Premier League

LIVE BLOG Premier League etapa a 8-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. Echipele din Manchester sunt la pământ. Liverpool este la opt puncte de City, United e la două puncte de retrogradare

LIVE BLOG Premier League etapa a 8a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Echipele din Manchester sunt la pamant Liverpool este la opt puncte de City United e la doua puncte de retrogradare
ADVERTISEMENT

A venit ora pentru etapa a 8-a în Premier League, ultima înaintea vacanţei forţată de meciurile echipelor naţionale şi de această dată nu mai avem parte de nici un cap de afiş cu adevărat, cu alte cuvinte nu se vor întâlni între ele echipe din Top 6 nu al clasamentului actual, ci al valorii pe care o reprezintă clubul şi al performanţelor realizate în timp. Dar asta nu înseamnă că nu sunt meciuri atractive şi că surprizele nu pot apărea, aşa cum s-a întâmplat de multe ori în fotbalul englez.


UPDATE, 6 octombrie, ora 20:20/ După umilința suferită de Manchester City, și United a pierdut surprinzător. Elevii lui Ole Gunnar Solskjaer au fost învinși de Newcastle cu 0-1 și se află la doar două puncte de locul 18, primul care duce în Liga secundă. Clasamentul la sfârșitul rundei a opta:

ADVERTISEMENT
Clasamentul din Premier League
Clasamentul din Premier League

UPDATE 6 octombrie, ora 17:52 / Manchester City a pierdut pe teren propriu în fața lui Wolves. Ambele goluri ale „lupilor” au fost marcate de Adama Traore.

Adama Traore. Sursă foto: hepta.ro
Adama Traore. Sursă foto: hepta.ro

Duminică, 6 octombrie

ora 16:00

Arsenal – Bournemouth 1-0 (D. Luiz 9)

Southampton – Chelsea 1-4  (D. Ings 30 / T. Abraham 17, M. Mount 24, N. Kante 38, M. Batshuayi)

Manchester City – Wolverhampton 0-2 (A. Traore 80, 92)

ora 18:30 Newcastle – Manchester United


Sâmbătă, 5 octombrie:

ora 14:30 Brighton 3-0 Tottenham (N. Maupay 3, A. Conolly 30, 65 )

ora 17:00

Burnley – Everton 1-0 (J. Hendrick 72)

Liverpool – Leicester 2-1  (S. Mane 40, J. Milner 94/ J. Madison 80)

Norwich – Aston Villa 1-5  (Drmic 84/ Wesley 14,30, J. Grealish 49, C. Hourihane 61,  D. Luiz)

Watford – Sheffield United 0-0

ora 19:30 West Ham – Crystal Palace


UPDATE 5 octombrie, ora 16:30 / Tottenham a avut un nou meci dezamăgitor, după meciul cu Bayern Munchen. Brighton a învins-o pe teren propriu cu 3-0, după ce în minutul 3 Hugo Lloris s-a accidentat și a fost scos de pe teren cu o mască de oxigen pe față. Portarul francez și-a rupt mâna și urmează ca doctorii să stabilească perioada în care va fi indisponibil.

ADVERTISEMENT
Lloris accidentat. Sursă foto: twitter.com
Lloris accidentat. Sursă foto: twitter.com

UPDATE 5 octombrie, ora 14:55 / Hugo Lloris a gafat în minutul 3 al partidei cu Britghton, moment în care Neal Maupay a marcat. Portarul francez s-a accidentat la acea fază și a fost schimbat cu Paulo Gazzaniga.


LIVE BLOG Premier League etapa a 8-a

Liderul, Liverpool, a trecut prin toate spaimele la mijlocul săptămânii, în meciul de acasă cu Salzburg, în Champions League, cormoranii fiind egalaţi de la 3-0, dar având forţa de a smulge totuşi succesul cu 4-3. Acum, pe Anfield Road sosesc vulpile din Leicester, cu un început de sezon excelent, loc 3, cu patru victorii din ultimele cinci meciuri. E un meci special pentru The Reds, care nu pot uita că de la acel 1-1 în sezonul trecut pe Anfield cu Leicester a început acea scurtă degringoladă care i-a permis lui Manchester City să recupereze un handicap ce părea imposibil, nouă puncte.

ADVERTISEMENT

Liverpool nu îi are pe portarul Alisson şi pe fundaşul Matip, în timp ce albaştrii sunt lipsiţi de Madison. Cota la victorie, 1,47 pentru Liverpool e contrabalansată de un 7,20 în favoarea vulpilor cărora le-ar plăcea să poată vâna niscaiva cormorani.

Premier League – etapa a 8-a. Acel egal a contat enorm în ratarea titlului de către cormorani

Tottenham, la vânătoare de pescăruşi la Brighton

Manchester City joacă acasă, duminică, împotriva lupilor din Wolverhampton, un meci pe care ar trebui să îl câştige, în mod normal, la pas, dar cetăţenii nu par a fi în cea mai bună formă, dovadă şi succesul conturat greu, tot acasă, cu Dinamo Zagreb în Champions League.

ADVERTISEMENT

După seismul de şapte goluri produs de Bayern Munchen în Champions League chiar pe pământul lui Spurs în mod cert Tottenham va merge la Brighton cu cele mai rele gânduri pentru pescăruşi. Tottenham va juca la victorie şi o va face cu toată îndârjirea, pentru a mai spăla câte ceva din dezastrul european. Şanse mici pentru fosta echipă a lui Florin Andone, la care Tudor Băluţă primeşte rar oportunităţi de joc, să reziste în faţa lui Harry Kane şi a colegilor lui.

Premier League – etapa a 8-a. Harry Kane şi Tottenham se duc la victorie la Brighton

Copiii lui Chelsea cresc de la meci la meci

Chelsea s-a scos în Champions League după eşecul de acasă cu Valencia şi a câştigat la Lille. Acum, cu un moral în urcare, băieţii lui Frank Lampard merg să supere sfinţii la ei în chilie, la Southampton. Uşor nu va fi dar aripa tânără Mount-Abraham funcţionează din ce în ce mai bine şi acest lucru se vede, Abraham reuşind până în prezent 9 goluri.

Premier League – etapa a 8-a. Copiii viitorului la Chelsea: Mason mount şi Tammy Abraham

Arsenal primeşte vizita lui Bournemouth, o echipă care seamănă perfect cu un boxer fără tehnică, dar puternic fizic. Bournemouth loveşte puternic, fie prin Wilsson, fie prin King, atunci când are oportunitatea, dar şi încasează fără să clipească upercuturi în bărbie şi stă în picioare, dovadă locul de mijloc ocupat. Va fi un meci frumos, deschis, în care pot fi goluri multe şi în ambele porţi.

Solskjaer, fiecare meci sub ameninţarea demiterii

În fine, echipa cu antrenorul aflat sub reală presiune de demitere, Manchester United, va juca la Newcastle, una dintre candidatele la retrogradare, după ce povestea vânzării clubului către un miliardar din Golf s-a dovedit a fi o gogoriţă. Problema e că United suferă teribil la toate capitolele şi fără Rashford în atac e şi mai rău.

Programul meciurilor din etapa a 8-a a Premier League

Sâmbătă, 5 octombrie, ora 17:00

ora 14:30 Brighton – Tottenham

Burnley – Evertonţ

Liverpool – Leicester

Norwich – Aston Villa

Watford – Sheffield United

ora 19:30 West Ham – Crystal Palace

Duminică, 6 octombrie ora 16:00

Arsenal – Bournemouth

Southampton – Chelsea

Manchester City – Wolverhampton

ora 18:30 Newcastle – Manchester United

Clasament Premier League înainte de etapa a 8-a

Premier League – etapa a 8-a. Clasament după etapa a 7-a
ADVERTISEMENT
Tags: