Premier League

LIVE BLOG Premier League etapa a 9-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Arsenal, înfrângere pe terenul unei nou promovate

21.10.2019 | 23:36
LIVE BLOG Premier League etapa a 9a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Arsenal infrangere pe terenul unei nou promovate
ADVERTISEMENT

Etapa a 9-a din Premier League a debutat cu victoria lui Everton, 2-0 pe teren propriu cu West Ham. Chelsea s-a impus cu 1-0 pe „Stamford Bridge” în fața lui Newcastle, în timp ce Manchester City a câștigat cu 2-0 în deplasarea de la Crystal Palace. În derby-ul etapei, Liverpool a remizat pe „Old Trafford” cu Manchester United, 1-1, iar în ultimul meci al rundei, Arsenal s-a încurcat pe „Bramal Lame”, 0-1 cu Sheffield United.


UPDATE, 21 octombrie, ora 23:52 / Arsenal a fost învinsă în deplasarea de pe „Bramal Lame”, 0-1 cu Sheffield United. Unicul gol al meciului a fost înscris de Lys Mousset în minutul 30. Clasamentul complet din Premier League îl puteți vedea aici.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 20 octombrie, ora 20:24 / Liverpool pierde primele puncte din acest sezon de Premier League, după ce a reușit să o egaleze pe Manchester United în minutul 84, prin Adam Lallana. „Diavolii roșii” au deschis scorul prin Marcus Rashford în minutul 36, fază la care „cormoranii” au cerut anularea golului pentru un fault în momentul când jucătorii lui United au recuperat mingea. În urma rezultatului, Manchester City s-a apropiat la 6 puncte de Liverpool. Clasamentul complet din Premier League îl puteți vedea aici.


UPDATE, 20 octombrie, ora 20:11 / Golul înscris cu Manchester United este primul gol al lui Adam Lallana din 2017.

ADVERTISEMENT
Adam Lallana. Sursă foto: hepta.ro
Adam Lallana. Sursă foto: hepta.ro

UPDATE, 20 octombrie, ora 20:11 / Adam Lallana egalează pentru Liverpool în minutul 84, după o pasă venită din partea lui Andy Robertson.


UPDATE, 20 octombrie, ora 20:07 / Jurgen Klopp este din ce în ce mai agitat pe banca tehnică, pentru că elevii săi nu găsesc spațiu spre poarta lui David De Gea.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 20 octombrie, ora 19:53 / Liverpool nu reușește să pună stăpânire pe partidă, chiar și după ce Alex Oxlade-Chamberlain l-a înlocuit pe Divock Origi.


UPDATE, 20 octombrie, ora 19: 29 / Statisticile sunt asemănătoare la sfârștiul primei reprize:

  • Șuturi: 4-4
  • Acuratețea paselor: 78%-83%
  • Șanse create: 4-4
  • Posesie: 45%-55%
  • Faulturi: 3-10
Marcus Rashford. Sursă foto: twitter
Marcus Rashford. Sursă foto: twitter

UPDATE, 20 octombrie, ora 19:17 / S-a terminat prima repriză pe „Old Trafford”. Manchester United a fost echipa care a fost mai prezentă în joc, în timp ce „cormoranii” au părut ușor depășiți.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 20 octombrie, ora 19:14 / Liverpool a reușit să egaleze prin Sadio Mane, dar golul a fost anulat pe baza arbitrajului video pentru că mingea l-a atins pe mână.


UPDATE, 20 octombrie, ora 19: 11 / Jurgen Klopp a fost foarte supărat pe arbitru fiindcă a validat golul, deși un jucător al „cormoranilor” a fost faultat în momentul în care Manchester United a recuperat mingea.


UPDATE, 20 octombrie, ora 19:07 / Manchester United a deschis scorul prin Marcus Rashford, după o pasă de geniu a lui Daniel James.


UPDATE, 20 octombrie, ora 19:04 / Prima ocazie importantă a meciului vine după o preluare frumoasă a lui Sadio Mane, care i-a trimis lui Firmino, însă atacantul brazilian a șutat moale.


UPDATE, 20 octombrie, ora 18:44 / Manchester United are un început mai bun de meci, în timp ce formația lui Jurgen Klopp încearcă să-și intre în ritm pe „Old Trafford”.


UPDATE, 20 octombrie, ora 18:25 / Fanii lui Liverpool le-au „amintit„ suporterilor lui Manchester United de câte ori au câștigat Champions League.

Fanii lui Liverpool. Sursă foto: twitter
Fanii lui Liverpool. Sursă foto: twitter

UPDATE, 20 octombrie, ora 18:06 / Echipele de start la Manchester United – Liverpool:

  • Manchester United: De Gea – Rojo, Maguire, Lindelof- Young, Wan-Bissaka, McTominay, Fred – Pereira, Rashford, James
  • Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, van Dijk, Matip, Robertson – Henderson, Fabinho, Wijnaldum – Origi, Mane, Firmino

UPDATE, 19 octombrie, ora 20.16. În ultimul meci al zilei, Crystal Palace a pierdut în fața lui Manchester City cu 2-0. Campionii Angliei nu au avut emoții în duelul cu Palace, iar golurile „cetățenilor” au fost înscrise de Gabriel Jesus și de David Silva.


UPDATE, 19 octombrie, ora 19.00. S-au terminat primele meciuri ale rundei. Tottenham continuă forma extrem de slabă: are cinci înfrângeri îm ultimele şase meciuri! Manchester City s-a impus fără emoții în partida cu Crystal Palace.

De la ora 14.30:

Everton – West Ham  2-0

De la ora 17.00:

Aston Villa – Brighton 1-1

Bournemouth – Norwich 0-0

Chelsea – Newcastle 1-0

Leicester- Burnely 2-1

Tottenham – Watford 1-1

Wolves – Southampton 1-1

De la ora 19:30:

Crystal Palace – Manchester City 0-2

LIVE BLOG Premier League etapa a 9-a

Acesta și este, de altfel, capul de afiș al etapei a 9-a. Un meci bogat în istorie, dar care vine cum nu se poate mai prost pentru diavolii lui Solskjaer, care nu mai alură de a înfricoșa ceva nu mai au și în plus sunt loviți serios de virusul accidentărilor, având multe absențe, unele cu greutate inestimabilă, cum sunt portarul De Gea și mijlocașul Paul Pogba. Nu mai puțin de nouă absențe are United la acest meci.

La Liverpool ar fi posibil să revină între buturi după mai bine de două luni brazilianul Alisson Becker, cel declarat cel mai bun portar al anului. În schimb și pentru Jurgen Klopp se profilează un absent din rândul VIP-urilor, golgeterul Mohamed Salah, asupra căruia se va decide doar în dimineața jocului de pe Old Trafford.

Premier League etapa a 9-a. Paul Pogba și Mohamed Salah ar putea fi marii absenți

Chelsea, cu noua generație

Deși nu există nici urmă de prietenie concitadină City speră ca United să îi poată încurca măcar și cu un egal pe The Reds, pentru că trupa lui Pep Guardiola, campioană a ultimelor două ediții de Premier League, este în urma lui Liverpool la nu mai puțin de opt lungimi și au trecut abia opt etape! City joacă la Londra, cu Crystal Palace și după ce a înregistrat un eșec neașteptat la Norwich o deplasarea cu echipa lui Zaha e mult mai dificilă.

Chelsea lui Frank Lampard și care devine tot mai mult ceva asemănător cu Kinder Garden a lui Sir Alex Ferguson la Manchester United cu generația Beckham-Scholes-Butt-frații Neville și Giggs, joacă acasă cu Newcastle și suporterii așteaptă să vadă ce goluri mai inventează tinerii Mason Mount și Tammy Abraham. În plus, e bun de joc și Calum Hudson-Odoi, alt giuvaier de mare viitor.

Premier League etapa a 9-a. Mason Mount devine tot mai mult un jucător cheie la Chelsea

E momentul revenirii lui Spurs

După multe turbulențe în etapele anterioare Tottenham are excelentul prilej de a stopa seria neagră cu un succes acasă contra codașei Watford, echipă care anul acesta cu greu va putea evita retrogradarea, dacă va putea. Harry Kane, Dele Alli și Son trebuie să răzbune în acest meci toate nereușitele, chiar dacă nu îl vor avea în poartă pe campionul mondial Hugo Lloris o bună bucată de timp de acum înainte.

Premier League etapa a 9-a. Portarul lui Sheffield United, Dean Henderson, îl va avea în față pe golgeterul lui Arsenal, Pierre Aubameyang

În fine, Arsenal, cu aceeași unică absență, e drept foarte importantă, atacantul francez Lacazette, va merge la Sheffield, echipa unde titular al porții e prietenul nostru de la Europeanul de tineret, Dean Henderson, omul care a scăpat spre binele nostru în poartă la scorul de 2-2 mingea șutată de Florinel Coman. Sheffied e nou promovată, dar e foarte arțăgoasă și la ea acasă cam toți care au jucat au întâmpinat o replică serioasă.

Programul etapei a 9-a în Premier League

Sâmbătă, 19 octombrie, ora 17:00

ora 14:30 Everton – West Ham

Aston Villa – Brighton

Bournemouth – Norwich

Chelsea – Newcastle

Leicester – Burnley

Tottenham – Watford

Wolverhampton – Southampton

ora 19:30 Crystal Palace – Manchester City

Duminică, 20 octombrie, ora 18:30

Manchester United – Liverpool

Luni, 21 octombrie, ora 22:00

Sheffield United – Arsenal

Clasamentul Premier League înaintea etapei a 9-a

Premier League etapa a 9-a
ADVERTISEMENT