Premier League

Live Blog Premier League, etapa a 29-a. Tottenham, victorie cu Aston Villa! Se apropie de Big Four

21.03.2021 | 22:56
Live Blog Premier League etapa a 29a Tottenham victorie cu Aston Villa Se apropie de Big Four
ADVERTISEMENT

În acest weekend, din cauza partidelor din sferturile de finală ale Cupei Angliei, în Premier League au fost programate doar 3 meciuri restante din etapa a 29-a, dar și unul din runda cu numărul 18.

Programul etapei a 29-a din Premier League

Duminică, 21 martie

  • West Ham – Arsenal 3-3 (Lingard 16, Bowen 17, Soucek 33 / Lacazette 38, 82, Dawson 62-autogol)

  • Aston Villa – Tottenham 0-2 (Carlos Vinicius 29, Kane 67) (et. 18)

Sâmbătă, 20 martie

  • Brighton – Newcastle 3-0 (Trossard 45+3, Welbeck 51, Maupay 68)

Min. 45+1: Accidentare gravă a lui Isaac Hayden de la Newcastle, care este scos cu targa de pe teren.

ADVERTISEMENT

Vineri, 19 martie

  • Fulham – Leeds United 1-2 (Andersen 38 / Bamford 29, Raphinha 58)

Joi, 4 martie

  • Liverpool – Chelsea 0-1 (Mount 42)
  • Min. 90+3: FINAL DE MECI! Chelsea se impune după un meci în care a fost net superioară lui Liverpool. „Cormoranii” sunt pe locul 7, dar poate să cadă până pe 9 dacă Tottenham și Aston Villa își câștigă restanțele!
  • Min. 42: GOOOOOL CHELSEA! Mason Mount deschide scorul cu un șut din interiorul careului.
  • Min. 24: Chelsea reușește să marcheze prin Timo Werner, dar golul este anulat la VAR după un offside infim.

  • Fulham – Tottenham (et. 33) 0-1 (Adarabioyo aut. 19)

  • West Bromwich – Everton 0-1 (Richarlison 65)

Miercuri, 3 martie

  • Burnley – Leicester 1-1 (Vydra 4 / Iheanacho 34)

  • Sheffield United – Aston Villa 1-0 (McGoldrick 30)

  • Crystal Palace – Manchester United 0-0

Marți, 2 martie

  • Manchester City – Wolverhampton 4-1 (Dendoncker 15-autogol, Gabi Jesus 80, 90+5, Mahrez 90+1 / Coady 62)
ADVERTISEMENT

Partida Tottenham – Southampton se va juca la o dată ce urmează să fie stabilită.

 


Wijnaldum pleacă la Barcelona în vară

UPDATE, 21 martie, ora 13:14 / Mijlocașul echipei FC Liverpool, Giorgino Wijnaldum, este primul transfer pe care îl va face FC Barcelona în noua eră cu Joan Laporta la conducerea clubului.

Conform The Sunday Times, internaționalul olandez în vârstă de 30 de ani are un precontract cu catalanii și va ajunge pe Camp Nou din postura de jucător liber, deoarece în această vartă i se încheie înțelegerea cu Liverpool.

ADVERTISEMENT

Manchester United vrea să continue cu Luke Shaw

UPDATE, 21 martie, ora 10:17 / Oficialii clubului Manchester United sunt mulțumiți de evoluțiile fundașului stânga Luka Shaw și doresc să-i prelungească înțelegerea care este scadentă în 2023.

Conform Mirror, Ole Gunnar Solskjaer este încântat de sezonul fantastic al lui Shaw, care traversează cea mai bună perioadă de la transferul de la Southampton din 2014, care i-a costat pe ”diavoli” 34 de milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Tuchel şi-a stabilit ţintele pentru transferuri

UPDATE, 20 martie, ora 15:57 / Thomas Tuchel are un start foarte bun la Chelsea, fără înfrângere în primele 13 partide şi cu doar două goluri încasate în acest interval de meciuri. Cu toate acestea, neamţul vrea să întărească defensiva şi şi-a făcut deja o listă de posibile achiziţii.

Conform The Athletic, trei apărători centrali sunt în vizorul lui Tuchel: Niklas Sule de la Bayern Munchen, care are probleme în a-şi câştiga un loc de titular, Ibrahima Konate de la RB Leipzig, care nu a figurat în planurile lui Nagelsmann, şi Jose Gimenez de la Atletico Madrid. Ultimul este şi cel mai în vârstă, şi cel mai experimentat, cu 7 sezoane în La Liga.

Ţintele lui Tuchel:

  • Niklas Sule, 25 de ani, Bayern Munchen, 37 de milioane de euro
  • Ibrahima Konate, 21 de ani, RB Leipzig, 35 de milioane de euro
  • Jose Gimenez, 26 de ani, Atletico Madrid, 60 de milioane de euro

Manchester United va avea un nou sponsor pe tricouri. Câţi bani primesc “diavolii”

UPDATE, 20 martie, ora 15:57 / Manchester United a anunţat vineri că a ajuns la un acord cu TeamViewer. Compania americană de IT va deveni la începutul sezonului 2021-2022 noul sponsor de pe tricourile “diavolilor”. Formaţia de pe “Old Trafford” va încasa 47.000.000 de lire pe an în următoarele cinci sezoane, însă oficialii clubului au susţinut că oferta americanilor nu a fost cea mai mare.

“Nu a fost cea mai consistentă ofertă din punct financiar. Ceea ce ei ne vor aduce este mai important decât suma în sine”, a anunţat Richard Arnold, oficial al lui Manchester United. Pe lângă contractul de sponsorizare, clubul ar urma să fie ajutat în aplicarea unor noi strategii, în special în zona reţelelor de socializare.


A murit Peter Lorimer, legenda lui Leeds United

UPDATE, 20 martie, ora 13:18 / Fotbalul britanic este în doliu, după ce Leeds United a anunţat decesul lui Peter Lorimer. Fostul mijlocaş ofensiv s-a stins din viaţă, pe 20 martie, la 74 de ani, după o luptă cu o boală necruţătoare.

Primii paşi în fotbal i-a făcut în Dundee, iar la 16 ani a fost transferat de Leeds United. Pe “Elland Road”, Peter Lorimer a jucat 526 de meciuri şi a marcat 168 de goluri. Dublu campion al Angliei, fostul internaţional scoţian a mai câştigat Cupa Angliei (1972), Supercupa Angliei (1969) şi Cupa Oraşelor Târguri, denumită azi Europa League (1968 şi 1971).


Mourinho pregătește schimbări majore de lot în vară

UPDATE, 20 martie, ora 11:08 / Managerul echipei Tottenham Hotspur, Jose Mourinho, și-a criticat vehement jucătorii după eliminarea din Europa League, iar o parte din ei vor pleca la vară dacă portughezul va mai rămâne în funcție.

Conform publicației Mirror, cei cinci fotbaliști care au intrat pe lista neagră a lui ”The Special One” sunt Dele Alli, Dany Rose, Hugo Lloris, Harry Winks și Gareth Bale.


Kun Aguero ar putea semna cu Chelsea după despărțirea de Manchester City

UPDATE, 19 martie, ora 22:44 / Atacantul argentinian Kun Aguero se va despărți de Mannchester City în această vară, când îi expiră contractul, dar ar putea rămâne în Premier League la rivala Chelsea. Conform Daily Mail, gruparea de pe Stamford Bridge îi caută un înlocuitor francezului Olivie Giroud, căruia i se termină contractul, iar cea mai bună variantă pare a fi Aguero, care nu mai are nevoie de adaptare la rigorile Premier League.

Totuși, „albaștrii” vor fi nevoiți să facă un efort financiar dacă vor neapărat să îl ia pe atacantul argentinian, pentru că acesta are oferte foarte tentante de la PSG și Barcelona.


Liverpool, devastată de accidentări. 1.032 de zile de absență în total!

UPDATE, 4 martie, ora 18:38 / Campioana Angliei, Liverpool, este clubul cel mai grav afectat de accidentări și îmbolnăviri în acest sezon. Conform Premier Injuries, jucătorii „cormoranilor” au adunat nu mai puțin de 1032 de zile de absență în actuala stagiune. Prin comparație, adversarii din această seară, londonezii de la Chelsea, au acumulat doar 279 de zile de absențe din cauza accidentărilor, având cel mai mic total din Premier League. Au mai fost foarte afectate și Crystal Palace, Newcastle și Southampton.

Foto: Premier Injuries
Foto: Premier Injuries

David De Gea va lipsi 6 meciuri de la Manchester United pentru a fi alături de prietena sa, care e însărcinată

UPDATE, 4 martie, ora 16:04 / Ole Gunnar Solsjkaer, managerul lui Manchester United, nu se va putea baza în următoarea perioadă pe serviciile portarului titular David De Gea. Spaniolul s-a întors în țara natală, pentru a fi alături de prietena sa, care este însărcinată și ar trebui să nască în curând. De Gea a fost învoit până după pauza dedicată echipelor naționale, de la finalul lunii martie, și va rata astfel 6 partide ale „diavolilor”.

În locul său, Soljkaer îl va folosi pe Dean Henderson, care a mai apărat în acest sezon de 13 ori. Henderson a apărat deja miercuri seara în egalul „alb” din deplasare cu Crystal Palace și va mai prinde meciurile din campionat cu Manchester City și West Ham, dubla cu AC Milan din optimile de finală ale Europa League și sfertul de finală din Cupa Angliei cu Leicester.


Abuzuri rasiste la adresa lui Patrick van Aanholt după meciul Crystal Palace – Manchester United

UPDATE, 4 martie, ora 13:40 / Fundașul olandez al echipei Crystal Palace, Patrick van Aanholt, a dezvăluit că a fost suspus unor abuzuri rasiste după meciul cu Manchester United, scor 0-0, în care a ratat o ocazie uriașă singur cu portarul Dean Henderson în finalul jocului.

Conform Daily Mail, fotbalistul în vârstă de 30 de ani a fost făcut ”maimuță” de un suporter pe rețelele de socializare, acesta blestemându-l să-și rupă gâtul. Fanul era supărat că a pierdut un pariu, el mizând pe faptul că Palace va înscrie primul gol al întâlnirii.

În ultima vreme, fotbalul englez se confruntă cu tot mai multe atacuri rasiste, printre jucătorii care au căzut victime fiind Anthony Martial, Axel Tuanzebe, Marcus Rasford (toți de la Manchester United), Reece James (Chelsea), Willian (Arsenal), Romaine Sawyers (West Bromwich Albion) și Alex Jankewitz (Southampton).


De ce nu vrea Manchester United să-l lase pe Bruno Fernandes la națională

UPDATE, 4 martie, ora 12:15 / Antrenorul formației Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, intenţionează să-i interzică mijlocaşului Bruno Fernandes să răspundă convocării la echipa naţională a Portugaliei, dacă jucătorul va fi nevoit să stea în carantină 10 zile la revenirea în Marea Britanie.

”Nu am luat încă o poziţie în acest sens, dar nu are sens să pierdem un jucător într-o izolare de zece zile. Noi suntem cei care plătim jucătorii… FIFA a dat o regulă că nu pot fi eliberaţi, aşa că va fi dificil să îi lăsăm să joace în ţările de pe lista roşie”, a declarat Solskjaer, conform L’Equipe.

Portugalia se află pe lista roşie a ţărilor cu cazuri numeroase de Covid-19, întocmită de guvernul britanic, iar persoanele care revin din aceste state sunt obligate să stea în izolare zece zile. FIFA a notificat cluburile că pot refuza eliberarea jucătorilor dacă sunt obligate să-i ţină în carantină mai mult de cinci zile la întoarcere.

Portugalia urmează să înfrunte naţionalele din Azerbaidjan, Serbia şi Luxemburg la 24, 27 şi 30 martie, în preliminariile CM 2022. Fernandes ar rata meciul de acasă din Premier League împotriva formaţiei Brighton (3 aprilie) şi partida din deplasare cu Tottenham (10 aprilie), dacă ar fi nevoit să se izoleze zece zile la întoarcerea din Portugalia.


Mourinho, iritat de întrebările despre Bale

UPDATE, 4 martie, ora 10:13 / Vedeta lui Tottenham Hotspur, Gareth Bale, a reușit trei goluri în ultimele două partide, iar acum numele său este pe buzele tuturor în Anglia lucru care îl înfurie pe managerul Jose Mourinho.

”Pe bune? Din nou Gareth? Poate că nici nu joacă în următorul meci și fiecare întrebare este despre el? Să fim serioși! Doar pentru că a înscris două goluri cu Burnley?”, a fost comentariul acid al portughezului când i s-a adresat o întrebare legată de starul galez în timpul conferinței de presă premergătoare meciului cu Fulham.

În urmă cu câteva săptămâni, înainte de meciul cu Everton din Cupa Angliei, Mourinho l-a făcut practic mincinos pe jucătorul împrumutat de Tottenham de la Real Madrid. Bale a susținut pe rețelele sociale că este apt pentru acel joc, însă tehnicianul l-a contrazis, spunând că a cerut să nu fie inclus în lot.

La începutul acestui an, a mai avut loc un episod între cei doi. În cadrul unei ședințe de pregătire, Mourinho a fost nemulțumit de atitudinea galezului și i-a dat un ultimatum: ”Vrei să joci aici sau să te duci înapoi la Real și să nu joci?”.


Steve Bruce și Matt Richie, aproape de bătaie la antrenament

UPDATE, 4 martie, ora 08:17 / Un scandal uriaș a izbucnit la Newcastle United, după ce managerul Steve Bruce și-a criticat proprii jucători după remiza cu Wolverhampton Wanderers și, în mod special, pe Matt Ritchie.

Conform Daily Mail, jucătorul s-a enervat după ce antrenorul l-a acuzat că nu a transmis indicațiile pe care i le-a dat și celorlalți fotbaliști și din această cauză ”coțofenele” au fost egalate și l-a sunat pe Steve Bruce cerându-i să se vadă față în față pentru a discuta problema.

Managerul i-a transmis că vor vorbi a doua zi la antrenament, iar când și-a trimis asistentul să-l cheme pe Ritchie la el în birou, acesta a refuzat să mai maergă și l-a numit ”laș” pe Bruce. Tehnicianul a venit urgent la teren și l-a îmbrâncit pe jucător de fațăp cu toată lumea, dar acesta nu a ripostat fizic și i-a spus doar ”s-a terminat”.

Majoritatea jucătorilor sunt de partea lui Matt Ritchie și vor ca Steve Bruce să plece de la Newcastle și doresc ca frâiele echipei să fie preluate de asistentul Graeme Jones, pe care actualul principal l-a acuzat de faptul că dă informații în păresă înaintea partidelor.


Jucătorii lui Chelsea îşi încălzesc ghetele la…microunde

UPDATE, 3 martie, ora 17:18 / Chelsea a ajuns ţinta ironiilor în Anglia. The Sun a dezvăluit că jucătorii londonezilor îşi încălzesc ghetele în cuptorul cu microunde pentru a fi mai comode.

“Jucătorii îşi pun ghetele în cuptor pentru un minut sau două, iar alarma sună când ele sunt destul de moi”, a dezvăluit o persoană din interiorul clubului pentru The Sun. Alte cluburi din Premier League recurg la o metodă similară, însă folosesc aparate speciale pentru acest proces.


Lovitură pentru Jurgen Klopp: a aflat din presă că Salah va lăsa Liverpool pentru a participa la Olimpiadă

UPDATE, 3 martie, ora 14:56 / Superstarul Mohamed Salah a fost convocat la naționala Egiptului pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc între 23 iulie și 8 august, ceea ce înseamnă că va pierde atât perioada de pregătire cu Liverpool, cât și startul viitorului sezon din Premier League.

O lovitură grea pentru managerul Jurgen Klopp, care nu a fost deloc încântat la auzul acestei vești, mai ales că a aflat din presă despre decizia luată de vedeta echipei sale.


Gareth Bale nu renunță la banii de la Real Madrid

UPDATE, 3 martie, ora 12:52 / Vedeta Gareth Bale evoluează la Tottenham Hotspur sub formă de împrumut de la Real Madrid, însă galezul nu este dispus să renunțe la salariul său consistent pe care îl primește din partea ”galacticilor”.

Bale are un salariu de 600.000 de lire sterline pe săptămână, care acum este plătit jumătate – jumătate de Tottenham și Real Madrid, iar Mirror scrie că galezul nu este dispus să renunțe la banii pe care îi mai are d eprimit de la spanioli, cu care mai este sub contract până în vara lui 2022.

Starul în vârstă de 31 de ani ar vrea să rămână și în sezonul viitor sub comanda lui Jose Mourinho, dar doar dacă Real Madrid îi va plătit în continuare într-o formă sau alta salariul exorbitant.


Salah și Thiago, cel mai mari salrii de la Liverpool

UPDATE, 3 martie, ora 11:26 / Presa engleză a dezvăluit salariile încasate de jucătorii de la FC Liverpool, cel mai bine plătit fiind egipteanul Mohamed Salah, care primește 11,5 milioane de euro pe an.

Starul ”cormoranilor” este urmat la capitolul venituri de mijlocașul Thiago Alcantara, cu 11 milioane de euro pe sezon, și de Roberto Firmino și Virgil van Dijk, ambii cu câte 10,5 milioane de euro. O situație ciudată o are Sadio Mane, care încasează doar cinci milioane de euro, mai puțin de jumătate din venitul lui Salah, în ciuda faptului că senegalezul este un jucător indispensabil pentru Klopp.

Căpitanul Jordan Henderson primește un salariu stagional de opt milioane de euro, la fel ca și un alt ”veteran” din lotul lui Liverpool, James Milner. Cel mai mic salariu din lotul lui Jurgen Klopp îl are fundașul Joe Gomez, care încasează anual 1,6 milioane de euro.


Un supercomputer a prezis că Chelsea va rata locurile de Liga Campionilor

UPDATE, 3 martie, ora 08:26 / Lupta la titlu este ca și încheiată în Premier League, după seria interminabilă de victorii a lui Manchester City, dar cea pentru pozițiile care duc în Champions League este în continuare foarte palpitantă. Mai sunt disponibile trei locuri, iar pentru ele se bat nu mai puțin de 7 formații: Manchester United, Leicester, West Ham, Chelsea, Liverpool, Everton și Tottenham.

Pentru a afla deznodământul final, englezii au apelat la ajutorul unui supercomputer, care a prezis clasamentul final. Conform acestuia, „norococoasa” va fi Liverpool, care va prinde in extremis locul 4, la egalitate de puncte cu West Ham (66 de puncte), însă va avea un golaveraj mai bun (+23 față de +16).

Același supecomputer spune că Manchester City va câștiga fără probleme titlul (98 de puncte), la distanță considerabilă față de locurile 2 și 3, ce vor fi ocupate de Manchester United și Leicester. Marea perdantă se preconizează a fi Chelsea, care va termina abia pe locul 6, în timp ce retrogradatele vor fi Fulham, West Bromwich și Sheffield United.


Golul lui Laporte, anulat de VAR pentru ofsaid milimetric

UPDATE, 2 martie, ora 22:52 / Chiar înainte de pauza meciului Manchester City – Wolverhampton, când “cetăţenii” conduceau cu 1-0, Aymeric Laporte a înscris, însă reuşita a fost anulată de VAR. Pe imaginile video, fundaşul se afla într-un ofsaid milimetric.

Wijnaldum pleacă de la Liverpool, dar nu la Barcelona

UPDATE, 2 martie, ora 19:07 / Georginio Wijnaldum o va părăsi pe Liverpool la vară, însă mijlocașul nu se va duce la Barcelona, așa cum se tot zvonea, ci sunt șanse foarte mari ca el să ajungă la Inter Milano, sub comanda lui Antonio Conte.

Claudio Ranieri a confirmat zvonurile despre posibila venire a mijlocașului olandez în Serie A: „Este o piaţă de agenţi cu profil redus şi liber: prin urmare, Marotta îl urmăreşte pe Georginio Wijnaldum”.

Totodată, jurnalistul Sandro Sabatini a afirmat că Inter deja a ajuns la o înțelegere cu Wijnaldum: „Inter a ajuns deja la o înţelegere cu Wijnaldum, chiar de anul trecut”.


Eric Garcia va pleca de la Manchester City la FC Barcelona

UPDATE, 2 martie, ora 17:38 / Pep Guardiola a vorbit despre situaţia lui Eric Garcia, fotbalist care nu a mai prins lotul lui Manchester City. Fotbalistul de 20 de ani a refuzat oferta de prelungire a contractului, iar antrenorul liderului din Premier League a dat de înţeles că acesta a ajuns la un acord cu Barcelona.

“Cred că Eric Garcia va juca pentru Barcelona. Barcelona nu cumpără jucători obișnuiți. Ei îl doresc pentru că este un fotbalist de top. În ultimele două meciuri el nu a fost convocat și asta mi-a rupt inima pentru că el nu merită așa ceva”, a declarat Pep Guardiola înaintea meciului Manchester City – Wolverhampton.


Raphael Varane, dorit insistent de Manchester United

UPDATE, 2 martie, ora 14:31 / Fundașul echipei Real Madrid, Raphael Varane, este dorit cu insistență de Manchester United care se află în căutarea unui stoper pentru a întări centru defensivei.

Conform Mirror, Ole Gunnar Solskjaer a pus ochii pe internaționalul francez care mai are contract cu ”galacticii” până în 2022 și este dispus să ofere 50 de milioane de euro pentru transferul său. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a refuzat până acum toate ofertele de prelungire ale madrilenilor și pare dispus să plece de pe Santiago Bernabeu.


Legendarul fotbalist al lui Liverpool, Ian St John, a murit la 82 de ani

UPDATE, 2 martie, ora 12:55 / Legendarul fotbalist al echipei FC Liverpool, Ian St John, a murit la vârsta de 82 de ani, răpus de o boală necruțătoare.

”Cu inima grea trebuie să vă informăm că, după o lungă boală, am pierdut un soț, tată și bunic. A murit liniștit cu familia la patul lui. Am dori să mulțumim tuturor angajaților de la Spitalul Arrowe Park pentru tot efortul depus”, a anunțat familia fostului jucător, conform The Sun.

Scoțianul Ian St John a jucat pentru Liverpool în perioada 1961-1971, făcând un cuplul excepțional de atacanți cu Jimmy Greaves. El a evoluat în 425 de meciuri pentru ”cormorani” și a marcat 118 goluri.


În sensul în care weekendul trecut s-a jucat etapa cu numărul 26 și, logic, ar fi trebuit să urmeze cea cu numărul 27. Dar nu, în cele trei zile enumerate mai sus se vor juca meciuri din cadrul etapei a 29-a! Și nu toate, doar șase dintre cele zece, iar printre acestea, joi, 4 martie, mai figurează o partidă, Fulham – Tottenham, care face parte din etapa a 33-a!

De departe, programul acestei minirunde e dominat de ciocnirea de joi seară, de pe Anfield Road, dintre Liverpool și Chelsea. Pe lângă faptul că se vor afla față în față două dintre echipele de top din Premier League toată lumea așteaptă să vadă care va fi deznodământul primului duel dintre cei doi tehnicieni germani, altminteri buni prieteni, Jurgen Klopp versus Thomas Tuchel.

Jurgen Klopp, posibil succesor al lui Joachim Low la naționala Germaniei

Chelsea, de când a venit Tuchel, nu a pierdut niciodată și a revenit decis în lupta pentru top 4. E drept, în ultima etapă, a jucat pe teren propriu cu Manchester United și a făcut 0-0 la capătul unui meci în care ar fi putut înregistra primul eșec dacă arbitrajul, inclusiv cel video, ar fi luat decizia corectă, de a acorda un penalty oaspeților la faultul lui Hudson-Odoi asupra lui Greenwood.

Jurgen Klopp se zvonește că ar încheia în vară aventura pe Anfield Road și că ar urma să preia de la Joachim Low banca naționalei Germaniei. Deocamdată nimic nu e sigur, însă când a fost întrebat asupra acestei posibilități de a deveni selecționer Klopp a răspuns în așa fel încât lasă deschise toate ușile, spunând că orice antrenor german s-ar simți onorat de o asemenea propunere de nerefuzat.

Manchester City așteaptă lupii de la Wolverhampton

Liverpool continuă să fie destul de nesigurăîn zona defensivă, deși se părea că implementarea turcului Kabak, adus de la Schalke 04, ar rezolva oarecum problema în centru, acolo unde stâlpul Virgil van Dijk va reveni pe teren abia la începutul sezonului viitor. Tinerii jucători de la Chelsea, Mount, Abraham, Hudson-Odoi, plus germanii Werner și Havertz și experimentatul francez Giroud pot pune mari probleme apărării lui Liverpool.

Liderul detașat al fotbalului englez, Manchester City, este cel care deschide această minietapă marți seară, unicul meci din această zi, pe Etihad Park urmând a poposi haita de lupi de la Wolverhampton care sezonul trecut le-a pus mari probleme. Însă acum City pare un robot programat să câștige joc după joc și va fi o mare surpriză ca Wolves să nu plece jupuiți de la Manchester.

Meciul răniților e Crystal Palace – Man. United

Cealaltă echipă din Manchester, United, se va deplasa la Londra, unde o așteaptă disputa cu Crystal Palace într-un meci mai degrabă al infirmieriilor. Vulturii sunt lipsiți de zece jucători, cel mai important fiind starul Wilfried Zaha, dar și Ole Gunnar Solskjaer e fără Pogba, McTominay și Cavani, dintre oamenii importanți, pentru că altminteri totalul accidentaților este șapte.

Leicester, care a pierdut clar acasă în fața lui Arsenal, cu unul dintre cele mai bune meciuri ale tunarilor din acest sezon, merge la un Burnley în derivă, zdrobit încă de la pauză de Tottenham, scor final 4-0, cu trei goluri încasate în primele 45 de minute. Vulpile țintesc victoria dar în final și remiza nu ar fi un rezultat tocmai rău.

ADVERTISEMENT