Fotbal intern

LIVE BLOG Liga 2 etapa a 19-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Nebunie de meci! CS Mioveni întoarce scorul de la 0-2 cu Turris

LIVE BLOG Liga 2 etapa a 19a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Nebunie de meci CS Mioveni intoarce scorul de la 02 cu Turris
ADVERTISEMENT

Etapa a 19-a din Liga 2 se întinde pe perioada a patru zile. Mai precis începe sâmbătă, 23 noiembrie și se încheie marți, 26 noiembrie, când se joacă Mioveni – Turris Turnu Măgurele. Cele mai atractive partide ale etapei se anunță a fi UTA – Farul Constanța și Petrolul – Gloria Buzău.

UPDATE, 26 noiembrie, ora 17:00 / A început ultimul meci al zilei:

  • CS Mioveni – Turris Turnu Măgurele 2-5 (S. Pană 7, A. Voicu 33 / Sabin- AG 38, Hergheligiu 63, Sălcianu- AG 66, D. Massaro 78, 80)
ADVERTISEMENT

UPDATE, 26 noiembrie, ora 15.50. Azi s-a jucat și restanța din etapa a 11-a dintre UTA Arad și Concordia Chiajna, iar gazele s-au impus cu 1-0, după un meci plin de incidente. Moise a deschis scorul din penalty în minutul 7, iar arbitrul i-a lăsat pe oaspeți în 10, după eliminarea lui Ion. UTA Arad s-a desprins în clasament, cu 38 de punct și se află la 7 puncte în fața următoarelor două clasate: CS Mioveni și Rapid.


UPDATE, 26 noiembrie, ora 08.50. Azi se joacă:

  • CS Mioveni – Turris Turnu Măgurele, ora 17.00

UPDATE, 25 noiembrie, ora 20.20. La finalul eșecului cu Gloria Buzău, Flavius Stoican a declarat că nu își va da demisia de la Petrolul, în ciuda faptului că fanii prezenți pe stadionul ”Ilie Oană” i-au cerut acest lucru. Tehnicianul de 43 de ani spune că nu își va lăsa echipa în mijlocul campionatului.

ADVERTISEMENT

”Am auzit lucrurile scandările din tribune. Nu e o situație comodă pentru mine. Nu mi se pare normal. Am reușit să câștigăm atâtea meciuri și apoi începi să huidui jucătorii la primul meci mai slab. Fotbalul nu e matematică. Eu sunt mulțumit de jucători și sunt dezamăgit pentru că nu am reușit să marcăm Nu pot să las echipa în mijlocul campionatului când mai sunt două etape până la finalul turului. Merg cu echipa pana la capăt”, a spus Stoican.


UPDATE, 25 noiembrie, ora 20.00. S-a terminat Petrolul – Buzău 0-1 (Munteanu 49). Spectatorii au scandat ”demisia!” la adresa lui Flavius Stoican, iar antrenorul ”găzarilor” le-a cerut acestora, prin gesturi largi, să aibă răbdare până la finalul partidei! 

ADVERTISEMENT

UPDATE, 24 noiembrie, ora 13:25 / UTA Arad a învins, acasă, cu scorul de 1-0, pe Farul Constanța. Arădenii s-au distanța la patru puncte în fruntea clasamentului din Liga 2.

 


UPDATE, 24 noiembrie, ora 11:23 / Singurul meci de duminică din etapa a 19-a din Liga 2 este UTA Arad – Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 23 noiembrie, ora 10:45 / Rezultatele meciurilor disputate sâmbătă în etapa a 19-a din Liga 2:

  • Csikszereda – FC Argeș 0-0
  • Ripensia – Viitorul Pandurii 0-0
  • Pandurii Târgu Jiu – Concordia Chiajna 0-0
  • Sportul Snagov – CSM Reșița 3-3
  • Dunărea Călărași – Metaloglobus 3-1
  • U Cluj – ASU Poli Timișoara 0-0

 


LIVE BLOG Liga 2 etapa a 19-a

Cele mai multe jocuri au loc sâmbătă, 23 noiembrie. Apoi, în următorele zile este programat doar un singur meci pe zi, de fapt și cele mai interesante. Sâmbătă FC Argeș, care a dat semne de revenire de la instalarea lui Ionuț Badea pe bancă, fiind neînvinsă în ultimele cinci etape, va juca la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda.

Fosta prim-divizionară anul trecut, Dunărea Călărași, are parte de o vizită extrem de incomodă, Metaloglobus, echipa fraților Herea fiind greu de doborât acasă și de multe ori inclusiv în deplasare. Metaloglobus este în plutonul fruntaș, în timp ce călăreșenii ocupă primul loc sub linie la acest moment.

Misiune aproape imposibilă pentru Pandurii

Deși joacă acasă, pe noul stadion modern, Pandurii Târgu Jiu, cu numai 7 puncte, are șanse mici să mai iasă din situația grea și partida cu ilfovenii de la Concordia Chiajna este foarte grea, prima șansă aparținând oaspeților, care au 20 de puncte și au început să mai tragă aer după ce etape la rând s-au aflat în zona nisipurilor mișcătoare.

La Timișoara vor fi față în față două echipe cu 22 de puncte, Ripensia și Viitorul Pandurii, fostă Luceafărul Oradea, dar oaspeții sunt în cădere liberă de patru etape, reușind doar un rezultat de egalitate. Ripensia a reușit să fie prima echipă din Liga 2 care în acest sezon a administrat o înfrângere liderului UTA.

Meci de tradiție între echipe studențești la Cluj

Sportul Snagov – CSM Reșița e un meci din zona locurilor retrogradabile. Cei din Snagov au doar 8 puncte, dar păruseră a fi reușit să ridice mult calitatea jocului lor, însă în ultimele trei etape au pierdut pe linie. Reșița l-a demis pe Leo Doană și l-a pus pe Dorinel Munteanu, dar deocamdată se află pe poziția a 17-a.

La Cluj un meci de tradiție în fotbalul românesc, U întâlnind ASU Poli Timișoara. Ambele echipe trec prin perioade bune, fiind neînvinse în ultimele cinci și respectiv patru partide și au ajuns în zona neutră. Clujenii erau printre marii favoriți la promovare la început de sezon, dar acest lucru a devenit acum foarte greu.

UTA și Petrolul țintesc promovarea directă

Duminică, la Arad, alt meci de tradiție din fotbalul nostru. Liderul UTA vine după al doilea eșec al sezonului, 0-2 cu Rapid, meci foarte prost făcut de echipa lui Laszlo Balint și acum primește vizita Farului Constanța, care pare foarte puternică acasă, dar nu la fel de bine joacă și afară.

Luni e rând celor de la Petrolul să caute să își continue parcursul foarte bun din ultima vreme, obținând o nouă victorie pe Ilie Oană, unde vin vecinii de la Gloria Buzău. Buzăul a luat-o în jos, cu trei KO-uri și două succese în ultimele cinci etape și par a avea puține șanse să se aleagă cu ceva la Ploiești.

Turris nu mai are turația de la început

În fine, marți Mioveni va căuta să revină la victorie în partida cu Turris Turnu Măgurele, o echipă care se menține încă acolo, între primele numai că urmare a startului excelent de sezon pe care l-a avut. Nu va fi un meci ușor pentru argeșeni, dar aceștia își doresc mult victoria, pentru a rămâne în lupta pentru primele două locuri.

Programul etapei a 19-a din Liga 2

Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 11:00

Csikszereda – FC Argeș

Ripensia – Viitorul Pandurii

Pandurii Târgu Jiu – Concordia Chiajna

Sportul Snagov – CSM Reșița

Dunărea Călărași – Metaloglobus

ora 12:00 U Cluj – ASU Poli Timișoara

Duminică, 24 noiembrie, ora 11:00

UTA – Farul

Luni, 25 noiembrie, ora 18:00

Petrolul – Gloria Buzău

Marți, 26 noiembrie, ora 17:00

Mioveni – Turris Turnu Măgurele

ADVERTISEMENT