Fotbal intern

Live Blog Liga 2, etapa a 5-a. FC U Craiova a învins CSM Slatina și a trecut pe primul loc în clasament. Video

29.09.2020 | 20:38
Live Blog Liga 2 etapa a 5a FC U Craiova a invins CSM Slatina si a trecut pe primul loc in clasament Video
ADVERTISEMENT

Etapa a cincea din Liga 2 se întinde pe durata a trei zile: sâmbătă, 26 septembrie, duminică, 27 septembrie şi marţi, 29 septembrie. Cele mai multe meciuri sunt programate sâmbătă, marea majoritate la matineu, de la ora 11:00.

O nou promovată reuşeşte deocamdată să stea în fotoliul de lider. Este vorba de FC U Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu şi care se consideră a fi adevărata urmaşă a Craiovei Maxima, cea care în 1991 reuşea să câştige ultimul titlu în Bănie.

ADVERTISEMENT

Echipa pregătită nu se mai ştie pentru a câta oară de italianul Nicolo Napoli este neînvinsă şi a făcut un singur egal, în prima etapă, la Miercurea Ciuc, unde a salvat cu mult noroc remiza în minutul 94, prin lovitura liberă executată magistral de Anghelina.

Marţi, 29 septembrie

  • FC U Craiova 1948 – CSM Slatina 2-1 (Bălan 4, 20 / Popescu) – VEZI VIDEO

Min. 82: GOOOL CSM SLATINA! Ovidiu Popescu înscrie din interiorul careului. FC U Craiova – CSM Slatina 2-1.

ADVERTISEMENT

Min. 20: GOOOL FC U CRAIOVA! Același Bălan majorează diferența, tot din penalty, cu o scăriță spectaculoasă. FC U Craiova – CSM Slatina 2-0.

Min. 4: GOOOL FC U CRAIOVA! Gazdele deschid scorul din penalty prin Bălan. FC U Craiova – CSM Slatina 1-0.

ADVERTISEMENT

Duminică, 27 septembrie

  • Metaloglobus – U Cluj 0-0

Sâmbătă, 26 septembrie

  • Aerostar Bacău – Csikszereda 3-2
  • ASU Poli Timişoara – Ripensia  2-0
  • Turris Tr. Măgurele – Concordia 3-2
  • Gloria Buzău – CSM Reşiţa 0-1
  • Pandurii Târgu Jiu – Mioveni 1-2
  • Unirea Slobozia – Farul – amânat
  • Comuna Recea – Rapid 2-1
  • Petrolul – Dunărea Călăraşi 0-1 


UPDATE, 26 septembrie, ora 12:49 / În minutul 18, portarul echipei Comuna Recea, Alin Bota, a ratat un penalty. El a executat plasat, dar Drăghia i-a ghicit intenția și a parat șutul.

ADVERTISEMENT

La faza imediat următoare, Rapidul a plecat pe contraatac și a deschis scorul prin Hlistei. VEZI AICI VIDEO


UPDATE, 26 septembrie, ora 12:30 / Mai mulți spectatori se află în tribune la meciul Comuna Recea – Rapid. La tribune se păstrează distanțarea solială, dar în spatele gardului, unde nu sunt tribune, fanii maramureșeni stau unii lângă alții în număr mare pentru a-și urmări favoriții.


UPDATE, 26 septembrie, ora 10:47 / Partida Unirea Slobozia – Farul Constanţa, care trebuia să se joace sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a cincea a Ligii 2, a fost amânată, după ce în lotul oaspeţilor au fost înregistrate trei cazuri de infectare cu noul coronavirus.

”În urma testării efectuate periodic, trei rezultate pentru jucători din cadrul lotului au fost pozitive pentru Covid-19. Clubul a iniţiat procedurile prevăzute în protocolul sanitar şi a informat DSP Constanţa şi FRF despre situaţie.

Ancheta epidemiologică nu a putut fi finalizată în timp util pentru ca partida să se poată disputa conform programului. Meciul va fi reprogramat pentru o dată care va fi stabilită ulterior”, a anunţat clubul constănţean.

⚠️ Programată inițial sâmbătă, de la ora 11.00, partida dintre Unirea Slobozia și FC Farul Constanța, din cadrul etapei…

Geplaatst door FC Farul Constanța op Vrijdag 25 september 2020


Primele două clasate au meciuri uşoare în etapa a 5-a din Liga 2

Albaştrii din Bănie, care însă joacă meciurile de acasă la Turnu Severin, pentru că nu au primit acceptul Primăriei din Craiova de a evolua pe stadionul Ion Oblemenco, au un meci, cel puţin hârtie, destul de uşor, cu vecinii de la Slatina, alţi noi veniţi în Liga 2, dar care abia runda trecută au reuşit prima victorie.

Lângă Craiova se află alt nume celebru ajuns rău de tot de câţiva ani încoace, Rapid, echipă care este, de asemeni, neînvinsă şi care în această etapă are o deplasare lungă, tocmai în Maramureş, pe terenul nou promovatei Comuna Recea, care pare depăşită de forţa eşalonului secund, nereuşind până acum nici măcar un punct.

Concordia Chiajna, deplasare grea la Turnu Măgurele

Este greu de crezut că maramureşenii pot opune o rezistenţă suficient de mare Rapidului încât să scoată măcar un rezultat de egalitate, ceea ce ar însemna că ambele echipe ar rămâne la comandă şi după etapa a cincea.

Concordia Chiajna, de asemeni neînvinsă, având acum şi aportul unui golgeter ca Llulaku, are ca obiectiv să prindă un loc de play-off. Însă în această rundă pe ilfoveni îi aşteaptă o deplasare grea, la Turnu Măgurele, unde se vor reîntâlni cu fostul lor antrenor, Eric Linkar.

Meci atractiv la Ploieşti

Cu Dan Alexa la timonă ASU Poli Timişoara nu a cunoscut încă eşecul iar acum se pregăteşte de derbyul oraşului de pe Bega, cu Ripensia, formaţie care după înfrângeri la scor, cu Craiova şi Petrolul, a reuşit în ultima rundă să obţină primele trei puncte în acest sezon. Fiind însă un derby totul rămâne deschis.

Un meci foarte atractiv se anunţă a fi şi la Ploieşti. Petrolul a început să erupă la maxim, cu trei victorii consecutive după startul ratat cu Farul iar acum pe Ilie Oană vine Dunărea Călăraşi, echipa lui Cristi Pusztai, care e un adversar greu pentru oricine şi Craiova ştie, că a reuşit să câştige abia în minutul 94.

Programul etapei a 5-a din Liga 2

Sâmbătă, 26 septembrie, ora 11:00

Aerostar Bacău – Csikszereda

ASU Poli Timişoara – Ripensia

Turris Tr. Măgurele – Concordia

Gloria Buzău – CSM Reşiţa

Mioveni – Pandurii Târgu Jiu

Unirea Slobozia – Farul

ora 12:30 Comuna Recea .- Rapid

ora 18:45 Petrolul – Dunărea Călăraşi

Duminică, 27 septembrie, ora 12:00

Metaloglobus – U Cluj

Marţi, 29 septembrie, ora 19:00

FC U Craiova 1948 – Slatina

ADVERTISEMENT