Fotbal intern

LIVE BLOG România-Germania, ce aproape am fost de FINALA EURO U21! Cele mai noi știri LIVE VIDEO. Tricolorii au ajuns acasă

LIVE BLOG RomaniaGermania ce aproape am fost de FINALA EURO U21 Cele mai noi stiri LIVE VIDEO Tricolorii au ajuns acasa

România a evoluat joi, de la ora 19:00 împotriva Germaniei în prima semifinală de la Euro U 21. FANATIK este în Italia și vă prezintă ultimele știri de la Campionatul European.


UPDATE, 29 iunie, ora 08:11 / Tricolorii au revenit în țară vineri noapte după evoluția foarte bună de la Campionatul European. Jucătorii naționalei de tineret au fost așteptați la aeroport de sute de suporteri.


UPDATE, 28 iunie, ora 00:35 / Sunt unele probleme cu avionul în care se află tricolorii din cauza restricțiilor de zbor deasupra Italiei. Aeronava trebuie să rămână în aer pe teritoriul Italiei până când va primi acceptul să-și continue drumul. Astfel, ora de aterizare în țară va fi întârziată cu 43 de minute.

 


UPDATE, 28 iunie, ora 00:05 / Naționala va pleca de la Bologna vineri seară la ora 22:30 și va ateriza la București la ora 1:30.

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 27. Juni 2019


UPDATE, 27 iunie, ora 23.30. Finalul meciului a adus momente emoţionante. Ionuţ Radu a îmbrăţişat o fetiţă care plângea!

??

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 27. Juni 2019

UPDATE, 27 iunie, 23.00. Fanii români au cântat “Suntem mândri de voi” şi i-au aplaudat în picioare pe jucătorii noştri


UPDATE, 27 iunie, 20.40. Bucuria românilor de la golul lui Puşcaş surprinsă din peluză de trimişii FANATIK în Italia.

 


UPDATE, 27 iunie, ora 19.52. Organizatorii s-au făcut de râs la meci. La 40 de grade, doar un singur magazin a fost deschis pentru ca fanii români, peste 10.000, să îşi poată achiziţiona apă!


16.00 era cota oferită de Betano pentru ca România să câştige turneul înainte de semifinala cu Germania.


UPDATE, 27 iunie, ora 19.37. Din 15 în 15 minute arbitrul israelian permite pauze de hidratare. Italia e sub cod roşu de caniculă, iar meciul se joacă la o temperatură irespirabilă, peste 40 de grade!


UPDATE, 27 iunie, ora 18:23 / Jucătorii celor două echipei au ieșit la încălzire.

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 27. Juni 2019


UPDATE, 27 iunie, ora 18:14 / Mircea Lucescu și Ionuț Lupescu au ajuns la stadionul Renato Dall’Ara din Bologna.


UPDATE, 27 iunie, ora 18:03 / Atmosferă caniculară la Bologna cu o oră înainte de începerea meciului. La umbră sunt 39 de grade Celsius, în timp ce la soare temperatura ajunger la 45 de grade. Suporterii români s-au ascuns la umbră.


UPDATE, 27 iunie, ora 16:57 / Fanii români au intrat în febra meciului cu Germania și își pictează pe față cu tricolorul. Surprinzător este faptul că cea care se ocupă de acest lucru este o suporteriță a namților. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO


UPDATE, 27 iunie, ora 16:40 / Semifinala România – Germania se va putea vedea la televizor pe patru continente: Europa, America de Nord, America de Sud și Asia. Întâlnirea va fi transmisă în 29 de țări de pe bătrânul continent, în Statele Unite ale Americii, China și în toate statele de pe continentul nord-american.


UPDATE, ora 16:00/ Chiar dacă dezamăgirea a fost mare printre italieni, după egalul făcut de România cu Franța, unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga 1 Betano, Mattia Montini, susține că i-a trecut supărarea pe tricolorii mici. El va fi fanul trupei lui Rădoi nîn semifinala cu Germania:

„Da, am fost supărat. E normal. Înainte de meci le-am spus băieților că dacă aș paria, chiar dacă n-am făcut-o niciodată, aș pune 0-0 rezultatul final. Pentru că la rezultatul ăsta Franța și România va trece, dar Italia stă acasă. Dar ăsta este fotbalul. Italia a pierdut un meci contra Poloniei și România nu a pierdut niciun meci. Merită (n.r. a spus acest cuvânt în română). Merge în semifinală pe merit. Cum Italia a fost eliminată, acum îmi doresc ca România să câștige EURO U21. Acum sunt cel mai mare fan. În fiecare zi văd România, România, România. Sunt fan acum”,a fost mesajul lui Mattia Montini, pentru doardinamo.ro.

UPDATE, ora 14:00/ Soarele lovește din plin la Bologna. În acest moment sunt 36 de grade Celsius!


UPDATE, ora 13:30/ Mircea Lucescu va fi oaspete de seamă al României la semifinala cu Germania de la Europeanul U21 din Italia. Fostul selecționer al României a antrenat în anii ’90 în Italia pe Reggiana, Brescia și Inter Milano.


UPDATE, ora 13:00/ Ultimele informații înainte de partida dintre România și Germania din semifinalele U21.


UPDATE, ora 12:30/ România U21 va fi susținută de aproape 20.000 de fani români la meciul din semifinalele Euro U21, împotriva reprezentativei similare a Germaniei. Autoritățile locale din Italia le-au pus câteva bețe în roate fanilor tricolori. FRF a primit aprobarea privind fan zone-ul pentru fani români abia la ora 12:00 și invită suporterii tricolori cu începere de la ora 14:00, la fan zone-ul FORZA TRICOLORII de la Piazza della Pace, din spatele tribunei a doua a stadionului.

„Începând de la ora 14:00, ne strângem toți românii la stadionul Renato Dall’Ara, în fan zone FORZA TRICOLORII din Piazza della Pace, fix în spatele tribunei a II-a a arenei!

Mai sunt bilete disponibile la casele din Piazza Della Pace și Via Andrea Costa (09:30-18:45, până în pauza meciului!), un bilet costă 5 euro

Organizatorii vor permite accesul DOAR cu steaguri tricolore fără suport, toate bannerele vor fi intezise, precum și steagurile cu suport.

Porțile stadionului se deschid la 16:00, cu două ore înainte de startul partidei.

Din păcate, autoritățile locale nu au aprobat prezența magazinului echipei naționale în fan zone FORZA TRICOLORII”, se arată pe site-ul FRF.


UPDATE, ora 11:30/ Tricolorii mici au anunțat și ce melodii ascultă pentru a se motiva. Tinerii fotbaliști români preferă mai multe melodii de hip hop, semnate de BUG Mafia sau Puya, dar și mai multe melodii străine:

„În autocar sau în vestiar, înainte de antrenament sau de meciurile de la EURO2019, iată câteva dintre melodiile pe care le ascultă tricolorii U21!

Sllash & Doppe – Aguella (Original Mix)
Offset – Clout ft. Cardi B
Mustard, Migos – Pure Water (Official Video
B.U.G. Mafia – Cât Poți Tu De Tare (feat. Bodo)
B.U.G. Mafia – Cu Tălpile Arse (feat. Jasmine)
Puya cu Ligia, Vescan și Mahia Beldo – Pagini de Istorie”, se arată pe pagina oficială a naționalei.

Pe ce melodii se motivează tricolorii mici înaintea partidei cu România U21

UPDATE: 27 iunie, ora 10:35/ Prognoza meteo anunţată pentru ziua meciului pentru oraşul Bologna, unde se joacă de la ora 19:00 (18:00 în Italia) semifinala România – Germania, este cea anticipată, cu o temperatură record de 41 grade la ora jocului. În aceste condiţii va fi greu de respirat, mai ales la nivelul gazonului, ca să nu mai vorbim de alergat şi făcut pressing.


LIVE BLOG: România – Germania, pentru finala Euro U 21! Cele mai noi știri LIVE VIDEO

La ora meciului se anunță o căldură toridă pe stadionul Renato Dall’arra, Italia fiind lovită de un val de căldură în aceste zile. Selecționerul Germaniei, Stephan Kuntz, a recurs la o metodă inedită de a-și obișnui jucătorii cu aceste condiții meteo extreme. Le-a interzis aerul condiționat în camere ca să suporte mai bine căldura în timpul jocului. Selecționerul Mirel Rădoi a dezvăluit că nu va aplica aceeași tactică pentru simplul motiv că nu are destui oameni la dispoziție ca să supravegheze cum rezistă jucătorii fără aer.

Sunt și câteva vești bune pentru naționala României. La antrenamentul oficial de la Bologna, căpitanul nemților, Jonathan Tah, s-a pregătit separat de restul grupului, acuzând o durere musculară. Rămâne de văzut dacă acesta își va reveni în timp util pentru confruntarea de joi.

De cealaltă parte, Mirel Rădoi are toți jucătorii valizi, dar a declarat la conferința de presă că deocamdată euforia este la un nivel prea mare și se bucură că băieții nu joacă mai repede semifinala cu Germania: “Cred că în momentul acesta suntem prea euforici pentru o semifinală, acesta este singurul semn de întrebare. Mă bucur că meciul nu este în această seară pentru că nu știu dacă ne puteam ridica la înălțimea așteptărilor”

LIVE BLOG România - Germania, pentru finala Euro U 21! Cele mai noi știri LIVE VIDEO. FANATIK e în Italia! Decizie inedită a selecționerului neamț (2)
LIVE BLOG România – Germania, pentru finala Euro U 21! Cele mai noi știri LIVE VIDEO. FANATIK e în Italia! Decizie inedită a selecționerului neamț FOTO: Antrenamentul oficial al nemților

George Pușcaș nu se gândește încă la vacanță: “Mai tragem puțin de noi”

Selecționerul a spus că a pregătit alături de băieți toate scenariile posibile pentru această confruntare și că sunt pregătiți și pentru eventuale lovituri de departajare: “Atâta timp cât nu luăm gol și suntem organizați, putem să punem mari probleme. Sunt destul de periculoși când au mingea. Nu trebuie să ne concentrăm pe căldură, ne concentrăm pe adversar. Ne-am pregătit și pentru loviturile de la 11 metri. Încercăm de zeci de ani de zile să vedem cum e aerul la acest nivel”, a spus Rădoi.

George Pușcaș a declarat la conferința de presă că vrea să vină în țară cu trofeul. Chiar dacă tentația vacanței este mare, atacantul spune că echipa trebuie să mai tragă puțin ca să încheie în cel mai bun mod posibil acest turneu: “Nu știm cum ne vor aștepta românii, nu vreau să mă gândesc la asta. Mai avem meciuri, trebuie să tragem de noi, nu să ne gândim la vacanțe. Toate meciurile de la Euro au fost cele mai importante pentru mine”

LIVE BLOG România - Germania, pentru finala Euro U 21! Cele mai noi știri LIVE VIDEO. FANATIK e în Italia!
LIVE BLOG România – Germania, pentru finala Euro U 21! Cele mai noi știri LIVE VIDEO. FANATIK e în Italia! FOTO: George Puscas in meciul de fotbal dintre Frantaa U21 si Romania U21 din etapa a III-a, grupei C a Campionatului European 2019

În cealaltă semifinală, Spania se întâlnește cu Franța, într-un meci programat la ora 22:00 pe stadionul din Reggio Emilia.