Premier League

LIVE BLOG Premier League etapa a 10-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Liverpool, victorie cu Tottenham. Manchester United, încă un meci bun. Video

LIVE BLOG Premier League etapa a 10a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Liverpool victorie cu Tottenham Manchester United inca un meci bun Video
ADVERTISEMENT

Vineri, 25 octombrie începe etapa a 10-a din Premier League, care se va întinde, de această dată doar pe durata a trei zile, luni, 28 octombrie, nemaifiind programat nici o partidă. Meciul cel mai interesant al acestei runde are loc duminică, 27 octombrie, pe Anfield Road, Liverpool primind vizita lui Tottenham.


UPDATE 27 octombrie, ora 20:23 / Liverpool își continuă startul excelent de sezon în Premier League și obține al nouălea succes în 10 etape. Cormoranii au șase puncte în clasament peste locul secund, ocupat de campioana Manchester City. Arsenal a făcut un nou pas greșit, 2-2 acasă cu Crystal Palace, iar United a confirmat meciul bun cu Liverpool și a învins la Norwich.

ADVERTISEMENT

Rezultate finale în meciurile începute la 18:30:

 Liverpool – Tottenham 2-1 (Henderson 52, Salah 75 – Kane 1)

 Arsenal – Crystal Palace 2-2 (Sokratis 7, Luiz 9 – Milivojevici 32, Ajew 53)

 Norwich – Manchester United 1-3 (Hernandez 88 – McTominay 21, Rashford 30, Martial 73)

Clasamentul Premier League după 10 etape:

Clasamentul Premier League după 10 etape
Clasamentul Premier League după 10 etape

UPDATE 27 octombrie, ora 20:09 / Mohamed Salah aduce în avantaj campioana Europei în meciul cu Tottenham.

Egipteanul a transformat fără emoții un penalty obținut de Sadio Mane în minutul 75. În minutul 85, Salah a părăsit terenul, acuzând o ușoară accidentare.

ADVERTISEMENT


UPDATE 27 octombrie, ora 19:49 / Jordan Henderson a marcat, contra lui Tottenham, primul gol pe Anfield după o pauză de patru ani. Nu mai puțin de 68 de meciuri a jucat căpitanul ”cormoranilor” pe Anfield fără să înscrie.


UPDATE 27 octombrie, ora 19:02 / Golul de 0-1 marcat de Scott McTominay în Norwich – Manchester United a reprezentat reușita cu numărul 2000 a ”diavolilor” în istoria Premier League. Bornele istorice în Premier League ale lui Manchester United:

ADVERTISEMENT
  • Primul gol: Mark Hughes
  • Golul 500: Andy Cole
  • Golul 1000: Cristiano Ronaldo
  • Golul 1500: Dmitar Berbatov
  • Golul 2000: Scott McTominay
Scott McTominay, golul 2000 pentru Manchester United în Premier League
Scott McTominay, golul 2000 pentru Manchester United în Premier League

UPDATE 27 octombrie, ora 18:52 / Harry Kane a deschis scorul în derby-ul Liverpool – Tottenham după doar 47 de secunde de la reluarea partidei. Vârful englez a marcat trei goluri în primul minut al unui meci în Premier League, la fel ca Wayne Rooney și Theo Walcott.

ADVERTISEMENT


UPDATE 27 octombrie, ora 18:30 / Trei partide se joacă de la ora 18:30:

LIVE Liverpool – Tottenham 2-1 (Henderson 52, Salah 75 – Kane 1)

LIVE Arsenal – Crystal Palace 2-2 (Sokratis 7, Luiz 9 – Milivojevici 32, Ajew 53)

LIVE Norwich – Manchester United 0-3 (McTominay 21, Rashford 30, Martial 73)


UPDATE 27 octombrie, ora 15:30 / Etapa a 10-a din Premier League se încheie duminică. De la ora 16:00 s-a jucat primul meci

Newcastle – Wolves 1-1 (Lascelles 37 – Jonny 73)


UPDATE 26 octombrie, ora 16:18 / Manchester City s-a impus lejer pe teren propriu cu 3-0 în fața lui Aston Villa. Pentru „cetățeni” au înscris Raheem Sterling, Kevin De Bruyne și Ilkay Gundogan.


Sâmbătă, 26 octombrie

Man. City – Aston Villa 3-0 (R. Sterling 46, K. De Bruyne 65, I. Gundogan 70)

West Ham – Sheffield United 1-1 (R. Snodgrass 45 / L. Mousset 67)

Watford – Bournemouth 0-0

Brighton – Everton 3-2 (P. Gross 15, N. Maupay 80, L. Digne (AG) 93 / Richarlison 20, D. Calvert-Lewin 75)

ora 19:30 Burnley – Chelsea


UPDATE, 25 octombrie, ora 23:30. În urmă cu aproape un an, patronul clubului Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, își pierdea viața într-un cumplit accident de elicopter. Fanii clubului nu l-au uitat, iar în timpul meciului cu Southampton, la scorul de 0-7, i-au adus un omagiu emoționat.


UPDATE, 25 octombrie, ora 23:01. Etapa a 10-a din Premier League a început abrupt, cu un scor neverosimil în meciul Southampton – Leicester. Oaspeții, antrenați de Brendan Rodgers, conduc la pauză cu 5-0 pe terenul ”Sfinților”. Leicester este doar a doua echipă din istoria Premier League, după Manchester City cu Burnley în 2010, care marchează 5 goluri în deplasare într-o repriză.


LIVE BLOG Premier League etapa a 10-a

Vineri este uvertura etapei, Southampton – Leicester. Sfinții au o misiune grea în fața vulpilor dirijate de veteranul Vardy, oaspeții având un excelent început de sezon și ocupând locul 3, în timp ce Southampton este prima peste linie, cu doar 8 puncte, la fel cât are și prima sub linie, Newcastle. Va fi foarte greu pentru Southampton să obțină mai mult de un punct în acest meci.

Sâmbătă se joacă cinci partide. Balul îl deschide campioana ultimelor două ediții, Manchester City, care primește vizita lui Aston Villa. După ce a pierdut acasă cu Wolves e de așteptat ca echipa lui Pep Guardiola pur și simplu să se năpustească asupra noii promovate și acesta poate fi lejer un meci de minim patru goluri, pentru că și Villa are forță ofensivă și ar putea reuși cel puțin o dată să marcheze.

premier league etapa a 10-a. După ce au dat cinci Atalantei cei de la City speră să treacă lejer și peste Aston Villa

Watford, în căutarea primului succes

Brighton – Everton e un meci închis, care nu oferă perspective pentru multe goluri și în care se poate întâmpla orice. Grav e că Tudor Băluță nu reprezintă un jucător de luat în seamă pentru Brighton și cel mai bun lucru pentru el ar fi să ceară să fie împrumutat, dacă nu vândut, în iarnă.

La Watford vine una dintre cele mai capricioase echipe din Premier League, Bournemouth, capabilă de meciuri extraordinare, cu atacul ei valoros King-Wilsson sau de evoluții catastrofale. Watford e lanterna fără victorie și speră să o obțină pe prima, dar are și câteva absențe grele, așa încât cel mai probabil e să marcheze ambele, pronosticul fiind imprevizibil.

premier league etapa a 10-a. Watford caută prima victorie, dar Bournemouth e capabilă de orice

Echipele din Europa League joacă duminică

Frank Lampard și gașca lui tânără de la Chelsea merg la Burnley, o deplasare deloc ușoară. Burnley merge bine, e pe locul 8 și abia etapa trecută a pierdut, greu, la Leicester primul joc după cinci etape. Însă și Chelsea capătă tot mai mult consistență de la o etapă la alta, acum urcând pe locul 4, cu patru victorii din ultimele cinci jocuri.

premier league etapa a 10-a. Arsenal – Crystal Palace, un derby periculos pentru tunari

Duminică sunt ultimele patru meciuri. E derbyul Liverpool – Tottenham și sunt meciurile reprezentantelor din Europa League. Wolves joacă la Newcastle și nu ar fi deloc de mirare dacă lupii ar jumuli zdravăn coțofenele chiar în cuibul lor. Wolves e clar echipa mai bună. Arsenal are un meci dificil acasă cu concitadina Crystal Palace, formație capabilă oricând de surprize, avându-l protagonist pe Zaha, jucător cotat la zeci de milioane de euro.

United la Norwich, unde a pățit-o City

Manchester United va merge la Norwich, acolo unde concitadina City a plecat cântându-i canarii de trei ori la cap într-una dintre marile surprize ale sezonului. United are și mai puține argumente decât City să facă legea, chiar dacă revin în echipă o serie dintre accidentați.

premier league etapa a 10-a. United merge la Norwich, acolo unde vecinii de la City au ieșit cu capetele plecate

Și am ajuns la meciul vedetă, pe Anfield Road. Cormoranii au cedat etapa trecută, la Manchester, cu United, primele două puncte în egalul de 1-1 și, în mod normal, nu ar trebui să se teamă de o echipă la care până și antrenorul Mauricio Pochettino recunoaște că ar putea fi demis. Spurs a câștigat 5-0 acasăcu Steaua Roșie Belgrad în Champions League și poate fi oricând periculoasă, chiar și fără accidentații Lloris în poartă și Eriksen.

Programul etapei a 14-a din Premier League

Vineri, 25 octombrie, ora 22:00

Southampton – Leicester

Sâmbătă, 26 octombrie, ora 17:00

ora 14:30 Man. City – Aston Villa

West Ham – Sheffield United

Watford – Bournemouth

Brighton – Everton

ora 19:30 Burnley – Chelsea

Duminică, 27 octombrie, ora 18:30

ora 16:00 Newcastle – Wolverhampton

Arsenal – Crystal Palace

Norwich – Manchester United

Liverpool – Tottenham

Clasament înaintea etapei a 10-a în Premier League

premier league etapa a 10-a. Clasament înainte de etapa a 10-a
ADVERTISEMENT