Fotbal intern

LIVE BLOG Liga 2 etapa a 23-a. Program, rezultate, informații de ultimă oră. Rapid, a doua remiză ”albă”. Derby-ul din ”Trivale” FC Argeș – Mioveni, încheiat nedecis

01.03.2020 | 15:23
LIVE BLOG Liga 2 etapa a 23a Program rezultate informatii de ultima ora Rapid a doua remiza alba Derbyul din Trivale FC Arges  Mioveni incheiat nedecis
ADVERTISEMENT

A doua rundă din Liga 2 din 2020, etapa cu numărul 23, este programată în acest weekend și se concentrează în numai două zile, după ce prima rundă a durat nu mai puțin de cinci zile. Din program se desprind câteva întâlniri importante pentru zona luptei pentru promovare și pentru locul de baraj.


UPDATE, 1 martie, ora 15:25 / Al doilea meci al zilei din Liga a 2-a s-a încheiat tot nedecis. FC Argeș și CS Mioveni a fost 1-1, după două goluri venite în ultimele 10 minute. Matiș a marcat pentru 1-0 în minutul 81, iar Raul Costin a egalat în ultimul minute de joc.

ADVERTISEMENT

FC Argeș rămâne pe 5 după acest meci, cu 35 de puncte, iar Mioveni pe 2 cu 38, la un punct peste Rapid.


nceput al doilea meci al zilei din Liga a 2-a. La Pitești, FC Argeș, locul 5, primește vizita locului 2, CS Mioveni, în derby-ul județului.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 1 martie, ora 13:25 / Rapid a scos a doua remiză ”albă” consecutivă din 2020, după un 0-0 la Timișoara cu ASU Poli. În urma acestui rezultat, echipa lui Pancu rămâne pe 3 cu 37 de puncte. Bănățenii sunt la mijlocul clasamentului, pe 10, cu 32 de puncte.


UPDATE, 1 martie, ora 11:14 / Partida de la Timișoara a avut un start extrem de încins, iar Alexandru Cherecheş (Politehnica) şi Robert Băjan (Rapid) s-au ciocnit violent. Giuleșteanul l-a lovit cu capul în figură pe jucătorul gazdelor, iar acesta s-a prăbușit inconștient pe gazon.

ADVERTISEMENT

Medicii au intervenit imediat, iar fundașul timișorenilor a fost stabilizat și apoi urcat în ambulanță și transportat la spital. Pentru intervenția dură, fotbalistul rapidist a fost eliminat. VEZI AICI FAZA


UPDATE, 1 martie, ora 11:00 / A început primul meci al zilei din Liga 2. Rapid București joacă în deplasare cu Politehnica Timișoara.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 29 februarie, ora 16:30/ Petrolul și Farul au remizat, 0-0, și, după finalul partidei, cele două tabere au pornit un adevărat scandal pe tunelul care duce la vestiare. Conflictul s-a „răcit”, totuși, rapid, după intervenția centralului Szabolcs Kovacs și a antrenorului Ianis Zicu. Click AICI pentru video cu incidentul.


UPDATE, 29 februarie, ora 14:55 / Petrolul Ploieşti – Farul 0-0 a fost ultimul meci al zilei.


UPDATE, 29 februarie, ora 13:00 / Acum se joacă meciul Petrolul Ploieşti – Farul.


UPDATE, 29 februarie, ora 11:15 / Partida Metaloglobus – Sportul Snagov, programată de la ora 11:00, nu se va disputa deoarece oaspeții nu s-au prezentat. Conform site-ului liga2.prosport.ro, Sportul Snagov este la a doua neprezentare și va fi exclusă din campionat. Metaloglobus va câştiga la ”masa verde”, cu 3-0.


UPDATE, 29 februarie, ora 11:00 / La această oră se dispută primele cinci meciuri ale rundei:

  • UTA – Ripensia Timișoara 3-0
  • Dunărea Călărași – Csikszereda 2-0
  • Viitorul Pandurii – Pandurii Târgu Jiu 4-0
  • Turris – Concordia Chiajna 2-1

LIVE BLOG Liga 2 etapa a 23-a

Este vorba de partidele Petrolul – Farul, Argeș – Mioveni, derby al județului Argeș, și ASU Poli Timișoara – Rapid. Liderul detașat, UTA, care a început anul cu o demonstrație de forță la Miercurea Ciuc, victorie la scor de set de tenis la zero, primește vizita Ripensiei Timișoara și poate bifa un nou succes.

UTA pare a fi de această dată extrem de hotărâtă să readucă Aradul, un oraș cu titluri de campion în mai multe rânduri, pe harta primei divizii, mai ales că va avea la dispoziție și noul stadion, actualmente continuând să joace pe micuța arenă Motorul.

Lupta pentru locurile 2 și 3 e aprigă

Dacă Aradul pare a se îndrepta în marș spre prima divizie bătălia pentru al doilea loc promovabil direct și pentru cel de baraj se anunță dură și foarte interesantă. Mioveni se află încă pe locul 2, deși a pierdut neaștpetat acasă, cu Viitorul Pandurii, doar pentru că Rapid a terminat 0-0 acasă cu Turris Turnu Măgurele.

Însă e clar că pentru ambele echipe două nume de rezonanță în fotbalul românesc, la rândul lor campioane în anii 60 și 70, FC Argeș și Petrolul, devin tot mai periculoase și pot emite pretenții îndreptățite. Petrolul îl are acum pe bancă pe Costel Enache și și-a întărit lotul în iarnă.

ASU Poli Timișoara, neînvinsă de șase etape

FC Argeș va arăta ce poate cu adevărat și dacă se poate bate la promovare în derbyul cu Mioveni, întotdeauna meciuri aprige, cu multe scântei. De un posibil egal în acel joc ar putea profita din plin Petrolul, care pare a avea o misiunea mai ușoară, jucând acasă cu Farul, care își face punctele mai mult din jocurile de acasă.

Rapid va juca la Timișoara contra celor de la ASU Poli, care abia acum încep anul 2020, pentru că în primul meci au stat, adversara lor, Daco-Getica retrăgându-se din campionat încă din noiembrie. Meci greu pentru Rapid, timișorenii fiind neînvinși de șase partide.

Luptă mare și în zona subsolului

Dacă Sportul Snagov și Pandurii Târgu Jiu sunt ca și căzute în a treia ligă, în schimb Concordia Chiajna, CSM Reșița, Csikszereda, U Cluj și Dunărea Călărași se luptă pentru a evita ultimele două poziții retrogradabile. Dunărea Călărași – Csikszereda e un meci de acest gen, cu o victorie călărășenii distanțându-se de locurile periculoase.

U Cluj are o deplasare grea, la Buzău, echipă neînvinsă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Concordia Chiajna joacă și ea la Turnu Măgurele. CSM Reșița este echipa care stă în această etapă și sigur va rămâne astfel pe loc retrogradabil.

Programul etapei a 23-a din Liga 2

Sâmbătă, 29 februarie, ora 11:00

UTA – Ripensia Timișoara

Dunărea Călărași – Csikszereda

Viitorul Pandurii – Pandurii Târgu Jiu

Metaloglobus – Sportul Snagov

Turris – Concordia Chiajna

ora 13:00 Petrolul – Farul

Duminică, 1 martie

ora 11:00 ASU Poli Timișoara – Rapid

ora 13:00 FC Argeș – Mioveni

ora 17:00 Gloria Buzău – U Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: