Premier League

LIVE BLOG Premier League etapa a 17-a. Mason Greenwood a dezvăluit în fața camerelor tactica lui Solskjaer. Mesut Ozil, reacție nervoasă în Arsenal – Manchester City 0-3. VIDEO

15.12.2019 | 20:58
LIVE BLOG Premier League etapa a 17a Mason Greenwood a dezvaluit in fata camerelor tactica lui Solskjaer Mesut Ozil reactie nervoasa in Arsenal  Manchester City 03 VIDEO
ADVERTISEMENT

Etapa a 17-a din Premier League se joacă între zilele de sâmbătă, 14 decembrie și luni, 16 decembrie, când este programat epilogul rundei, Crystal Palace – Brighton. Cel mai interesant meci are loc duminică, de la ora 18:30, pe Emirates Stadium din Londra: Arsenal – Manchester City.


UPDATE, 15 decembrie, ora 21:02 / Mesut Ozil a fost înlocuit în minutul 59 al meciului cu Manchester City de puștiul Smith Rowe și a fost vizibil afectat, iar după ce a fost schimbat a lovit cu piciorul niște sticle aflate pe marginea terenului.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 15 decembrie, ora 18:48 / Moise Kean a fost introdus în teren în minutul 70 și a fost schimbat în minutul 89. Duncan Ferguson și-a explicat gestul și a declarat că a făcut schimbarea la trecerea timpului.

„Moise nu a intrat prea bine în joc. Am făcut schimbarea pentru a mai trece puțin timpul, nu am absolut nimic cu Moise”, a spus tehnicianul lui Everton.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 15 decembrie, ora 18:35 / Mason Greenwood a oferit un moment amuzant înainte de a intra pe teren la meciul cu Everton. Puștiul lui United a dezvăluit toată tactica lui Solskjaer în fața camerelor. Strategia tehnicianului norvegian a funcționat, iar Greenwood a marcat golul egalizator. ?


UPDATE 15 decembrie, ora 15:54 / Astăzi se joacă 3 meciuri:

  • Manchester United – Everton 1-1 (Greenwood 77 / Lindelof – OG 36)
  • Wolverhampton – Tottenham 1-2 (Traore 67 / Lucas 8, Vertonghen 90+1)
  • Arsenal – Manchester City 3-0
ADVERTISEMENT

UPDATE, 14 decembrie, ora 21:52 / Ramsdale, portarul lui Bournemouth, a reușit o paradă de senzație împotriva lui Chelse, la scorul de 0-0.


UPDATE, 14 decembrie, ora 21:30/ S-au jucat 5 meciuri sâmbătă în Anglia:

  • Burnley – Newcastle 1-0 (Wood 58)
  • Chelsea – Bournemouth 0-1 (Gosling 84)
  • Leicester – Norwich 1-1 (Krul – autogol 38 / Pukki 26)
  • Sheffield United – Aston Villa 2-0 (Fleck 50, 73)
  • Southampton – West Ham 0-1 (Haller 37)
ADVERTISEMENT

UPDATE, 14 decembrie, ora 16:05 / Alexandru Dobre este rezervă pentru Bournemouth la meciul cu Chelsea.


UPDATE, 14 decembrie, ora 15:54 / Sadio Mane a înscris un gol, dar reușita lui a fost anulată pentru un ofsaid milimetric.


UPDATE, 14 decembrie, ora 14:30 / A început primul meci al etapei a 17-a din Premier League: Liverpool – Watford 2-0.


LIVE BLOG Premier League etapa a 17-a

Etapa se deschide sâmbătă, de la ora 14:30, cu cel mai disproporționat joc, între liderul autoritar, Liverpool, și lanterna roșie Watford, partida având loc pe Anfield Road. Este de așteptat un succes categoric pentru cormorani, care au trecut cu bine marți testul european la Salzburg.

De la ora 17:00 Chelsea, altă echipă calificată în optimile Champions League, primește vizita lui Bournemouth, formație care datorită numeroaselor absențe a ajuns în zona periculoasă din subsol. Și de această dată lista de indisponibili la oaspeți e lungă, cu nouă nume, dintre care cinci sunt titulari.

Leicester are misiune ușoară

Tot de la ora 17:00 joacă acasă și marea surpriză de pe locul 2, Leicester, care nu pare a avea o misiune prea grea, pentru că adversarul care o vizitează e din zona locurilor retrogradabile, Norwich. Vulpile trebuie în mod normal să lichideze canarii și poate fi și un meci cu goluri.

Duminică sunt trei meciuri foarte tari. De la ora 16:00 Manchester United, care a început să joace tot mai bine, este gazda partidei cu Everton. Ambele echipe au probleme de lot, cea mai importantă la United fiind Paul Pogba, dar ca număr și ca importanță la Everton sunt opt jucători out.

Deplasare grea pentru Mourinho

Foarte interesant se anunță a fi și meciul de la Wolverhampton, lupii dorind să devoreze echipa lui Jose Mourinho, Tottenham. Ambele formații au avut meciuri în Europa fără impact, fiind deja calificate și au folosit mai mulți jucători de rezervă. Revine golgeterul Harry Kane în echipa lui Spurs, după ce nu a evoluat la Munchen.

Capul de afiș este partida Arsenal – Manchester City. Freddy Ljungberg a obținut etapa trecută, în derbyul londonez cu West Ham, primul său succes ca antrenor al ”tunarilor”. Sunt absențe în ambele echipe, dar oricum un astfel de meci promite goluri.

Programul etapei a 17-a din Premier League

Sâmbătă, 14 decembrie, ora 17:00

ora 14:30 Liverpool – Watford

Burnley – Newcastle

Chelsea – Bournemouth

Leicester – Norwich

Sheffield United – Aston Villa

ora 19:30 Southampton – West Ham

Duminică, 15 decembrie, ora 16:00

Manchester United – Everton

Wolverhampton – Tottenham

ora 18:30 Arsenal – Manchester City

Luni, 16 decembrie, ora 22:00

Crystal Palace – Brighton.

ADVERTISEMENT