Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 10-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. Victorie pentru AC Milan. VIDEO

31.10.2019 | 23:58
LIVE BLOG Serie A etapa a 10a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Victorie pentru AC Milan VIDEO
ADVERTISEMENT

În perioada marţi, 29 octombrie – joi, 31 octombrie se va desfăşura în Serie A a doua etapă intermediară din turul sezonului 2019-2020, etapa cu numărul 10. Juventus va evolua pe teren propriu în compania echipei lui Ionuţ Radu, Genoa, care a reuşit cu noul antrenor, Thiago Mottta, a doua victorie din actuala ediţie, 3-1 acasă cu Brescia. Inter se va deplasa tocmai la echipa care a pierdut în faţa lui Genoa, iar cel mai promiţător joc al rundei din toate punctele de vedere, cu două echipe extrem de ofensive, este Napoli – Atalanta.


UPDATE 31 octombrie, ora 23:58 / AC Milan a reușit să câștige meciul de pe teren propriu cu SPAL, 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Suso în minutul din lovitură liberă.

ADVERTISEMENT

UPDATE 30 octombrie, ora 23:50 / Juventus a reușit să câștige duelul cu Genoa cu scorul de 2-1, în minutul 95 din penalty. Pentru campioana Italiei au înscris Bonucci (36) și Cristiano Ronaldo (95), în timp ce pentru formația lui Ionuț Radu a marcat Kouame (40).


UPDATE 30 octombrie, ora 22:43 / Ionuț Radu a gafat la golul lui Juventus. Tânărul portar a ieșit greșit la un corner, moment în care Leonardo Bonucci a dat gol.

ADVERTISEMENT

VIDEO CU GAFA LUI IONUȚ RADU AICI


Miercuri, 30 octombrie, ora 22:00

Napoli – Atalanta 2-2

Juventus – Genoa 2-1 

Lazio – Torino 4-0 

Sassuolo – Fiorentina 1-2

Udinese – Roma 0-4

Cagliari – Bologna 3-2

Sampdoria – Lecce 1-1 


UPDATE 29 octombrie, ora 23:31 / Inter a reușit să câștige meciul din deplasarea cu Brescia, 2-1.În partida dintre Parma și Verona, oaspeții au reușit să câștige cu 1-0.


LIVE BLOG Serie A etapa a 10-a

Marţi au loc primele două jocuri. De la ora 20:00 Parma, care a scos un punct mare la Milano, cu Inter şi nu a fost departe să plece chiar cu o victorie, primeşte vizita celor de la Verona, formaţie învinsă pe teren propriu de coechipierii lui Vlad Chiricheş de la Sassuolo, cu 1-0. Parma porneşte favorită, dar Verona ştie să joace mai bine afară decât acasă.

ADVERTISEMENT

De la ora 22:00 e rândul lui Inter să evolueze pe terenul nou promovatei Brescia, acolo unde Juventus a câştigat greu, cu 2-1. Acelaşi obiectiv îl au şi oamenii lui Antonio Conte, pentru a nu risca o depărtare a torinezilor în fruntea clasamentului. Inter a ratat, prin egalul de acasă cu Parma, o mare şansă de a fi lângă Juventus şi acum trebuie să îndrepte lucrurile la Brescia, în continuare fără Alexis Sanchez.

Serie A etapa a 10-a. După remiza de acasă cu Parma Inter merge la Brescia

Ionuţ Radu, criticat de presa italiană

Miercuri se joacă grosul etapei. De la ora 20:00 are loc un singur meci, dar ce meci, Napoli – Atalanta, în care aşteptăm goluri în ambele porţi, ştiind ce atacuri dinamită sunt în ambele tabere. Bergamascii au mai câştigat la poalele Vezuviului, aşa că echipa lui Carlo Ancelotti e avertizată că deşi joacă acasă are în faţă un adversar extrem de periculos.

ADVERTISEMENT

Juventus nu s-a putut impune pe terenul noii sosite în Serie A Lecce şi acest lucru arată cât de mult contează Cristiano Ronaldo, chiar şi la 34 de ani. Maurizio Sarri a încercat să contrazică acest lucru, spunând că echipa a avut zece ocazii de gol, dar toată lumea e de acord că dacă pe teren s-ar fi aflat portughezul altfel ar fi stat lucrurile. Acum  la Torino vine Grifonul genovez şi anul trecut Ionuţ Radu a făcut un meci mare, ajutând la scoaterea unei nesperate remize. Acum portarul român pare a nu mai fi la înălţimea sezonului trecut, presa italiană scriind că e din ce în ce mai slab.

Serie A etapa a 10-a. Ionuţ Radu a fost criticat de presă pentru ultimele evoluţii

Milan, în faţa unei victorii obligatorii

Lazio – Torino este un al meci echilibrat din etapa intermediară, cu posibilităţi ca ambele echipe să marcheze, deşi Toro pare într-o scădere de formă în ultimele meciuri. Nici trupa lui Simone Inzaghi nu are constanţă, iar relaţiile antrenor – jucători nu mai sunt nici ele tocmai optime. Alte meciuri strânse, în care se poate întâmpla orice, sunt Sassuolo – Fiorentina, cu şanse spre zero de a-l revedea pe Vlad Chiricheş pe teren şi Udinese – Roma, meci în care oaspeţii trebuie mai întâi să lupte cu problemele de lot legate de numeroasele absenţe şi apoi cu jucătorii valizi cu echipa friulană, care acasă e greu de bătut.

Serie A etapa a 10-a. Lazio – Torino, meci echilibrat la Roma

Ultimul meci al etapei intermediare este joi, la Milano. AC Milan primeşte vizita unei echipe din subsol, SPAL Ferrara şi trebuie să forţeze cu toate liniile obţinerea celor trei puncte. Misiune nu tocmai uşoară, pentru că SPAL e o formaţie foarte bine organizată, care închide bine spaţiile, dar posibilă, pentru că Milan are jucători de calitate, în frunte cu polonezul Piatek în atac.

Programul etapei a 10-a din Serie A

Marţi, 29 octombrie

ora 20:00 Parma – Verona

ora 22:00 Brescia – Inter

Miercuri, 30 octombrie, ora 22:00

ora 20:00 Napoli – Atalanta

Juventus – Genoa

Lazio – Torino

Sassuolo – Fiorentina

Udinese – Roma

Cagliari – Bologna

Sampdoria – Lecce

Joi, 31 octombrie, ora 22:00

Milan – SPAL Ferrara

ADVERTISEMENT