Fotbal intern

LIVE BLOG România U21 la EURO 2019. ”Tricolorii” au mers la criosauna imediat ce au ajuns la Bologna! Așa pregătesc semifinala cu Germania

FANATIK vă prezintă un LIVE BLOG în care se află toate informațiile despre echipa națională a României U21 la EURO 2019, turneu final care care loc în cinci orașe din Italia și în San Marino (Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine și Serravalle) în perioada 16 – 30 iunie 2019.


UPDATE, 25 iunie, ora 21:36 / Jucătorii echipei naționale de tineret a României au ajuns la hotelul Novotel Fiera din Bologna, acolo unde vor fi cazați pentru semifinala cu Germania. Imediat după ce s-au cazat, ”tricolorii” au mers la criosauna. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO


UPDATE, 25 iunie, ora 14:54 / Semifinala România – Germania de la Euro 2019 va fi arbitrată de o brigadă din Israel. La centru se va afla Orel Grinfeld, ajutat de asistenții Roy Hassan şi Idan Yarkoni. Letonul Andris Treimanis va fi arbitru de rezervă, iar italienii Marco Guida şi Michael Fabri asistenţi pentru VAR. Grinfeld a mai arbitrat la Euro 2019 întâlnirile Germania – Danemarca 3-1 și Croația – Anglia 3-3 și a fost rezervă la Spania – Belgia 2-1 și Anglia – România 2-4.


UPDATE, 25 iunie, ora 14:00. Oficialii UEFA au pus la dispoziţia românilor un număr de 5.588 pentru semifinala cu Germania de joi seară. De asemenea, românii pot cumpăra bilete şi în zonele neutre ale stadionului, dincolo de zonele dedicate suporterilor români, anunţă FRF. În aceste condiţii, se aşteaptă o asistenţă numeroasă la acest meci. Un tichet costă doar 5 euro şi pot fi cumpărate online sau de la casele de bilete din Bologna.


UPDATE, 25 iunie, ora 00:00 Imagini extraordinare la final de meci! Mirel Rădoi, purtat pe braţe!

Final de meci la Cesena. România este în semifinale la EURO! Bravo, băieți!LIVE VIDEO din Italia. Toate reacțiile ACUM pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 24. Juni 2019

UPDATE, 24 iunie, ora 23:00 Fanii români fac spectacol în tribunele stadionului din Cesena.

UPDATE, 24 iunie, ora 21:45. Fanii francezi, în număr mic la stadion. Mai puţin de 50 de fani sunt prezenţi în tribune până în acest moment.


UPDATE, 24 iunie, ora 21:30. “Tricolorii mici” au ieşit la încălzire. Sunt 5 schimbări în echipa de start a lui Mirel Rădoi.


UPDATE, 24 iunie, ora 20:37 / Jucătorii naționalei României au ieșit pe terenul Dino Manuzzi din cesena pentru a inspecta gazonul.


UPDATE, 24 iunie, ora 20:05. Fanii români sunt în număr mare în drum spre stadion. Cei ajunşi deja au încins hora în parcul de lângă arenă. Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

 


UPDATE, 24 iunie, ora 18:51 / Ionuț Radu, căpitanul naționalei de tineret, ne-a obișnuit deja cu discursurile mobilizatoare ținute înainte de meci. Însă, Gică Popescu, unul dintre liderii Generației de Aur, susține că Radu nu ar fi avut loc să vorbească în vestiar în acele vremuri: “Nu ar fi avut loc să vorbească Radu în perioada noastră. Erau alţii înaintea lui, era lista de aşteptare lungă”, a spus Popescu pentru Telekomsport.


UPDATE, 24 iunie, ora 16:39 / Cinci suporteri români au fost interziși de UEFA pe stadioane, după ce au aprins torțe și fumigene la meciul România – Anglia de la Cesena. Informația a fost publicată de agenția italiană Ansa, care anunță că la întâlnirea cu Franța vor fi peste 10.000 de fani români.


UPDATE, 24 iunie, ora 10:14 / Moussa Dembele, starul de la Lyon, nu a efectuat antrenamentul de duminică și are șanse mici să joace împotriva României. Dembele a adus victoria Franței în duelul împotriva Croației, scor 1-0, însă s-a accidentat pe finalul partidei. Locul său în primul 11 ar putea fi luat de Mateta, de la Mainz. Dembele are 13 goluri în 24 de meciuri jucate pentru Franța U21.


UPDATE, 23 iunie, ora 23:13 / Organizatorii meciului Franţa – România au anunţat, la şedinţa tehnică UEFA de duminică seară, că se aşteaptă la peste 12.000 de spectatori. Dintre aceştia, 10.000 ar fi fanii selecţionatei lui Mirel Rădoi. În acest moment mai sunt disponibile 4.000 de bilete, care vor fi puse în vânzare în ziua meciului.


UPDATE, 23 iunie, ora 20:54 / România efectuează ultimul antrenament înainte de meciul cu Franţa. La sesiunea de pregătire, în tribune, şi-a făcut apariţia şi fiul lui Mirel Rădoi.

Fiul lui Mirel Rădoi a venit la antrenamentul oficial al României înainte de meciul cu Franţa
Fiul lui Mirel Rădoi a venit la antrenamentul oficial al României înainte de meciul cu Franţa

România, antrenament oficial inainte de meciul cu Franța. LIVE VIDEO din Italia. Totul pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 23. Juni 2019


UPDATE, 23 iunie, ora 18:46 / “Nu ne vom gândi în nicun moment la rezultat. Înaintea meciului cu Spania, Polonia se mulţumea să piardă la un scor mic. Nu vrem să picăm în aceeaşi capcană. Putem lua un cartonaş roşu şi se poate ajunge la un dezastru. Eşecul Poloniei mă poate ajuta să le dau un exemplu. Încerc să mă temperez după aceste rezultate. Vreau ca planul tactic să fie respectat. Nu mă interesează adversarul din semifinală. Dacă vom avea un rezultat de egalitate de partea noastră, nu înseamnă că nu vom ataca. Nici măcar n-aș îndrăzni să le spun jucătorilor că pot pierde cu 1-0. Nu ne gândim la egal, fiindcă oricând putem lua un cartonaș roșu și totul să se schimbe în timpul meciului. Vreau ca la finalul celor 90 de minute să fim calificaţi. După meci vom vorbi. Vor fi schimbări în primul 11. Coman şi-a câştigat prezenţa în formula de start” – Mirel Rădoi.


UPDATE, 23 iunie, ora 18:34 / Mirel Rădoi şi Florinel Coman susţin conferinţa de presă premergătoare meciului Franţa – România.

Mirel Rădoi și Florinel Coman vorbesc înainte de meciul decisiv cu Franța, pentru calificarea în semifinalele EURO. LIVE VIDEO din Italia. Toate știrile calde despre națională sunt non-stop pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 23. Juni 2019


UPDATE, 23 iunie, ora 15:35 / Jucătorii lui Mirel Rădoi s-au relaxat într-un centru comercial din Forli înainte de meciul Franţa – România. Ionuţ Nedelcearu şi Ricardo Grigore au avut un duel interesant în spaţiul de joacă dedicat copiilor.

Jucătorii lui Mirel Rădoi s-au plimbat prin mall-ul din Forli
Jucătorii lui Mirel Rădoi s-au plimbat prin mall-ul din Forli

UPDATE, 22 iunie, ora 22:37 / Selecționerul Mirel Rădoi a primit sute de mesaje de felicitare după victoria împotriva Angliei. Chiar și doi preoți l-au felicitat pe selecționerul României U21.

„Incredibil! Felicitări! E puțin spus! Dumnezeu este cu tine în Italia. Succes în continuare!!” – a scris unul dintre preoți. Printre oamenii de fotbal care i-au trimis mesaje selecționerului se numără Bogdan Lobonț, Cristi Chivu, Constantin Budescu, Adi Mutu, Mihai Ianovschi, Ionel Dănciulescu, Daniel Isăilă, Martin Tudor, Marius Popa, Laurențiu Roșu, Valeriu Argăseală, Marian Lupu, Alin Toșca, George Ogăraru, Cosmin Olăroiu, Paul Papp, Rodion Cămătaru și Ionel Augustin.

? Așa arată telefonul unui selecționer, un român mândru! Mesajele de pe whatsapp primite de Mirel Rădoi la finalul partidei cu Anglia ⤵️FORZA TRICOLORII ? bit.ly/2FbSPjD

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Samstag, 22. Juni 2019


UPDATE, 22 iunie, ora 21:49 / Gazzetta dello Sport i-a acordat lui Florinel Coman nota 8 în ediția tipărită, cea mai mare notă primită de un jucător la acest meci. Coman a scos penalty-ul din care România a deschis scorul, iar apoi a marcat golurile de 3-2 și 4-2, ultima reușită fiind fantastică.

Ce nota a primit Coman in presa din italia
Ce nota a primit Coman in presa din italia

UPDATE, 22 iunie, ora 15:56 / “Mi se face pielea de găină când mă gândesc că aceşti băieți de 21 de ani pot scoate România în stradă. Vrem să ajungem acolo unde nici nu visam” – George Puşcaş.


UPDATE, 22 iunie, ora 15:38 / George Puşcaş şi Florin Ştefan au susţinut o conferinţă de presă după victoria cu Anglia U21.

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 22. Juni 2019


UPDATE, 22 iunie, ora 15:20 / Titularii României U21 din meciul cu Anglia U21 s-au recuperat la piscină, unde s-au distrat după victoria istorică de la Cesena. Restul jucătorilor s-au antrenat la baza de pregătire de la Forli. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Jucătorii României U21 s-au distrat la piscină după victoria cu Anglia
Jucătorii României U21 s-au distrat la piscină după victoria cu Anglia

UPDATE, 21 iunie, ora 20:00. Fanii români au aprins torţe în tribunele stadionului din Cesena. Aproximativ 7000 de români sunt la România U 21 – Anglia U 21: 

Anglia - România 0-0 se joacă ACUM! LIVE VIDEO în EURO U21
Anglia – România 0-0 se joacă ACUM! LIVE VIDEO în EURO U21

1.50 e cota BETANO pentru victoria Germaniei cu Austria la EURO U21

UPDATE, 21 iunie, ora 19:47. Multe vedete din sportul românesc sunt la Cesena pentru a-i susţine pe “tricolori” în meciul cu Anglia! În tribunele stadionului sunt: Cosmin Contra, Lucian Sănmărtean, Gică Hagi, Gică Popescu, Giovanni Becali, Alexandru Tudor sau Răzvan Marin sunt doar câteva dintre personalităţile care asistă la meci. La acest meci participă şi fostul antrenor al Milanului, Arrigo Sacchi, dar şi selecţionerul Angliei, Gareth Southgate. 

LIVE BLOG România U21 la EURO 2019. Ultimele informații din Italia. Atenţie, români! Poliţiştii au ridicat două maşini de Sălaj înainte de meciul cu Anglia
LIVE BLOG România U21 la EURO 2019. Ultimele informații din Italia. Atenţie, români! Poliţiştii au ridicat două maşini de Sălaj înainte de meciul cu Anglia
Nelutu Varga a venit la meci
Nelutu Varga a venit la meci
Cosmin Contra si Razvan Marin sunt prezenti la meci
Cosmin Contra si Razvan Marin sunt prezenti la meci

UPDATE, 21 iunie, ora 17:20. Cele mai noi informaţii de la Cesena: poliţiştii italieni au ridicat două maşini înmatriculate în Sălaj înainte de meciul România – Anglia.


UPDATE, 21 iunie, ora 14:10 / Și Florin Răducioiu a ținut să le transmită un mesaj tinerilor ”tricolori” înaintea meciului cu Anglia. ”Vreau să vă felicit pentru minunata victorie cu Croația și vreau să vă urez succes pentru meciul cu Anglia. Va fi cu siguranță un meci complicat, dar am încredere în voi că veți face un meci de calitate. Pușcaș, vreau un hattrick de la tine! Ianis, vreau acele pase geniale pe care numai tu știi să le dai și, de ce nu, goluri! Băluță, poți deveni noul Gică Popescu! Ceilalți băieți, fiți unul pentru toți și toți pentru unul. Sunt convins că veți fi noua senzație a acestui Campionat European! Hai România!”, a spus Răducioiu pentru gsp.ro.


UPDATE, 21 iunie, ora 10:15. Cosmin Olăroiu, antrenorul chinezilor de la Jiangsu Suning, a avut un mesaj special pentru Ianis Hagi & co: “Voiam să vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut pentru toţi românii. Ne-aţi adus bucurie şi a revenit orgoliul de a fi român pentru cei plecaţi departe de ţară. Pe lângă rezultatele pe care le-aţi avut, voi aţi redobândit demnitatea fotbalului românesc. Aţi depus România pe harta fotbalului mondial şi pentru asta trebuie să vă mulţumim şi ne mândrim cu voi. Urmărindu-vă în campania asta, am văzut că aţi făcut lucruri extraordinare, dar asta e doar un mic pas. Am văzut unitatea voastră, personalitatea voastră. Trebuie să aveţi încredere în voi, nu aveţi nimic de pierdut, aveţi numai de câştigat. Aveţi încredere în Mirel şi în oamenii de lângă el. Suntem alături de voi, nu uitaţi că aveţi 20 de milioane de inimi care sunt lângă voi. Faceţi-i să vibreze, să se bucure. Sunt alături de voi.”


UPDATE, 21 iunie, ora 08:58 / Înainte de antrenamentul efectuat joi după-amiază la Cesena, Ianis Hagi a avut un moment de revelați a anunțat victoria în fața Angliei. La intrarea în vestiarul de la stadionul Dino Manuzzi, mijlocașul a spus: ”E clar, mâine batem Anglia! Am găsit echipamentul pus exact pe banca pe care l-am găsit și când am jucat un amical aici, cu Fiorentina! Și atunci am învins!”


UPDATE, 20 iunie, ora 20:22 / Conform informaţiilor recente oferite de FRF, peste 10.000 de bilete s-au vândut pentru acest meci până la această oră, iar numai 500 au fost cumpărate de englezi. Astfel, sunt toate şansele ca la ora jocului să avem peste 10.000 de români în tribune.


UPDATE, 20 iunie, ora 14:01 / Pentru meciul România – Anglia de mâine seară de la Cesena sunt disponibile 18.000 de bilete din care până acum s-au vândut jumătate. Organizatorii estimează că românii au achiziționat peste 4.000 dintre ele.


UPDATE, 20 iunie, ora 12:42 / Jucătorii naționalei de tineret au ieșit la o plimbare prin centrul orașului Forli. Elevii lui Mirel Rădoi au fost în Piazza Aurelio Saffi. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO


UPDATE, 20 iunie, ora 11:48 / UEFA a anunțat că partida România – Anglia va fi arbitrată de suedezul Andreas Ekberg. El va fi ajutat de asistenții Mehmet Culum şi Stefan Hallberg. Rezervă va fi Orel Grinfeld (Israel), iar asistenţi video Joao Pinheiro şi Luis Godinho (ambii din Portugalia). Andreas Ekberg s-a aflat la centru și la întâlnirea Dudelange – CFR Cluj 2-0, din prima manșă a play-off-ului Europa League din sezonul precedent.


UPDATE, 19 iunie, ora 14:44 / Ianis Hagi a postat un mesaj pe rețelele de socializare după victoria împotriva Croației. ”După victoria de ieri, bucuria a fost până la cer, dar rămânem cu picioarele pe pământ. Vă mulțumim din inimă tuturor celor care ne-ați fost alături, din tribune până acasă! Gândul e acum la următorul meci, împreună putem continua un vis frumos. HAI, ROMÂNIA!”, a scris Ianis pe contul de Facebook.


UPDATE, 19 iunie, ora 13:00. Jucătorii care nu au evoluat ieri se antrenează acum în cantonamentul din Italia, în timp ce titularii fac recuperare la piscina hotelului. Selecţionerul Cosmin Contra, Vlad Munteanu şi Lucian Sînmărtean fac alergări pe marginea terenului.



UPDATE, 18 iunie, ora 21:44 / La finalul meciului, jucătorii României U21 au fost chemaţi de fani şi au cântat împreună de bucurie.

România Ale!

Uniți sub Tricolor la #Euro2019 | Al 12-lea jucător are partea lui "de vină" în victoria elevilor lui Mirel Rădoi cu 4-1 în fața Croației#RomaniaAle #HaiRomania #EuroU21 #TVRSport

Gepostet von TVRSport am Dienstag, 18. Juni 2019

LIVE VIDEO de la EURO, primele reactii pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 18. Juni 2019


UPDATE, 18 iunie, ora 21:33. Mai multe VIP-uri din fotbalul românesc și-au făcut apariția în tribunele stadionului Serravalle din San Marino la meciul dintre România și Croația. Gică Hagi, Gică Popescu, Răzvan Burleanu, Adrian Ilie sunt doar câteva dintre personalitățile din fotbalul românesc care au fost prezente la meci.

LIVE BLOG România U21 la EURO 2019. Ultimele informații din Italia. Colecție de VIP-uri în tribunele la România - Croația! GALERIE FOTO
LIVE BLOG România U21 la EURO 2019. Ultimele informații din Italia. Colecție de VIP-uri în tribunele la România – Croația! GALERIE FOTO: Răzvan Burleanu este în tribune
LIVE BLOG România U21 la EURO 2019. Ultimele informații din Italia. Colecție de VIP-uri în tribunele la România – Croația! GALERIE FOTO: Gică Popescu s-a pozat cu fanii
LIVE BLOG România U21 la EURO 2019. Ultimele informații din Italia. Colecție de VIP-uri în tribunele la România - Croația! GALERIE FOTO
LIVE BLOG România U21 la EURO 2019. Ultimele informații din Italia. Colecție de VIP-uri în tribunele la România – Croația! GALERIE FOTO:
LIVE BLOG România U21 la EURO 2019. Ultimele informații din Italia. Colecție de VIP-uri în tribunele la România - Croația! GALERIE FOTO
LIVE BLOG România U21 la EURO 2019. Ultimele informații din Italia. Colecție de VIP-uri în tribunele la România – Croația! GALERIE FOTO: Adrian Ilie

UPDATE, 18 iunie, ora 19:19 / Giovanni Becali a ajuns în Italia alături de Gică Hagi, avionul în care cei doi se aflau a aterizat la Bologna la ora 13:55. Înaintea meciului cu Croaţia, fostul impresar a vorbit despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi.

Giovanni Becali a ajuns la stadionul din San Marino unde se joacă România U21 - Croaţia U21
Giovanni Becali a ajuns la stadionul din San Marino unde se joacă România U21 – Croaţia U21

UPDATE, 18 iunie, ora 19:14 / UEFA a postat imagini, pe contul oficial de Twitter, din vestiarul României U21. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Imagini din vestiarul României U21
Imagini din vestiarul României U21

UPDATE, 18 iunie, ora 18:30 / Echipele de start: FANATIK a anunțat în premieră “primul 11” al lui Rădoi:

România - Croaţia LIVE VIDEO debutul la EURO U21! Rădoi confirmă FANATIK! Echipa de START, cu Ivan în atac!
România – Croaţia LIVE VIDEO debutul la EURO U21! Rădoi confirmă FANATIK! Echipa de START, cu Ivan în atac!

UPDATE, 18 iunie, ora 18:20 / Imagini în direct de la stadion

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 18. Juni 2019

UPDATE, 18 iunie, ora 18:00 / Cu o oră şi jumătate înainte de meci, românii au început să se strâgă în fan zoneul amenajat în San Marino.


UPDATE, 18 iunie, ora 13:42 / România este singura echipă de la Euro de tineret care va avea un fan zone pentru suporteri. Acesta va fi amplasat la Cava dei Balestrieri, o fostă carieră de piatră. Fanii naționalei vor putea intra în locație începând cu ora locală 14:00, o oră mai târziu în România.


UPDATE, 18 iunie, ora 08:57 / Organizatorii estimează că partida România – Croația se va disputa cu casa închisă. Din cele 4.500 de bilete scoase la vânzare, mai sunt disponibile doar 500, iar acestea pot fi cumpărate marți, începând de la 09:00 (ora Italiei). Prețul unui bilet este de 5 euro. Suporterii croați au achiziționat sub 100 de bilete, iar organizatorii estimează că toate celelalte 3.900 înseamnă cel mai probabil fani români.


UPDATE, 17 iunie, ora 20:30 / FRF a dezvăluit prin intermediul paginii oficiale de Facebook echipamentele în care vor evolua cele două naționale în partida de marti seara.

Avem echipamentul în care vor juca mâine România și Croația, în primul meci al grupei C de la Euro U21 – Italia și San…

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Montag, 17. Juni 2019


UPDATE, 17 iunie, ora 19:30 / Tricolorii au susținut un antrenament pe arena unde marți vor juca împotriva Croației, Mirel Rădoi trasându-le tricolorilor ultimele indicații.

Ședința de pregătire a naționalei U21 în San Marino

? Imagini de la antrenamentul oficial al tricolorilor U21 înaintea debutului la EURO❗FORZA TRICOLORII! ? bit.ly/2FbSPjD ??❤? România ?? – ?? Croația, 18 iunie, ⏰19:30 ? TVR 1 și ? Radio România Actualități

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Montag, 17. Juni 2019

UPDATE, 17 iunie, ora 19:00 / Vezi conferinţa de presă susţinută de tricolori înainte de meciul cu Croaţia, debutul la EURO 2019.

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 17. Juni 2019

UPDATE, 17 iunie, ora 17:15 / Lotul României la Euro U21 este cel în care se regăsesc cei mai mulți fotbaliști care au deja selecții la prima reprezentativă: 11 jucători! Adversara de marţi, Croaţia, este pe 2, alături de Italia, cu 8 fotbalişti. FRF a cerut fiecăruia dintre cei 11 tricolori să rezume, într-un cuvânt, experiența trăită la naţionala mare:


UPDATE, 17 iunie, ora 15:18 / Fanii naţionalei U21 a României, veniţi din diaspora şi din ţară, se vor strânge marţi, de la ora 14:00, în fanzone-ul dedicat suporterilor tricolorilor. Acesta este amplasat în “Cava dei Balestrieri”, o fostă carieră de piatră.

Locul unde se vor întâlni fanii României U21 înainte de meciul cu Croaţia U21
Locul unde se vor întâlni fanii României U21 înainte de meciul cu Croaţia U21

UPDATE, 17 iunie, ora 12:27 / FRF a anunţat care este programul echipei naţionale de tineret a României pentru luni. La ora 19:30, jucătorii lui Mirel Rădoi vor efectua antrenamentul oficial înainte de meciul cu Croaţia U21.

  • 12:00 – Plimbare în Forli
  • 14:30 – Prânzul
  • 18:00 – Plecarea echipei spre San Marino
  • 19:00 – Conferință de presă
  • 19:30 – Antrenamentul oficial pe stadionul din San Marino

UPDATE, 16 iunie, ora 20:50 / Tricolorii au primit un cadou special imediat după antrenament: un tort pe care a fost inscripționat o imagine cu naționala României de tineret, însoțită de mesajul „Hai România U21”. Doar selecționerul Mirel Rădoi a putut să-l deguste însă, jucătorii fiind nevoiți să respecte un regim alimentar strict pe durata turneului final.

Tricolorii au fost asteptati cu tort la Forli
Tricolorii au fost asteptati cu tort la Forli


UPDATE, 16 iunie, ora 20:41 / Alex Pașcanu și Tudor Băluță au făcut recuperare în apă cu gheață după antrenament.


UPDATE, 16 iunie, ora 20:31 / Ionuț Radu a fost cel mai căutat tricolor la sesiunea de autografe. Portarul care evoluează în Serie A le-a oferit fanilor autografe prin gard, semnând chiar pe tricolor.


UPDATE, 16 iunie, ora 19:39 / ”Tricolorii mici” efectuează antrenamentul oficial pe stadionul din Meldola. Jucătorii au fost întâmpinați pe teren cu un panou pe care erau scrise mesajele fanilor, iar în tribune se aflau aproximativ 200 de români. Mai multe imagini în galeria FOTO de mai sus


UPDATE, 16 iunie, ora 16:50. Federalii au ajuns în Italia. Cosmin Contra, Răzvan Burleanu, Gabriel Bodescu, Lucian Sînmărtean sau Andrei Vochin sunt prezenţi la Euro 2019. Cosmin Contra va merge diseară la meciul Spania – Italia. Mai multe imagini în galeria FOTO de mai sus


UPDATE, 16 iunie, ora 15:30 / FRF a anunțat meniul pe care l-au avut ”tricolorii” la masa de prânz:

  • Salată (boluri diferite): rucola, salată verde, varză, morcov, țelină, roșii, porumb, ton mărunțit, lămâie
  • Supă de vită
  • Carne de curcan
  • File de biban la cuptor cu ierburi aromatice
  • Orez basmatic
  • Spaghetti cu ulei de măsline – sos roșu sau alb și parmezan
  • Pâine albă, pâine integrală, pâine prăjită
  • Fructe: kiwi, banane, struguri
  • Tartă cu fructe
  • Suc natural de portocale, portocale roșii și apă plată.


UPDATE, 16 iunie, ora 14:02 / Răzvan Burleanu a plecat duminică în Italia, unde va fi alături de naționala de tineret la Campionatul European și a anunțat că primele sunt stabilite, inclusiv pentru câștigarea trofeului: ”Indiferent ce se va întâlmpla pe durata acestui turneu, este doar un câştig. Mirel Rădoi este un antrenor tânăr, de mare perspectivă, foarte încrezător în jucătorii pe care îi are. Are această capacitate de a forma o echipă. Nu cred că va pleca după turneu, avem un contract, avem o înţelegere. A spus de la început că indiferent de rezultatul din campania de calificare Mirel Rădoi ar fi continuat. Foamea de rezultate ar trebui să fie o abordare pe care trebuie să ne-o asumăm. Trebuie să ne dorim mai mult, să arătăm că jucătorii pot face faţă în orice campionat. Primele sunt deja stabilite, inclusiv pentru câştigarea titlului. Primul nostru obiectiv, să învingem Croaţia, iar în următoarele două meciuri să facem tot ce este posibil pentru a ne califica în semifinale. Cred că susţinerea va fi un avantaj foarte mare, cred că vom fi a doua naţiune în ceea ce priveşte sprijinul din partea suporterilor. Se simt ca acasă şi lucrul acesta nu poate fi decât un avantaj”. 


UPDATE, 16 iunie, ora 10:50. FRF a anunţat împărţirea pe camere a “tricolorilor”, iar Boboc stă singur după ce Denis Drăguş a părăsit cantonamentul: Nedelcearu – Grigore, Ștefan – Rus, Petre – Man, Ivan – Cicâldău, Manea – Băluță, Ghiță – Hagi, Căbuz – Olaru, Radu – Pușcaș, Coman – Nedelcu, Pașcanu – Vlad, Dragomir – Ciobanu, Boboc.


UPDATE, 15 iunie, ora 21:30 / Tricolorii au ajuns la Forli, acolo unde vor fi cazați la Grand Hotel în următoarea perioadă. Ianis Hagi și compania au arătat o atitudine relaxată, iar fanii care i-au așteptat la hotel au avut ocazia să-i salute și să-i încurajeze. Mai multe imagini puteți vedea în galeria foto de mai sus.

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 15. Juni 2019


UPDATE, 15 iunie, ora 17:29 / Traficul este blocat în aceste momente în fața Grand Hotel Forli, acolo unde sunt așteptată delegația echipei naționale de tineret a României, după ce o mașină a ieșit de pe carosabil și a căzut într-o mică râpă. O mașină a poliției și doi carabinieri au fost postați deja în fața stabiliementului. Gazdele ”tricolorilor” au pregătit totul în cele mai mici amănunte, iar restaurantul și sala de mese sunt împânzite cu fanioane.


UPDATE, 15 iunie, ora 14:40 / Răzvan Lucescu i-a sfătuit pe jucătorii naționalei de tineret să joace cu entuziasm la turneul final al Euro 2019. ”Pentru ei e o motivaţie imensă să fii prezent la acest turneu final, să joace, să joace cu dezinvoltură, entuziasm. Sunt consideraţi outsideri, n-au nici o presiune, la această vârstă nu poate fi o presiune foarte mare, ci doar o plăcere de a juca. Va fi important cum fiecare din aceşti jucători va şti să se gestioneze mai departe. Pentru că vorbim de Under 21, deci în plin proces de construcţie a unui jucător şi va conta foarte mult ca ei să fie capabili, inteligenţi să-şi vadă de viaţa profesională şi de aici, un nucleu care să meargă către echipa naţională şi abia atunci vor fi cu adevărat speranţe păentru o revenire în elită a fotbalului românesc”, a declarat antrenorul lui PAOK Salonic pentru Telekom Sport.


UPDATE, 15 iunie, ora 14:05 / Echipa națională de tineret a României a susținut sâmbătă dimineață ultima ședință de pregătire din cadrul cantonamentului de la Bagno di Romagna. Antrenamentul a fost unul tactic, selecționerul Mirel Rădoi pregătind deja partida împotriva Croației. După masa de prânz, ”tricolorii” se vor odihni două ore, iar apoi se va pleca spre Forli, acolo unde va fi cazată pe perioada Campionatului European. Sâmbătă seară, jucătorii vor efectua un antrenament de recuperare la centrul SPA de la hotel. Ricardo Grigore, înlocuitorul accidentatului Denis Drăguş, va ajunge astăzi în Italia. VEZI IMAGINI DE LA ANTRENAMENT ÎN GALERIA FOTO


UPDATE, 14 iunie, ora 14:59 / Pentru prima dată de la începutul cantonamentului din Italia, selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi, a avut toți jucătorii prezenți la antrenamentul din această dimineață. Ultimul jucător sosit în cantonamentul de la Bagno di Romangna este portarul Cătălin Căbuz. Acesta a efectuat primul antrenament alături de colegii săi, după ce aseară a efectuat doar o alergare ușoară. Mirel Rădoi și-a urmărit elevii dintr-un post de comandă aflat la înălțime. Începând de sâmbătă, 15 iunie, tricolorii se vor muta în orașul Forli, situat la 30 de kilometri de Cesena, unde se vor caza la Grand Hotel Forli, acolo unde vor sta pe durata turneului final. VEZI IMAGINI DE LA ANTRENAMENT ÎN GALERIA FOTO


UPDATE, 13 iunie, ora 12:36 / Jucătorii naţionalei de tineret a României şi-au ales numerele de pe tricou pentru EURO 2019. Pentru turneul final din Italia şi San Marino, Ianis Hagi va fi decarul selecţionatei pregătite de Mirel Rădoi, în timp ce George Puşcaş va evolua în tricoul cu numărul 9.

Tricolorii şi-au ales numerele de pe tricou pentru EURO 2019
Tricolorii şi-au ales numerele de pe tricou pentru EURO 2019

UPDATE, 12 iunie, ora 21:30 / România – Croaţia este meciul de deschidere pentru cele două naţionale la EURO U21. Partida va avea loc pe 18 iunie, de la ora 19:30. Miercuri seară, Croaţia a jucat ultimul amical înaintea debutului cu România şi a învins Danemarca cu 1-0 – vezi detalii  aici 


UPDATE, 12 iunie, ora 16:50 / România U21 a efectuat primul antrenament în efectiv complet de când au ajuns în Italia. Mirel Rădoi s-a putut baza pe Dennis Man, Ianis Hagi, Ionuț Nedelcearu, Tudor Băluță și Ionuț Radu, reveniţi de la naţionala mare. George Puşcaş a fost singurul absent, având un program separat. Vlad Dragomir a declarat într-un interviu pentru TVR că nu se teme de de naţionala Angliei, cunoscându-i pe mulţi dintre jucătorii lui Aidy Boothroyd. “Mă simt foarte bine, sunt alături de un grup unit, cu băieți extraordinari. Avem o stare foarte bună, suntem uniți, ne pregătim bine și așteptăm cu nerăbdare să începem. Cunosc bine echipa Angliei, știu din ce fotbal vin jucătorii lor și pot să vă spun că nu trebuie să ne fie teamă”, a declarat Vlad Dragomir. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.


UPDATE, 11 iunie, ora 17.20. Tricolorii mici care au fost la lotul naţionalei mari au ajuns în urmă cu puţin timp în Italia. Ionuț Radu, Dennis Man, George Pușcaș, Tudor Băluță și Ianis Hagi au ajuns în această după-amiază la Hotelul Miramonti, acolo unde e cazată reprezentativa de tineret. Astfel, Radu, Man, Pușcaș, Băluță și Hagi, ce au fost în locul naţionalei mari pentru meciul cu Malta, din preliminariile EURO 2020, au intrat în programul de pregătire al selecționatei U21 pentru EURO U21 din Italia.

UNDER 2⃣1⃣ | Ionuț Radu, Tudor Băluță, Dennis Man, Ianis Hagi și George Pușcaș au ajuns în Italia.? bit.ly/2I8BsCb ?#HaiRomania #LuptamImpreuna #EURO2019

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Dienstag, 11. Juni 2019


UPDATE, 11  iunie, ora 10.20. După ce FANATIK a dezvăluit că Mirel Rădoi îl cheamă în Italia pe Ricardo Grigore, fundașul lui Dinamo a vorbit despre decizia luată de selecționerul echipei naționale a României U21. “Sunt pregătit pentru că în vacanță am stat în joc de glezne și din fericire pentru mine și din păcate pentru Nede, încă nu știu 100%, dacă va putea sau nu, dar mă bucur că domnul Rădoi s-a gândit la mine și sunt prima opțiune. Un vis împlinit pentru că asta mi-am dorit de la începutul sezonului. Îmi doresc foarte mult să fiu acolo și sper din tot sufletul să fiu. Sunt pregătit, știu și adversarii, dar cel mai important cred că va fi primul meci. Dacă din primul meci vom scoate cele 3 puncte, cred că vom avea șanse să ne calificăm mai departe”, a declarat Ricardo Grigore, conform Telekom Sport.


UPDATE, 11 iunie, ora 09.30. Ionuț Nedelcearu a fost accidentat dur de un adversar în meciul Malta – România, iar Mirel Rădoi s-a gândit imediat la un posibil înlocuitor dacă fundașul nu va putea să joace pentru România U21 la EURO 2019. Astfel, FANATIK a aflat că selecționerul reprezentativei de tineret urmează să îl aducă în Italia pe Ricardo Grigore, fundașul lui Dinamo București.


UPDATE, 11 iunie, ora 09.00. Tricolorii lui Mirel Rădoi au parte și de antrenamente distractive în cantonamentul susținut în Italia înainte de EURO 2019. Jucătorii echipei naționale a României U21 au efectuat o ședință de pregătire la piscina hotelului unde sunt cazați. Timp de aproximativ 30 de minute jucătorii au efectuat diferite exerciții în piscină sub comanda preparatorului fizic Horațiu Baciu, iar la finalul ședinței de pregătire fotbaliștii au avut la dispoziție 20 de minute de relaxare. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!


UPDATE, 10 iunie, ora 15:39 / Echipa națională de tineret a României a efectuat luni dimineață o nouă ședință de pregătire în cantonamentul din Italia. Timp de aproximativ 90 de minute, jucătorii s-au antrenat pe terenul din incinta complexului hotelier. Pentru prima oară de la reunire, Alexandru Cicâldău a efectuat toate exercițiile alături de colegii lui. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO


UPDATE, 9 iunie, ora 16.20. Jucătorii echipei naționale a României U21 s-au antrenat tare azi de dimineață, iar Mirel Rădoi s-a pregătit cot la cot cu elevii săi. Adrian Rus a vorbit despre situația sa și a ținut să îi mulțumească selecționerului că l-a trecut pe lista pentru EURO 2019, deși nu este refăcut 100%. Mai mult, internaționalul român a anunțat că va rămâne la Academia Puskas și a lăsat să se înțeleagă că transferul său la MOL Vidi a picat. “Încă nu i-am studiat, o să îi studiem, deocamdată mă uit în grădina mea și după la ei, pentru că am încredere în colegii mei, în mine și sunt sigur că o să facem o figură frumoasă. Eu îmi pun întrebarea cum o să se descurce ei cu noi, nu eu cu ei. Da, suntem mereu încrezători, dacă nu am încredere nu pot să intru pe teren.

Din câte știu, mă voi întoarce la Academia Puskas în vară. Situația cu MOL Vidi încă nu e clară. Eram apt în ultimele două etape de campionat, dar am preferat să mă menajez ca să nu recidiveze. Îi mulțumesc lui Rădoi că a avut mereu încredere în mine, deși nu am jucat în 14 meciuri. Îmi dă mereu sfaturi. Domnul Rădoi a fost mereu un învingător, sufletist și ne motivează. Este alături de noi, putem face orice glumă cu dânsul, și el cu noi, dar până la limita bunului simț. Mi-a spus să fiu calm. Când era la Steaua urmăream foarte multe meciuri, când eram mic, nu pot să vă spun un număr. De când a plecat afară, urmăream. Este un model, mereu o să fie”, a spus Adrian Rus, conform gsp.

Adrian Rus în timpul unui antrenament susținut de România U21 în Italia. Sursă foto: sportpictures.eu
Adrian Rus în timpul unui antrenament susținut de România U21 în Italia. Sursă foto: sportpictures.eu

  • Cine transmite la TV meciurile României U21 de la EURO 2019
  • Prețuri accesibile pentru bilete la EURO 2019. Cât te costă să îi vezi pe tricolorii U21 cu Anglia, Franța și Croația
  • Programul complet al României U21 la EURO 2019
  • Dinamo și FCSB, țeapă de 12 milioane de euro. Cum l-au pierdut gratis pe unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României U21

UPDATE, 8 iunie, ora 21.00. Gabriel Torje pariază pe reprezentativa antrenată de Mirel Rădoi la EURO 2019. Acesta crede că România U21 va juca finala dacă o să iasă din Grupa C, acolo unde se mai află Anglia, Franța și Croația. “Sunt mulți jucători foarte buni la tineret, de aceea au și obținut calificarea. Eu sper să facă o figură frumoasă, ci să confirme ceea ce au făcut până acum, pentru că pot asta, pot ajunge în semifinale și apoi în finală. Mulți sunt de la academia lui Hagi, e un lot bun, un antrenor care a demonstrat și care își merită locul să fie la EURO. E clar că se evidențiază jucători ca Ianis, care e și la echipa mare și se vede. A făcut diferența, exact așa cum trebuie să facă un jucător mare. Ionuț Radu e un lider în vestiar, cum a fost Lobonț sau Tătărușanu. Portarii, în general, au un cuvânt greu de spus în vestiar. Eu le doresc să treacă de grupe și în semifinale vor avea încredere mare. Dacă trec de grupe, cred că vor juca finala. Dacă ies din grupe, gândiți-vă că ies din cea mai grea grupă. Vor face pasul la naționala mare. Cel puțin 80 la sută vor fi la naționala mare“, a spus Gabriel Torje, conform digisport.ro.


UPDATE, 8 iunie, ora 16.30. Tricolorii lui Mirel Rădoi au susținut o ședință de pregătire azi de dimineață pe terenul de antrenament din vecinătatea hotelului Miramonti. Antrenamentul a durat aproximativ 90 de minute, iar Alex Cicâldău, mijlocașul lăsat de Cosmin Contra acasă după ce a suferit o accidentare în cantonamentul primei reprezentative, s-a avut program diferit de pregătire. De partea cealaltă parte, Adi Rus s-a pregătit normal, alături de colegii lui. Naționala de tineret are programată o altă ședință de pregătire după amiază. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Alex Cicâldău la antrenamentul României U21. Sursă foto; frf.ro
Alex Cicâldău la antrenamentul României U21. Sursă foto; frf.ro

  • Englezii au anunțat că un titular al României U21 a semnat contractul cu o formație din Premier League

UPDATE, 8 iunie, ora 14.00. Denis Drăguș așteaptă cu nerăbdare Campionatul European U21 care are loc în perioada 16 – 30 iunie 2019. “Am început să simțim febra turneului și să așteptăm cu sufletul la gură să înceapă. Nu știu, cu Anglia au mai jucat băieții, am înțeles că nu au fost chiar așa departe de noi, Franța ne jucăm cu ei, eu zic că și pe hârtie pare cam cel mai bun lot. Când vezi cifrele loturilor care ajung la 200-300 de milioane ai așa un pic de, nu poți să numești frică dar te gândești cum au ajuns ei la cifrele alea, dar până la urmă vorbeam între noi și spuneam că dacă ne năsteam în altă țară ajungeam la cifre mai bune”, a spus Denis Drăguș, conform telekomsport.ro.


UPDATE, 7 iunie, ora 23.10. Jucătorii lui Mirel Rădoi au ajuns în stagiul de pregătire din localitatea Bagno di Romagna. După ce și-au primit camerele, tricolorii mici au fost scoși de Mirel Rădoi la o alergare urșoară în jurul lacului din vecinătatea hotelului Miramonti, iar apoi au făcut câteva execiții de streching. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Andrei Ivan și Florinel Coman s-au relaxat la finalul ședinței de pregătire. Sursă foto: frf.ro
Andrei Ivan și Florinel Coman s-au relaxat la finalul ședinței de pregătire. Sursă foto: frf.ro

LIVE BLOG România U21 la EURO 2019. Tricolorii au intrat în cantonament pe 7 iunie

Cele 12 echipe calificate la Campionatul European din Italia și San Marino au fost împărțite în 3 grupe. Italia, Spania, Polonia și Belgia fac parte din Grupa A, Germania, Danemarca, Serbia și Austria din Grupa B, iar România, Anglia, Franța și Croația. Se vor califica în semifinale câștigătoarele celor 3 grupe și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Jucătorii echipei naționale a României U21 au efectuat vizita medicală joi, 6 iunie, iar pe 7 iunie au plecat spre Italia, acolo unde susțin un stagiu de pregătire în localitatea Bagno di Romagna. Reprezentativa noastră s-a cazat la Hotel Miramonti, acolo unde elevii lui Mirel Rădoi dispus de un teren propriu de antrenament cu gazon natural, teren cu gazon artificial, sală de fitness și centru SPA. Pe 15 iunie, tricolorii mici se vor muta în orașul Forli, la 30 de kilometri de Cesena, unde vor sta pe toată durata turneului final.

Delegația României în momentul în care a ajuns în Italia
Delegația României în momentul în care a ajuns în Italia

Lotul României U21 pentru EURO 2019:

Portari: Ionuț Radu, Cătălin Căbuz, Andrei Vlad
Fundași: Cristi Manea, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Alexandru Pașcanu, Virgil Ghiță, Florin Ștefan, Radu Boboc
Mijlocași: Tudor Băluță, Dragoș Nedelcu, Alexandru Cicâldău, Andrei Ciobanu, Dennis Man, Ianis Hagi, Florinel Coman, Darius Olaru, Denis Drăguș, Vlad Dragomir
Atacanți: George Pușcaș, Adrian Petre, Andrei Ivan

Pe lângă cei 23 de fotbaliști care fac parte din lotul echipei naționale a României U21 pentru EURO 2019, Mirel Rădoi mai are o listă adițională care îi cuprinde pe următorii jucători: Mihai Butean, Deian Sorescu, Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore, Andrei Radu, Răzvan Oaidă, Lorand Fulop, Valentin Costache, Valentin Gheorghe.

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României, în momentul în care a ajuns în Italia
Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României, în momentul în care a ajuns în Italia

Lotul Franței U21 pentru EURO 2019:

Portari: Paul Bernardoni, Gautier Larsonneur, Maxence Prevot
Fundaşi: Kelvin Amian Adou, Fode Ballo-Toure, Anthony Caci, Colin Dagba, Ibrahima Konate, Moussa Niakhate, Malang Sarr, Dayot Upamecano
Mijlocaşi: Houssem Aouar, Romain del Castillo, Matteo Guendouzi, Olvier Ntcham, Jeff Reine-Adelaide, Ibrahima Sissoko, Lucas Tousart
Atacanţi: Jonathan Bamba, Moussa Dembele, Jonathan Ikone, Jean-Philippe Mateta, Martin Terrier

Lotul Angliei U21 pentru EURO 2019:

Portari: Angus Gunn, Dean Henderson, Freddie Woodman
Fundași: Jake Clarke Salter, Jay Dasilva, Lloyd Kenny, Erzi Konsa, Fikayo Tomori, Aaron Wan Bissaka
Mijlocași: Harvey Barnes, Hamza Choudhury, Kieran Dowell, Phil Foden, Morgan Gibbs White, James Maddison, Mason Mount, Ryan Sessegnon
Atacanți: Tammy Abraham, Domimic Calvert, Demarai Gray, Reiss Nelson, Dominic Solnake

Iată grupele de la EURO 2019 și programul României U21:

  • Grupa A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
  • Grupa B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
  • Grupa C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul Grupei C:

  • 18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, ora 19.30), Anglia – Franța (Cesena, ora 22.00)
  • 21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, ora 19.30), Franța – Croația (San Marino, ora 22.00)
  • 24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, ora 22.00), Croația – Anglia (San Marino, ora 22.00)

COTA BETANO DE ASTĂZI ESTE GOL IANIS HAGI ÎN ROMÂNIA – CROAŢIA – 5.20