Fotbal intern

LIVE BLOG Liga 2 etapa a 21-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Alexandru Bourceanu a rezistat o lună și jumătate la Buzău

13.12.2019 | 16:04
LIVE BLOG Liga 2 etapa a 21a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Alexandru Bourceanu a rezistat o luna si jumatate la Buzau
ADVERTISEMENT

Începând de vineri, 6 decembrie și terminând cu duminică, 8 decembrie, se derulează prima etapă a returului din Liga 2, etapa a 21-a. Cele mai importante meciuri ale rundei au loc sâmbătă și duminică. Sâmbătă, pe terenul sintetic de la Chiajna vine Rapidul lui Daniel Pancu, iar duminică, la Arad, UTA va căuta să repete succesul din tur de la Ploiești, în fața Petrolului.


UPDATE, 13 decembrie, ora 16:10/ Gloria Buzău a anunțat despărțirea de Alexandru Bourceanu. Fotbalistul de 34 de ani a semnat cu echipa din Liga 2 pe 29 octombrie, dar după șase meciuri disputate angajamentul a fost încheiat. Comunicatul oficial emis de club:

ADVERTISEMENT

Sport Club Municipal Gloria Buzău aduce la cunoștință faptul că începând cu data de 12 decembrie 2019, clubul a încetat contractul cu unul dintre cei mai experimentați fotbaliști români, fostul căpitan al clubului Steaua București, mijlocașul Alexandru Bourceanu, 34 de ani.

Bourceanu a fost legitimat la clubul nostru începând cu etapa a XIV-a, evoluând în șase meciuri din șapte disputate. Conducerea SCM Gloria Buzău îi mulțumește lui Alexandru Bourceanu pentru contribuția pe care a avut-o în fotbalul buzoian în acest sezon competițional și îi dorește mult succes în toate proiectele sale viitoare!”.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 8 decembrie, ora 19:00/ S-a încheiat ultimul meci disputat în 2019 în Liga 2:

  • Viitorul Pandurii – U Cluj 1-1 (Buia 52 / Gavra 35)

UPDATE, 8 decembrie, ora 14.55. UTA s-a impus în fața celor de la Petrolul, scor 3-0, iar echipa din Arad și-a consolidat locul de lider în clasamentul din Liga 2. De la ora 17.00 se joacă meciul Viitorul Târgu Jiu – U Cluj.


UPDATE, 8 decembrie, ora 13.00. Acum se joacă:

  • UTA Arad – Petrolul Ploiești 3-0 (Buhăcianu 70, Rus 82, Ioniță 91)

UPDATE, 8 decembrie, ora 09.10. UTA  – Petrolul Ploiești se joacă azi, de la ora 13.00. În cazul unei victorii, formația din Arad se distanțează la 4 puncte de CS Mioveni, ocupanta lodului 2. De partea cealaltă, Petrolul e pe 8, cu 31 de puncte, iar o victorie ar putea să o ducă până pe locul 4.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 7 decembrie, ora 18:00/ Rapid a învins Concordia Chiajna și a urcat pe locul trei în clasament, cu 35 de puncte. Formația lui Daniel Pancu este la doar două lungimi de poziția secundă, prima care asigură promovarea, ocupată acum de CS Mioveni.

  • Concordia Chiajna – Rapid 1-3 (Albu 72 / Labeau 5, Alami 64, Jorza 90+1)

UPDATE, 7 decembrie, ora 13.55. Poli Timişoara a învins Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0, iar gazdele au urcat pe locul 6, cu 31 de puncte.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 7 decembrie, ora 14.00. Acum se joacă:

  • Poli Timişoara – Pandurii Târgu Jiu 1-0

UPDATE, 7 decembrie, ora 14.00. S-a încheiat: Dunărea Călăraşi – Farul Constanţa 1-1 (Marrone 82/ Stoica 22)


UPDATE, 7 decembrie, ora 12.50. Primele 3 meciuri ale zilei s-au încheiat. CS Mioveni s-a impus pe terenul celor de la SCM Reşiţa, scor 0-1, Metaloglobus n-a avut nicio problemă cu Csikszereda (3-0).

SCM Gloria – Ripensia Timişoara a fost un meci nebun care s-a terminat la egalitate, scor 3-3. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 20, iar Munteanu a reuşit dubla şi a dus-o pe formaţia din Buzău în avantaj. În repriza a doua Ripensia a înscris de două ori şi a condus până în minutul 90+4, atunci când SCM Gloria a egalat.


UPDATE, 7 decembrie, ora 11.00. Acum se joacă:

  • CSM Reşiţa – CS Mioveni 0-1 (Costin 43)
  • Metaloglobus – Csikszereda 3-0 (Herea 60, Chiriac 66, Lung 69)
  • SCM Gloria – Ripensia Timişoara 3-3 (Munteanu 33 37 90+3/ Popovici 20, Hecsko 56, Voinea 87)

UPDATE, 6 decembrie, ora 18:00/ Rezultat final:

  • FC Argeș – Sportul Snagov 3-0 (Buhăescu min. 21, 63, Șerban min. 89)

LIVE BLOG Liga 2 etapa a 21-a

Etapa se deschide vineri, de la ora 18:00 cu un meci în care pariorii spun 1 solist, ba poate chiar cu handicap. Este vorba de jocul FC Argeș – Sportul Snagov, piteștenii având nevoie de puncte, pentru a încerca să urce spre locurile care înseamnă lupta pentru promovare sau măcar pentru dubla de baraj.

Foarte multe meciuri echilibrate sâmbătă, la oră de matineu. Metaloglobus, echipă care joacă fără nici o presiune și tocmai de aceea este periculoasă, pentru oricine, primește vizita lui Csikszereda, gruparea din Miercurea Ciuc având o serie de patru jocuri fără eșec, dar dintre ele trei au fost remize.

Reșița primește un oaspete periculos

La Reșița, în Valea Domanului, vine CS Mioveni, echipa de pe locul secund, învinsă însă acasă etapa trecută de ASU Poli Timișoara. Reșițenii nu au mai bătut pe nimeni de șapte etape și ocupă locul 17, al doilea retrogradabil, cu doar 18 puncte. Mioveni are 34 de puncte, două mai mult ca Rapid, care o urmează. Meciul este deschis oricărui rezultat, pentru că e clar că rossoneri locali vor da totul pentru a nu pierde contactul cu plutonul.

La Buzău se joacă partida dintre Gloria și Ripensia Timișoara. Seria bună a bănățenilor s-a oprit etapa trecută, acasă, la meciul cu Argeș, pierdut cu 1-2. Buzăul are trei meciuri fără eșec, dintre care două victorii și neavând drept de promovare evoluează extrem de relaxat.

Dunărea Călărași vrea să scufunde Farul

Un meci echilibrat se anunță a fi și la Călărași, unde vine Farul lui Ianis Zicu, dar problema e că echipa de la malul Mării se descurcă foarte bine acasă și afară e destul de vulnerabilă. Dunărea, trei meciuri la rând fără eșec, a ieșit din zona periculoasă după ce a reușit să bată acasă liderul UTA.

Concordia Chiajna – Rapid e un meci pe viață și pe moarte. Trupa lui Eric Linkar ocupă primul loc retrogradabil, iar giuleștenii sunt pe 3 și se bat la promovare. Acasă Chiajna e o redută greu de străpuns, iar evoluțiile Rapidului pe teren străin nu sunt de natură să entuziasmeze, așa că anticipăm un meci de totul sau nimic pentru ambele tabere.

Petrolul a rămas fără președinte

Duminică au loc ultimele două jocuri: Viitorul Pandurii – U Cluj și UTA – Petrolul. Viitorul Pandurii și U Cluj sunt vecine de clasament chiar în această ordine și va fi un meci strâns, care se poate încheia egal. La Arad UTA a arătat că este stăpânul absolut pe gazonul stadionului Motorul, iar Petrolul a pierdut în ultimele meciuri puncte prețioase cu echipe mult mai modeste, fanii contestându-l vehement pe antrenorul Flaviu Stoican, dar cel care a plecat a fost președintele clubului, Marius Stan.

Programul meciurilor din etapa a 21-a a Ligii 2

Vineri, 6 decembrie, ora 18:00

FC Argeș – Sportul Snagov

Sâmbătă, 7 decembrie, ora 11:00

Metaloglobus – Csikszereda

Gloria Buzău – Ripensia Timișoara

CSM Reșița – Mioveni

Dunărea Călărași – Farul

ora 16:00 ASU Poli Timișoara – Pandurii

ora 16:00 Concordia Chiajna – Rapid

Duminică, 8 decembrie

ora 13:00 UTA – Petrolul

ora 17:00 Viitorul Pandurii – U Cluj

ADVERTISEMENT