Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 12-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. Lazio, viitoarea adversară a CFR-ului, victorie acasă cu Lecce. Benzar, rezervă neutilizată

10.11.2019 | 18:57
LIVE BLOG Serie A etapa a 12a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Lazio viitoarea adversara a CFRului victorie acasa cu Lecce Benzar rezerva neutilizata
ADVERTISEMENT

Serie A îşi derulează, tot pe parcursul a trei zile, de vineri, 8 noiembrie şi până duminică, 10 noiembrie, meciurile etapei a 12-a. Care vor începe vineri seară cu o partidă foarte echilibrată, Sassuolo – Bologna, vor continua sâmbătă cu alte trei întâlniri, pentru ca grosul etapei, adică ultimele şase meciuri să aibă loc duminică, de la ora 13:30 până seară la 21:45, când este programat şi capul de afiş al rundei, tradţionalul Juventus – Milan.


UPDATE 10 noiembrie, ora 19:00 / Viitoarea adversară a celor de la CFR Cluj din grupele Europa League, Lazio, a trecut la scor de Lecce, 4-1, în etapa a 12-a din Serie A. La gazde, Radu Ștefan nu a făcut parte din lotul trupei lui Inzaghi, iar la oaspeți, Romario Benzar a fost rezervă neutilizată.

ADVERTISEMENT

UPDATE 10 noiembrie, ora 15:03 / Este meciul lui Radja Nainggolan, mijlocașul împrumutat de Inter a dat un gol superb și 3 pase decisive. În stilul caracteristic, Nainggolan a trimis încă o rachetă și a ajuns la 2 goluri în actualul sezon din Serie A.


UPDATE 10 noiembrie, ora 14:25 / Giovanni Simeone a reușit să înscrie un gol superb cu călcâiul din pasa lui Radja Nainggolan. Atacantul argentinian a marcat împotriva fostei sale echipe, Fiorentina.

ADVERTISEMENT

Duminică, 10 noiembrie

Cagliari – Sampdoria 5-2

ORA 16:00

Sampdoria – Atalanta 0-0

Lazio – Lecce 4-2

Udinese – SPAL Ferrara 0-0

ora 19:00 Parma – Roma

ora 21:45 Juventus – Milan


Vineri, 8 noiembrie

Sassuolo – Bologna 3-1

Sâmbătă, 9 noiembrie

Brescia – Torino 0-4

Inter – Verona 2-1

Napoli – Genoa 0-0


LIVE BLOG Serie A etapa a 12-a

Etapa se deschide vineri seară cu Sassuolo – Bologna, în care, evident, nu îl vom vedea pe Vlad Chiricheş, campionul accidentărilor în Serie A în urma participării la meciurile echipei naţionale. Este un meci foarte echilibrat şi periculos pentru echipa lui Roberto De Zerbi, care doar 10 puncte şi ocupă locul 15, în timp ce Bologna lui Sinisa Mihajlovic are două puncte mai mult dar joacă bine în deplasare.

Sâmbătă se joacă Brescia – Torino, Inter – Verona şi Napoli – Genoa. Un nou meci infernal pentru Ionuţ Radu, portarul celor de la Genoa, în faţa unei echipe supertensionate, după ce a ajuns la contre cu proprii suporteri. Tifosii napoletani au scos bannere cu mesaje critice la adresa jucătorilor, semn că prietenia dintre cele două părţi nu mai există. Mai grav e că acest conflict s-a extins și între conducerea clubului și jucători.

ADVERTISEMENT

Alexis Sanchez stă trei luni

După ce a pierdut în a doua repriză la Dortmund tot ceea ce clădise în prima parte, până la 2-0, Inter trebuie să se revanşeze în faţa fanilor în meciul cu Verona, însă nu va fi o plimbare pe Giuseppe Meazza, pentru că Hellas i-a chinuit rău şi pe Juventus la Torino şi pe Napoli. Antrenorul Antonio Conte a primit vestea oribilă că accidentarea lui Alexis Sanchez nu se va rezolva curând, necesitând o pauză de minim trei luni!

Duminica se deschide cu un meci interesant, în Sardinia, unde revelaţia sezonului, Cagliari, primeşte vizita celor de la Fiorentina. Sarzii au 21 de puncte, la egalitate cu Atalanta şi Lazio şi la o lungime de locul 3, Roma. Antrenorul Maran e atât de sigur că va duce echipa în Europa încât a anunţat că se va tatua după ce va îndeplini obiectivul. Violeţii vin fără o piesă cheie, francezul Frank Ribery.

ADVERTISEMENT

Lazio, fără Ștefan Radu

Sampdoria, intrată sub bagheta septuagenarului Claudio Ranieri, a reușit o victorie norocoasă, dar extrem de prețioasă, etapa trecută, la Ferrara, în minutul 94, trimițând lanterna roșie celor de la SPAL. Acum însă, deși joacă acasă, meciul cu Atalanta dă mari fiori, știut fiind forța atacului bergamasc.

După dușul de criogenare suferit joi în Europa League pe teren propriu de la Celtic, învingătoare în minutul 95, Lazio revine la campionat și primește vizita unei echipe nou promovate care însă și-a luat majoritatea punctelor din deplasare. Este vorba de Lecce, la care Romeo Benzar a devenit deja un obișnuit al băncii de rezerve. La Lazio nu va juca Ștefan Radu, accidentat.

Ultima victorie Milan la Torino e din 2011

Roma se duce la Parma cu multe absențe, însă nici gazdele nu au cel mai bun lot la dispoziție. Cum Roma e genul de echipă care dă și încasează e destul de probabil ca așa să se întâmple și acum. Etapa se încheie cu un meci de tradiția Juventus – Milan, oaspeții anunțând că nu vin ca victime, dar momentan Milan e mult sub Juve.

Atacul lui Juventus va fi Ronaldo-Higuain, susținuți de fantezia lui Douglas Costa. Rossoneri răspund cu Suso, Calhanoglu și Piatek. Ultimele 11 meciuri la Torino s-au încheiat doar cu victoria bianconerilor, Milan reușind să câștige aici ultima dată în 2011, cu 1-0.

Programul etapei a 12-a din Serie A

Vineri, 8 noiembrie, ora 21:45

Sassuolo – Bologna

Sâmbătă, 9 noiembrie

ora 16:00 Brescia – Torino

ora 19:00 Inter – Verona

ora 21:45 Napoli – Genoa

Duminică, 10 noiembrie, ora 16:00

ora 13:30 Cagliari – Sampdoria

Sampdoria – Atalanta

Lazio – Lecce

Udinese – SPAL Ferrara

ora 19:00 Parma – Roma

ora 21:45 Juventus – Milan

Clasament Serie A înainte de etapa a 12-a

ADVERTISEMENT