Fotbal international

Live Blog La Liga, etapa a 4-a. Real Madrid, victorie chinuită cu Valladolid. Barcelona s-a impus la Vigo

01.10.2020 | 22:36
Live Blog La Liga etapa a 4a Real Madrid victorie chinuita cu Valladolid Barcelona sa impus la Vigo
ADVERTISEMENT

Abia s-au stins ecourile etapei a 3-a din La Liga, desfăşurată weekendul trecut, şi iată că fotbalul spaniol revine pe teren timp de trei zile, de marţi, 29 septembrie, până joi, 1 octombrie, inclusiv, cu partidele din cadrul rundei a 4-a, prima intermediară a sezonului.

În etapa a 3-a au început campionatul şi ultimele trei formaţii care primiseră din partea Ligii acceptul de a avea vacanţă mai lungă după prezenţa la turneele finale de Champions League şi Europa League, respectiv Barcelona, Atletico Madrid şi Sevilla. Iar andaluzii veneau şi după ce jucaseră cu doar trei zile în urmă prelungiri în Supercupa Europei, pierdută la mare luptă în faţa lui Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

Toate cele trei echipe intrate acum în joc au obţinut însă succese categorice. Barcelona a demolat din prima repriză pe Villarreal, iar Ansu Fati ar putea fi colegul perfect pentru Lionel Messi în atac, reuşind o dublă în cinci minute. Atletico Madrid a distrus liderul Granada, lui Luis Suarez fiindu-i necesare doar 30 de minute pentru a semna o dublă şi a da o pasă de gol la noua sa echipă.

UPDATE 1 octombrie, 22:30 / Așa arată echipele de start în meciul Celta Vigo – Barcelona

Echipele de start în Celta Vigo - Barcelona

Joi, 1 octombrie

  • Athletic Bilbao – Cadiz 0-1 (Lopez 57-autogol)
  • Sevilla – Levante 1-0 (En Nesyri 90+2)
  • Celta Vigo – Barcelona 0-3 (Fati 11, Olaza 51-autogol, S. Roberto 90+5)
ADVERTISEMENT

Miercuri, 30 septembrie

  • Huesca – Atletico Madrid 0-0
  • Villarreal – Alaves 3-1 (Alcacer 13, 67, Moreno 45 / Mendez 36)
  • Eibar – Elche 0-1 (Boye 37)
  • Real Madrid – Valladolid 1-0 (Vinicius 65)

Real Madrid: Courtois – Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo – Valverde, Casemiro, Modric – Isco – Jovic, Benzema. Antrenor: Zinedine Zidane.

ADVERTISEMENT

Marţi, 29 septembrie

  • Real Sociedad – Valencia 0-1 (M. Gomes 74) – VEZI VIDEO
  • Getafe – Betis Sevilla 3-0 (Angel 13, 42, Cucu 39) – VEZI VIDEO

Partida Granada – Osasuna a fost amânată.

Atletico Madrid, cu Luis Suarez deja în mare formă, merge în etapa a 4-a din La Liga la Huesca

Cu Luis Suarez în atac, Atletico Madrid trebuie luată serios în seamă în acest sezon în lupta pentru supremaţie. Atletico Madrid se deplasează la Huesca, nou promovata care a strâns cele patru puncte în cele două meciuri de afară, acasă pierzând meciul direct cu fosta colegă de Segunda, Cadiz. Cu un Luis Suarez integrat deja de minune los colchoneros au toate atuurile să se impună la Huesca.

ADVERTISEMENT

Real Madrid pare a fi început gâfâind, pentru că după remiza albă de la San Sebastian s-a impus cu mult cântec la Sevilla, cu Betis, cu un penalty extrem de controversat.

Acum, madrilenii vor juca acasă, dar încă nu se ştie dacă se vor reîntoarce pe un Santiago Bernabeu, imens când e fără spectatori sau va rămâne pe micuţa arenă Alfredo di Stefano de la centrul de pregătire al clubului. Adversar va fi Valladolid, echipa patronată de fostul jucător al Realului, brazilianul Ronaldo şi care a mai scos punct pe Bernabeu.

Barcelona joacă la Vigo, unde nu a mai câştigat din 2015

Catalanii, cu o prestaţie excelentă la primul meci al noului antrenor Ronald Koeman, merg la Vigo, acolo unde nu se simt foarte confortabil, pentru că nu au mai câştigat din 2015. Sezonul trecut a fost 2-2, dar au existat şi situaţii, două, în care Barca a încasat de la Celta patru goluri, un 4-3 şi un 4-1!

Acum, cu Lionel Messi reintegrat pe deplin în echipă după tentativa de plecare din vară, cu acest puşti minune Ansu Fati, care deja a dat gol şi pentru naţionala mare a Spaniei, echipa catalană pare a fi destul de bine conectată la tactica impusă de Ronald Koeman şi se pune serios întrebarea dacă mai merită să se cheltuiască sume mari pentru aducerea unui vârf, atâta timp cât există material în propria grădină.

Nici Sevilla nu ar trebui să aibă, în mod normal probleme, mai ales că joacă acasă cu Levante, dar această formaţie este una dintre cele mai imprevizibile din La Liga, capabilă oricând de mari surprize. Venirea lui Ivan Rakitic la mijlocul andaluzilor dă şi mai multă forţă acestui compartiment.

ADVERTISEMENT