Premier League

LIVE BLOG Premier League etapa a 19-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Fanii lui Wolves au aruncat cu o sticlă de alcool în teren

27.12.2019 | 22:09
LIVE BLOG Premier League etapa a 19a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Fanii lui Wolves au aruncat cu o sticla de alcool in teren
ADVERTISEMENT

Englezii nu își distrug tradițiile și la ei caruselul fotbalului se învârte mai departe chiar și în zi de Crăciun. Joi, 26 decembrie și vineri 27 au loc partidele din ceea ce ei numesc Boxing Day, contând pentru etapa a 19-a, ultima a turului, din această ediție.


UPDATE, 27 decembrie, ora 23:55/ Un moment inediat s-a petrecut în timpul meciului Wolverhampton – Manchester City. Un suporter al gazdelor a aruncat cu un obiect metalic, în care se țin băuturi alcoolice, către jucătorii lui Manchester City.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 27 decembrie, ora 22:15/ Manchester City a beneficiat de o lovitură de la 11 metri în minutul 24 al meciului cu Wolverhampton. Ryiad Mahrez a fost doborât în careu de Conor Coady, iar după intervenția VAR, centralul a arătat punctul cu var.

Raheem Sterling a fost desemnat executantul penalty-ului, a ratat, însă lovitura s-a repetat, după o nouă intervenție VAR, din cauza că un jucător de la Wolves a intrat în careu înainte ca mijlocașul lui City să lovească balonul.

ADVERTISEMENT

Sterling a bătut în același colț, Rui Patricio a apărat din nou, însă mingea a revenit la englez care a deschis scorul pentru City, care evoluează în 10 după eliminarea din minutul 10 a portarului Ederson.


UPDATE, 27 decembrie, ora 10:09/ Fundașul dreapta al celor de la Liverpool, Trent Alexander-Arnold, a făcut un meci perfect contra celor de la Leicester, de ”Boxing Day”. Prin cele două pase de gol, acesta a ajuns la un total de 35, adică jumătatea assisturilor lui Paul Scholes în toată cariera acestuia la Manchester United.

ADVERTISEMENT
  • 35 de pase de gol a reușit Trent Alexander-Arnold pentru Liverpool în 112 meciuri
  • 70 de pase de gol a avut Paul Scholes la Manchester United în 718 meciuri

Jucătorul de 21 de ani a avut cifre excepționale, contribuind la toate golurile echipei sale în succesul cu 4-0 de pe ”King Power Stadium”

ADVERTISEMENT
  • 1 gol în meci
  • 2 pase de gol
  • 1 penalty scos
  • 100% procentajul șuturilor
  • 105 atingeri de balon (cele mai multe)
  • 60 de pase
  • 37 de pase în jumătatea adversă
  • 17 centrări (cele mai multe)
  • 12 centrări din acțiune (cele mai multe)
  • 5 recuperări
  • 3 ocazii de gol create (cele mai multe)

UPDATE, 26 decembrie, ora 21:21/ De la ora 19:30 s-a jucat meciul:

  • Manchester United – Newcastle 4-1


UPDATE, 26 decembrie, ora 19:00/ De la ora 17:00 s-au jucat meciurile:

  • Aston Villa – Norwich 1-0
  • Bournemouth – Arsenal 1-1
  • Chelsea – Southampton 0-2
  • Crystal Palace – West Ham 2-1
  • Everton – Burnley 1-0
  • Sheffield United – Watford 1-1


UPDATE, 26 decembrie, ora 18:11/ Un moment inedit s-a petrecut la pauza meciului dintre Everton și Burnley. Un fan al gazdelor și-a cerut iubita pe teren, în fața fanilor. Se pare că aceasta a spus ”Da”.


UPDATE, 26 decembrie, ora 16:45/ Tottenham a câștigat primul meci al rundei de Boxing Day. Formația lui Jose Mourinho a revenit de la 0-1 cu Brighton și a urcat pe locul cinci, cel puțin până după disputarea celorlalte partide.

  • Tottenham – Brighton 2-1 (Kane 52, Alli 72 / Webster 37)


UPDATE, 26 decembrie, ora 12:45/ Jurgen Klopp a criticat programarea meciurilor în Premier League din perioada de sărbători. Totuși, antrenorul lui Liverpool nu a fost deranjat neapărat de calendarul formației sale, ci de cel al lui Manchester City, care joacă două partide în două zile, pe 27 cu Wolves și pe 29 cu Sheffield United.

Oamenii vor asta. Niciun manager nu are o problemă să joace de Boxing Day, dar să joci al doilea meci la două zile distanță, e o crimă. Nu e deloc în regulă și, totuși, continuăm să o facem. Anul ăsta jucăm pe 26 și pe 29 și e ca o vacanță. Îi înțeleg pe cei care spun că nu e în regulă ce se întâmplă. 

Cei de la Manchester City nu se plâng, doar spun un adevăr. Nu este niciun motiv pentru care unele echipe nu au o pauză mai mare de 48 de ore între două meciuri”, a declarat Jurgen Klopp la o conferință de presă.


LIVE BLOG Premier League etapa a 19-a

Un singur meci se joacă joi, cel dintre Wolverhampton și Manchester City și nu se anunță deloc o partidă ușoară pentru campioana ultimelor două ediții, dar care acum e abia pe locul 3, departe de liderul Liverpool. Cum City a mai comis-o în câteva rânduri în această ediție nu ar fi deloc de mirare dacă lupii ar mânca puțin din cetățeni, mai ales că Wolves joacă foarte bine acasă.

Liderul Liverpool se întoarce la treburile interne după ce s-a aureolat cu titlul de câștigptoare a CM al cluburilor, dar nu fără emoții, după finala adjudecată în extra-time în fața lui Flamengo. Și revine la treabă chiar pe terenul ocupantei locului 2, Leicester, marea revelație a sezonului. Anul trecut, Liverpool avea nouă puncte avans peste City când a făcut 1-1 acasă cu Leicester și de atunci a urmat dezastrul. Acum cormoranii vor să închidă vulpile în vizuina lor și să încheie turul fără înfrângere.

Manchester United vrea să se scoată după eșecul de la Watford

După ce a fost executată fără drept de apel în derbyul cu Chelsea Tottenham al lui Jose Mourinho are mare nevoie de victorie acasă cu Brighton pentru a rămâne în cursa locului 4. Arsenal, care merge foarte inconstant, se deplasează la Bournemouth, un teren deloc prieten pentru tunari.

Chelsea pare a avea viață ușoară acasă cu Southampton, mai ales după succesul din derbyul londonez și echipa lui Frank Lampard poate consolida poziția de Champions League, locul 4, pentru care mai aspiră Tottenham și, într-o oarecare măsură Manchester United. Diavolii au suferit rușinea pe terenul ultimei clasate și acum trebuie să se scoată în fața lui Newcastle pe Old Trafford, pentru a avea în continuare speranțe la mult râvnitul loc 4, deși acesta pare un obiectiv greu pentru ei.

Programul etapei a 19-a din Premier League

Joi, 26 decembrie, ora 17:00

ora 14:30 Tottenham – Brighton

Aston Villa – Norwich

Bournemouth – Arsenal

Chelsea – Southampton

Crystal Palace – West Ham

Everton – Burnley

Sheffield United – Watford

ora 19:30 Manchester United – Newcastle

ora 22:00 Leicester – Liverpool

Joi, 27 decembrie, ora 21:45

Wolverhampton – Manchester City

ADVERTISEMENT
Tags: