Premier League

LIVE BLOG Premier League etapa a 26-a. Program, rezultate, informații de ultimă oră. Noua minge care va fi folosită la meciurile din campionatul Angliei. Foto

LIVE BLOG Premier League etapa a 26a Program rezultate informatii de ultima ora Noua minge care va fi folosita la meciurile din campionatul Angliei Foto
ADVERTISEMENT

Etapa a 26-a din Premier League are loc după un sistem în premieră în istoria fotbalului englez. Pentru prima dată se pune în aplicare regula vacanței de iarnă de o săptămână pentru echipele din Premier League, ceea ce face din această etapă un caz aparte, pentru că se întinde pe durata a două săptămâni!


UPDATE, 17 februarie, ora 23:45 / Astăzi s-a jucat un meci în Premier League:


UPDATE, 17 februarie, ora 19:57 / Începând cu meciul dintre Tottenham și Chelsea, din etapa 27, în Premier League se va folosi o nouă minge, care a fost lansată printr-un set de poze spectaculoase, care îi scot în evidență pata de culoare portocalie.

ADVERTISEMENT
Noua minge din Premier League. Sursă foto: thesun.co.uk
Noua minge din Premier League. Sursă foto: thesun.co.uk

UPDATE, 16 februarie, ora 20:20 / Arsenal a reușit să câștige partida de pe teren propriu cu Newcastle (4-0), după o pauză de patru meciuri fără victorie. Golurile „tunarilor” au fost înscrise de Aubameyang (54), Pepe (57), Ozil (90) și Lacazette (90+5).


UPDATE, 16 februarie, ora 17:12 / Tottenham a obținut o victorie dramatică în duelul cu Aston Villa, 3-2. Golurile trupei lui Jose Mourinho au fost marcate de Alderweireld (27) și Heung-Min Son (45+2, 90+4), în timp ce pentru gazde au marcat Alderweireld (9-AG) și Engels (53).

ADVERTISEMENT


UPDATE, 16 februarie, ora 16:00 / Astăzi se joacă două meciuri în Premier League:

  • Aston Villa – Tottenham 2-3
  • Arsenal – Newcastle

UPDATE, 15 februarie, ora 16:30 / Burnley a câștigat meciul din deplasarea Southampton, 2-1. Golurile oaspeților au fost înscrise de Westwood (2) și Vydra (60), în timp ce pentru „sfinți” a înscris Ings în minutul 18.


UPDATE, 15 februarie, ora 14:34 / Burnley a deschis scorul în meciul cu Southampton, după o fază bizară. Westwood a executat lovitura de la colțul terenului, iar mingea a fost împinsă de vânt până în poarta „sfinților”, McCarthy, portarul gazdelor, trezindu-se cu mingea în brațe.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 15 februarie, ora 14:00 / Astăzi se joacă două partide în Premier League:


UPDATE, 14 februarie, ora 23:53 / Wolverhampton Wanderers și Leicester City au terminat la egalitate, scor 0-0. ”Vulpile” se pot declara mulțumite cu acest punct, mai ales că au jucat în inferioritate numerică din minutul 76, după eliminarea lui Hamza Choudhury.


UPDATE, 9 februarie, ora 17:55 / Partida dintre Sheffield United și Bournemouth s-a terminat cu victoria gazdelor, 2-1. „Cireșele” au deschis scorul prin Callum Wilson în minutul 13, iar Billy Sharp a adus egalarea pentru gazde în minutul 45+2, pentru ca John Lundstram să aducă victoria în minutul 84.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 8 februarie, ora 21:13 / În al doilea meci al zilei, Brighton a terminat la egalitate meciul de pe teren propriu cu Watford. Oaspeții au deschis scorul prin Doucoure în minutul 19, iar golul egalării a venit în urma autogolului lui Mariappa în minutul 78.


UPDATE, 8 februarie, ora 16:30 / Everton a câștigat meciul de pe teren propriu cu Crystal Palace, 3-1. Elevii lui Carlo Ancelotti au marcat prin Bernard (18), Richarlison (58) și Calvert-Lewin (88), în timp ce pentru Crystal Palace a înscris Benteke în minutul 51.


UPDATE, 8 februarie, ora 14:55 / Djibril Sidibe, fundașul lui Everton, a oferit faza zilei în Premier League, după ce arbitrul nu l-a lăsat să intre pe teren pentru că uitase să își pună o jambieră.


UPDATE, 8 februarie, ora 14:30 / Astăzi se joacă două meciuri în Premier League:

  • Everton – Crystal Palace 3-1

  • ora 19:30 Brighton – Watford

LIVE BLOG Premier League etapa a 26-a

În acest weekend vor avea loc doar patru partide, două sâmbătă și două duminică, fiind, deci, implicate opt echipe. Următoarele șase jocuri, deci celelalte 12 echipe, vor susține partidele din această etapă abia în weekendul viitor.

Explicația este simplă, dar în premieră. Cele 12 echipe care nu joacă în acest weekend au intrat deja în acea săptămână de vacanță, iar cele opt care vor fi pe teren sâmbătă și duminică vor beneficia de binemeritata pauză începând de lunea viitoare.

Doar Manchester City joacă în weekend dintre numele mari

Dintre numele cu pedigree doar Manchester City se numără printre cele opt echipe care își încep vacanța abia de săptămâna viitoare. Liderul Liverpool, londonezele Chelsea, Tottenham și Arsenal, Manchester United și Leicester vor reveni în acțiune în weekendul de săptămâna viitoare, când pe data de vineri, 14 februarie se va juca un meci, sâmbătă, 15 februarie două, duminică, 16 februarie alte două și luni, 17 februarie, ultima partidă a acestei runde originale.

Sâmbătă au loc partidele Everton – Crystal Palace și Brighton – Watford, primul meci programat de la ora 14:30 și al doilea seara, de la ora 19:30. Sunt două meciuri în care la prima vedere echipele gazdă au statut de favorite.

Everton merge bine sub comanda lui Carlo Ancelotti

Everton merge tot mai bine sub bagheta lui Carlo Ancelotti. Caramalele din Liverpool au patru meciuri fără eșec și etapa trecută au învins la Watford. Cu 33 de puncte sunt la patru lungimi de locul 5, loc de Europa League, pe care se află acum Tottenham.

În schimb Crystal Palace e în pasă neagră, fără victorie de cinci meciuri, două eșecuri la rând acasă, singurul rezultat notabil fiind acum trei etape neașteptatul egal de pe Etihad Park din Manchester, cu City.

Brighton – Watford, meci din zona suspinelor

Brighton – Watford este un meci din zona cu emoții a subsolului. Gazdele au 26 puncte, locul 15, fără victorie în ultimele cinci meciuri. Watford a revenit pe penultimul loc, 23 puncte, după ce au luat doar un punct în ultimele trei partide.

Duminică, de la ora 16:00 se joacă Sheffield  United – Bournemouth, echipa oaspete în mare nevoie de puncte, pentru a ieși din zona cu probleme mari, în timp ce gazdele, deși promovate în acest an, sunt pe poziția a șasea, la un punct de Tottenham.

Capul de afiș al etapei e luni, 17 februarie

De la ora 18:30 Manchester City, în evidentă degringoladă, primește vizita lui West Ham și teoretic e mare favorită, dar elevii lui Pep Guardiola au comis prea multe erori în acest sezon pentru a nu fi mai precauți.

Weekendul viitor liderul Liverpool pare a avea misiune lejeră pe terenul lanternei roșii Norwich, dar capul de afiș va fi abia luni, 17 februarie, pe Stamford Bridge, Chelsea primind vizita diavolilor roșii de la Manchester United.

Programul etapei a 26-a din Premier League

Sâmbătă, 8 februarie

ora 14:30 Everton – Crystal Palace

ora 19:30 Brighton – Watford

Duminică, 9 februarie

ora 16:00 Sheffield United – Bournemouth

ora 18:30 Manchester City – West Ham

Vineri, 14 februarie, ora 22:00

Wolverhampton – Leicester

Sâmbătă, 15 februarie

ora 14:30 Southampton – Burnley

ora 19:30 Norwich – Liverpool

Duminică, 16 februarie

ora 16:00 Aston Villa – Tottenham

ora 18:30 Arsenal – Newcastle

Luni, 17 februarie ora 22:00

Chelsea – Manchester United

ADVERTISEMENT