Fotbal international

Live Blog Serie A, etapa a 19-a. Milan rămâne lider în clasament. Mihăilă, doar 10 minute pe teren cu Sampdoria

24.01.2021 | 23:42
Live Blog Serie A etapa a 19a Milan ramane lider in clasament Mihaila doar 10 minute pe teren cu Sampdoria
ADVERTISEMENT

Primele patru clasate din Serie A au jucat în cursul zilei de sâmbătă, 23 ianuarie. AC Milan şi Inter s-au duelat de la distanţă, dar nici una nu a câştigat. Cu toate acestea AC Milan rămâne lider în Serie A cu 43 de puncte.

Ibrahimovic şi compania au pierdut pe teren propriu cu Atalanta, scor 0-3, rezultat care i-a permis trupei din Bergamo să reducă distanţa faţă de lider la 7 puncte. Echipa lui Valentin Mihăilă, Parma, a pierdut cu 2-0 pe teren propriu în fața celor de la Sampdoria, românul fiind introdus pe teren în minutul 80.

ADVERTISEMENT

Inter nu a putut profita de eşecul rivalei din oraş, pentru că a remizat 0-0 la Udinese, rămânând la 2 puncte în spatele lui AC Milan, pe locul secund. Roma a luat 3 puncte importante cu Spezia în cel mai spectaculos meci al zilei. Romanii s-au văzut egalaţi la 3 în minutul 90, dar au înscris golul victoriei după doar două minute. În ultimul joc al zilei, Fiorentina a învins Crotone cu 2-1.

Programul etapei a 19-a din Serie A

Duminică, 24 ianuarie

  • Juventus – Bologna 2-0 (Schouten 15 aut., McKennie 71)

juv

  • Genoa – Cagliari 1-0 (Destro 10)
  • Verona – Napoli 3-1 (Dimarco 34, Barak 62, Zaccagni 79 / Lozano 1)
  • Lazio – Sassuolo 2-1 (Milinkovic-Savic 25, Ciro Immobile 71′ / Caputo 6)
  • Parma – Sampdoria 0-2 (Yoshida 25′, Balde Diao 34′)
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 23 ianuarie

  • AS Roma – Spezia 4-3 (Mayoral 17, 52, Karsdorp 55, Pellegrini 90+2 / Piccoli 24, Farias 59, Verde 90)
  • AC Milan – Atalanta 0-3 (Romero 26, Ilicic 52, Zapata 77)
  • Udinese – Inter 0-0
  • Fiorentina – Crotone 2-1 (Bonaventura 20, Vlahovic 32 / Simy 66)

Vineri, 22 ianuarie

  • Benevento – AC Torino 2-2 (Viola 31 pen., Lapadula 49 / Zaza 51, 90+3)

sa

UPDATE, 24 ianuarie, ora 11:45 / Andrea Pirlo, antrenorul lui Juventus, a anunțat că fundașul român Radu Drăgușin nu va evolua din primul minut contra echipei Bologna, clasată pe locul 13 în Serie A. „Drăgușin în teren din primul minut? Nu, dar e pregătit și ar putea juca miercuri, în meciul din Cupă”, a spus Pirlo conform JuveNews. Miercuri, Juventus va primi vizita lui Spal, de la 21:45, în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

ADVERTISEMENT

AC Milan, probleme mari de lot pentru meciul cu Atalanta, din etapa a 19-a a Serie A

AC Milan are serioase probleme de lot, cu Romagnoli și Salaemaeckers suspendați, Calhanoglu, Rebic, Hernandez trebuie din nou evaluați de COVID, Bennacer și Kjaer sunt accidentați. Atalanta îi are doar pe Pasalic și pe Ruggeri out, plus paria Papu Gomez, care dacă nu pleacă până la 1 februarie riscă să rămână prizonier până în vară la Bergamo.

Rivala locală Inter va fi suporter pentru Atalanta, dar pentru a face rocada și a deveni campioana turului trebuie să câștige la Udine și să aștepte o victorie a bergamascilor la Milano. Cu atacul Lukaku-Lautaro Martinez, Antonio Conte poate spera în victorie, deși friulanii acasă au pus mari probleme granzilor și au dat-o în bară cu echipele mici.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș, suspendat pentru meciul cu Lazio

AS Roma și Spezia se revăd după meciul din Cupă, în care conducerea giallorossilor a comis din nou o imensă prostie, făcând șase înlocuiri, dar oricum dezastrul se produsese și la loviturile de departajare. Doi membri ai staffului administrativ au fost deja dați afară însă nici scaunul lui Paulo Sousa nu mai e deloc solid.

Lazio – Sassuolo avea șanse mari să devină un derby românesc, între Ștefan Radu și Vlad Chiricheș, însă nu va fi așa, pentru că fundașul central al lui Sassuolo este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Lazio îl are out pentru cel puțin 15 zile pe cel mai tehnic jucător, spaniolul Luis Alberto.

Fiorentina a transferat un jucător care a făcut închisoare

De când a revenit pe bancă antrenorul Roberto D’Aversa, Valentin Mihăilă e din nou doar rezervă la Parma, deși transferul său de la Craiova i-a costat pe italieni 8 milioane de euro.

Fiorentina a făcut un transfer surprinzător, rusul Kokorin, cel care a făcut închisoare alături de alt internațional, Mamedov și acum așteaptă vizita lui Crotone, echipa lui Dennis Drăguș, dar, din păcate, românul nu a reușit să se impună pentru a câștiga un loc de titular.

ADVERTISEMENT