Fotbal intern

Live Blog România la EURO U21 2021. Primul antrenament al tricolorilor în Ungaria. Video

21.03.2021 | 22:43
Live Blog Romania la EURO U21 2021 Primul antrenament al tricolorilor in Ungaria Video
ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă în aceste zile într-un Live Blog toate detaliile de la echipa națională de tineret a României, care va evolua în faza grupelor la EURO U21 2021.

Primul antrenament al tricolorilor la Budapesta

UPDATE, 21 martie, ora 22:50 / Echipa naţională de tineret a României a efectuat duminică primul antrenament la Budapesta. Selecţionata lui Adrian Mutu a ajuns în cursul acestei zile, iar fotbaliştii au avut o şedinţă de pregătire care a durat 70 de minute.

ADVERTISEMENT

Din lotul lui Adrian Mutu au lipsit Radu Drăguşin şi Alex Paşcanu, care vor ajunge luni la Budapesta. Primul a fost în lotul lui Juventus la meciul cu Benevento, în timp ce al doilea a fost titular la Ponferradina. Vremea în capitala Ungariei a fost rece, iar în timpul antrenamentului au apărut şi primii fulgi de zăpadă.

Ultimul antrenament pentru elevii lui Mutu. Duminică pleacă spre Budapesta

UPDATE 20 martie 2021, ora 23:00 / „Tricolorii“ mici au efectuat ultimul antrenament la Centrul Naţional de Fotbal Butfea sub comanda lui Adrian Mutu. Duminică, 21 martie, la ora 10:00, delegaţia României va pleca spre Budapesta, urmând să întâlnească Ţările de Jos pe 24 martie.

ADVERTISEMENT

Rezultatele testelor COVID efectuate în această dimineaţă au venit în această seară, niciunul dintre membrii echipei nefiind infectat.


România U21 face parte din Grupa A a turneului final și le va avea ca adversare pe Germania, Olanda și Ungaria. Partidele din această grupă se vor disputa în Ungaria, în perioada 24-30 martie.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” și-au ales deja numerele cu care vor evolua în prima parte a Euro U21, iar Cîmpanu a primit tricoul cu 7.

Live Blog România la EURO U21 2021. Chindriș nu e speriat de numele adversarilor

”Nu știu dacă sunt mari diferențe față de generația de acum doi ani, ambele sunt foarte bune și amândouă au reușit calificarea la Euro. Generația anterioară a făcut performanță, a trecut de grupe, iar noi avem acum oportunitatea să demonstrăm că suntem cel puțin la fel de valoroși ca ei”, a declarat Andrei Chindriș pentru FRF TV

ADVERTISEMENT

”Putem să ne calificăm. Avem nevoie de multă ambiție și determinare. E un minus că nu vom avea suporterii în spate, așa cum i-au avut ei acum doi ani. Nu mă sperie numele adversarilor, când intru pe teren încerc să fac ce am de făcut și nu mă interesează prea mult cine e în fața mea”, a continuat fundașul de la FC Botoșani.

Chindriș, printre puținii care nu joacă FIFA

”În timpul liber din cantonament stau în cameră, mai stau cu băieții la o vorbă sau mă uit la un serial. Mai și citesc câte puțin, acum citesc ‘Clubul 5 A.M.’ de Robin Sharma. Una dintre cărțile mele preferate ar fi ‘Magicianul’ de John Fowles”, a mai spus Chindriș.

”Ne înțelegem bine cu toții la lot, dar cel mai bine mă înțeleg cu băieții de la Chindia, Marian Aioani și Marco Dulca. Sunt mulți glumeți în lot, dar cei de la Viitorul sunt mai mult cu glumele. Pașcanu mănâncă cel mai mult, este clar. Nu știu cine e cel mai bun la FIFA pentru că nu prea mă joc”, a încheiat fundașul.

Atacantul Adrian Petre a prins în ultimul moment lotul pentru EURO U21, după ce a fost chemat de selecționerul Adrian Mutu în locul lui Valentin Costache, infectat cu coronavirus.

Programul României la EURO U21 2021

  • 24 martie, ora 22:00: România – Olanda
  • 27 martie, ora 19:00: Ungaria – România
  • 30 martie, ora 19:00: Germania – România

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,92 este cota pentru ”Olanda marchează primul gol și câștigă partida” la meciul România U21-Olanda U21. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT