Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 11-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. Lazio o învinge pe AC Milan cu un gol marcat pe final. VIDEO

03.11.2019 | 18:33
LIVE BLOG Serie A etapa a 11a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Lazio o invinge pe AC Milan cu un gol marcat pe final VIDEO
ADVERTISEMENT

Etapa a 11-a din Serie A debutează sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 16:00, cu partida Roma – Napoli, direct cu unun dintre cele trei capete de afiş ale rundei, un meci între două echipe europene, gazdele în Europa League, oaspeţii în grupele Champions League şi aflaţi înaintea unui meci foarte important pentru calificarea în primăvara competiţiei, returul cu Salzburg, marea rivală, în condiţiile în care belgienii de la Genk, echipa lui Ianis Hagi, nu intră în calcule.

UPDATE 3 noiembrie, ora 18:34 / Lecce a fost nevoită să facă două înlocuiri în prima repriză din cauza accidentărilor lui Babacar (min. 15) și Tabanelli (min. 40).

ADVERTISEMENT

UPDATE 3 noiembrie, ora 18:03 / Duminică se joacă 6 partide în Serie A:

Atalanta – Cagliari 0-2

Lecce – Sassuolo 2-2 

Genoa – Udinese 1-3

Verona – Brescia 2-1

Fiorentina – Parma 1-1

Milan – Lazio 1-2


UPDATE, 3 noiembrie, ora 23:50 / Lazio a reușit să o învingă cu 2-1 pe AC Milan în derby-ul zilei de duminică din Serie A. Pentru milanezi a marcat Bastos, care și-a dat autogol în minutul 28, în timp ce pentru laziali au marcat Immobile în minutul 25 și Correa în minutul 83.


UPDATE 2 noiembrie, ora 23:45 / Juventus a câștigat derby-ul cu Torino cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost înscris de Matthijs De Ligt în minutul 70 și își mai spală din greșelile făcute în ultima vreme.

ADVERTISEMENT


UPDATE 2 noiembrie, ora 20:20 / Sâmbătă se joacă 3 meciuri în Serie A:

  • Roma – Napoli 2-1 (N. Zaniolo 18, A. Kolarov 56 / A. Milik 72)
  • Bologna – Inter 1-2 (R. Soriano 59 / R. Lukaku 75, 91)
  • Torino – Juventus 0-1 (De Ligt 70)

UPDATE 2 noiembrie, ora 20:58 / Inter câștigă meciul cu Bologna pe final, deși a a fost condusă cu 1-0 la pauză prin golul lui Soriano. „Dubla” lui Romelu Lukaku i-a adus victoria lui Inter, care trece pe primul loc.

ADVERTISEMENT


UPDATE 2 noiembrie, ora 17:55 / Napoli a pierdut derby-ul cu AS Roma, 1-2. Pentru romani au înscris Zaniolo (18) și Kolarov (56), în timp ce pentru napoletani a marcat Milik în minutul 72.


LIVE BLOG Serie A etapa a 11-a

Marele dezavantaj al romanilor este numărul mare de accidentaţi, care limitează serios opţiunile antrenorului Paulo Fonseca, în timp ce problemele de lot de la Napoli nu afectează în nici un fel alăctuirea celui mai bun unsprezece. Oricum, se anunţă un meci foarte deschis, aşa cum au fost şi precedentele, cu posibilităţi mari ca ambele echipe să reuşească să marcheze cel puţin o dată.

ADVERTISEMENT

De la ora 19:00 Inter-ul lui Antonio Conte merge la Bologna, acolo unde orice meci al echipei locale capătă caracter special şi are parte de o atmosferă senzaţională, pentru că se joacă doar cu gândul la antrenorul Sinisa Mihajlovic, intrat în etapa a treia a curei de chemioterapie pentru stoparea leucemiei. Inter e clar echipa cu lot superior, dar Bologna are această adrenalină fantastică, mai ales atunci când Mihajlovic primeşte permisiunea medicilor de a părăsi spitalul şi a sta pe bancă. Vestea bună pentru Inter e refacerea mijlocaşului Stefano Sensi, dar atacantul chilian Alexis Sanchez rămâne indisponibil.

Serie A etapa a 11-a. Lautaro Martinez e noul star la Inter, dorit şi de Barcelona

Juventus are absenţe grele

Seara, de la ora 21:45, orice activitate în capitala Piemontului, Torino, este paralizată, pentru că e seara derbyului oraşului. Torino – Juventus s-a jucat mereu la intensitate meximă şi Torro a oferit mai mereu o replică foarte dârză mult mai titratului rival concitadin. La Torino e o perioadă mai puţin fastă, echipa vine după un 4-0 încasat la Lazio, dar antrenorul Walter Mazzari nu e în discuţie. Juventus va avea câteva absenţe chiar importante, pe lângă cele vechi. Francezul Rabiot e suspendat după eliminarea din meciul cu Verona, dar ceea ce pune probleme este lipsa metronomului Pjanic la mijloc şi a vârfului Higuain în atac.

Serie A etapa a 11-a. Duminică se joacă Milan – Lazio

Duminică se joacă alte şase partide, iar etapa se încheie luni seară, cu un meci al suferinţei, SPAL Ferrara – Sampdoria. Atalanta, echipa care în Serie A e greu de ucis pentru orice adversar, primeşte vizita revelaţiei Cagliari, sarzii ocupând locul 7, cu 18 puncte, dar la egalitate cu locul 6, Napoli. Genoa lui Ionuţ Radu nu are meci uşor acasă cu Udinese, în condiţiile în care are doi jucători suspendaţi după meciul cu Juventus, de la Torino, Cassata şi Marcchetti. Lecce – Sassuolo, alt meci din zona subsolului, ar fi trebuit să fie şi confruntarea dintre Romario Benzar şi Vlad Chiricheş, dar ambii sunt pe lista indisponibililor, ceva mai ciudat la Benzar, care mai mult lustruieşte banca şi probabil că s-a accidentat la antrenamente. Duminică seara are loc al treilea meci vedetă al etapei, Milan – Lazio, o partidă care, prin prisma inconstanţei celor două echipe, poate avea orice deznodământ.

Programul etapei a 11-a în Serie A

Sâmbătă, 2 noiembrie

ora 16:00 Roma – Napoli

ora 19:00 Bologna – Inter

ora 21:45 Torino – Juventus

Duminică, 3 noiembrie, ora 16:00

ora 13:30 Atalanta – Cagliari

Lecce – Sassuolo

Genoa – Udinese

Verona – Brescia

ora 19:00 Fiorentina – Parma

ora 21:45 Milan – Lazio

Luni, 4 noiembrie, ora 21:45

SPAL Ferrara – Sampdoria

Clasament Serie A înainte de etapa a 11-a

clasament serie A

 

 

ADVERTISEMENT