Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 25-a. Program, rezultate, informații de ultimă oră. Cinci partide au fost amânate. AS Roma a câștigat la Cagliari, după un meci cu șapte goluri. VIDEO

29.02.2020 | 19:26
LIVE BLOG Serie A etapa a 25a Program rezultate informatii de ultima ora Cinci partide au fost amanate AS Roma a castigat la Cagliari dupa un meci cu sapte goluri VIDEO
ADVERTISEMENT

După ce fotbalul italian de Serie A și-a închis porțile cu o săptămână în urmă la cinci meciuri ca urmare a pătrunderii coronavirus în Peninsulă, iată că diriguitorii sportului rege din Peninsulă au decis ca în acest weekend să se joace regulamentar. Însă în multe locuri se vor disputa partidele cu porțile închise, fără spectatori, această amenițare planând până joi și asupra capului de afiș al campionatului, Juventus – Inter.


UPDATE, 1 martie, ora 23:00 / Două meciuri s-au jucat în Serie A:

  • Lecce – Atalanta 2-7

  • Cagliari – Roma 3-4


UPDATE, 29 februarie, ora 19:22 / Ștefan Radu a jucat meciul cu numărul 300 în Serie A, iar Lazio a reușit să câștige cu 2-0 partida cu Bologna și a trecut pe primul loc în campionat.

ADVERTISEMENT

Golurile meciului au fost înscrise de Luis Alberto (18) și Joaquin Correa (21).


LIVE BLOG Serie A etapa 25

Însă de joi încoace politica șefilor de la Federație și de la Ligă s-a schimbat brusc și e foarte posibil ca marele meci între locurile 1 și 3 să aibă loc pe Juventus Stadium cu tribunele pline. Adevărul este că un meci atât de important în bătălia pentru scudetto jucat cu porțile închise ar fi fost dezastru financiar și dezastru sportiv ca impact pentru jucători.

Un lucru este cert, faptul că toate cele zece meciuri programate în etapa a 25-a din Serie A se vor juca în mod regulamentar. Trei sâmbătă, șase duminică și ultima luni. În afară de meciul Juventus – Inter vor mai suscita atenție sporită partidele Lazio – Bologna și Napoli – Torino.

ADVERTISEMENT

Bologna, zece jucători indisponibili

Lazio este echipa care deschide această etapă jucată în condiții speciale, sub amenințarea virusului care a contaminat deja în Italia peste 400 de persoane. Echipa lui Simone Inzaghi, aflată pe locul secund, joacă acasă cu Bologna, unde antrenor este un fost jucător al biancocelestilor, foarte iubit de tifosi, sârbul Sinișa Mihajlovic.

Bologna a devenit de aproape o lună un spital de campanie, și de această dată având un suspendat și nu mai puțin de nouă jucători accidentați. Lazio devine astfel una dintre marile favorite la trei puncte în partidele din această rundă, pentru că sunt out doar Lulic și Acerbi.

ADVERTISEMENT

Napoli și Milan trag pentru Europa League

Napoli, după jocul bun făcut cu Barcelona în Champions League, revine la campionat, cu obiectivul clar de a continua urcușul cel puțin spre zona Europa League, de care o desparte șase puncte. Echipa lui Gennaro Gattuso, care l-a regăsit pe belgianul Mertens ca jucător important, joacă acasă cu o formație care nu mai știe de când nu a mai câștigat un meci, Torino.

Milan are aceleași număr de puncte ca Napoli, 36 și începe treptat-treptat să capete o față mai aproape de ceea ce vor suporterii, cu Zlatan Ibrahimovic și Rebic în prim plan. Meciul de acasă cu Genoa are toate șansele să se joace cu porțile închise, dar și așa Diavolul milanez are prima șansă.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Juve îl vor înapoi pe Max Allegri

Lecce – Atalanta se anunță un joc foarte interesant și cu o mare probabilitate de goluri multe. Oaspeții l-au pierdut pentru câteva săptămâni pe brazilianul Toloi, dar și așa au o forță teribilă. Greu de crezut că Lecce ar putea scăpa fără a încasa în cel mai bun caz doar un gol, dar salentinii sunt curajoși și ar putea puncta și ei.

Marele meci închide etapa duminică seară. Juventus vine după dușul rece de la Lyon, din Champions League și tensiunile au atins cote maxime în vestiar, iar fanii cer vehement revenirea lui Massimiliano Allegri pe bancă în locul lui Maurizio Sarri.

Programul etapei a 25-a din Serie A

Sâmbătă, 29 februarie

ora 16:00 Lazio – Bologna

ora 19:00 Udinese – Fiorentina

ora 21:45 Napoli – Torino

Duminică, 1 martie, ora 16:00

ora 13:30 Milan – Genoa

Lecce – Atalanta

Sassuolo – Brescia

Parma – SPAL Ferrara

ora 19:00 Cagliari – Roma

ora 21:45 Juventus – Inter

Luni, 2 martie, ora 21:45

Sampdoria – Verona

ADVERTISEMENT