Fotbal intern

LIVE BLOG Liga 2 etapa a 11-a. Program, rezultate, clasament. Rapid remizează cu Dunărea Călărași și ratează ocazia să urce pe 2

LIVE BLOG Liga 2 etapa a 11a Program rezultate clasament Rapid remizeaza cu Dunarea Calarasi si rateaza ocazia sa urce pe 2
ADVERTISEMENT

Etapa a 11-a din Liga 2 se reduce practic la o mini-etapă, pentru că din cele zece partide care trebuia să aibă loc se vor disputa doar şase, patru fiind amânate. Este un record de meciuri amânate într-o singură rundă.

UPDATE, 27 noiembrie, ora 15.50. Dunărea Călărași – Rapid s-a terminat la egalitate, scor 0-0, iar formația antrenată de Daniel Pancu a ratat să urce pe locul 2 în clasamentul din Liga 2.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 27 noiembrie, ora 14:00 / A început meciul Dunărea Călăraşi – Rapid.


UPDATE, 27 noiembrie, ora 12.40. Dunărea Călărași – Rapid se joacă azi, de la ora 14.00. În cazul în care formația antrenată de Daniel Pancu se impune o va egala pe CS Mioveni și va urca pe locul 2, la 4 în spatele liderului UTA Arad.


UPDATE, 13 octombrie, ora 21:22 / Rezultatele partidelor de duminică din Liga 2 și clasamentul în acest moment:

ADVERTISEMENT
  • Sportul Snagov – Universitatea Cluj 1-1
  • Csikszereda – Pandurii Târgu Jiu 2-2
  • Petrolul Ploiești – Daco-Getica București 3-0.


UPDATE, ora 15.30. Meciul dintre Metaloglobus și Turris Turnu Măgurele s-a terminat cu victoria formației din București, scor 1-0, după golul înscris de Ovidiu Herea în minutul 65. Duminică, 12 octombrie, au loc trei meciuri: Sportul Snagov – U Cluj, Csikszereda M. Ciuc – Pandurii Tg. Jiu și Petrolul Ploiești – Daco Getica București.

ADVERTISEMENT

Iată toate rezultatele zilei:

  • ACS Viitorul Târgu Jiu – Farul Constanța 2-1
  • Ripensia Timișoara – CS Mioveni
  • Metaloglobus – Turris T. Măgurele 1-0

UPDATE, ora 12.45S-au terminat primele două meciuri ale etapei a 11-a.

  • ACS Viitorul Târgu Jiu – Farul Constanța 2-1 (Gîrbiță 10, Astafei 67/ Lică 28)
  • Ripensia Timișoara – CS Mioveni 0-5 (Massaro 16 36, Coșereanu 40, Costin 45, Burnea 81)
ADVERTISEMENT

LIVE BLOG Liga 2 etapa a 11-a

Nu se vor juca meciurile Dunărea Călăraşi – Rapid, FC Argeş – CSM Reşiţa, Gloria Buzău – ASU Poli Timişoara şi UTA  – Concordia Chiajna. Arădenii ajung astfel să aibă în acest moment nu mai puţin de trei partide amânate, în afară de jocul cu Chiajna urmând a fi reprogramate şi întâlnirile U Cluj – UTA şi Rapid – UTA.

În acest context, dintre echipele care se bat la promovare sau au declarat că emit pretenţii în acest sens vor fi pe teren doar liderul Turris Turnu Măgurele şi CS Mioveni sâmbătă, iar duminică e rândul celor de la Petrolul, care în pofida startului prost spun că nu au renunţat la lupta la promovare. Mioveni şi Petrolul pot profita de faptul că UTA, Buzăul şi Rapid nu joacă. Mioveni în sensul în care îşi pot consolida locul 2, fiind singura formaţie încă neînvinsă, iar Petrolul, cu trei puncte ar veni la o singură lungime de grupul formaţiilor cu 19 puncte, adică UTA şi Gloria Buzău.

Liga 2 etapa a 11-a. Locul 2, Mioveni, singura echipă meînvinsă, joacă la Timişoara, cu Ripensia

Liderul vine în Capitală

Turris a câştigat cu foarte mult noroc pe teren propriu, în ultimele secunde, meciul cu Gloria Buzău, la partida de debut pe bancă a lui Florin Bratu. Acum teleormănenii, care au cinci puncte peste locul 2, Mioveni, vin la Bucureşti pentru un meci deloc simplu, pe terenul lui Metaloglobus, echipă care a ţinut acasă în şah alb şi pe Rapid.

Liga 2 etapa a 11-a. Petrolul primeşte vizita lui Daco-Getica

Mioveni joacă la Timişoara, împotriva Ripensiei şi dacă va evolua la fel de sigur ca până acum, mai ales din punct de vedere defensiv, poate spera să rămână neînvinsă şi după această etapă. Petrolul primeşte acasă vizita unei echipe din subsol, Daco-Getica, însă tot din subsol a fost, chiar ultima clasată şi fără punct luat până la acea oră şi Sportul Snagov, care a scos un incredibil 1-1 pe stadionul Ilie Oană.

Programul etapei a 11-a din Liga 2

Sâmbătă, 12 octombrie, ora 11:00

Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Farul Constanţa (se joacă la Turnu Severin)

Ripensia – Mioveni

ora 13:30 Metaloglobus – Turris Turnu Măgurele

Duminică, 13 octombrie

ora 14:30 Sportul Snagov – U Cluj

ora 17:00 Csikszereda – Pandurii

ora 19:30 Petrolul – Daco-Getica

Partidele FC Argeș – CSM Reșița, Dunărea Călărași – Rapid, Gloria Buzău – ASU Poli Timișoara și UTA – Concordia Chiajna au fost amânate.

Clasament Liga 2 înaintea etapei a 11-a

Liga 2 etapa a 11-a
ADVERTISEMENT