Fotbal intern

Live Blog Liga 2 etapa a 10-a. Program, rezultate, clasament. FC U Craiova, doar remiză cu Aerostar Bacău

03.11.2020 | 18:54
Live Blog Liga 2 etapa a 10a Program rezultate clasament FC U Craiova doar remiza cu Aerostar Bacau
Ultimul meci al etapei a 10-a din Liga 2 s-a disputat marți, la Drobeta Turnu Severin, între FC U Craiova și Aerostar Bacău și s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Etapa a 10 din Liga 2 începe sâmbătă, 31 octombrie şi are capăt de linie marţi, 3 noiembrie. FC U Craiova are un meci uşor, pe hârtie, împotriva lui Aerostar Bacău, în timp ce meciul rundei este Rapid – U Cluj. Au fost deja amânate meciurile Reșița – Chiajna şi Csikszereda – Pandurii.


UPDATE, 3 noiembrie, ora 18:57 / Ultimul meci al etapei a 10-a din Liga 2 s-a disputat marți, la Drobeta Turnu Severin, între FC U Craiova și Aerostar Bacău și s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

l2


UPDATE, ora 13:30. S-a încheiat confruntarea dintre Farul și CS Mioveni, scor 1-1. Având în vedere că meciul Rapid – U Cluj este amânat, ultimul meci al etapei va avea loc marți, de la ora 17:00. Liderul FC U Craiova joacă împotriva lui Aerostar Bacău.


UPDATE, 1 noiembrie, ora 11:24. Un singur meci din Liga 2 se va disputa duminică, confruntarea dintre Farul Constanța și CS Mioveni

ADVERTISEMENT

Farul – CS Mioveni 1-1 (Bălan 20 / Rusu 54 pen.)


UPDATE, ora 15:44. Meciul dintre Rapid şi U Cluj a fost amânat după ce ardelenii au 23 de jucători pozitivi la COVID-19. Confruntarea va fi reprogramată de FRF:

“Având în vedere cele 23 de cazuri pozitive (18 jucători şi 5 membri ai staff-ului auxiliar), FC Universitatea Cluj nu a obţinut acordul din partea Direcţiei de Sănătate Publică pentru disputarea meciului cu Rapid Bucureşti de luni, 2 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Partida va fi reprogramată de Federaţia Română de Fotbal la o dată ce va fi anunţată ulterior. FC Universitatea Cluj colaborează în permanenţă cu autorităţile competente pentru gestionarea situaţiei epidemiologice şi revenirea la activitatea competiţională”, a anunţat U Cluj.


UPDATE, ora 12:53. Final în primele meciuri ale etapei. Ploaie de goluri în Liga 2:

  • Viitorul Târgu Jiu – Unirea Slobozia 3-1 (Luduşan 45+1, Buia 59 pen., Dragu 72 / Moldovan 9)
  • Comuna Recea – ASU Poli Timişoara 3-3 (Vasalie 5, Bakmaz 26, Rus 38 / Oita 8 aut., Plazonja 43, Ignea 59)
  • CSM Slatina – Gloria Buzău 0-2 (Tucaliuc 47, Nedelea 76)
  • Dunărea Călăraşi – Metaloglobus 1-0 (Alexandru 62)
  • Ripensia – Turris Tr. Măgurele 4-2 (Tieranu 28, Sokovic 43, Golda 66, Tudor 82 / Haita 60, Voicu 69)
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 11:40. Surpriză la Recea. După primele 45 de minute, înregistrăm următoarele rezultate:

  • Viitorul Târgu Jiu – Unirea Slobozia 1-1
  • Comuna Recea – ASU Poli Timişoara 3-2
  • CSM Slatina – Gloria Buzău 0-0
  • Dunărea Călăraşi – Metaloglobus 0-0
  • Ripensia – Turris Tr. Măgurele 2-0

UPDATE, ora 11:00. Cinci meciuri se disuptă de la ora 11:00. Meciurile Reşiţa – Chindia şi Csikszereda – Pandurii au fost amânate din cauze de COVID-19.


Liderul FC U Craiova 1948 va închide această etapă marţi seară, ca de obicei la Turnu Severin, într-un meci la prima vedere facil în compania codaşei Aerostar Bacău, dar ce meci mai este facil devreme ce legiunea străină a Petrolului nu a putut trece în altă restanţă, pe stadionul prahovenilor, de modesta CSM Slatina?

FC U Craiova a demonstrat şi în ultima partidă, câştigată la Ploieşti, că este o candidată îndreptăţită la promovare şi chiar la câştigarea campionatului. Au sosit ca întăriri câţiva jucători străini, în afara celor care erau deja în lot şi valoarea alb-albaştrilor este acum cam peste toate celelalte concurente din eşalonul secund.

Metaloglobus, marea revelaţie, joacă la Călăraşi în etapa a 10-a din Liga 2

O foarte mare surpriză este Metaloglobus, echipa fraţilor Ovidiu şi Claudiu Herea, care este neînvinsă. În acest weekend Metaloglobus va avea un examen de foc la Călăraşi, Dunărea lui Cristi Pusztai având şi ea obiectiv locurile 1-6.

ASU Politehnica Timişoara a pierdut două mari puncte acasă miercuri, în restanţa cu Dunărea Călăraşi şi se menţine pe locul 3, cu 18 puncte, unul în urma lui Metaloglobus. La interval de numai 72 de ore de la partida cu Dunărea alb-violeţii managerului Dan Alexa merg în Maramureş, pentru un test deloc uşor la Recea, acolo unde Rapid a pierdut, Craiova a scos greu egalul şi Petrolul a bătut cu mult noroc.

Rapid, două meciuri grele în patru zile

Capul de afiş al etapei este partida de luni dintre Rapid şi U Cluj. Coronavirusul a dat peste cap toate socotelile giuleştenilor, care trebuie să joace acum două meciuri acasă, ambele grele, în decurs de patru zile. Mai întâi au avut restanţa cu Mioveni, pierdută cu 0-3.

Interimarul giuleştenilor este Mihai Iosif şi pe capul şi pe umerii săi se va afla responsabilitatea pentru aceste partide cu echipe care la rândul lor vizează intrarea în play-off-ul de şase. U Cluj este chiar echipa care a provocat etapa trecută înlocuirea lui Claudiu Niculescu, câştigând la Mioveni.

U Cluj, probleme de lot din cauza coronavirusului

Clujenii au început să aibă un ritm bun de la venirea pe bancă a lui Costel Enache, însă pentru jocul de la Bucureşti ar putea întâmpina unele dificultăţi după ce testările antiCOVID au scos la iveală 12 pozitivi. Meciul ar putea fi amânat din cauza COVID-19

Şi Turris Turnu Măgurele speră să revină de la Timişoara, unde va da piept cu Ripensia, cu cel puţin un egal. După un început mai anevoios, datorat în special faptului că lotul s-a schimbat mult, teleormănenii revin în lupta pentru baraj şi sunt una dintre echipele care pot ajunge acolo şi graţie calităţii băncii tehnice, asigurate de Erik Lincar.

Programul etapei a 10-a din Liga 2

Sâmbătă, 31 octombrie, ora 11:00

Viitorul Târgu Jiu – Unirea Slobozia

Comuna Recea – ASU Poli Timişoara

Csikszereda – Pandurii Târgu Jiu – AMÂNAT

CSM Reşiţa – Concordia Chiajna – AMÂNAT

CSM Slatina – Gloria Buzău

Dunărea Călăraşi – Metaloglobus

Ripensia – Turris Tr. Măgurele

Duminică, 1 noiembrie, ora 11:30

Farul – CS Mioveni

Luni, 2 noiembrie, ora 18:00

Rapid – U Cluj

Marţi, 3 noiembrie, ora 17:00

FC U Craiova 1948 – Aerostar Bacău

ADVERTISEMENT