Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 18-a. Program, rezultate, informații de ultimă oră. Juventus, victorie fără emoții cu Cagliari. Zlatan Ibrahimovic a redebutat la Milan

06.01.2020 | 16:37
LIVE BLOG Serie A etapa a 18a Program rezultate informatii de ultima ora Juventus victorie fara emotii cu Cagliari Zlatan Ibrahimovic a redebutat la Milan
ADVERTISEMENT

Prima etapă din Serie A în 2020 are loc pe parcursul a două zile: duminică, 5 ianuarie și luni, 6 ianuarie, chiar în ziua de Bobotează. De fapt, așa cum englezii au tradiția cu Boxing Day, meciurile din 26 decembrie, așa este și la italieni cu o rundă care totdeauna se joacă în zi de Botezul Domnului.


UPDATE, 6 ianuarie, ora 21:00/ Zlatan Ibrahimovic a redebutat la AC Milan. Atacantul suedez a intrat pe teren în minutul 55 al jocului cu Sampdoria. Rezultate finale:

ADVERTISEMENT
  • Atalanta – Parma 5-0
  • Milan – Sampdoria 0-0
  • Juventus – Cagliari 4-0
  • Lecce – Udinese 0-1

Luni, de la 13:30: Bologna – Fiorentina 1-1


UPDATE, 5 ianuarie, ora 15:22 / Lazio, cu Ștefan Radu pe teren până în minutul 59, a obținut o voctorie norocoasă, scor 2-1, pe terenul Bresciei, cu un gpl marcat în minutele de prelungire. ”Rândunelele” au deschis scorul prin Mario Balotelli (18), dar lazialii au întors rezultatul prin dubla lui Ciro Immobile (42 din penalty și 90+1). Cu această victorie, trupa lui Simone Inzaghi s-a apropiat la trei puncte de Juventus și Inter Milano. De remarcat, că Balotelli a dat primul gol în fiecare din ultimele două decenii în Serie A: 6 ianuarie 2010 – primul gol al anului în Serie A în Chievo – Inter, 5 ianuarie 2020 – primul gol al anului în Serie A în Brescia – Lazio.


UPDATE, 5 ianuarie, ora 13:30 / Ștefan Radu este titular în meciul Brescia – Lazio, primul din etapa a 18-a din Serie A.

ADVERTISEMENT

LIVE BLOG Serie A etapa a 18-a

Duminică se joacă primele patru meciuri. Primul joc din 2020 în Serie A va avea loc pe stadionul Rigamonti din Brescia, unde va poposi fosta adversară a Clujului din grupele Europa League, recent încununată cu câștigarea Supercupei Italiei în fața lui Juventus. Romanii pleacă favoriți și în acest meci.

Urmează confruntarea dintre SPAL și Verona, un meci al zonei cu suspine din clasament. Un alt meci al subsolului va fi Genoa, echipa lui Ionuț Radu, care primește vizita echipei unui alt român, Sassuolo, dar încă nu se știe când va reveni Vlad Chiricheș pe teren. Genoa e e la primul meci cu noul antrenor, Davide Nicola.

ADVERTISEMENT

Fiorentina, la primul meci cu Iachini pe bancă

În fine, duminică seara are loc meciul Roma – Torino. Luni, de la ora 13:30 are loc meciul Bologna – Fiorentina, oaspeții cu noul antrenor, Giuseppe Iachini, la primul meci. Atalanta, care a zdrobit pe Milan cu 5-0, e mare favorită acasă în fața Parmei. Milan – Sampdoria este o partidă destul de grea pentru rossoneri.

Juventus primește vizita revelației campionatului, Cagliari, dar meciul vedetă are loc luni seară, la Napoli. Echipa lui Gennaro Gattuso are parte de un examen de foc în compania Interului lui Antonio Conte și va fi foarte interesant de văzut dacă milanezii vor găsi soluții pentru a se descurca în infernul de la poalele Vezuviului.

ADVERTISEMENT

Programul etapei a 18-a din Serie A

Duminică, 5 ianuarie

ora 13:30 Brescia – Lazio

ora 16:00 SPAL Ferrara – Verona

ora 19:00 Genoa – Sassuolo

ora 21:45 Roma – Torino

Luni, 6 ianuarie, ora 16:00

ora 13:30 Bologna – Fiorentina

Atalanta – Parma

Milan – Sampdoria

Juventus – Cagliari

ora 19:00 Lecce – Udinese

ora 21:45 Napoli – Inter