Fotbal intern

LIVE BLOG Liga 2. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Petrolul, remiză cu Turris

LIVE BLOG Liga 2 Program rezultate clasament informatii de ultima ora Petrolul remiza cu Turris
ADVERTISEMENT

Ziua de duminică din etapa a 18-a a Ligii a doua a adus patru meciuri care s-au terminat cu același scor și anume 1-1. Rapid a reușit scorul etapei în confruntarea cu Pandurii Târgu Jiu, 4-0, iar Poli Timișoara a câștigat cu 2-0 pe teren propriu în fața Sportului Snagov.


UPDATE, 20 noiembrie, ora 21:20/ Petrolul a încheiat la egalitate jocul cu Turris Turnu Măgurele. Oaspeții au deschis scorul în minutul 61, după golul lui Arnătu, dar Ciobanu a restabilit egalitatea cu 10 minute înaintea fluierului final. După remiza de miercuri, cele două formații sunt vecine de clasament, Petrolul fiind pe locul patru, cu un punct mai mult decât formația lui Marius Baciu.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 20 noiembrie, ora 19:30/ A început meciul Turris Turnu Măgurele – Petrolul Ploiești, restanță din etapa a 14-a a ligii secunde.


UPDATE, 20 noiembrie, ora 16.00. Rapid a câştigat restanţa din etapa a 10-a, jucată împotriva celor de la UTA. A fost un meci surprinzător de uşor pentru giuleşteni, care s-au impus cu 2-0 (Djuric 13 şi Hlistei 28), deşi scorul putea fi mult mai mare, Rapid ratând ocazii mari, în timp ce arădenii n-au avut nicio fază de poartă! Vişiniii urcă pe locul 3, la două puncte de liderul UTA. CLASAMENTUL E AICI

ADVERTISEMENT

UPDATE, 20 noiembrie, ora 15.00. 2-0 la pauză pentru Rapid. La finalul primei reprize, Alex Ioniţă de la UTA, fostul jucător al Rapidului, a înjurat Steaua împreună cu toată tribuna giuleşteană! Surpriză, la meci asistă şi Denis Alibec! Fotbalistul Astrei a venit la tribuna I a stadionului din Regie şi urmăreşte meciul înconjurat de fanii giuleştenilor!


UPDATE, 20 noiembrie, ora 14.00. A început meciul Rapid-UTA, restanţă din etapa a 10-a

  • LIVE Rapid- UTA 2-0 (Au marcat Djuric 13 şi Hlistei 28)

Duminică, 17 noiembrie

Concordia Chiajna – CS Mioveni 1-1

FC Argeș – Petrolul 1-1

Metaloglobus – UTA 1-1

Turris Turnu Măgurele – U Cluj 1-1 


UPDATE, 17 noiembrie, ora 09.30. Incidente grae au avut loc în centrul Piteștiului, toate acestea după ce meciul dintre FC Argeș și Petrolul a fost amânat. Mai mulți suporteri ai echipei din Ploiești au declanșat un mare scandal și doar intervenția forțelor de ordine a putut opri conflictul. Ultrașii Petroplului au aruncat cu sticle în trectori și în clienții unor restaurante din centru. Aproximativ 30 de persoane au fost reținute și duse la polițe, iar unele au primit amenzi de 2.000 de lei pentru tulburarea liniștii publice. VEZI AICI VIDEO!

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:30/ Brigada condusă de Marian Barbu a decis că meciul dintre FC Argeș și Petrolul nu se va juca din cauza ceții. Duelul a fost reprogramat duminică, de la ora 12:00.


UPDATE, ora 19:30/ Ultimul meci al zilei din Liga 2 a fost amânat, cel puțin deocamdată, cu o jumătate de oră. În cazul în care condițiile meteorologice vor permite desfășurarea jocului, duelul va începe de la ora 20:00. Dacă situația persistă, meciul va mai fi amânat până la 20:30, iar în cazul care ceața nu se va risipi, partida de la Pitești se va juca duminică.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:53/ Partida FC Argeș – Petrolul, programată a începe la ora 19:30, este în pericol de amânare din cauza ceții extrem de dese din ”Trivale”. Dacă vizibilitatea va rămâne redusă la ora de start, jocul se va amâna pentru o oră. Apoi, în cazul în care situația se va menține și la 20:30, meciul ar putea fi reprogramat pentru duminică, la ora 12:00.


UPDATE, ora 16:00/ Rezultate finale:

  • ACS Viitorul Târgu Jiu – Csikszereda M. Ciuc 1-1
  • CSM Reșița – Ripensia Timișoara 1-2 
  • SCM Gloria – Dunărea Călărași 3-1 
  • Rapid București  – Pandurii Târgu Jiu 4-0
  • Poli Timișoara – Sportul Snagov 2-0

UPDATE, ora 12:01 / Tanno Bonnin, căpitanul Rapidului, a venit la meci cu Sofia, fetița lui nou născută și a făcut poza oficială alături de bebeluș.

Tano Bonnin, alături de fiica lui. Sursă foto: instagram
Tano Bonnin, alături de fiica lui. Sursă foto: instagram

LIVE BLOG Liga 2 etapa a 18-a

Etapa intermediară a avut două momente importante în prim plan. Primul este, de departe, ridicarea cu ajutorul trupelor DIAS, din vestiarul echipei Turris Turnu Măgurele a antrenorului Marius Baciu, despre care există indicii conform cărora el ar fi fost de multă vreme în vizorul oamenilor legii pentru implicarea într-o rețea de aranjamente la pariuri a meciurilor din Liga 2, ligă care încă din 2011 se afla în atenția INTERPOL.

Deocamdată nu există foarte multe detalii, însă episodul în sine, fie și prin modul agresiv prin care au acționat oamenii legii, a fost absolut șocant. Al doilea eveniment este strict legat de planul sportiv și înseamnă schimbarea de lider, după foarte multe etape Mioveni lăsând fotoliul celor de la UTA, care mai au și partide restante.

Metaloglobus, surpriza din București

Etapa a 18-a se va juca în două zile, sâmbătă, 16 noiembrie și duminică, 17 noiembrie. În program figurează câteva partide foarte interesante, care privesc lupta pentru promovare. Cele mai tari meciuri ale rundei sunt Metaloglobus – UTA, Concordia Chiajna – Mioveni și un meci cu vechi state de serviciu în primul eșalon cu ani în urmă, FC Argeș – Petrolul.

Metaloglobus nu mai este în acest sezon echipa care să aibă ca obiectiv doar menținerea în cel de-al doilea eșalon. Având un fotbalist cu experiența lui Ovidiu Herea în lot echipa bucureșteană este foarte greu de învins pe teren propriu, ultima etapă reușind să bată acasă pe Farul, care urcase pe locul 3 la acel moment. Metaloglobus se află pe locul 5, la doar două lungimi de locul 3, Petrolul, dar prahovenii au două partide mai puțin disputate.

Mioveni a pierdut șefia etapa trecută

UTA lui Laszlo Balint merge aproape perfect, cu un singur eșec, unul cu ghinion, la Ripensia Timișoara, în doar câteva minute și are zece etape de când s-a întâmplat acest lucru. Echipa e foarte legată și are în jucătorul împrumutat de la Astra Giurgiu, Romario Moise, punctul cheie. Etapa trecută a reușit să bată lejer acasă pe Gloria Buzău, cu 3-o, iar în ultima deplasare a făcut 0-0 la Pitești.

CS Mioveni a avut multă vreme un parcurs incredibil de bun, pierzând primul meci din acest sezon abia în etapa a 14-a la Constanța, dar runda trecută Rapid, care nu mai câștigase de cinci jocuri, a spulberat gruparea argeșeană chiar pe terenul ei cu un absolut neașteptat 5-1. Acum merge pe terenul sintetic de la Chiajna, echipă preluată în plin sezon de omul recordurilor la Turris Turnu Măgurele, Eric Linkar. Acasă, ilfovenii sunt redutabili și pot pune probleme oricui.

Cine va sta pe banca lui Turris?

Petrolul, care arată că de la un meci la altul crește, ocupă locul de baraj, dar, ca și UTA, are încă două restanțe de jucat. Urmează însă un meci greu la Pitești, Argeșul fiind la trei puncte în spate, pe locul 8, dar cu meciurile la zi. Alb-violeții nu au pierdut de cinci etape, Ionuț Badea reușind rezultate mult mai bune decât predecesorul Nicolae Dică.

Turris Turnu Măgurele pare cea mai ghinionistă echipă în privința băncii tehnice. După ce s-a despărțit de Eric Linkar când echipa era detașat pe primul loc Florin Bratu a avut multe rezultate rele și a fost înlocuit cu Marius Baciu, venit de la desființata Daco-Getica. Acum nu se știe cine va mai prelua echipa, după ce Baciu a fost săltat cu mascații la Snagov, direct din vestiar. Și vine acasă meciul cu U Cluj, formație care desenează chiar frumos jocul, dar e mult prea puțin eficientă.

Rapid, meci ușor acasă cu Pandurii

Rapid, după ce și-a mulțumit, în sfârșit, suporterii, la Mioveni, cu cel mai bun meci din acest sezon, are o partidă lejeră acasă, cu muribunda Pandurii Târgu Jiu, care degeaba are acum bani, dacă lotul e foarte slab și șansele de a reveni de pe ultimul loc țin mai degrabă de domeniul paranormalului.

Programul etapei a 18-a din Liga 2

Sâmbătă, 16 noiembrie, ora 11:00

Viitorul Pandurii – Csikszereda

CSM Reșița – Ripensia

Gloria Buzău – Dunărea Călărași

ora 12:00 Rapid – Pandurii

ora 14:00 ASU Poli Timișoara – Sportul Snagov

ora 19:30 FC Argeș – Petrolul

Duminică, 17 noiembrie

ora 11:00 Concordia Chiajna – CS Mioveni

ora 14:00 Metaloglobus – UTA

ora 16:30 Turris Turnu Măgurele – U Cluj

Clasament Liga 2 înainte de etapa a 18-a

ADVERTISEMENT