Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 14-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Sassuolo a obținut o remiză pe terenul lui Juventus. Inter, noul lider

01.12.2019 | 17:56
LIVE BLOG Serie A etapa a 14a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Sassuolo a obtinut o remiza pe terenul lui Juventus Inter noul lider
ADVERTISEMENT

Etapa a 14-a din Serie A are loc în acest weekend și se desfășoară pe parcursul a trei zile, de sâmbătă, 30 noiembrie până luni, 2 decembrie, inclusiv, când se joacă ultimul meci al rundei, Cagliari – Sampdoria. Nu sunt partide care să iasă în evidență, dar acest lucru nu lipsește de interes meciurile care vor avea loc, unele fiind transmise și pe micul ecran de cele trei televiziuni de profil din România. Serie A este unul dintre cele mai urmărite campionate la noi.


UPDATE, 1 decembrie, ora 18:00/ S-au încheiat meciurile începute la 16:00 în Italia. În urma rezultatelor, Inter este noul lider, cu un punct peste Juventus.

ADVERTISEMENT
  • Inter – Spal 2-1 (L. Martinez 16 și 41 / Valoti 50)
  • Lazio – Udinese 3-0 (Immobile 9 și 36, Alberto 46)
  • Parma – AC Milan (T. Hernandez 88)

UPDATE, 1 decembrie, ora 14:50/ Sassuolo este aproape de o produce surpriza etapei în Serie A. Cu Vlad Chiricheș indisponibil, formația lui Roberto de Zerbi a condus-o pe Juventus cu 2-1, chiar la Torino. Cristiano Ronaldo a restabilit egalitatea în minutul 69, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT
  • Juventus – Sassuolo 2-2 (Bonnuci 20, Ronaldo 69 / Boga 23, Caputo 47)

LIVE BLOG Serie A etapa a 14-a

Sâmbătă sunt programate primele trei jocuri: Brescia – Atalanta, Genoa – Torino și Fiorentina – Lecce. După ce a obținut primul succes din istoria participării în Champions League, 2-0 cu Dinamo Zagreb, Atalanta merge la Brescia cu obiectivul clar de a lua cele trei puncte și considerând că rândunelele sunt în mare picaj de mai multă vreme Atalanta chiar poate câștiga această deplasare.

Pentru Ionuț Radu vizita lui Torino nu este una de curtoazie și portarul român poate avea parte de opartidă cu probleme, ținând cont că la capitolul ofensivă Torino nu stă rău, în special cu golgeterul Andrea Belotti. Seara, în Toscana, Fiorentina e favorită în fața lui Lecce, dar atenție la faptul că majoritatea punctelor salentinilor au fost obținute pe terenuri străine, așa că victoria gazdelor nu e deloc pusă cu mâna.

ADVERTISEMENT

Chiricheș ar urma să revină peste 10 zile

Primul meci al zilei de duminică are loc de la ora 13:30, la Torino, acolo unde Juventus nu poate avea probleme cu Sassuolo. Însă e de așteptat un meci deschis, ofensiv, în care să se înscrie goluri multe. Informațiile despre ultimă oră despre situația lui Vlad Chiricheș ar fi că în 10 zile internaționalul român ar urma să își revină.

Se anunță un meci ușor și pentru Inter, care joacă în fața fanilor cu SPAL, una dintre codașele clasamentului. Și, ținând cont de jocul excelent demonstrat de băieții lui Antonio Conte la Praga, unde tandemul Lukaku – Lautaro Martinez a fost devastator, este de așteptat că SPAL nu va avea nici o șansă în fața milanezilor.

ADVERTISEMENT

Toate privirile înspre Dejan Kulusevski

După ce a jucat joi cu CFR Cluj în grupele Champions League Lazio rămâne să evolueze din nou în fața propriilor fani. De această dată adversar îi este Udinese, o echipă care i-a pus în mai multe rânduri probleme chiar pe Olimpico, dar nu și în ultimii ani, când trupa lui Simone Inzaghi a făcut legea lejer.

Parma – AC Milan este o partidă echilibrată, în care se poate întâmpla orice, dar cu siguranță mulți ochi vor fi îndreptați asupra noului star din Serie A, suedezul Dejan Kulusevski, care îmbracă tricoul Parmei și care deja se află în atenția mai multor cluburi de top din Italia și nu numai.

Roma, în orașul lui Romeo și al Julietei

Napoli joacă acasă cu Bologna, echipa lui Sinișa Mihajlovic și după prețioasa remiză de la Liverpool, din Champions League, moralul elevilor lui Carlo Ancelotti pare a fi revenit spre normal și este de așteptat ca Napoli să obțină victoria, după mai multe meciuri mai puțin reușite.

Roma are parte de o deplasare grea, la nou promovata Verona, echipă care impresionează prin sistemul defensiv extrem de redutabil, numărându-se printre echipele cu cele mai bune apărări din această ediție de Serie A. În aceste condiții ne așteptăm la un meci în care să nu se înscrie multe goluri.

Programul etapei a 14-a din Serie A

Sâmbătă, 30 noiembrie

ora 16:00 Brescia – Atalanta

ora 19:00 Genoa – Torino

ora 21:45 Fiorentina – Lecce

Duminică, 1 decembrie, ora 16:00

ora 13:30 Juventus – Sassuolo

Inter – SPAL

Lazio – Udinese

Parma – AC Milan

ora 19:00 Napoli – Bologna

ora 21:45 Verona – Roma

Luni, 2 decembrie, ora 21:45

Cagliari – Sampdoria

 

ADVERTISEMENT