Fotbal international

LIVE BLOG La Liga etapa a 8-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Barcelona bate Sevilla și urcă în spatele Realului

06.10.2019 | 22:57
LIVE BLOG La Liga etapa a 8a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Barcelona bate Sevilla si urca in spatele Realului
ADVERTISEMENT

Etapa a 8-a din La Liga are loc în acest weekend, mai precis pe parcursul a trei zile, vineri, 4 octombrie, sâmbătă, 5 octombrie și duminică, 6 octombrie. Revin la treburile cotidiene echipele angrenate în cupele europene: Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Valencia, Sevilla, Getafe, Espanyol și nu este exclus ca antrenorii să mai lase la odihnă unul sau doi dintre titulari.


UPDATE 6 octombrie, ora 23:57 / După victori din UEFA Champions League în meciul cu Inter Milano, scor 2-1, Barcelona a revenit în campionatul Spaniei și a distrus-o pe FC Sevilla. Pe Nou Camp, Luis Suarez (27), Arturo Vidal (32), Ousmane Dembele (35) și Leo Messi (78) au marcat golurile care urcă graparea catalană pe locul 2, la două puncte în spatele Realului.

ADVERTISEMENT

UPDATE 6 octombrie, ora 22:55 / Barcelona a revenit pe Nou Camp, de această dată într-un meci de La Liga, iar Luis Suarez a revenit cu o nouă bijuterie de gol.

Uruguayanul a făcut 1-0 cu Sevilla printr-o foarfecă de excepție, la care portarul andaluzilor nu a avut replică.

ADVERTISEMENT


UPDATE 6 octombrie, ora 19:00 / Barcelona – Sevilla, duelul între locurile 5 și 6 din La Liga este meciul care închide etapa a 8-a din Spania. După prestația bună cu Inter, Messi promite și duminică un meci mare. Argentinianul începe din primul minut pe Nou Camp.

LIVE BLOG La Liga etapa a 8-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Lionel Messi, titular în meciul cu Sevilla
LIVE BLOG La Liga etapa a 8-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Lionel Messi, titular în meciul cu Sevilla. Captură foto: Twitter

Sâmbătă, 5 octombrie

ora 14:00 Leganes – Levante 1-2 (M. Braithwaite/ M. Roger, J. Campana)

ora 17:00 Real Madrid – Granada 4-2 (K. Benzema, E. Hazard, L. Modric, J. Rodriguez/ D. Duarte, D. Marchis)

ADVERTISEMENT

ora 19:30 Valencia – Alaves 2-1 (Gomez 27, Parejo 83 – Perez 89)

ora 22:00 Osasuna – Villarreal 2-1 (Roncaglia 47, Avila 78 – Torres 5)


UPDATE 5 octombrie, ora 19:00 / Real Madrid a câștigat partida cu Granada cu scorul de 4-2. Chiar dacă madrilenii au condus cu 3-0, Granada a revenit și a ajuns la un gol distanță de echipa lui Zidane, însă James Rodriguez le-a adus liniștea fanilor cu un gol marcat în minutul 92.


UPDATE 5 octombrie, ora 17:48 / Eden Hazard a reușit să marcheze primul gol în tricoul „los blancos”. Belgianul l-a lobat pe portarul advers și a dus scorul la 2-0 pentru Real Madrid.

ADVERTISEMENT


LIVE BLOG La Liga etapa a 8-a

Etapa îmcepe vineri, de la ora 22:00, cu partida Betis Sevilla – Eibar, două echipe capricioase, care la fel de bine pot face un meci excelent sau unul prost. Pentru gazde va și mai greu pentru că vedeta echipei, Nabil Fekir, adus în vară de la Lyon, este accidentat, ceea ce înseamnă o uriașă scădere a forței de atac a alb-verzilor.

Sâmbătă va juca liderul Real Madrid. Aparent, un meci ușor, pe Santiago Bernabeu cu nou promovata Granada,. echipă care, însă, a început neașteptat de bine campionatul și ocupă un incredibil loc 2, la un singur punct în spatele Realului! Cum galacticii numai a galactici nu au arătat marți, în Champions League, chinuindu-se să salveze un 2-2 pe teren propriu cu Club Brugge e clar că nu va fi deloc un meci ușor pentru oamenii lui Zindine Zidane.

La Liga etapa a 8-a. Karim Benzema a fost mai mereu salvatorul Realului. O va face şi cu Granada?

Barcelona va fi cu trioul de foc în atac

Celelate două forțe din La Liga, Atletico Madrid și Barcelona, joacă duminică. Los colchoneros vor evolua la Valladolid și Atletico pleacă din postura de favorită acasă la echipa patronată de fosta glorie a lui Real Madrid, brazilianul Ronaldo. Cu Morata și Diego Costa în față va fi foarte greu gazdelor să scape cu fața curată.

La Liga etapa a 8-a. Alvaro Morata poate fi un element cheie la Atletico Madrid

Meciul etapei este, totodată, și cel care va încheia etapa a 8-a. Pe Nou Camp se vor afla față în față Barcelona și Sevilla. Barcelona va fi şi cu Leo Messi pe teren, revenit încă de miercuri, din Chmpions League, de la partida cu Inter, deci trioul Messi-Griezmann-Suarez va fi în atac. Sevilla are jucători foarte buni de contraatac, dar niciodată nu s-a simţit bine pe Nou Camp.

Programul meciurilor din etapa a 8-a din La Liga

Vineri, 4 octombrie, ora 22:00

Betis Sevilla – Eibar

Sâmbătă, 5 octombrie

ora 14:00 Leganes – Levante

ora 17:00 Real Madrid – Granada

ora 19:30 Valencia – Alaves

ora 22:00 Osasuna – Villarreal

Duminică, 6 octombrie

ora 13:00 Mallorca – Espanyol

ora 15:00 Celta Vigo – Athletic Bilbao

ora 17:00 Valladolid – Atletico Madrid

ora 19:30 Real Sociedad – Getafe

ora 22:00 Barcelona – Sevilla

Clasament înaintea etapei a 8-a în La Liga

La Liga etapa a 8-a
ADVERTISEMENT