Fotbal intern

LIVE BLOG Liga 2 etapa a 9-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. Florin Bratu, noul antrenor al liderului Turris!

03.10.2019 | 21:54
LIVE BLOG Liga 2 etapa a 9a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Florin Bratu noul antrenor al liderului Turris
ADVERTISEMENT

Etapa 9 din Casa Pariurilor Liga 2 s-a terminat. Prima partidă s-a disputat vineri între Csikszereda și U Cluj 1-1.Rapid București a obținut doar o remiză pe terenul lui Metaloglobus (0-0), deși a avut un om în plus din minutul 14. Turris Turnu Măgurele a suferit prima înfrângere din campionat, în Trivale cu 2-3 în fața lui FC Argeș. În ultimul duel al etapei, Petrolul Ploiești a terminat la egalitatea cu Mioveni (0-0), care a rămas neînvinsă. Clasament Liga 2 înaintea etapei a 9-a.


UPDATE, 3 octombrie, ora 21.50. Liderul la zi al campionatului, Turris Turnu Măgurele, s-a mişcat repede după plecarea lui Lincar. Noul antrenor a fost numit în mai puţin de o săptămână, iar acesta este Florin Bratu. Fostul atacant a mai antrenat pe Dinamo şi pe Aerostar Bacău, aceasta fiind a treia experienţă ca “principal” al unei echipe de seniori.

ADVERTISEMENT

Marți:

Petrolul Ploiești – CS Mioveni 0-0 (final)


Duminică: 

Ripensia Timișoara – Sportul Snagov 3-1 (final)

Metaloglobus – Rapid București 0-0 (final)


UPDATE, 28 septembrie ora 17:46 / Liderul ligii secunde, Turris Turnu Măgurele, a rămas fără antrenor după eșecul cu FC Argeș, scor 2-3. Erik Lincar, antrenorul echipei cu 7 victorii, o remiză și un eșec în 9 etape, a anunțat că pleacă după meciul din Trivale.

”Am cerut conducerii să accepte rezilierea contractului. Sunt de părere că trebuie să ai niște principii clare în fotbal, pe care eu nu le încalc. Oricât de sus ai fi, trebuie să fii cu picioarele pe pământ, să fii obiectiv și să încerci să faci ce e mai bine pentru echipă.”, a spus tehnicianul pentru Digisport.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă:

CSM Reşiţa – Farul 2-1 (final de meci)

Viitorul Pandurii Târgu Jiu – ASU Poli Timişoara 1-4 (final de meci)

SCM Buzău – Concordia Chiajna 2-1 (final de meci)

UTA – Daco-Getica 6-0 (final de meci)

Dunărea Călăraşi – Pandurii 4-0 (final de meci)

FC Argeş – Turris Turnu Măgurele 3-2 (final de meci)


Csikszereda – U Cluj 1-1

Miercurea Ciuc și U Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, în primul meci al etapei a 9-a din Liga 2. Sâmbătă se vor disputa şase meciuri.


LIVE BLOG Liga 2 etapa a 9-a. Turris vrea să continue parcursul bun din startul sezonului

Situaţia în faţă, pentru promovare, ne arată în continuare revelaţia Turris Turnu Măgurele menţinând un pas foarte sigur, deşi este nou promovată şi făcând doar un meci egal din primele 8 jocuri ale sezonului, în rest succese pe linie. Turris s-a şi detaşat destul de autoritar de restul echipelor.

ADVERTISEMENT

Urmează un pluton de 10 echipe, de la UTA, ocupanta locului secund, cu 16 puncte la Petrolul, locul 11, cu 11 puncte, dar şi cu un joc mai puţin, care reprezintă aspirantele la al doilea loc de promovare directă şi la poziţia de baraj care la final de sezon se va bate cu locul 12 din primul eşalon.

Liga 2 etapa a 9-a. După victoria cu 5-2 de la Târgu Jiu UTA poate bifa o nouă victorie, acasă cu Daco-Getica

Nicolae Dică, sub presiune în Trivale

Meciurile acestei runde se anunţă a fi, prin prisma poziţiilor din clasament, FC Argeş – Turris, Metaloglobus – Rapid şi Petrolul – Mioveni. Nicolae Dică, deşi piteştean get-beget, se află sub presiunea rezultatelor dezamăgitoare în Trivale, în primul an în care FC Argeş are drept de promovare şi ar avea mare nevoie de un succes în faţa liderului, pentru a sta mai liniştit. Însă echipa lui Eric Linkar chiar joacă un fotbal de calitate şi va fi greu de trimis la podea.

ADVERTISEMENT
Liga 2 etapa a 9-a. După ce a bătut greu pe Gloria Buzău Rapid rămâne în Bucureşti şi joacă pe terenul lui Metaloglobus

Metaloglobus – Rapid ar trebui să reprezinte un succes pentru Daniel Pancu şi băieţii săi. Dar Rapid, în tonul binecunoscut, a alternat evoluţiile bune cu cele nereuşite, iar acasă Metaloglobus nu prea e gazdă darnică. Oricum, nu va fi deloc o plimbare dintr-un cartier în altul al Bucureştiului pentru giuleşteni.

Protestul fanilor lupilor galbeni

Petrolul – Mioveni se joacă tocmai marţi şi pentru că, aşa cum suporterii lupilor galbeni au înaintat un protest, prioritate în weekend au meciurile prim divizionarei Chindia Târgovişte, primită să îşi joace meciurile de acasă pe stadionul Ilie Oană, iar atunci când partidele de acasă se suprapun petroliştii trebuie să joace ba vineri, ba luni sau marţi, deşi este stadionul oraşului lor.

Antrenorul Flavius Stoican a intrat serios în colimatorul fanilor ploieşteni după acel 1-1 acasă cu lanterna roşie Snagov şi după umilinţa cu 4-0 de la Cluj

Mioveni e neînvinsă şi va fi greu pentru Flavius Stoican, alt antrenor cu sabia deasupra capului şi, după cum informează cele două facţiuni principale ale galeriei petroliste, fără suporteri la jocul de marţi, în semn de protest pentru evoluţiile foarte slabe, în special cu Snagov acasă şi la Cluj.

Programul etapei a 9-a din Liga 2

Vineri, 27 septembrie, ora 18:00

Csikszereda – U Cluj

Sâmbătă, 28 septembrie, ora 11:00

CSM Reşiţa – Farul

Viitorul Pandurii Târgu Jiu – ASU Poli Timişoara

Gloria Buzău – Concordia Chiajna

UTA – Daco-Getica

Dunărea Călăraşi – Pandurii

ora 12:00 FC Argeş – Turris Turnu Măgurele

Duminică, 29 septembrie ora 12:00

Metaloglobus – Rapid

Marţi, 1 octombrie, ora 17:45

Petrolul – Mioveni

ADVERTISEMENT