Fotbal intern

LIVE BLOG play-out Liga 1 Betano. Voluntari se salvează de la retrogradare! Botoşani – Dinamo 1-0. Toate reacţiile le ai aici. Roman: “Vreau să joc în Europa League cu Craiova!”

27.05.2019 | 23:28
LIVE BLOG playout Liga 1 Betano Voluntari se salveaza de la retrogradare Botosani  Dinamo 10 Toate reactiile le ai aici Roman Vreau sa joc in Europa League cu Craiova

FANATIK vă oferă un LIVE BLOG cu toate informațiile despre meciurile care au avut loc în etapa cu numărul 13 din play-out-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Partidele sunt transmise de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante sunt LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.


UPDATE, 27 mai. Diego Fabbrini (FC Botoşani): “A fost ultimul meu meci aici. Vreau să le mulţumesc tuturor celor de la FC Botoşani, fanilor, antrenorilor, tuturor. M-am simţit foarte bine în România. În următoarele zile o să aflu unde o să joc. Sper să iau o decizie bună pentru mine şi pentru familia mea.”


UPDATE, 27 mai. Mihai Roman (FC Botoşani): “Mă bucur că mi-a ieşit în seara asta şi am înscris acel gol incredibil. Suntem într-o formă excelentă. E păcat că ne-am revenit pe final şi nu am putut să jucăm în play-off. A fost un sezon foarte bun pentru noi, a fost un meci de care pe care cu Viitorul, dar asta este. După ratarea play-off-ului am avut o cădere, dar ne bucurăm că ne-am revenit şi reuşim să terminăm sezonul foarte bine. Eu zic că putem să jucăm în play-off în sezonul următor. Avem şanse. Eu sunt jucătorul Universităţii Craiova şi este exclus să merg la Dinamo. Îmi doresc să joc pentru Craiova în Europa League.”


UPDATE, 27 mai. Denis Ciobotariu (Dinamo): “Este o seară foarte tristă. Am avut multe ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Ne pare rău pentru suporterii care au fost la meci. Înainte de meci m-am gândit că o să mă duelez cu tatăl meu (n.r. Liviu Ciobotariu), dar mi-am făcut treaba pe teren. Nu am vorbit cu el înainte de meci pentru că suntem profesionişti. Sper să fac parte din lotul României pentru EURO 2019. Vreau să reprezint ţara. Eu cred în şansele noastre.”


UPDATE, 27 mai. Ioan Filip (Dinamo): “Nu ştiu de ce am avut atitudinea asta. Am primit şi un gol superb de la Roman, dar atitudinea a făcut diferenţa. Dinamo trebuie să se întărească. Probabil vor mai pleca jucători şi vor veni alţii. E normal că suntem supăraţi pentru că puteam să câştigăm acest meci şi urcam pe primul loc în play-out. Acum nu mai depinde de noi. Gaz Metan trebuie să se încurce în ultima etapă şi noi să câştigăm. Noi trebuie să ne gândim că mai avem un meci şi nu trebuie să mergem la Voluntari cu gândul gândul ca suntem în vacanţă. Toţi ne dorim să ne luptăm pentru titlu, dar trebuie să fim modeşti şi să câştigăm puncte cu echipe mici.”


UPDATE, 27 mai, ora 22.50. FC Botoşani se impune în faţa lui Dinamo, scor 1-0, după golul înscris de Mihai Roman în minutul 8. Moldovenii se apropie la un punct de gruparea pregătită de Mircea Rednic şi la 4 de Gaz Metan Mediaş.

Clasamentul play-out-ului după etapa a 13-a

UPDATE, 27 mai, ora 21.40. Valeriu Iftime, patronul formaţiei FC Botoşani, a anunţat că Diego Fabbrini nu va mai rămâne în Liga 1 Betano după terminarea play-out-ului. “Din păcate Fabbrini nu va continua. Aş fi vrut. Din fericire, el nu pleacă la altă formaţie din Liga 1. Cred că astăzi, cu Dinamo, e ultimul meci la Botoşani şi ultimul meci în România. El pleacă în Bulgaria. Aşa mi-a spus acum două zile. Nu mai am nicio putere asupra lui. Am avut ofertă construită bine pentru el, aveam deja o înţelegere verbală prin care trebuia să rămână la noi. Faptul că am ratat play-off-ul mi-a luat curajul de a mări salariile”, a declarat Valeriu Iftime la TV Telekom Sport. 


UPDATE, 27 mai, ora 21.10. GOL FC BOTOŞANI! Mihai Roman deschide scorul în minutul 8 al partidei disputate de moldoveni contra lui Dinamo!


UPDATE, 27 mai, ora 20.40. Echipele de start pentru FC Botoşani – Dinamo:

FC Botoșani: Fraisl – Chindriș, Miron, Burcă – Patache, Papa, J. Rodriguez, Golofca – Ongenda, M. Roman II, Fabbrini
Rezerve: E. Pap, Soiledis, Târșa, Karaboue, L. Buș, Piftor, Diakite
Antrenor: L. Ciobotariu

Dinamo: Mandanda – Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, R. Grigore – I. Șerban, I. Filip, D. Nistor, N. Aliji – Montini, Cristovao
Rezerve: Muțiu, Mallo, N’Diaye, Zenke, Papazoglou, D. Popa
Antrenor: M. Rednic

VEZI AICI LIVE MECIUL FC BOTOŞANI – DINAMO!


UPDATE, 27 mai. Vasile Miriuţă (antrenor Hermannstadt): “Au fost acele arbitraje nefavorabile pentru noi. Nu trebuie să mă ajuţi. Dă-mi ce am, nu mă ajuta. Dacă îmi dădea ce aveam cu Călăraşi şi cu Botoşani azi aveam 30 de punte şi eram şi eu în vacanţă la grătare azi. Am mai spus şi eu am greşit şi jucătorii, trebuie să o scoatem duminică.”


UPDATE, 27 mai. Mircea Lucescu: “Două echipe care au jucat cu multă prudenţă pentru că situaţia a fost care a fost. Ei mă cheamă, eu vreau să îi văd. Îmi face plăcere să vin la meciurile din Liga 1. Nivelul campionatului nostru este destul de scăzut.”


Update, 27 mai. Alexandru Măţel (Hermannstadt): Am pierdut un meci important pentru evitarea retrogradării. Trebuie să strângem rândurile, să câştigăm următorul meci de acasă. Am început timoraţi, dar FC Voluntari este o echipă care face jocul de posesie foarte bine şi ne-au învins. Avem nevoie de toţi jucătorii pentru că o să jucăm un meci important cu Dunărea Călăraşi pentru locul de baraj. Nu am emoţii, sunt încrezător, dar mereu am sperat că o să câştigăm şi am luat goluri pe contraatac.”


UPDATE, 27 mai. Doru Popadiuc (FC Voluntari): “Nimeni nu credea în Voluntari, dar mă bucur că am revenit şi ne-am salvat cu o etapă înainte de finalul sezonului.”


UPDATE, 27 mai, ora 19.55. Final de meci! FC Voluntari câştigă partida cu Hermannstadt, scor 2-1 (Deac, Popadiuc/ Tsoumou), iar gruparea antrenată de Cristian Bergodi s-a salvat de la retrogradare. În ultima etapă din play-out se va decide care dintre Dunărea Călăraşi şi Hermannstadt retrogradează sau va juca meciul de baraj. Formaţia din Călăraşi are nevoie de un egal pe terenul echipei antrenate de Vasile Miriuţă pentru a termina play-out-ul pe loc de baraj.

Clasamentul din play-out după Voluntari – Hermannstadt 2-1

UPDATE, 27 mai, ora 19.39. GOOOL! min 82! 2-1 pentru Voluntari! Doru Popadiuc readuce echipa lui Bergodi în avantaj


UPDATE, 27 mai, ora 19.36. GOOOL! Tsoumou egalează pentru oaspeţi! E 1-1 în minutul 79!


UPDATE, 27 mai, ora 19.09. Offenbacher de la sibieni primeşte al doilea galben şi este eliminat!


UPDATE, 27 mai, ora 18.18. GOOOL! FC Voluntari – Hermannstadt 1-0. Gabi Deac înscrie din afara careului.


UPDATE, 27 mai, ora 17.45. Echipele de start pentru meciul Voluntari – Hermannstadt:

Voluntari: Mitrev – Ricardinho, Balaur, Armaș, Gîsă – Căpățînă, Răuță. Lidouni – Deac, Tudorie, Gheorghe
Hermannstadt: Căbuz – Mățel, Dandea, Stoica, Tătar – Dâlbea, Antonov – Jazvic, Offenbacher, Dumitriu – Blănaru

VEZI AICI LIVE DESFĂȘURAREA PARTIDEI VOLUNTARI – HERMANNSTADT!


UPDATE, ora 23:20. Ce a spus Flavius Stoican după înfrângerea echipei sale: „E o înfrângere rușinoasă. Chiar dacă eram salvați, trebuia să jucăm. Nu sunt jucătorii vinovați, eu sunt. Jucătorii probabil că au ajuns la capătul răbdării cu promisiunile conducerii, dar eu trebuia să-i motivez. Voi continua la Iași. E o situație dificilă. Voi face tot posibilul și ca acești băieți care ne-au adus bucurii să fie plătiți”


UPDATE, ora 23:13. Ce a spus Adrian Falub, antrenorul Concordiei: „Nu e o surpriză că am marcat atât de multe goluri. Știam că putem să marcăm, diferența s-a făcut că de această dată ne-am apărat bine. Vom vedea care va fi viitorul meu la Chiajna, voi discuta cu președintele clubului”


UPDATE, ora 23:00. Ionuț Cioinac a recunoscut la finalul meciului cu Poli Iași are mari probleme financiare: „Cei din conducere când promit ceva în vestiar, trebuie să se țină de cuvânt. Sunt băieți care vin la mii de kilometri distanță ca să joace aici. Mulți se gândesc dacă vor pleca în vacanță cu bani. Trebuie să dăm lucrurile pe față. Ni s-au promis două salarii săptămână trecută. De atunci, doar promisiuni. Ne uităm în cont, zero. M-am săturat. Poate ne vor băga banii pe ultima sută de metri. Mai am un an de contract, dar rămâne de văzut. Probabil cei din conducere sunt supărați pe mine acum pe aceste declarații”


UPDATE, ora 22:50. Final de meci! Chiajna o învinge cu 4-1 pe teren propriu pe Poli Iași. Golurile au fost marcate de Bawab (11 și 71), Nivaldo (29), Gorobsov (86) respectiv Teixeira (57).

UPDATE, ora 22:44. Chiajna – Iași 4-1. Gorobsov, omul dorit de Dinamo, înscrie superb din lovitură liberă!


UPDATE, ora 22:29. Chiajna – Iași 3-1. Thaer Bawab reușește dubla, de această dată marcând din penalty.


UPDATE, ora 22:15. Chiajna – Iași 2-1. Moldovenii egalează din penalty prin Teixeira


UPDATE, ora 21.36. Flavius Stoican e un car de nervi şi a schimbat doi jucători în minutul 32! Chelaru şi Patrick Petre au fost scoşi de pe teren de antrenorul Iaşului.


UPDATE, ora 21.29. Chiajna – Iaşi 2-0. Nivaldo majorează scorul pentru Concordia.


UPDATE, ora 21.11. Chiajna-Iaşi 1-0. Thaer Bawab marchează primul gol al partidei în minutul 11


UPDATE, ora 21.00. A început meciul dintre Chiajna şi Iaşi.


UPDATE, 20.25. Dan Alexa, antrenorul Dunării: “Sunt foarte supărat. Nu pot să contest victoria Mediaşului. Va fi greu de tot la Hermannstadt, va fi meci care pe care în ultima etapă”


UPDATE, ora 20.18. Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Gaz Metan: “Pentru mine continuitatea e cea mai importantă şi aici avem o problemă la Mediaş. Nu am reuşit să securizăm contractele unor jucători şi de unii ne vom despărţi. Nu mai vorbesc nimic despe FCSB, gata. O să discut cu oamenii de aici şi o să vedem ce va fi. Cert e că nu vreau să antrenez în play-out, locul meu e în altă parte. Cu Meme Stoica nu am nicio problemă. Am avut momentele noastre bune şi cele mai puţin bune”.


UPDATE, ora 19:58 / Echipele de start la meciul Concordia Chiajna – Poli Iași.

Concordia Chiajna: Rîmniceanu – Grădinaru, Meira, Marc, Fota – Nivaldo, Ropotan, Gorobsov, Ivanovici – Iloki, Bawab. Rezerve: Caparco, Paliu, Stănică, Bărboianu, Cristescu, A. Radu, Guessan. Antrenor: Adrian Falub.

Poli Iași: Rusu – Bosoi, Gardoș, Chelaru, Panțîru – P. Petre, Cioinac, J. Teixeira – Sanoh, Torrent, Zaharia. Rezerve: Samnik, Pipos, Arias, Rus, Qaka, Almada, Enoh. Antrenor: Flavius Stoican.


UPDATE, ora 19.50. Final de meci. Situaţia pare dramatică pentru Dunărea Călăraşi! Echipa lui Alexa e pe loc de baraj acum, dar cu un meci în plus faţă de Hermannstadt, care e doar la un punct distanţă. Sibienii joacă în această etapă la Voluntari, iar acest meci va decide dacă în ultima etapă Voluntariul stă fără emoţii, lucru pe care îl fac dacă înving. Lupta se dă deci în trei, Voluntari-Hermannstadt-Dunărea, iar Dunărea pare a avea şansele cele mai mici de a scăpa de retrogradarea directă, mai ales că îl ultima etapă se joacă “decisivul” la Sibiu, cu echipa lui Miriuţă!


UPDATE, ora 19.45. GOOOL Gaz Metan! Yazalde marchează şi şansele Dunării Călăraşi de a rămâne în Liga 1 Betano se reduc simţitor! În aceste moment, Dunărea rămâne pe loc de baraj, dar cu un meci în minus faţă de Hermannstadt! E minutul 90!


UPDATE, ora 19.40. Dunărea Călăraşi joacă finalul de meci cu un om în minus. Gabi Iancu a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. E minutul 84. Scorul e tot 0-0


UPDATE, ora 18.50. Pauză la Călăraşi. 0-0 în continuare.


UPDATE, ora 18.30. A început Dunărea Călăraşi – Gaz Metan. Scorul este 0-0 în acest moment.


UPDATE, 16:33 / Echipele de start la meciul Dunărea Călărași – Gaz Metan Mediaș.

Dunărea Călărași: Straton – Gligorov, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy – Enache, Simion, Honciu, Benzar – Iancu, Ammari. Rezerve: Calancea, Ben Djemia, Bourceanu, St. Filip, I. Stoica, Houda, V. Munteanu. Antrenor: Dan Alexa.

Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Crețu, Pereira, Larie, Bușu – Ivanov, Luis Aurelio – Olaru, Caiado, Ely Fernandes – Rondon. Rezerve: Ricardo Batista, Pleașcă, Diallo, Mailat, Cikarski, Fofana, Yazalde. Antrenor: Edi Iordănescu.


LIVE BLOG play-out Liga 1 Betano. Informații despre meciurile din etapa 13

Primul meci al rundei cu numărul 13 din play-out-ul Ligii 1 Betano are loc între Dunărea Călărași și Gaz Metan Mediaș, duminică, 26 mai, de la ora 18:00, pe stadionul Central Ion Comșa. Pentru trupa lui Dan Alexa este un meci esențial în încercarea de a se salva de la retrogradare, mai ales acum când au urcat pe loc de baraj. De partea cealaltă, medieșenii au revenit pe primul loc al play-out-ului și își doresc să rămână acolo până la finalul sezonului.

Duminică seară, de la ora 21:00, la Chiajna va avea loc partida dintre Concordia și Poli Iași, care nu mai are niciun fel de implicații emoționale. Ilfovenii sunt prima formație retrogradată în Liga 2 în acest sezon, în timp ce moldovenii sunt salvați matematic de la retrogradare, după remiza reușită în runda precedentă pe terenul celor de la Dinamo București.

Kamer Qaka și Adrian Ropotan în duel pentru balon în meciul Poli Iași - Concordia Chiajna
Kamer Qaka și Adrian Ropotan în duel pentru balon în meciul Poli Iași – Concordia Chiajna

FC Voluntari – Hermannstadt poate decide a doua retrogradată

Ziua de luni, 27 mai, începe cu o întâlnire crucială pentru salvarea de la retrogradare. Pe arena Anghel Iordănescu din Voluntari, echipa lui Cristiano Bergodi primește vizita celor de la FC Hermannstadt. Ilfovenii au avut două rezultate negative în ultimele runde și au din nou emoții, mai ales dacă pierde meciul cu sibienii. Pentru formația lui Vasile Miriuță este un joc de totul sau nimic, doar victoria mai ținându-i în viață cu speranțe la evitarea retrogradării.

Etapa cu numărul 13 a play-out-ului Ligii 1 Betano se încheie cu un adevărat derby: FC Botoșani – Dinamo București. Două echipe care dacă ar fi avut mai multă atenție ar fi putut să dea marea bătălie în play-off. Acum, moldovenii sunt oarecum în vacanță, deoarece nu mai pot pierde locul 3, iar să urce este destul de dificil. ”Câinii” au pierdut două puncte acasă în runda precedentă și au fost din nou depășiți în clasament de Gaz Metan. Elevii lui Mircea Rednic sunt cu gândul la victorie și speră ca medieșenii să se încurce pentru a reveni în fruntea play-out-ului.

Iată programul etapei 13 din play-out-ul Ligii 1 Betano:

  • Dunărea Călărași – Gaz Metan Mediaș, duminică, ora 18:00
  • Concordia Chiajna – Poli Iași, duminică, ora 21:00
  • FC Voluntari – FC Hermannstadt, luni, ora 18:00
  • FC Botoșani – Dinamo București, luni, ora 21:00.

Toate meciurile din play-out-ul Ligii 1 Betano sunt transmise de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport. Cele mai importante faze ale duelurilor din runda cu numărul 13 vor fi LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.