Premier League

LIVE BLOG Premier League etapa a 14-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Gol comic la meciul lui Liverpool. Fundașul lui Brighton a șutat în timp ce Adrian își aranja zidul. VIDEO

30.11.2019 | 18:38
LIVE BLOG Premier League etapa a 14a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Gol comic la meciul lui Liverpool Fundasul lui Brighton a sutat in timp ce Adrian isi aranja zidul VIDEO
ADVERTISEMENT

Etapa a 14-a din Premier League s-a desfășurat în weekend pe parcursul a numai două zile: sâmbătă, 30 noiembrie și duminică, 1 decembrie. Sâmbătă au avut loc primele șase jocuri, iar duminică ultimele patru, în care au fost implicate și echipele ce au evoluat joi în grupele Europa League.


UPDATE, 1 decembrie, ora 20:29 / Ultimele două meciuri ale etapei s-au terminat:

  • Manchester United – Aston Villa 2-2 (Heaton-aut. 42, Lindelof 64 / Grealish 11, Mings 66) 

  • Leicester City – Everton 2-1 (Vardy 68, Iheanacho 90+4 / Richarlison 23)


UPDATE, 1 decembrie, ora 17:53 / S-au terminat primele două meciuri ale zilei:

  • Wolves – Sheffield United 1-1 (Doherty 64 / Mousset 3)

  • Norwich – Arsenal 2-2 (Pukki 21, Cantwell 45+2/ Aubameyang 29, 57 )


UPDATE, 30 noiembrie, ora 21:25 / Ultimul meci al serii s-a încheiat 

  • Southampton – Watford 2-1 (Ings 78, Ward-Prowse 83 / Sarr 24)


UPDATE, 30 noiembrie, ora 18:38 / Brighton a marcat golul împotriva lui Liverpool, după un moment comic. Alisson a fost eliminat pentru un henț în afara careului și Adrian a intrat în locul lui. În timp ce portarul spaniol își aranja zidul, Lewis Dunk a șutat la poartă pe lângă jucătorii „cormoranilor”, iar mingea a intrat în poartă.

ADVERTISEMENT

De la ora 17.00 au început: 

  • Burnley – Crystal Palace 0-2 (W.Zaha 45+1 / Schlupp 79)

  • Liverpool – Brighton 2-1 (van Dijk 18, 24 / L.Dunk 79)

  • Tottenham – Bournemouth 3-2 (Alli 21, 50, Sissoko 69 / H. Wilson 74, 90+6)

  • Chelsea – West Ham 0-1 (Cresswell 48)


UPDATE 30 noiembrie, ora 16:24 / Manchester City a reușit doar un egal pe terenul lui Newcastle, 2-2.


UPDATE 30 noiembrie, ora 15:20 / 

  • Newcastle – Man. City 2-2

LIVE BLOG Premier League etapa a 14-a

Liderul Liverpool are, la prima vedere, o misiune facilă, primind vizita unei echipe subțiri în deplasare, Brighton. Manchester City merge la Newcastle în speranța că va reuși să se mențină cât mai aproape de cormorani. Chelsea are un derby nu tocmai ușor cu West Ham, iar Manchester United joacă acasă cu Aston Villa.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, etapa se deschide cu meciul de la ora 14:30 care este Newcastle – Manchester City. Am fi spus pronostic 2 cu ochii închiși, dar în acest sezon cetățenii au avut destule rateuri, unele chiar incredibile, cum a fost la Norwich. Normal ar fi ca nici măcar absența lui Aguero să nu influențeze, dar fără golgeterul argentinian oamenii lui Guardiola au făcut doar egal acasă, 1-1, cu Șahtior Donețk, în Champions League.

Liverpool vrea răzbunare după ce a dezamăgit cu Napoli

Chelsea primește pe Stamford Bridge vizita concitadinei West Ham, care a mai făcut rezultate bune acasă la The Blues. Chelsea are ceva absențe, aceleași din meciul de la Valencia, dar jucând acasă pleacă favorită. Nu ar surprinde deloc dacă în acest meci vom vedea ambele echipe marcând, West Ham fiind foarte speculativă pe contraatac.

ADVERTISEMENT

Liverpool – Brighton se anunță mai degrabă a antrenament cu public pentru echipa lui Jurgen Klopp, care tocmai și-a dezamăgit fanii în Champions League, făcând doar 1-1 acasă cu Napoli. Brighton pare victima perfectă pentru a-i împăca.

Jose Mourinho caută a treia victorie la rând

Jose Mourinho are două victorii din două de când i-a preluat locul lui Mauricio Pochettino la Tottenham și, firește, o vrea acum pe a treia, tot acasă, contra celor de la Bournemouth, una dintre cele mai capricioase formații din Premier League. Însă oaspeții vin fără una dintre vedete, atacantul norvegian Joshua King.

ADVERTISEMENT

Duminică Arsenal merge să împuște canari la Norwich, fără a uita de pățania lui City aici. Meciul pare overul de 2,5 perfect, pentru că și gazdele pot marca măcar o dată. Tunarii au mare nevoie de victorie, pentru că în ultimele etape au cam dezamăgit.

Leicester trebuie să fie atentă la Everton

Revelația Leicester evoluează acasă în fața unui adversar incomod, în pofida locului ocupat în clasament. Everton a făcut de multe ori rezultate pozitive acasă la vulpi și poate fi un obstacol periculos. În fine, Manchester United, care a băgat joi rezervele în Europa League, primește vizita lui Aston Villa, care e în a doua parte a clasamentului, deși a cheltuit în vară peste 130 de milioane de lire sterline în transferuri.

Programul etapei a 14-a din Premier League

Sâmbătă, 30 noiembrie, ora 17:00

ora 14:30 Newcastle – Man. City

Burnley – Crystal Palace

Liverpool – Brighton

Tottenham – Bournemouth

Chelsea – West Ham

ora 19:30 Southampton – Watford

Duminică, 1 decembrie

ora 16:00 Wolverhampton – Sheffield United

ora 16:00 Norwich – Arsenal

ora 18:30 Manchester United – Aston Villa

ora 18:30 Leicester – Everton

Clasament Premier League după etapa a 14-a

ADVERTISEMENT
Tags: