Fotbal international

LIVE BLOG La Liga etapa a 9-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. Sevilla, victorie chinuită. VIDEO

LIVE BLOG La Liga etapa a 9a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Sevilla victorie chinuita VIDEO
ADVERTISEMENT

Vineri, 18 octombrie, sâmbătă, 19 octombrie şi duminică, 20 octombrie, sunt cele trei zile în care ne vom reîntâlni cu fotbalul spaniol în cadrul unei noi etapa din La Liga, runda cu numărul 9. Nu avem însă decât un singur meci din lumea bună, Atletico Madrid – Valencia, confruntare cu vechi tradiţii.


UPDATE, 20 octombrie, ora 15:39 / Rezultatele partidelor de duminică din etapa a 9-a din La Liga:

Alaves – Celta Vigo 2-0 (Magallan 50, Perez 82)

Real Sociedad – Betis 3-1 (Garcia 22 autogol, Willian Jose 36, Portu 58 / Loren 12)

Espanyol – Villarreal 0-1 (Toko Ekambi 17)

Athletic Bilbao – Valladolid 1-1 (Inaki Williams 33 / Martinez 71 autogol)

Sevilla – Levante 1-0 ( De Jong 86)


UPDATE, 19 octombrie, ora 00:00/ Real Madrid a fost învinsă de Mallorca, scor 0-1. Unicul gol al confruntării a fost marcat de Lago Junior, în minutul șapte. Formația condusă de Zinedine Zidane a jucat în ultimele 20 de minute cu un om în minus, după eliminarea lui Alvaro Odriozola. De înfrângerea celor de la Real Madrid a profitat Barcelona, care s-a impus în meciul cu Eibar, și a urcat pe primul loc în clasamentul din La Liga.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 19 octombrie, ora 22:10 / Mallorca a deschis scorul în confruntarea cu Real Madrid. Lago Junior a marcat în minutul 7 al partidei.


UPDATE, 19 octombrie, ora 19:46 / Rezultatele meciurilor de sâmbătă

Sâmbătă:

Eibar – Barcelona 0-3 (Griezmann 13, Messi 58, Suarez 66)

Atletico Madrid – Valencia 1-1 (Diego Costa 36 penalty / Dani Parejo 82)

Getafe – Leganes 2-0 (Angel 64, 84)

Mallorca – Real Madrid 1-0 (min.7)


UPDATE 19 ocombrie, ora 15: 45/ Barcelona a câștigat partida din deplasarea cu Eibar cu 3-0. A fost prima dată în noul sezon din La Liga când tripleta catalană „MSG” a funcționat fără greșeală. Griezmann a deschis scorul în minutul 13, Lionel Messi a făcut 2-0 în minutul 58, iar Luis Suarez a închis tabela de marcaj.

ADVERTISEMENT

 


LIVE BLOG La Liga etapa a 9-a

Cele două mari forţe, rivalele de moarte, Real Madrid şi Barcelona, par a avea, la prima vedere, misiuni facile, chiar dacă liderul din capitala Spaniei nu va juca acasă şi va merge în frumosul peisaj al Insulelor Baleare, la Palma de Mallorca. Asta în timp ce Barcelona se va confrunta cu Eibar.

Dacă la prima vedere meciul echipei lui Zinedine Zidane la Palma de Mallorca ar părea unul fără prea multe probleme lucrurile nu stau chiar aşa din cauza problemelor de lot ale madrilenilor. După meciurile echipelor naţionale din nou infirmieria e plină şi ultimii doi căzuţi la datorie sunt mijlocaşii Luka Modric şi Gareth Bale. Mijlocul va fi marea problemă a lui Zidane, el avându-l out şi pe germanul Toni Kroos.

ADVERTISEMENT
La Liga etapa a 9-a. Gareth Bale şi Luka Modric au fost rivali acum câteva zile în Ţara Galilor – Croaţia. Acum sunt colegi de infirmierie la Real Madrid

Barca, fără accidentaţi la bord

Barcelona merge la Eibar cu un lot valid, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult. Vor putea fi folosiţi toţi cei patru atacanţi: Messi, Suarez, Griezmann şi Dembele, suficiente argumente ca echipa blau-grana să poată obţine cele trei puncte, pentru că jocurile din deplasare din acest sezon au fost o problemă pentru ei.

La Liga etapa a 9-a. Barcelona are tot atacul apt de meci. Cuplul Messi-Suarez gata să marcheze

Atletico Madrid e favorită în meciul de acasă cu Valencia, dar liliecii oricând pot pune probleme oricărui echipe, fiindcă au un joc fantastic de contraatac. Albert Celades încă nu a fost acceptat de suporterii Valenciei, în continuare indignaţi de modul în care a fost îndepărtat fostul tehnician Marcelinho. Un eşec pe Wanda Metrapolitano i-ar complica şi mai mult viaţa pe Mestalla.

ADVERTISEMENT

Sevilla şi Bilbao, favorite acasă

Dintre echipele din plutonul fruntaş Sevilla poate bifa acasă alte trei punctem, pentru că Levante nu a fost niciodată un oaspete nepoliticos pe Sanchez Pizjuan. Şi nici Bilbao, în fortăreaţa San Mames, nu ar trebui să aibă vreo problemă cu echipa patronului Ronaldo, Valladolid.

Programul etapei a 9-a din La Liga

Vineri, 18 octombrie, ora 22:00

Granada – Osasuna

Sâmbătă, 19 octombrie

ora 14:00 Eibar – Barcelona

ora 17:00 Atletico Madrid – Valencia

ora 19:30 Getafe – Leganes

ora 22:00 Mallorca – Real Madrid

Duminică, 20 octombrie

ora 13:00 Alaves – Celta Vigo

ora 15:00 Real Sociedad .- Betis Sevilla

ora 17:00 Espanyol – Villarreal

ora 19:30 Athletic Bilbao – Valladolid

ora 22:00 Sevilla – Levante

Clasament înaintea etapei a 9-a din La Liga

La Liga etapa a 9-a. Clasament înaintea etapei
ADVERTISEMENT