Fotbal intern

Live Blog Liga 2 play-off şi play-out etapa a 2-a. Pustai, dezlănțuit după eșecul cu Rapid: ”E un câmp magnetic cu boii ăștia în negru”

11.04.2021 | 21:13
Live Blog Liga 2 playoff si playout etapa a 2a Pustai dezlantuit dupa esecul cu Rapid E un camp magnetic cu boii astia in negru
ADVERTISEMENT

În acest weekend se vor desfășura partidele din cadrul etapei a 2-a din play-off-ul pentru promovare din Liga 2 dar și cele din a doua rundă din play-out.

Programul etapei a 2-a din play-off Liga 2

Duminică, 11 aprilie

Rapid – Dunărea Călărași 4-1 (Hlistei 23, Ad. Bălan 28-pen, Pănoiu 53, Ursu 89 / Bud 34)

Sâmbătă, 10 aprilie

CS Mioveni – Csikszereda 0-0

FCU Craiova 1948 – ASU Poli Timișoara 1-0 (Baeten 70)

Min. 59 / Valentin Munteanu (FCU Craiova 1948) a ratat o lovitură de la 11 metri, după ce mingea şutată de fotbalistul oltenilor a lovit bara.

ADVERTISEMENT

 


Programul etapei a 2-a din play-out Liga 2

Sâmbătă, 10 aprilie

Aerostar Bacău – CSM Reșița 0-2

Metaloglobus – Farul 1-0

Pandurii – CSM Slatina 2-3

Ripensia – Comuna Recea 2-1

Unirea Slobozia – Viitorul Tg. Jiu 3-1

Duminică, 11 aprilie

Petrolul – Concordia 0-1

Min. 5 / Vajushi (Petrolul) a ratat o lovitură de la 11 metri


Mihai Iosif, replică memorabilă după victoria cu Dunărea Călărași

UPDATE, 11 aprilie, ora 21:48 / Antrenorul echipei Rapid, Mihai Iosif, a oferit un răspuns absolut ireal după victoria cu Dunărea Călărași atunci când a fost întrebat dacă are o baghetă magică.

”Ne bucurăm mai cu capul pe umeri. Dacă aveam o baghetă magică o înviam pe mama! Băieții au înțeles totul foarte bine, suntem un grup, nu există ei și eu. Și noi am avut absenți. La 4-1 nu cred că mai putem comenta arbitrajul.

ADVERTISEMENT

Nu am văzut nicio fază, nu mă pot pronunța. Ca să joci la Rapid, atitudinea este primordială. Aici trebuie să trăiești fiecare meci la intensitate maximă. Lupta pentru promovare este deschisă și foarte, foarte greu. Toate echipele au șanse egale. Dacă aș promova cu Rapidul ar fi un vis împlinit”, a declarat Iosif.


Cristi Pustai, acuze grave la adresa arbitrilor

UPDATE, 11 aprilie, ora 21:14 / Antrenorul echipei Dunărea Călărași, Cristi Pustai, s-a dezlănțuit la adresa arbitrilor după înfrângerea din partida cu Rapid.

ADVERTISEMENT

”M-am săturat să tot zic de arbitraj. Nu am văzut, dar trebuie să ne luptăm și cu… nu zic, că îi jignesc… o culme a fizicii, e un câmp magnetic cu boii ăștia în negru. Nu știu. Uneori chiar te scot din sărite. Manieră foarte slabă de arbitraj, greșeli impardonabile pentru play-off.

Aș veni cu caietul, cu hârtia, să discutăm fazele, dar nu sunt eu în măsură să analizez arbitrajul. Nu am făcut lucrul ăsta până acum, nu îl voi face nici de acum încolo, dar prea se adună și tot timpul sunt întrebat ce părere am avut de arbitraj. Eu nu ar trebui să vorbesc de arbitri, dar deja se adună. Suntem și noi în play-off, ne jucăm șansa cum putem.

ADVERTISEMENT

Jucăm tot fără jucători. Ce să facem dacă am luat jucători nu știu cum? Nu au dreptul. E foarte greu, ce faci? Golul 3 foarte, foarte ușor, ne-a scos din joc. Apoi am riscat, am încercat, dar nu am mai avut ocazii ca în prima repriză.

Se va da pe teren lupta, până în ultima etapă. Lupta încă e în desfășurare, contează și locurile 3 și 4. Nu s-a desprins nimeni, e o diferență făcută repede, într-adevăr, dar încă mai sunt meciuri”, a spus Pustai.


Prima etapă din play-off a adus două remize albe și cu singurul succes, reușit de Rapid pe terenul Csikszeredei, revanșă după acel 1-3 de acum nici două luni de la București din sezonul regulat. Cu acest rezultat, încă o bilă albă pentru antrenorul Mihai Iosif, giuleștenii au urcat în fotoliul de lider.

Majoritatea partidelor, și din play-off și din play-out, au loc sâmbătă, 10 aprilie, doar două meciuri, din fiecare categorie, urmând a se desfășura duminică. Evident, în această situație se află din nou Rapid, deoarece a închis prima rundă tocmai marți seară.

Rapid a învins Dunărea cu 4-0 acum o lună

Pentru că vorbim de Rapid, giuleștenii se pregătesc să se revadă cu Dunărea Călărași, formație pe care au spulberat-o în urmă cu câteva săptămâni, tot la București, cu 4-0, acela fiind începutul unui puțin sperat reviriment încheiat cu intrarea în play-off.

Echipa lui Cristi Pustai a făcut 0-0 acasă în prima rundă cu ASU Poli Timișoara și momentan este pe loc de baraj, în condițiile în care Rapid și Craiova sunt considerate echipele cu prima șansă la promovarea directă de pe primele două locuri.

Fanii Craiovei, avertisment pentru jucători

Craiova, care abia în ultima etapă a sezonului regulat a reușit prima victorie din 2021, va primi acasă vizita timișorenilor. Ambele echipe au făcut egaluri albe în prima etapă și singurul punct pozitiv în jocul lor a fost apărarea. Acum însă e momentul să devină mult mai ofensive, pentru că remizele aduc puncte puține.

Fanii Craiovei continuă să aibă propriul lor război cu jucătorii, pe care i-au avertizat că dacă nu vor promova vor avea de-a face cu ei și nu va fi tocmai bine. Totuși se speră că reîntoarcerea pe bancă a lui Eugen Trică va pune lucrurile la punct și Craiova, care a condus tot sezonul regulat, nu va rata obiectivul.

Mioveni, la a doua încercare

Ultimul meci al etapei de play-off se va juca la Mioveni. Nici acum nu poate fi uitat modul absolut incredibil în care au ratat argeșenii promovarea sezonul trecut, învinși pe teren propriu în ultima etapă de un Petrolul care nu avea nici o miză.

Apoi, în baraj, Chindia a trecut destul de ușor de un Mioveni anesteziat de acea ratare. Acum se încearcă din nou și pentru asta ar conta mult o victorie pe teren propriu în fața Csikszeredei, dar și harghitenii, după eșecul cu Rapid, trebuie să vină să joace pe atac.

ADVERTISEMENT