Premier League

LIVE BLOG Premier League etapa a 11-a. Liverpool, Manchester City și Leicester continuă seria victoriilor. Tottenham, doar egal cu Everton. VIDEO

03.11.2019 | 20:44
LIVE BLOG Premier League etapa a 11a Liverpool Manchester City si Leicester continua seria victoriilor Tottenham doar egal cu Everton VIDEO
ADVERTISEMENT

Etapa a 11-a din Premier League a fost concentrată pe parcursul a numai două zile, sâmbătă, 2 noiembrie şi duminică, 3 noiembrie. Liderul Liverpool a câștigat fantastic meciul cu Aston Villa, 2-1, cu două goluri marcate în ultimele 4 minute. Manchester City a avut o victorie asemănătoare, 2-1 împotriva lui Southampton.

Arsenal s-a încurcat în meciul cu Wolves, 1-1, Chelsea a câștigat cu 2-1 împotriva lui Watford, iar Leicester a învins-o pe Crystal Palace cu 2-0 și continuă forma bună.

ADVERTISEMENT

UPDATE 3 noiembrie, ora 20:02 / Everton – Tottenham 1-1 (C. Tosun 97 / D. Alli 63)


UPDATE 3 noiembrie, ora 20:11 / Serge Aurier a produs o accidentare horror pentru Andre Gomes de la Everton, care a fost scos de pe teren cu masca de oxigen.

 

 


UPDATE 3 noiembrie, ora 18:00 / Crystal Palace – Leicester City 0-2 (C. Soyuncu 57, J. Vardy 88)


UPDATE, ora 19:30 / Watford – Chelsea 1-2 (G. Deulofeu 79 / T. Abraham 5, C. Pulisic 55)


UPDATE, 2 noiembrie, ora 18:52 / Liverpool a învins în stilul caracteristic pe Aston Villa, 2-1. Trezeguet (21) a deschis scorul pentru Aston Villa, iar Robertson (86) și Mane (94) au adus victoria „cormoranilor”. Manchester City a reușit să câștige cu 2-1 confruntarea cu Southampton, deși a fost condusă cu 1-0. Brighton a câștigat cu 2-0 meciul cu Norwich, Sheffield a învins cu 3-0 pe Burnley, iar Newcastle s-a impus în deplasarea de la West Ham cu 3-1.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 2 noiembrie, ora 18:08 / Partida dintre Manchester City și Southampton este a 8-a de când Pep Guardiola antrenorul „cetățenilor” a preluat echipa, în care campioana Angliei nu a reușit să dea nici un șut pe poartă.


UPDATE, 2 noiembrie, ora 17:17 / Southampton a deschis scorul în fața lui Manchester City prin James Ward-Prowse.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 2 noiembrie, ora 16:24 / De la ora 17:00 se joacă meciurile:

  • Aston Villa – Liverpool 1-1
  • Manchester City – Southampton 2-1 
  • Brighton – Norwich 2-0
  • Sheffield United – Burnley 3-0
  • West Ham – Newcastle 2-3

UPDATE, 2 noiembrie, ora 16:22 / Final de meci! Bournemouth – Manchester United 1-0 (J. King 45).


UPDATE 2 noiembrie, ora 15:18 / Apărarea lui Manchester United a dat dovadă iar de un nou moment comic. Joshua King i-a ridiculizat pe Aaron Wan-Bisacka și pe Victor Lindelof, după care a înscris lejer în poarta lui David De Gea.

ADVERTISEMENT

LIVE BLOG Premier League etapa a 11-a

Cormoranii sunt favoriţi, mai ales că Villa abia a revenit după trei sezoane de Championship şi pentru a fi sigură că nu se va întâmpla nimic rău a cheltuit peste 130 de milioane de euro în vară pe transferuri. La acest meci nu vor fi însă prezenţi pe teren doi jucători de bază, Jack Grealish şi spaniolul Diogo Jota. Aston Villa şi Liverpool se vor întâlni în decembrie şi în sferturile Cupei Ligii, tot la Birmingham.

Manchester City a fost ponderată în scor la mijlocul săptămânii, în optimile Cupei Ligii, cu Southampton, care venea după trauma unui 0-9 acasă în campionat cu Leicester şi s-a impus doar cu 3-1, însă acum cele două echipe se vor revedea pe Ettihad Park în Premier League şi Pep Guardiola va trimite artileria grea. Se anunţă viaţă grea din nou pentru sfinţi în faţa eficacităţii deosebite a cetăţenilor.

Premier League etapa a 11-a. Manchester City dă din nou de Southampton după meciul din Cupa Ligii

Chelsea caută la Watford reabilitarea după Cupa Ligii

Chelsea a oprit parcursul bun în Cupa Ligii, fiind eliminată la Londra de Manchester United. Cu siguranţă însă că lupii tineri ai lui Frank Lampard vor fi mult mai motivaţi în deplasarea de la codaşa Watford, singura echipă care în zece etape nu a obţinut nici o victorie.

Surprinzătoarea prezenţă pe locul 3, cu 20 de puncte, la egalitate cu Chelsea, vulpile de la Leicester, au parte de o vizită la Londra, pe terenul uneia dintre cele mai imprevizibile echipe din Premier League, Crystal Palace, formaţie care a reuşit să îi încurce etapa trecută pe tunarii de la Arsenal chiar pe Emirates. E un meci în care se poate întâmpla absolut orice.

Premier League etapa a 11-a. Chelsea şi Christian Pulisic vor căuta la Watford reabilitarea după eliminarea din Cupa Ligii

Manchester United dă semne de revenire

Arsenal a avut parte de un meci nebun în optimile Cupei Ligii, pierdut cu mult ghinion la Liverpool, la lovituri de departajare, după ce a condus cu 5-4 până în ultimele secunde ale prelungirilor. Acum va primi vizita lui Wolverhampton, altă echipă care a încheiat conturile cu Cupa Ligii, învinsă la Birmingham, de Aston Villa. Se anunţă genul de meci deschis, goluri în ambele porţi, posibil o victorie pentru Arsenal, care nu joacă rău, dar stă prost cu adunatul punctelor.

Premier League etapa a 11-a. Brazilianul Martinelli, puştiul lui Arsenal, noua senzaţie din Premier League

Manchester United dă evidente semne de revenire, după ce s-a calificat la Londra, pe Stamford Bridge, în sferturile Cupei Ligii şi a fost la un pas să aplice lui Liverpool primul upercut al sezonului, conducând până în minutul 85. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer merge la o altă formaţie extrem de instabilă în evoluţii şi cu destule probleme de lot, Bournemouth.

Programul etapei a 11-a din Premier League

Sâmbătă, 2 noiembrie, ora 17:00

ora 14:30 Bournemouth – Man. United

Aston Villa – Liverpool

Manchester City – Southampton

Brighton – Norwich

Sheffield United – Burnley

West Ham – Newcastle

ora 19:30 Watford – Chelsea

Duminică, 3 noiembrie

ora 16:00 Crystal Palace – Leicester

ora 18:00 Everton – Tottenham

Clasament Premier League înainte de etapa a 11-a

clasament Premier League
ADVERTISEMENT
Tags: