi, Suarez şi Dembele fiind accidentaţi. Acum echipa lui Ernesto Valverde merge sâmbătă pe terenul nou promovatei Osasuna, la Pamplona şi în mod normal nu are cum scăpa cele trei puncte. Atacul va fi Rafinha-Griezmann-Carles Perez.

Real Madrid a început bine, cu un succes în zece oameni la Vigo, dar în a doua rundă, la primul joc în faţa propriilor suporteri, a terminat doar la egalitate, 1-1, cu modesta Valladolid, echipa a cărui patron este un fost jucător al galacticilor, brazilianul Ronaldo. Acum va evolua în încheierea etapei, duminică, de la ora 22:00 la Villarreal, antrenorul Zinedine Zidane având out pe Asensio, Hazard şi Isco.

LIVE BLOG La Liga etapa a 3-a. Karim Benzema rămâne principala gură de foc la Real Madrid

Încă mai sunt posibile lovituri de mercato

Atletico Madrid a început şi a continuat la indigo, două victorii cu 1-0 în faţa altor echipe din capitala Spaniei: Getafe şi Leganes. Însă antrenorul Diego Simeone a primit o veste proastă, atacantul său cheie, Alvaro Morata, devenind indisponibil şi pentru echipa naţională. În aceste condiţii, la meciul de acasă cu Eibar, va miza pe doi oameni în atac: Joao Felix şi Diego Costa.

LIVE BLOG La Liga etapa a 3-a. Diego Costa, chemat să suplinească absenţa lui Alvaro Morata la Atletico Madrid

Însă dincolo de partidele acestei runde presa iberică stă cu ochii larg deschişi şi urechile ciulite la ceea ce se mai poate întâmpla până luni, 2 septembrie, seara, când se va închide perioada de mercato estival. Antrenorul lui Real Madrid a declarat misterios că mai este posibilă o bombă sau poate chiar două până luni, iar Barcelona nu a renunţat la visul Neymar, deşi cererea celor de la PSG a fost imediat respinsă de şefii catalanilor ca fiind exagerată: bani şi jucători la schimb, în total 215 milioane euro.

Programul etapei a 3-a din La Liga

Vineri, 30 august

ora 20:00 Sevilla – Celta Vigo 1-1 (Vazquez 81 – Denis Suarez 84)

ora 22:00 Athletic Bilbao – Real Sociedad 2-0 (Williams 11, Garcia 28)

Sâmbătă, 31 august

ora 18:00 Osasuna – Barcelona

ora 20:00 Getafe – Alaves

ora 20:00 Levante – Valladolid

ora 22:00 Betis Sevilla – Leganes

Duminică, 1 septembrie

ora 18:00 Valencia – Mallorca

ora 20:00 Espanyol – Granada

ora 20:00 Atletico Madrid – Eibar

ora 22:00 Villarreal – Real Madrid