Video

LIVE BLOG Premier League etapa a 23-a. Program, rezultate, informaţii de ultimă oră. Liverpool o conduce pe Manchester United. „Cormoranii” au avut și un gol anulat

LIVE BLOG Premier League etapa a 23a Program rezultate informatii de ultima ora Liverpool o conduce pe Manchester United Cormoranii au avut si un gol anulat
ADVERTISEMENT

Etapa a 23-a din Premier League are loc în acest weekend pe parcursul zilelor de sâmbătă, 18 ianuarie şi duminică, 19 ianuarie. Cel mai interesant meci al acestei runde se joacă şi ultimul, duminică, de la ora 18:30, pe Anfield Road, unde liderul Liverpool, în mod normal, trebuie să-i învingă clar pe “diavolii” de la Manchester United.


UPDATE, 19 ianuarie, ora 20.11. În repriza secundă, tot Liverpool domină, chiar dacă e în avantaj cu 1-0. Handerson a avut o bară, iar Salah s-a împiedicat în faţa porţii, ratând o ocazie destul de mare.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 19 ianuarie, ora 19:20 / Liverpool o conduce pe Manchester United la pauză, după golul înscris de Virgil van Dijk în minutul 14. „Cormoranii” au dominat copios partida, în timp ce trupa lui Ole Gunnar Solskjaer a avut un singur șut pe poartă.

Roberto Firmino a înscris, însă golul a fost anulat după ce arbitrul a revăzut faza, deși inițial validase reușita.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 19 ianuarie, ora 17:50 / Burnley a reușit să câștige pe teren propriu cu 2-1 în fața lui Leicester City. Golurile gazdelor au fost înscrise de Wood (56) și de Westwood (79), în timp ce pentru „vulpi” a marcat Barnes în minutul 33.

În urma înfrângerii, trupa lui Brendan Rodgers rămâne pe locul trei, la trei puncte distanță de Manchester City, formația de pe locul doi din Premier League.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 19 ianuarie, ora 17:15 / Tensiunea crește înainte de derby-ul dintre Liverpool și Manchester United. „Diavolii roșii” au fost alertați de o posibilă bombă care a fost plasată în autocarul lor, astfel încât au apelat la câini specializați în detectarea dispozitivelor explozibile! Din fericire, poliția nu a găsit nimic, iar derby-ul dintre „cormorani” și „diavolii roșii” se va disputa fără nicio problemă.


UPDATE, 18 ianuarie, ora 23:20/ Delegația celor de la Manchester United nu a mai plecat spre Liverpool cu o zi înaintea meciului direct, așa cum se obișnuia, ci a preferat să rămână în cantonament în Manchester, la un hotel local.

ADVERTISEMENT

Motivul din spatele deciziei ar fi un comunicat emis de suporterii lui Liverpool, din care reiesea că autocarul lui Manchester United va fi întâmpinat într-un mod ostil cu o zi înaintea meciului, programat duminică de la ora 18:30.

Comunicatul suporterilor lui Liverpool. Sursă Foto: Dailymail
Comunicatul suporterilor lui Liverpool. Sursă Foto: Dailymail

UPDATE, 18 ianuarie, ora 21:26 / Newcastle a reușit să producă surpriza serii și să o învingă pe teren propriu pe Chelsea (1-0). Unicul gol al partidei a fost înscris de Isaac Hayden în minutul 90+4.

În urma victoriei, Newcastle trece pe locul 12 în Premier League cu 29 de puncte.


UPDATE, 18 ianuarie, ora 20:24 / Steve Cook, fundașul lui Bournemouth, a oferit cea mai frumoasă paradă din Premier League. Din păcate pentru el și echipa sa, Cook nu este portar, astfel încât arbitrul a dictat penalty și l-a eliminat direct.

Unicul gol al meciului s-a marcat atunci, după ce Teemu Pukki a transformat lovitura de la 11 metri.


UPDATE, 18 ianuarie, ora 18:55 / Manchester City a terminat la egalitate meciul de pe teren propriu cu Crystal Palace, 2-2 și a făcut încă un pas greșit în lupta la titlu. Restul meciurilor din Premier League care s-au jucat de la ora 16:00 s-au terminat, iar Arsenal a scos doar un egal pe teren propriu cu Sheffield United, 1-1.

  • Brighton – Aston Villa 1-1 (Trossard 38 / Grealish 75)

  • Norwich – Bournemouth 1-0 (Pukki 33)

  • West Ham – Everton 1-1 (Diop 40 / Calvert-Lewin 44)

  • Arsenal – Sheffield United 1-1 (Martinelli 45 / Fleck 83)

  • Man. City – Crystal Palace 2-2 (Aguero 82, 87 / Tosun 39, Fernandinho-OG 90)

  • Southampton – Wolverhampton 2-3 (Bednarek 15, Long 35 / Neto 53, Jimenez 65, 76)


UPDATE, 18 ianuarie, ora 17:45 / O decizie controversată a fost luată la meciul dintre Tottenham și Watford. Spre finalul meciului, elevii lui Jose Mourinho au fost foarte aproape de a da gol, însă Pussetto, aflat la debutul la Watford, a scos mingea de pe linia porții.

Jucătorii lui Tottenham au cerut validarea golului, însă arbitrul a decis că mingea nu a depășit linia porții cu întreaga circumferință. Tehnologia de linia porţii a arătat că a mai lipsit exact un vârf de unghie pentru ca formaţia lui Mourinho să câştige meciul!

Încă o decizie controversată în Anglia! Gol nevalidat pentru câțiva centimetri
Încă o decizie controversată în Anglia! Gol nevalidat pentru câțiva centimetri

 


UPDATE, 18 ianuarie, ora 17:00 / Șase partide din Premier League au început:

  • Brighton – Aston Villa
  • Norwich – Bournemouth
  • West Ham – Everton
  • Arsenal – Sheffield United
  • Man. City – Crystal Palace 
  • Southampton – Wolverhampton 

UPDATE, 18 ianuarie, ora 16:29 / Tottenham Hotspur nu a scos decât un 0-0 pe terenul lui Watford, în debutul etapei a 23-a din Premier League. Formația lui Jose Mourinho a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie.


UPDATE, 18 ianuarie, ora 14:30 / A început primul meci al etapei a 23-a din Premier League, Watford – Tottenham Hotspur.


Live Blog Premier League etapa a 23-a

Primul meci se joacă, după programul clasic, sâmbătă, de la ora 14:30. Watford, complet regenerată după ce şi-a înlocuit antrenorul acum câteva etape şi a reuşit să iasă de pe locurile retrogradabile, primeşte un Tottenham deloc convingător, deşi acum Jose Mourinho a preluat echipa finalistă a Champions League vara trecută.

Arsenal primeşte vizita lui Sheffield United. Tunarii sunt favoriţi la cele trei puncte, însă vor juca fără unul dintre oamenii de gol, gabonezul Aubameyang. Sheffield e o echipă închisă în deplasare şi meciul nu va fi deloc uşor pentru Arsenal, chiar dacă oaspeţii abia au revenit abia sezonul acesta, după multă vreme, în Premier League.

Manchester City, favorită clară în faţa lui Crystal Palace

Manchester City, după ce a zdrobit pe Aston Villa la Birmingham cu scor de set de tenis, a reuşit să înainteze pe locul doi, ce e drept la distanţă mare de liderul neînvins Liverpool şi acum joacă acasă cu un Crystal Palace care de obicei e un oaspete nedorit, dar acum echipa vizitatoare vine fără cinci-şase oameni de bază.

Norwich – Bournemouth este disputa ultimelor două locuri, ambele echipe fiind disperate să câştige, pentru a opri seria nefastă în care se află. Orice e posibil în acest meci, în care golgheterii Pukki, respectiv King, sunt marii absenţi. Alt meci din zona suspinelor se joacă la Brighton, unde vine Aston Villa.

Leicester, deplasare periculoasă la Burnley

Duminică au loc ultimele două jocuri ale etapei. Leicester, care a căzut pe locul 3, după ce a pierdut acasă cu Southampton şi după ce Manchester City a câştigat la Birmingham cu Aston Villa. Vulpile vor juca pe terenul lui Burnley, echipă în mare degringoladă. În mod normal Leicester are prima şansă, dar Burnley e cu cuţitul la os.

În epilogul rundei oamenii lui Jurgen Klopp au toate şansele să rămână invincibili şi după etapa a 23-a, ei având şi o partidă mai puţin jucată, cu West Ham. Dacă la Manchester echipa lui Solskjaer a reuşit, cum necum să scape cu faţa curată, acum, pe Anfield Road va fi o misiune aproape imposibilă să repete această ispravă.

Programul etapei a 23-a din Premier League

Sâmbătă, 18 ianuarie, ora 17:00

ora 14:30 Watford .- Tottenham

Brighton – Aston Villa

Norwich – Bournemouth

West Ham – Everton

Arsenal .- Sheffield United

Man. City – Crystal Palace

Southampton – Wolverhampton

ora 19:30 Newcastle – Chelsea

Duminică, 19 ianuarie

ora 16:00 Burnley – Leicester

ora 18:30 Liverpool – Man. United

ADVERTISEMENT
Tags: