Fotbal international

LIVE BLOG Serie A 2019. Programul primei etape, rezultate, claasament, informaţii de ultimă oră. Meci nebun cu șapte goluri în Fiorentina – Napoli!

24.08.2019 | 23:44
LIVE BLOG Serie A 2019 Programul primei etape rezultate claasament informatii de ultima ora Meci nebun cu sapte goluri in Fiorentina  Napoli

Sâmbătă, 24 august, ia startul o nouă ediţie în ultimul dintre campionatele de top 5 din Europa, Serie A, crema fotbalului din Italia. Şi se anunţă una dintre cele mai interesante ediţii din ultimul deceniu, ca urmare a faptului că putem vorbi, în sfârşit, de o reală concurenţă pentru campioana ultimelor opt sezoane, Juventus, deşi torinezii nu au stat nici ei pasivi şi au făcut câteva mutări de mare efect.

LIVE BLOG Serie A 2019. Etapa 1

UPDATE 24 AUGUST 2019, ora 23:45. Juventus a câștigat cu 1-0 în deplasare cu Parma, însă cel mai tare meci s-a jucat la Firenze, acolo unde Napoli a învins-o pe Fiorentina cu 4-3 într-un meci în care Ribery a debutat în tricoul grupării toscane VIDEO AICI


Practic, judecând înainte de startul sezonului şansele la titlu putem spune că trei echipe vor fi protagoniste şi se vor bate între ele pentru scudetto, după care există un alt grup de patru formaţii care vor avea ca obiectiv al al patrulea şi ultimul loc de Champions League. În prima categorie includem pe campioana Juventus, cu principalul argument Cristiano Ronaldo, Napoli, care a păstrat aproape tot din lotul de anul trecut şi s-a întărit cu stânca greacă Manolas în apărare şi cu abilul mexican Lozano în atac şi Inter.

Despre Inter un capitol aparte, pentru că de foarte multă vreme nu au mai existat asemenea obiective îndrăzneţe la gruparea nerazzurră ca acum. În primul rând, faptul că pe bancă a ajuns un antrenor cu ADN de campion, cum este Antonio Conte, care deja a cucerit titlul de mai multe ori cu Juventus şi că s-au făcut achiziţii ca niciodată, fie cu sume mari(atacantul belgian Romelu Lukaku de la Manchester United), fie liberi de contract, cum e experimentatul apărător uruguayan Diego Godin, deja au înnebunit suporterii, care anunţă o prezenţă record încă din prima etapă, când la Milano va veni noua echipă a lui Romeo Benzar, Lecce, o nou promovată. Vor fi 60.000 de oameni şi asta spune totul. Şi Inter e foarte aproape de altă lovitură uriaşă, împrumutul, tot de la United, a celui mai bine plătit jucător din Premier League, chilianul Alexis Sanchez.

LIVE BLOG Serie A 2019. Inter e un rival de temut, după achiziţiile făcute., În imagine atacantul Romelu Lukaku

Roma şi Milan se bat pentru locul 4

În categoria celor care se vor bate pentru locul 4 includem Roma, Milan, cu o faţă nouă şi foarte promiţătoare şi cu Marco Giampaolo pe bancă, Atalanta, cu acelaşi lot şi Lazio, echipa care l-a reprimit pe Ştefan Radu, după ce iniţial îl aruncase ca pe o măsea stricată după 12 ani, dar ultima formaţie pare a avea cele mai puţine şanse şi lupta se va da, probabil, între Roma şi Milan.

LIVE BLOG Serie A 2019. Marea lovitură a Bresciei se numeşte Mario Balotelli

În zona suspinelor specialiştii văd în primul rând Verona şi Lecce având cele mai mici şanse de supravieţuire. În schimb Brescia, autoarea unei mari lovituri de imagine, prin aducerea lui Mario Balotelli, ce e drept în oraşul de unde sunt părinţii săi adoptivi, oferă rândunelelor mult mai multe şanse să rămână în Serie A. Dintre cluburile din sezonul trecut Genoa lui Ionuţ Radu, Udinese, SPAL, Parma şi Sassuolo sunt cele care nu vor avea un campionat facil şi una sau două dintre ele pot chiar termina pe loc spre Serie B.

Programul primei etape din Serie A 2019

Sâmbătă, 24 august

ora 19:00 Parma – Juventus

ora 21:45 Fiorentina – Napoli

Duminică, 25 august, ora 21:45

ora 19:00 Udinese – Milan

Roma – Genoa

Cagliari – Brescia

Sampdoria – Lazio

SPAL Ferrara – Atalanta Bergamo

Torino – Sassuolo

Verona – Bologna

Luni, 26 august, ora 21:45

Inter – Lazio