Fotbal international

Live blog Serie A etapa a 2-a. Victorii clare pentru AC Milan și Napoli. Dublă pentru Ronaldo în Roma-Juve 2-2. Video

27.09.2020 | 23:42
Live blog Serie A etapa a 2a Victorii clare pentru AC Milan si Napoli Dubla pentru Ronaldo in RomaJuve 22 Video
ADVERTISEMENT

A doua etapă din noul sezon de Serie A începe sâmbătă, 26 septembrie şi se încheie luni, 28 septembrie. Încă din această a doua rundă avem parte de unul dintre meciurile de tradiţie în fotbalul italian, care dacă ar fi fost permis accesul fanilor, cu siguranţă ar fi umplut Stadio Olimpico din Roma.

Este vorba de disputa dintre Roma şi Juventus, torinezii fiind cea  mai urâtă echipă în capitala Italiei de către fanii gialorossi, bineînţeles după vecinii de la Lazio. De foarte multe au existat incidente între suporteri la partidele jucate la Roma, dar acum pericolul ca ele să aibă loc este foarte mic, pentru că pandemia a lăsat suporterii doar în faţa micilor ecrane.

ADVERTISEMENT

Juventus, acum intrată pe mâna lui Andrea Pirlo, a învins lejer în prima etapă pe Sampdoria, impresionând noul venit de la Parma, suedezul Kulusevski. Roma a făcut 0-0 pe teren la Verona, însă a pierdut la masa verde pentru folosirea lui Diawara, suspendat.

Duminică, 27 septembrie

AS Roma – Juventus 2-2 (Veretout min. 31, 45+1 / Ronaldo min. 44, 69) VEZI VIDEO

Echipe de start Roma-Juve
Echipe de start Roma-Juve

Spezia – Sassuolo 1-4

Napoli – Genoa 6-0

Verona – Udinese 1-0

Crotone – AC Milan 0-2

Luni, 28 septembrie, ora 21:45

Bologna – Parma

Sâmbătă, 26 septembrie

Inter – Fiorentina  4-3 (Martinez 45+2, Ceccherini autogol min. 52, Lukaku min. 87, D’Ambrosio min.89 / Kouame min. 3, Castrovilli min. 57, Chiesa min. 63)

ADVERTISEMENT

 

 

Cagliari – Lazio 0-2 (Lazzari min. 4, Immobile min.74)

 

Sampdoria – Benevento 2-3 (Quagliarella min. 8, Colley min. 18 / Caldirola min 33, 72, Letizia min. 88)

Torino – Atalanta 2-4 (Belotti min. 11, 43 / Gomez min. 13, Muriel min. 21, Hateboer min. 42, De Roon min. 54)

ADVERTISEMENT

Atalata, echipa care a reușit să marcheze 98 de goluri în sezonul 2019-2020 din Serie A, a înscris deja patru goluri în actuala ediție din Serie A. La debutul în nou sezon, oamenii lui Gasperini au câștigat cu 4-2 pe terenul lui AC Torino și au pornit în forță în noua stagiune.


UPDATE, 27 septembrie, ora 14:43 / Clubul italian Genoa are două cazuri de coronavirus înaintea meciului cu Napoli, din etapa a doua din Serie A.

ADVERTISEMENT

Conform L’Equipe, cei doi jucători infectați sunt portarul Mattia Perin și mijlocașul Lasse Schone.


În etapa a 2-a din Serie A intră în joc Inter, Lazio şi Atalanta

Roma nu a reuşit nici o achiziţie de marcă şi va conta în atac tot pe bosniacul Edin Dzeko, omul care până zilele trecute negocia cu Juventus un transfer! Torinezii l-au adus pentru a doua oară pe Alvaro Morata, dar spaniolul şi Paulo Dyballa vor începe din postură de rezerve.

Inter va începe acest sezon din etapa a 2-a, cu un meci pe teren propriu cu Fiorentina. Pe teren vor fi două dintre achiziţii, fundaşii Hakimi şi Kolarov, a treia, mijlocaşul Vidal, aflându-se pe bancă. Inter vrea să îl vândă pe slovenul Skriniar la Tottenham şi cere 50 de milioane euro, bani cu care să declanşeze atacul pentru francezul Kante de la Chelsea.

Milan şi Napoli, pretenţii de podium

Milan arată în sfârşit că are gânduri mari în acest sezon. Rossonerii nu par a avea o partidă dificilă, deşi joacă afară, pe terenul nou promovatei Crotone şi cu un Zlatan Ibrahimovic în formă, la cei 38 de ani aî săi, pot juca în acest campionat un rol important în zona Champions League.

Napoli a început bine, cu o victorie pe terenul Parmei, iar ceea ce îş bucură cel mai mult pe antrenorul Gattuso este noul atacant, Osimhen, jucătorul pentru care s-a plătit o sumă importantă lui Lille, dar care s-a integrat deja bine şi acum polonezul Milik poate fi vândut fără probleme. Napoli pleacă favorită acasă cu Genoa.

Duelul românilor în Cagliari – Lazio

Lazio, echipa care a prins de pe ultimul loc Champions League sezonul trecut, va începe sezonul tot în această etapă şi primul meci îl are în Sardinia, acolo unde Cagliari l-a făcut deja titular pe Răzvan Marin, cumpărat de la Ajax.

Îl va avea în faţă pe Highlander al romanilor, adică pe Ştefan Radu, dar cert e că pentru Lazio va fi greu să mai prindă locul 4, mai ales că a făcut un singur transfer, atacantul Muriqi de la Fenerbahce. Titular e anunţat şi Vlad Chiricheş în apărarea lui Sassuolo, care joacă la nou promovata Spezia.

Programul etapei a 2-a din Serie A

Duminică, 27 septembrie, ora 16:00

ora 13:30 Spezia – Sassuolo

Napoli – Genoa

Verona – Udinese

ora 19:00 Crotone – Milan

ora 21:45 Roma – Juventus

Luni, 28 septembrie, ora 21:45

Bologna – Parma

ADVERTISEMENT