Fotbal intern

Live Blog Liga 2, etapa a 6-a. Egal alb în CS Mioveni – Turris, ultimul meci al rundei. Video

06.10.2020 | 19:16
Live Blog Liga 2 etapa a 6a Egal alb in CS Mioveni  Turris ultimul meci al rundei Video
ADVERTISEMENT

Etapa a 6-a din Liga 2 începe vineri, 2 octombrie, cu meciul dintre Rapid şi Concordia Chiajna şi continuă sâmbătă, 3 octombrie cu alte şapte partide. Duminică nu este nici un joc în program, în schimb luni, 5 octombrie şi marţi, 6 octombrie au loc ultimele două din cadrul acestei runde.

Spre deosebire de prima divizie pauza provocată de echipa naţională nu afectează în nici un fel Liga 2, care îşi va vedea pe mai departe de treabă, cu etape la fiecare final de săptămână, până ce fiecare va juca cu fiecare o singură dată, nu tur-retur, cum era sistemul clasic, pentru a lăsa apoi loc pentru play-off şi play-out.

ADVERTISEMENT

Aşadar încă de vineri, de la primul cartuş al noii etape, avem un meci foarte interesant, între două echipe care au ca obiectiv revenirea în primul eşalon, însă pentru aceasta mai au multe de îmbunătăţit ca joc.

Programul etapei a 6-a din Liga 2

Marți, 6 octombrie

  • CS Mioveni – Turris Tr. Măgurele 0-0 – VEZI VIDEO

Luni, 5 octombrie

  • U Cluj – Pandurii Tg. Jiu 2-0 (I. Golan 23, Goga 45+2)

Sâmbătă, 3 octombrie

  • ACS Comuna Recea – FC U Craiova 3-3 (Coman 45+2, Luboya 49, Rus 70 / Bălan 28 pen., Anghelina 60, Munteanu 68) – VEZI VIDEO
  • Ripensia – Gloria Buzău 2-1 (Ioniță 22, Tudorache 48 / Stoica 5)
  • Viitorul Tg. Jiu – Petrolul 1-1 (Paraschiv 9 / Meijers 27)
  • Csikszereda – ASU Poli Timișoara 2-0 (Meszaros 63, 82)
  • Farul – Metaloglobus 1-2 (Măzărache 86 / Lungu 15, Herea 53)
  • Dunărea Călărași – Aerostar Bacău 3-2 (Tudoran 21, Cârstocea 44, Bud 82 / Vraciu 27, 54)
  • CSM Reșița – Unirea Slobozia 0-3 (Toma 22 pen., Moldovan 55, Lazăr 64)
ADVERTISEMENT

Vineri, 2 octombrie

  • Rapid – Concordia Chiajna 4-2 (Pănoiu 31, Drăghiceanu 59, Goge 68, Bălan 90+4 pen. / M. Dumitru 12, Herghelegiu 44) – VEZI VIDEO

CSM Slatina stă.

FC U Craiova 1948 merge la Comuna Recea în etapa a 6-a a Ligii 2

Rapid vine după un episod neplăcut, pe care numai giuleştenii îl puteau trăi, eşec în Maramureş, la nou promovata Comuna Recea, iar ilfovenii au cedat dramatic, 2-3, la Turnu Măgurele, în minutul 97, după ce egalaseră la 2 în minutul 92! Rapid va fi fără căpitanul Hlistei, suspendat temporar pentru acuzația de dopaj.

ADVERTISEMENT

Liderul FC U Craiova 1948 este una dintre cele trei echipe încă neînvinse, alături de ASU Poli Timişoara şi Metaloglobus, ultima cu un meci mai puţin, deoarece sezonul acesta sunt 21 de echipe şi câte una, prin rotaţie, stă. Oltenii lui Nicolo Napoli se deplasează la rândul lor la capăt de ţară, în Maramureş, dar sunt avertizaţi de păţania Rapidului în meciul cu Comuna Recea.

Timișorenii joacă la Miercurea Ciuc

A doua echipă care e neînvinsă e ASU Poli Timișoara, formația la care a ajuns Dan Alexa, după despărțirea de Rapid. Bănățenii nu au enunțat nici un moment că se consideră candidați la promovare, dar echipa joacă foarte disciplinat tactic și trebuie luată în seamă serios. Bănățenii vor evolua acum în deplasare la Miercurea Ciuc.

ADVERTISEMENT

Petrolul, formația care trece foarte ușor de la festivalul de goluri la eșecuri pe teren propriu (deja două, cu Farul și Dunărea Călărași) joacă la Târgu Jiu cu Viitorul, unde va da de fostul ei antrenor de la începutul sezonului trecut, Flavius Stoican.

Frații Herea, excursie pe Litoral după închiderea sezonului

Ultima echipă care încă nu a fost îngenuncheată este Metaloglobus, care însă din patru meciuri are doar o victorie și trei remize. Acum frații Ovidiu și Claudiu Herea merg la Constanța, pentru a stinge pe cât se poate lumina Farului.

Cea mai ușoară misiune o are U Cluj pe teren propriu în fața Pandurilor din Târgu Jiu, echipă care s-a instalat temeinic pe ultimul loc și foarte probabil nu îl va ceda până la final. Etapa se încheie marți, 6 octombrie, cu un meci reeditare din play-off-ul din sezonul trecut, Mioveni – Turris Turnu Măgurele.

Programul etapei a 6-a din Liga 2

Vineri, 2 octombrie, ora 18:00

Rapid – Concordia Chiajna

Sâmbătă, 3 octombrie ora 11:00

Ripensia – Gloria Buzău

Viitorul Tg. Jiu – Petrolul

Csikszereda – ASU Poli Timișoara

Farul – Metaloglobus

Dunărea Călărași – Aerostar Bacău

CSM Reșița – Unirea Slobozia

ora 13:00 Comuna Recea – FC U Craiova 1948

Luni, 5 octombrie, ora 18:00

U Cluj – Pandurii Tg. Jiu

Marți, 6 octombrie, ora 19:30

Mioveni – Turris Tr. Măgurele

ADVERTISEMENT