Fotbal intern

LIVE BLOG Liga 2 etapa a 17-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Rapid, victorie spectaculoasă la Mioveni. Pancu, săgeți către contestatari. ”Mulți ne vedeau la retrogradare!”

13.11.2019 | 22:04
LIVE BLOG Liga 2 etapa a 17a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Rapid victorie spectaculoasa la Mioveni Pancu sageti catre contestatari Multi ne vedeau la retrogradare
ADVERTISEMENT

Marți și miercuri, respectiv 12 și 13 noiembrie, s-au juca meciurile din cadrul etapei a 17-a din Liga 2, o nouă rundă intermediară, din programul căreia au ieșit în evidență câteva meciuri: UTA – Gloria Buzău 3-0, Mioveni – Rapid 1-5, Petrolul – Viitorul Pandurii 3-0, Metaloglobus – Farul 1-0 și derbyul Timișoarei dintre Ripensia și ASU Poli, scor 1-1. Pandurii Târgu Jiu a stat, ca urmare a abandonului celor de la Daco-Getica. UTA este pe primul loc, cu 31 de puncte, la unul singur în fața celor de la CS Mioveni, dar formația din Arad are două meciuri în minus. VEZI AICI CLASAMENTUL ACTUALIZAT!


UPDATE, 13 noiembrie, ora 21.25. Rapid a câștigat meciul jucat pe terenul celor de la CS Mioveni, scor 5-1, iar formația antrenată de Daniel Pancu se află pe locul 6, cu 25 de punct, la 6 în spatele liderului UTA Arad.

ADVERTISEMENT

„Am suferit foarte mult. Ciudat, și astăzi s-a dovedit că în momentul în care dispunem de un teren foarte bun, ne descurcăm mult mai bine. Toată lumea a jucat extraordinar astăzi. Nu am făcut decât să câștigăm trei puncte, într-un maraton. Liga 2 e un maraton. Mulți ne vedeau la retrogradare. Ăștia sunt băieții mei, ăștia sunt rapidiștii mei, care ies plin de julituri și transpirați la maximum. E un maraton, e o ligă foarte  lungă, în care toate echipele au vârfuri sau scăderi de formă”, a spus Daniel Pancu, la TV Digi Sport.


UPDATE, 13 noiembrie, ora 19.30. Acum se joacă: Mioveni – Rapid 1-4 (Măzărache 27/ Sefer 8, Mallo 39, Goge 57, Hlistei 75, Labeau 90+1)

ADVERTISEMENT

UPDATE, 13 noiembrie, ora 19.20. U Cluj s-a impus în fața celor de la Concordia Chiajna, scor 2-1, după ce oaspeții au condus până în minutul 88 cu golul înscris de Albu din penalty în minutul 41, iar Florescu și Kay a adus victoria ardelenilor cu reușitele din minutele 88 și 90+2.


UPDATE, 13 noiembrie, ora 17.30. 

LIVE U Cluj – Concordia 2-1 ( Florescu, min 88, Kay 90+2/ Albu pen. min. 41)


UPDATE, 13 noiembrie, ora 14:00/ Rezultate finale:

  • Miercurea Ciuc – Reșița 1-0
  • Dunărea Călărași – FC Argeș 1-2
  • Metaloglobus – Farul 1-0 
  • Ripensia Timișoara – ASU Poli Timișoara 1-1
  • Sportul Snagov – Turris Turnu Măgurele 2-3
  • UTA Arad – Gloria Buzău 3-0
ADVERTISEMENT

UPDATE, 12 noiembrie, ora 21.20. S-a terminat primul meci al rundei. Petrolul a întors rezultatul încă din prima repriză cu Viitorul Pandurii Tg.Jiu

 Petrolul – Viitorul Pandurii Tg. Jiu 3-1 ( Manolache 31, Şaim 40, Cioinac 45 / Astafei 21)


LIVE BLOG Liga 2 etapa a 17-a

Liderul Mioveni va primi pe teren propriu un Rapid aflat în degringoladă, despre care propriul antrenor, o legendă a Giuleștiului, Daniel Pancu, spune că are jucători care cad din picioare la antrenament. Echipa argeșeană merge neașteptat de bine și are o singură înfrângere, la Constanța, cu Farul. în rest 8 victorii și 6 egaluri. Rapid nu a mai câștigat un meci de patru etape, timp în care a făcut două egaluri și a pierdut tot de atâtea ori.

ADVERTISEMENT

Ocupanta locului secund, UTA, joacă și ea tot în fața propriilor suporteri, iar adversarul, Gloria Buzău, pare a mai fi slabit din turație, venind după două eșecuri pev teren propriu, cu Metaloglobus și în restanța cu ASU Poli Timișoara. UTA merge bine, are trei victorii și două egaluri în ultimele cinci etape, iar acum a remizat consecutiv la Pitești și la Cluj, în meci restanță. În plus, mai are partide restante.

Liga 2 etapa a 17-a. Și locul 2, UTA; joacă acasă, cu Gloria Buzau

Meci deschis oricărui rezultat la București

Pe locul 3 se află Farul Constanța, pregătită de Ianis Zicu. Echipa de la malul Mării va avea însă o deplasare grea, la București, pentru a da replica revelației Metaloglobus, care e doar la două puncte în urmă. Totuși, dobrogenii se pot lăuda că sunt singura formație care a reușit, e drept, pe teren propriu, să administreze un eșec liderului Mioveni.

Petrolul pare că a reușit, în sfârșit, să își regleze cadența și e acum pe locul 4, la egalitate de puncte cu Farul, 25, dar cu avantajul a încă două meciuri restante. Trupa lui Flavius Stoican nu a mai pierdut de patru jocuri și acum mai poate adăuga alte trei puncte pe stadionul Ilie Oană, unde va primi replica Viitorului Pandurii, echipă incomodă, dar care poate fi bătută.

Liga 2 etapa a 17-a. Petrolul a ajuns în zona podiumului și joacă acasă cu Viitorul Pandurii

Meciuri din zona inferioară a clasamentului la Miercurea Ciuc și la Cluj

La Timișoara e zi de derby miercuri, 13 noiembrie. Echipa cu mai puține puncte, Ripensia, locul 15, primul peste linia suspinelor, este gazdă în fața unui AS Poli care se pare că a ieșit din criză cu ultimele două succese și a urcat chiar spre mijlocul clasamentului. Nici Ripensia nu joacă rău, dovadă excelenta evoluție din două deplasări foarte grele, la Rapid și la Turnu Măgurele, unde a scos remize.

Liga 2 etapa a 17-a. Avem și derby de Timișoara: Ripensia – ASU Poli

Meci al disperării și la Miercurea Ciuc, unde se întâlnesc două echipe aflate pe poziții retrogradabile: Csikszereda – CSM Reșița, la echipa din Valea Domanului pregătindu-se să preia echipă fostul internațional Dorinel Munteanu, care în cariera sa a îmbrăcat ani buni tricoul roșu-negru. Alt meci din partea inferioară a clasamentului are loc la Cluj, studenții primind vizita Concordiei Chiajna.

Programul etapei a 17-a din Liga 2

Marți, 12 noiembrie, ora 19:30

Petrolul – Viitorul Pandurii

Miercuri, 13 noiembrie, ora 14:00

Sportul Snagov – Turris Turnu Măgurele

Csikszereda – CSM Reșița

Metaloglobus – Farul

UTA – Gloria Buzău

Dunărea Călărași – FC Argeș

Ripensia – ASU Poli Timișoara

ora 17:30 U Cluj – Concordia Chiajna

ora 19:30 Mioveni – Rapid

Clasament Liga 2 înainte de etapa a 17-a

clasament liga 2

 

 

ADVERTISEMENT