Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 16-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Show total în Verona – Torino 3-3, după ce oaspeţii au avut 0-3! Juventus, victorie clară cu Udinese

15.12.2019 | 16:01
LIVE BLOG Serie A etapa a 16a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Show total in Verona  Torino 33 dupa ce oaspetii au avut 03 Juventus victorie clara cu Udinese
ADVERTISEMENT

De sâmbătă, 14 decembrie, până luni 16 decembrie, inclusiv, se desfășoară a 16-a etapă din Serie A. Care, chiar dacă nu oferă dueluri la vârf, tot are destule partide interesante în program, care să vă facă să fiți conectați la tot ce se va întâmpla pe stadioanele din Serie A.


UPDATE, 15 decembrie, ora 18:00/ Rezultate finale:


UPDATE, 15 decembrie, ora 15:30/ Torino a jucat la Verona meciul din runda a 16-a, iar modul de desfășurare al meciului și scorul arătat de tabelă după o oră de joc, 3-0 pentru echipa lui Walter Mazzari, nu anunța ce avea să urmeze în ultimele 30 de minute.

ADVERTISEMENT

Verona a reușit să reducă din diferență în minutul 69, după un penalty tranformat de Giampaolo Pazzini, iar Valerio Verre a făcut 2-3 șase minute mai târziu. Revenirea a fost completă în cu șase minute înainte de final, când Marius Stepinski l-a învins pe Salvatore Sirigu și a stabilit scorul final, 3-3.


UPDATE, 14 decembrie, ora 22:24 / Coregrafii spectaculoase la duelul dintre Genoa și Sampdoria.

Coregrafie la Genoa - Sampdoria
Coregrafie la Genoa – Sampdoria


UPDATE, 14 decembrie, ora 22:00 / Partidele de sâmbătă din Serie A s-au terminat:

  • Brescia – Lecce 3-0
  • Napoli – Parma 1-2
  • Genoa – Sampdoria 0-1

UPDATE 14 decembrie, ora 16:15 / Partida dintre Napoli și Parma a fost amânată cu jumătate de oră din cauza pagubelor de la stadion provocate de o furtună și va începe de la 19:30.

ADVERTISEMENT

LIVE BLOG Serie A etapa a 16-a

Sâmbătă, 14 decembrie, se vor juca partidele Brescia – Lecce, joc din zona suspinelor, cu două echipe care au ca obiectiv supraviețuirea, Napoli – Parma, prima apariție oficială pe banca echipei de la poalele Vezuviului a lui Gennaro Gattuso și derbyul orașului Genova, între două echipe aflate pe ultimele locuri.

Brescia a reușit etapa trecută prima victorie după șapte meciuri, pe terenul unei contracandidate directe la supraviețuire, SPAL, dar Lecce este echipa paradoxurilor. În deplasare este extrem de greu de învins și a marcat destule goluri.

ADVERTISEMENT

Il derby della Lanterna e de zona retrogradării

Napoli ar trebui să rezolve favorabil disputa cu Parma, mai ales că e și entuziasmul calificării în optimile de finală ale Champions League. Gattuso își dorește să debuteze cu dreptul și interesant e cum va fi el primit, pentru că a fost ca jucător ani de zile rival în tricoul lui Milan.

Il derby della Lanterna, cum e numit duelul genovez, din cauza farului din port, se potrivește ca nume acum mai bine ca niciodată, pentru că ambele echipe tremură acolo jos. Ionuț Radu apără cât poate, mai și greșește și în general e unul dintre portarii care au încasat multe goluri în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Juventus, meci ușor acasă cu Udinese

Duminică intră în scenă alte formații din plutonul fruntaș. Juventus, care după opt ani se vede pe locul 2, nu ar trebui să aibă probleme acasă cu Udinese. Liderul Inter joacă la Florența, un stadion unde nu a reușit să adune în ultimii ani prea multe puncte, dar acum milanezii sunt pe primul loc și sunt și foarte îndârjiți de incredibila ratare a calificării în optimile Champions League.

Cel mai simplu meci pare a fi pentru Roma, care joacă acasă cu SPAL, dar să nu uităm că și joi Roma era superfavorită în Europa League pe Olimpico și a făcut doar 2-2 cu modeștii austrieci de la Wolfsberger. Atalanta, după fantastica reușită de la Donețk, joacă la Bologna un meci deloc ușor.

Cagliari – Lazio promite luni spectacol cu goluri

Luni, epilogul etapei propune o partidă cu adevărat interesantă. Marea revelație a sezonului, Cagliari, joacă acasă cu Lazio, fosta adversară a Clujului din Europa League.Două echipe ofensive promit un spectacol pe cinste în care e foarte greu de numit un favorit.

Programul etapei a 16-a din Serie A

Sâmbătă, 14 decembrie

ora 16:00 Brescia – Lecce

ora 19:00 Napoli – Parma

ora 21:45 Genoa – Sampdoria

Duminică, 15 decembrie, ora 16:00

ora 13:30 Verona – Torino

Milan – Sassuolo

Juventus – Udinese

Bologna – Atalanta

ora 19:00 Roma – SPAL

ora 21:45 Fiorentina – Inter

Luni, 16 decembrie, ora 21:45

Cagliari – Lazio

ADVERTISEMENT